4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Zdravím všechny maminky, obracím se na vás s dotazem ohledně vypadávání vlasů po porodu.Vím, že je to běžná věc, ale myslím si že do jisté míry. Nijak jsem to zatím něřešila, ale už to trvá 5 měsíců a pořád se to nezastavilo s takovou za chvíli nebudu mít na té hlavě nic.
Co pomohlo vám? Nějaké ověřené kury či recepty, nebo babské rady?
Není tady
Odeznělo to samo, u obou dětí jsem tím trpěla taky a docela dost. Trvalo to také delší dobu, ale přešlo to.
Není tady
Taky jsem to zažila, trvalo to po celou dobu kojení (14 měsíců). Koupila jsem si vitamíny v lékárně (název nepíšu kvůli reklamě), ale určitě ti tam poradí a trošku to padání zmírnilo, ale nezastavilo.
Není tady
bohužel, jak píčou holky.. taky čekám, jak se to vyvine...kojím už 11m a prý jak přestaneš, tak je toještě horší, razantnější změna... prostě hormony... často se doporučuje i výrazné zkrácení vlasů, což nechci... jinak kadeřnice mi na to doporučila zinek
Není tady
domcuska napsal(a):
bohužel, jak píčou holky.. taky čekám, jak se to vyvink
Tak na to jsem taky zvědavá!
Není tady
Jak praví klasik - "Potom říkal jednou jeden medik v kavárně U Špírků, že padání vlasů zaviňuje duševní pohnutí v šestinedělí."
Není tady
Bierhanzlova mast na lysinu past.
Není tady
Není tady