29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
je úžasný, že se tu objevily zase nové těhulinky a moc jim to přeji, ale nějak mě poslední dobou bolí se dívat na těhotné nebo slyšet, že někdo otěhotněl, ach jo.....
A hlavně mám zmatek v tom, kdo je ještě snažilka, protože mám pocit, že už jsem tu snad zbyla jen já....
Tak holky kdo se ke mně ještě přidá?
Není tady
Leideo, neboj, já Tě v tom samotnou nenechám
Není tady
Leni, to jsi hodná, ale vy se taky už můžete brzyčko snažit ne? A ty budeš těhulka hned a konečně už na 9 měsíců...
Není tady
Leideo, taky se hlásím....... nevyšlo to
Holkám to moc a moc přeju, ale ony teď budou probírat úplně jiné věci....a já tak nějak nevím, co jim mám najednou psát.....
Takže holky SNAŽILKY, pojďte k nám !!!!!!! A nebojte, taky nám to vyjde !!!!
Není tady
no, hned tak to nepůkde - příští týden jdeme na genetiku a na výsledky se eká prý minimálně měsíc.... ale dala jsem si předsevzetí, že do srpna budu těhule teda pokud vyjde dobře genetika
Není tady
Holky, já jsem taky pořád u vás a ještě k tomu bez MS. Mám to nějaký rozhozený po těch událostech dom minulých
Není tady
Ládi, prosímtě co ty máš s tím cyklem? Tohle musí být šílený nervák, nedá se s tím něco dělat?
Není tady
Ládi a není možné že bys měla taky dvě // ??? Při takovým cyklu ?????
Není tady
Já jsem bohužel taky ještě snažilka. Né že by mi s vámi nebylo dobře, ale přece jen těhulka by bylo lepší.
Už mám i nárok po roce a půl a dvou nezdařených IUI.
Teď mám za sebou třetí, tak snad
Není tady
Jo, jo...ja se taky porak jeste hlasim do snazilek, takze se nemusis bat, ze by jsi tu byla sama...
Není tady
Ládi a co ti na ten dlouhy cyklus rika dr., muj dr. rikal, ze nez se zacneme znovu snazit tak je nejdulezitejsi, aby mi upravil cyklus, ze se to tak neda, aby to bylo nepravidelne.
Není tady
Holky, já jsem tu taky. O víkendu přišla MS :-( ale jsem teprv na začátku. Je to krásný jak to holkám vyšlo. Přeju jim to! Přišlo mi, že jsem tu taky osamocená snažilka. Takže se Vás budu držet, aby mi nebylo smutno
Není tady
Holky já se k vám taky přidávám...bohužel pořád snažilka.. holky to je hrozný, já kam jdu tam vidim kulatý bříška nebo malinký miminka
...já se z toho asi fakt zcvoknu
Není tady
Andrejko, ty bláho zrovna mě tohle napadlo minulý týden když jsem jezdila z práce do práce. Všude malý děti nebo těhulky. Ale je pravda, že teď to asi vnímáme víc..
Není tady
Macku, víš, co se říká, do třetice všeho dobrého, teď to už vyjde, určitě.
Já pro změnu jsem měla MS vždy pravidelnou a tenhle měsíc, co mi Dr. zjistil, že nebyla ovulace jsem to ještě nedostala. Holky může to být tím? Že vždy jsem to dostala přesně, tj. ovulace byla a tento měsíc mi nebyla a tak MS přijde bůh ví kdy?
Není tady
No holky s tím cyklem je to celkem takové pohnuté. Já jsem bohužel potratila a pak jsem hrozně dlouho krvácela a Dr zvažovala kyretáž. Nakonec to vyřešila hormonální injekcí a poté jsme odmenstruovala 25. ledna, ale pak jsem 5. března ještě začla krvácet a to jsem měla dříve normální MS v tomto termínu. Takže jsem ještě čekala na toho 5 března. Bolí mě prsa i břicho, takže si myslím, že to bude každým dnem. No nicméně Dr mi řekla, že mám počkat do 20. března. Pak přijít pro vyvolávačku a případně ant. na 3 měsíce. Takže se to řeší, ale Dr. říkala, že by bylo lepší aby si to tělo srovnalo samo. Já na nervy ani nejsem, po tom všem jsem celkem v klidu a nic neřeším. Prostě chce to čas. Takže holky čekám a čekám. těhu nejsem, test byl dnes ráno negativní.......Když to počítám od toho 5., tak jsem dneska 30 den cyklu a mám cykl tak 33-35 dní. takže ještě vyčkám a pak to budu řešit.......
Není tady
Holky, my to vnímáme víc, ale taky je víc těhulinek a maličkejch dětí.... Nějak se to teď rodí jak na běžícím páse. Jo jo, taky mi je ouvej, když to vidím. Moje kámoška má 1,5 letýho klučinu, tak krásnýho, že vždycky, když ho vidím mi je hrozně, že já nic...
Není tady
Holky taky se hlásím, jsem taky stále snažilka... snad se všechny brzy přesuneme do těhulek
Není tady
pridavam se ke snazilkam. V sobotu jsem to dostala. BLE.
Jinak holky, jaka ma byt poloha cipku pri MS? Ja jsem cetla ze by mel byt tvrdy a dlouhy. Ja ho mam silene mekky - jako ret.
Navic kdyz nepocitam MSkrev, jde ze mne(fakt se omlouvam) i pruhledny tazny hlen. Nevite co by to mohlo byt?
Doufam ze nepatrim k tomu malu holek, co ma ovulaci pri MS. Takze moje otazka - jak mate pri MS cipek?????
Není tady
Holky před chvílí jsem se dozvěděla, že moje známá, která si prošla mnoha IVF a IUI, a bohužel všechno nezdařené, bude brzo maminkou.
Měla s manželem tři roky zažádané o adopci a asi na ně konečně došla řada
Dám vědět, až bude mít mimíska doma. Stašně jim to přeji, museli si toho dost vystát.
Není tady
Ládi a co Andri? Jak on je na tom, ona měla přeci úplně stejnou délku cyklu jako ty? A nemáš nějaké zprávičky o Heli? Už je jí lépe?
Není tady
Já jsem taky snažilka, ale moc se nesnažíme :-( Čekám na neposkvrněné početí
Není tady