29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vsem marodum brzka uzdraveni
my peceme s holkama cukrovi, vsechno to teda hrozne trva - jeden den jsme pekly perniky, druhy den zdobily, pak dalsi delaly linecke, dalsi slepovaly - nechavam je hodne tvorit, neni to sice vystavni, ale jsou sikovne a hodne se zabavi Tak budeme pokracovat, kdyz je venku tak hnusne a jsou nachlazene. Malemu se ta ryma uz lepsi, tak doufam bude do ockovani fit. Predevcirem, jak jsme cetly encyklopedii, tak ta starsi chtela vytvaret rodokmen. No, zabava na cele dopoledne, malovaly jsme velky strom, pak strihaly a lepily fotky
Jinak Maxik se porad jeste neotaci, je to pekny lenoch hlavne, ze mu chutna
Není tady
Akar, tak to jste sikovni,ze to tak zvladate.A Maxika nekdo hlida nebo na vas kouka?
Tak se S. pect nejde, protoze by polovinu testa snedla a druhou rozpatlala. Ona chce vsechno delat SAMA SAMA a pak to tak dopada
Není tady
Akar to jsou holky moc šikovné, synek by mi to těsto taky snědl Ještě že mám šikovnou maminku, ta mi napekla a jen samé dobroty. Tak si někdy říkám, jak jí to všechno dokážu někdy splatit. Jako babička je úžasná, jako mamka taky, co víc si přát.
S otáčením se u nás taky nespěchá. Synek se na bříško přes levý bok otočil přesně v 6 měsících a přes pravý přesně v 7 měsících (vždy na den přesně na "narozeiny"). Myslela jsem si, že malá bude šikovnější, dřív byla taková zpevněná, ale zatím nic. No do 4. 1. má ještě čas
A zuby taky v klidu, čekám až tak kolem 8. - 9. měsíce.
Není tady
Kokosko jak kdy, nedky Max spi, nekdy je v kresilku u nas a kouka (a obcas i rve ) Musim rict, ze mladsi ma vic trpelivosti a je ve "vareni" i sikovnejsi, hrozne rada pomaha, starsi jen obcas
tak jako v plasteline - bavi je hlavne vykrajovat atd.
zitra budem delat strojkove - to se zas budou dohadovat, kdo bude motat
Odpo ma mala sousedka narozeniny, tak jdu s holkama a manza bude s malym.
Není tady
aha Sibko, tak to na nej zbytecne specham holky se zacaly pretacet ve 4m, v 7m plazit, jen ta mladsi se driv nez se zacala plazit, se posadila
Není tady
Malý je celkově lenoch po mamince chodit začal až v 15 měsících.
Není tady
Ondra se taky jeste nepretaci,uz jsem mu zacala pomalu vyhrozovat,ze ma nejvyssi cas. S. se zacala otacet ve 4,5m a chlap jeden liny porad nic.
Sibko,mit dobrou babicku, to je pak polovina prace...ja to vidim,kdyz prijede moje mamka na navstevu.S. na ni visi, ja si odpocinu,udelam spoustu prace. Jenze mamka bydli 350km od nas
Druha babicka, ktera je docela blizko, vubec nefunguje.No neda se nic delat.
Dneska byla brokolice+brambora+MM a docela mu smakovalo.Jsem se obavala, ze mu brokolda nepojede.
No a ta obleva....byla jsem s kocarem v lese, tam cesta samy led, ale jinak teplo, prijemne.
Není tady
Ahojky, vítání občánků jsme zvládli v pohodě, malá se celou dobu chechtala na všechny kolem a malej seděl na tátovi jako paša a byl spokojenej, že se chová
Včera měli prvně kombinaci mrkve, květáku a dýně a v pohodě, dneska to bylo ze sladkým bramborem a asi jsem nevychytala správný čas, protože se u toho kroutili a zlobili, bylo to o nervy v tom vám závidím jen jedno dítko
musel a jsem dát vyprat i lehátka...
rýma neustupuje, takže druhé očkování bude asi až v lednu a náušničky taky
přetáčet se ještě pořádně nepřetáčí, Karolíně se to povedlo 3x z bříška na záda a malej... ten jenom leží a čeká až ho máma otočí
tchýně mi poslala starý fotky manžela jako miminka a Daník je celej táta, jen je línější, táta na svoje první vánoce už stál a seděl už od 5 měsíce... to u nás nehrozí
Není tady
Luci,tak to jste sikovni,ze jste to tak dobre zvladli.
