29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj
chci se zeptat,mate nekdo zkusenost ze skolkou mimo trv. bydliste?
ja se ted chystam na zapis ze synem do skolky ale v meste nemame bohuzel trvale bydliste
nevite jak to chodi?
budu moc rada za jakoukoliv radu jak postupovat atd
diky
Není tady
Přednost mají děti z místa bydliště, absolutní přednost pak předškoláci. Takže logickou úvahou bude dítě z jiného místa pobytu, než je daná školka, až na zadních pozicích přijetí/nepřijetí. U nás je to dovedeno až do stádia (neb dětí je strašně moc a míst strašně málo), že dítě, které není z naší vesnice, nezapíšou.
Není tady
Ahoj, kupujute děckám do školky nový oblečení, nebo třeba ze sekáče? Malá je furt jak čuně. Uvažuju, že jí pořídím něco obnošenýho nebo tak.... jak ste na tom vy?
Není tady
Já ne. Malá mně taky chodí věčně jak čuně, tak objednávám dovozový věci. Sou teda skoro jako nový, ale stojí pár Kč.
Není tady
Bezva holky. Velkoryse přehlédnu, že se chystáte cpát svoje reklamy na vlákno, které sloužilo původně úplně jiným informacím, a dokonce budu tak naivní, že budu doufat, že svoje odkazy si předáte v souladu s pravidly fóra přes soukromou zprávu.
Není tady
školka je super věc, cmalá tam chodí moc ráda. všechno by bylo v pořádku, kdyby tam některé maminky neposílaly nachlazené děti. Pak má půlka školky soplík, rýmu a kašel.
Není tady
Snad sem nebudeš cpát reklamu na nějaké kapky či sirup. To si každý soudný člověk nechá poradit od odborníka - bud lékaře, či lékárníka. Jde přece o děti.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jde přece o děti.
No a? O její ne...
Není tady
Bohužel mají přednost děti, co mají trvalé bydliště v daném městě. Až když není naplněna kapacita, tak se dobírají děti bez ohledu na to zda je z dané obce, my jsme na tom bohužel pohořeli a dcerku mi nevzali a kapacita se nikde neuvolnila . Zvažovala jsem i soukromé zařízení, ale co jsem zatím obvolala, tak je všude plno:(
Není tady