29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vanilko, ty se budeš za 5 dní vdávat? Jé já bych se taky tak ráda vdala, ale až budu těhulinka, tak se vezmeme, takže to si ještě pořádně počkám..
Není tady
Pafli, já jsem to dostala v neděli ráno.....taky jsem se pořád kontrolovala, jakej mám čípek.....vůbec nebyl tvrdej a vzadu, ale byl měkkej a s velkou dírkou uprostřed.....dneska když jsem se sprchovala a zaváděla tampon, tak byl úplně na začátku ( ale ono v podřepu je to jinak než v leže ) a je jakejsi rozjetej
Jenže já už 2 x rodila, takže ho asi zavřenej nebudu mít nikdy Jak to teda mám poznat ???
Jo a takový průsvitný hlen tam mám taky........zpočátku bylo víc hlenu a méně krve, ale po dnešní noci už je to síla
Nejsem na takovou MS zvyklá...je to teprve moje druhá od snažení bez HA.....při užívání antikoncepce, jsem to měla slabší a rozhodně kratší - tak 4 - 5 dnů a teď posledně 7 dní. HRŮZA !!!!!
Není tady
jitka2 napsal(a):
Holky i já jsem tu zase, pořád snažilka, ikdyž tento měsíc asi naposledy a pak nás asi bude čekat alespoň půlroční né-li roční pausa.
Proč pauza Jituš ???? Snad to nevzdáváš ????? Něco není v pořádku ????
Není tady
Pinky, vzdát to už nejde, protože miminko chci strašně moc já i manžel, jenže mám asi od prvního dubna nastoupit do nového zaměstnání a nemůžu hned říst, že jsem těhotná, budu v tříměsíční zkušební době a potom počkáme asi do srpna a pak se začnem zase snažit, bude to dlouhé čekání, ale už jsme si naplánovali dovolenou, tak to snad uteče a doufám že pak budeme mít víc štěstí. Tento měsíc ještě uvidíme, ikdyž asi to zase nedopadlo a pak až asi v srpnu, ale na Vás budu moc myslet a čekat na dobré zprávy!!!!!!!!
Není tady
Ahoj Jitko, taky nastupuju od dubna do novýho místa, ale pauzu si dávat nebudeme, stejně budeme mít málo příležitostí se snažit, budu tam muset bydlet a s manžou se uvidíme jen o víkendech, takže zůstanu taky asi ještě dlouho snažilkou... Snad se brzo dočkáme, přeju Ti aby vám to v létě vyšlo
Není tady
Luci, já věřím tomu, že se nám to podaří a brzo si budeme psát mezi těhulkama, máme to o to těžší, že řešíme k tomu ještě jiné problémy /myslím tu práci/ ale až se zapracujeme tak na to vlítneme a uvidíš že to bude hned!!!!!!!!
Není tady
Díky za povzbuzení, zvedla jsi mi náladu, já teď opravdu nevím co řešit dřív, jestli snažení nebo novou práci, sehnala jsem jí po roce marného hledání, bude to náročný, ale máš pravdu, zapracujeme se a pak to půjde hned
Není tady
Já přecházím do firmy, kde pracuje manžel, takže mě tam vlastně dostal a proto nechci , aby to vypadalo že firmu nějak využíváme kdybych přišla a hned řekla že jsem těhotná víš? proto ta pausa být to někde jinde tak se asi neohlížím na nic, já věřím že za tu dobu si tělo odpočine od toho věčného sledování a pak to půjde samo!!! Přeji Ti hodně sil v novém zaměstnání a už brzo //
Není tady
Pinky, tak to jsem rada ze nejsem sama.
Je to des jak se clovek porad kontroluje. Podle rodiny cz. ma byt cipek tvrdy a dlouhy a me prijde ze jsem ho mela snad nejmekci vubec v prubehu cyklu. No uvidime jak to tenhle mesic dopadne. Objednala jsem si na netu ovu testy, protoze dodneska nevim, kdy u me probiha ovulace. Snad potom budu moudrejsi.
Jak dlouho se snazis?
Není tady
Díky, já Ti taky přeju hodně sil a pracovních úspěchů. A brzo
Není tady
No Ivi u Andri je to úplně satejné, ta je na tom chudák podobně a na MS také čeká a co vím, tak testy měla také negativní. Vím, že už to nějak řešila, že se objednali na kliniku a řeší to, protože toho má chudák už asi také dost a navíc ten její nepravidelný cyklu je taky úmorný. Ale nevím, jak je na tom dneska, zatím od ní info nemám, jela kamsi za hranice snů....... No u mě to nechám zatím být a pak budu řešit, snad se to nějak urovná a bude klid. Heli nevím, ale snad je jí už lépe, chudina, ta blinkala jak amina, ale je to už snad lepší, je už i doma, byla u rodičů, protože nestíhala při tom, jak ji bylo blbě malýho Paťu, tak je teď snad už lepší a může si to těhu trochu užívat.......No a co ty? Vypadá to nadějně........
Není tady
a holky, třeba to, že budete mít jiné starosti, než jen jak do toho vlítnout, pomůže
moje švagrová taky pořád chtěla, čekala, testovala....a nic.... pustila se zuřivě do přípravy svatby.... a za tři měsíce jí doktor řekl - tak máte skoro půlku sebou maminko a dneska má krásného skoro 2letého klučinu
jinak já jsem zoufalka, snažilka... a já mám strach, že se nedočkám... mám vysokou hladinu mužského hormonu...
a na zázraky nevěřím ... brala jsem HA na srovnání, ale nepomohlo, navíc jsem po ní měla tak strašné psychické problémy, že jsem musela přestat... a teď už nevím co dál
držím vám všem pěstičky, ať máte bržičko //
Není tady
Holky, když mám dělohu vzdaději myslíte, že to budeme mít nějaký vliv na zadělání?