K tomu otaceni, kdyz se "otoci" z briska na zada, tak to ted jeste neni otoceni,ale prepadnuti. Prvni se musi otacet na brisko, na obe strany, a pak to teprve aktivne zvladnou i zpatky.
To krmeni Ti nezavidim.Ja jsme dneska nasi chobotnici pri jidle taky musela drzet chapadla nebo by mi to cele vylil.
Není tady
A to otáčení se dá nějak trénovat? To jídlo je většinou peklo než dám jednomu, druhej si strká do pusinky obě pěsti, bryndák a rukávy
a rozmažou to všude kolem sebe
škoda, že mi sem nejdou dávat fotky, mám to zdokumentované
Není tady
Jj, s tim otacenim jim muzes trochu pomoct. Prekulis na bok a horni nohu hodis pres nohu,jako by chtel naslapnout.Pak trochu zatlacit hned nad pr... na zadicka.V tomto veku uz by to meli snadno dotahnout sami.
S tema rukama do pusy je to u nas to stejne, pak to jeste rozsudli po obliceji a je hotovo
Není tady
http://sopttik.rajce.idnes.cz/vitani_obcanku
přikládám fotky z vítání, odpoledne dodám fotky krmení dravé zvěře
http://sopttik.rajce.idnes.cz/deti_poro … i_5_mesicu
přidala jsem tam i fotky z porodnice
Upravil(a) Luci (21. 12. 2012 12:26)
Není tady
Holky veselé Vánoce a šťastný nový rok 2013
Užijte si Vánoce s našimi největšími dárečky. Přejeme hlavně klid a pohodu a hodná miminka
Lucka
Není tady
Také přejeme krásné vánoční svátky a do nového roku jen samé štěstí a hlavně zdraví pro celé Vaše rodiny
Není tady
Příjemné prožití svátků vánočních a do nového roku hodně štěstí a zdraví. Ať nám hezky rostou
Není tady
Niniel, vy teda mate vanocnich prekvapeni
Gratuluju k zubu i otaceni.
U nas zadna zmena, uz mu rikam lenoch lina. Zato prikrmy mu smakuji. Zatim ma jen zeleninu a po novem roce pridam i maso.
Posledni dobou se i pekne rozciluje, nema rad, kdyz od nej odchazim,to vzdycky zacne priserne pistet, asi to bude mala vzteklina. No a jak to slysi S., tak na nej taky pisti, takze nekdy je to k ohluchnuti
Davate uz nekdo i neco jineho nez zeleninu?
Není tady
Luci, divala jsme se na vase fotky, moc pekne ...Vubec bych nerekla, ze jsou tak "mali " ....
Ondra bude mit cca 8,5 kila a na prvni pohle bych rekla,ze vypada podobne.
No a k tomu vasemu krmeni. Koupila bych omavytelne bryndaky s rukavama (ma je treba Ikea) a do sedadky bych je pred krmenim podlozila treba plenkou,abys nemusela prat i sedacky (pokud tedy nejsou omyvatelne).
Ja zatim pouzivam normalni bryndak,ale jen se otocim,tak ho hned nacpe do pusy. Taky obcas ho napadne, ze prskani jidla je prima zabava a pak je to na metr daleko.
Není tady
http://niniel1.rajce.idnes.cz/Mirecek/ pár fotek z Vánoc a když byl miminko :-D
Upravil(a) niniel (28. 12. 2012 21:05)
Není tady
Ahoj holky, jdu se pochlubit. Malá se dnes překulila na bříško přes levý bok
Není tady
Niniel, krasne fotky, Mirecek ma nadherna kukadla
Sibko,vam gratulace k otaceni.
Holky,jak jste na tom s hlubokyma kocarama ? My uz jezdime s nohama venku. Zvazuju,jestli nekoupim poradny teply fusak, nanoznik mame a ze bych ho brzy strcila do sportaku. Jde uplne do lehu a mista by tam mel o hodne vic. V korbe je jak sardinka.
Není tady