29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo nějaké zkušenosti se silovým cvičením Crossfit?
Není tady
Ahoj, četla jsem teď o tom několik článků, poslední byl v Mojí psychologii (to tlusté číslo, jak je na obálce Táňa Vilhelmová). Mám chuť to vyzkoušet :-) Přijde mi to hrozně jednoduchý a chytrý - člověk pracuje se svým tělem s přirozenými pomůckami, žádné činky atd., myslím, že se tím dá krásně vypracovat fyzička. A redaktorka Mojí psychologie na konci článku píše, že je to silně návykové :-) Tak vzhůru na crossfit :-)
Není tady
JTina napsal(a):
Ahoj, četla jsem teď o tom několik článků, poslední byl v Mojí psychologii (to tlusté číslo, jak je na obálce Táňa Vilhelmová). Mám chuť to vyzkoušet :-) Přijde mi to hrozně jednoduchý a chytrý - člověk pracuje se svým tělem s přirozenými pomůckami, žádné činky atd., myslím, že se tím dá krásně vypracovat fyzička. A redaktorka Mojí psychologie na konci článku píše, že je to silně návykové :-) Tak vzhůru na crossfit :-)
Dík za tip. tak to si musím přečíst. Časopis Moje psychologie mám doma, ale na tento článek jsem ještě nenarazila. Je tam totiž tolik zajímavých článků, že je čtu úplně všechny, takže mi to chvíli trvá, než se prokoušu k tomuhle
Není tady