Není tady
to Leidea: už se nemůžu na sobotu dočkat :-))) A pak jedeme na svatební cestu, snad budu v pohodě, žádný stres ani předsvatební, ani pracovní ... tak snad ...
Není tady
Holky, tak já se hlásím do seznamu snažílek taky.Mám po dvou zaml.teho, genetice,hematalog.vyšetření a snaženíčko bude až po pulce března.Mám z toho strach aby se to nepovedené opět neopakovalo.
Není tady
Ládi, já si nejsem jistá co je se mnou... Já mám cyklus pravidelný - 29 dnů a včera nic. Dneska mám stále vyšší BT 37st. a ráno jsem si dělala test a byl úplně slaboučce pozitivní, ale tá druhá / byla jen opravdu slboučká a jen její střed, okraje chyběly, tak nevím, nevím...
Zítra jdu k dr. měl mi napsat hormony a žádanku na genetiky, tak uvidíme co bude...Hrozně se bojím, že to zase nevyjde
Mám toho hodně za sebou a tohle by byl spíš zázrak. Při mé anovulaci a manželovu spermiogramu...:butter:Ale dneska se mi zdá, že se trošku přidaly i příznaky, chodím častou na malou, mám hlenovitý výtok, bolí mě prsa a trochu i břicho.
Není tady
Klea napsal(a):
Holky, když mám dělohu vzdaději myslíte, že to budeme mít nějaký vliv na zadělání?
Kleo to stejné má moje sestřenice......otěhotněla jen při poloze ze zadu. Zkoušeli to všelijak a nic...potom jim doktor poradil tuhle polohu...tak to dělali jeden cyklus jen ze zadu a ono ejhle ...hned //. Když zkoušli na druhý, tak zase hned ze zadu a podařilo se jim to hned první měsíc. Do teď si dělá srandu, že ze zadu už to nedělá...že nechce mít Klapzubovu 11
Mají totiž dva kluky !!!!!
Není tady
Díky, já tomu nějak nemůžu uvěřit....Zítra uvidím u dr. a dám vědět....
Není tady
Pafli,
začátkem ledna jsem odmenstruovala po posledním platíčku HA Logest...no a pak jsme se začali snažit....poprvé nic, a teď po druhé taky nic A to jsem si hlídala všechno, co se dalo....BT, čípek, hlen...Tento měsíc na to prdím. Už dvakrát jsem otěhotněla bez problémů a nikdy jsem pro to nic nedělala..kromě vitamínů a noh nahoru po styku
. Těhu bez vetších problémů a porodila jsem dva zdravé MEGA klučíky
Nevíš něco o tom, co se má vlastně vrátiti po HA do normálu ??? Ovulace nebo dozrávání vajíček ??? Jak dlouho to může trvat ???? Brala jsem ji 7 let, tak nevím na co se připravit. Cyklus mám ale přesný jako hodinky 25-26 dnů...přesně jak jsem to dostávla po vybrání 21 prášků.....můj organismus tak jede stále...buď je to setrvačnost....nebo jsem už zase v pořádku.....NEVÍÍÍM...Poraďte !!!!!!!!!
Není tady
Ivčo, myslím, že za dva dny budeš mít na testíku 2 tlusté čárky, je totiž teď řada na tobě....
Vanilko a kam jedete na svatební cestu?
Není tady
Pinky na porodnici cz. pise dr. Koucky, ze nekdy po dlouhodobem brani HA jeste dozniva jeji ucinek. Ale ne ze bys nemela ovulaci nebo tak, ale je tak nastaveny mozek. To se hodne rychle upravi, tak neboj...
My se snazime uz od listopadu - spis od prosince a taky porad nic. Ale my to mame ztizene v tom, ze manzel potrebuje k vyrcholeni drazdit rukou - takze neejakuluje do mne. Nekdy se mu to podari, ale spis ne. Takze praktikujeme uplne jine metody:D nez klasicke...
Jestli ja otehotnim, tak to bude neposkvrnene poceti:albert:
Ptala jsem se na porodnici cz. jestli je mozne otehotnet, pokud sperma zavadime jinak nez klasicky a pan doktor odpovedel, ze je jedno jak se sperma dovnitr dostane, tak uvidime...
Není tady
Pinkdy, díky moc za radu. Určitě to začnu praktikovat :-) tak uvidíme. Obě jsme po dvou MS a navíc jí máme ve stejný termín. Budu se Tě držet :-)
Není tady
Pafli...a co kdybys zkusila robertka ??? Nemysli si že jsem nějaký čuně , ale když bude mít tvůj manža orgasmus, tak to sperma tam prostě nějak nacpěte a pak to doraž robertkem.....
Natlačíš to směrem k čípku a dál už si ty mršky, určitě poradí a třeba si u toho i něco užiješ !!!
Taky není špatný zatahovat pánevní dno...jakoby to vcucovat , Vím, máš to těžký, ale nevzdávej se. Nejsi v tom sama, četla jsem o tom už několikrát..... musíš vydržet !!!! Jsme s tebou !!!!
Jo a taky není špatný....zacpat se po celé té procedůře ubrouskem a nesprchovat se !!!!!
Možná už tohle všechno děláš, ale chtěla jsem ti jen pomoct......vím jak je to hrozný, když se snažím normálně, takže pro tebe to musí být ještě horší !!!!! A co teprve manžel...to ten můj by byl z toho tak špatnej ( že selhal jako chlap ), že by snad nebyl schopen erekce.. pro chlapa to musí být taky hrozný....
Není tady