29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky chtěla jsem se zeptat dnes je to asi 5 dní po zpoždění a na testu mám takové čárky v den očekávané MS utery byla čárečka slabá oproti dnešku. Foto je z pátku a dnes neděle myslíte že trochu zesílila v patek bylo hcg 56 furt se uklidnuji že hladina napořádné dalnice jeste není vysoká nebo je to jinak??? jak jste to měli vy?děkuji
foto na
http://www.emimino.cz/detail-fotky/?ima … -128765%2F
Není tady
Ja jsem mela klidne i styri dny stejne carky a na paty zesilila , neboj zesili jen este pockej. ;-) a gratuluji Blondy
) .. ale mne se zda ze je trosku silnejsi
Upravil(a) eligar (11. 11. 2012 13:41)
Není tady
Blondy ja jsem mela az po 2 tydnech dalnice .. taky jsem mela obavy jako ty ;-) Tohle je fakt individualni, jekdo ma dalnice 16DPO a nekdo az 32 DPO neboj holka bude to vporadku.
Není tady
Blondy, krásný, gratulace veliká, určitě je vše v pořádku jak píšou holky, každá to má jinak
Není tady
blondy, začala jsem špinit, pak to přešlo v krvácení, tak jsem valila na pohotovost, tam nic nebylo v děloze vidět, byla jsem 5tt, brali mě krev 1090hcg, za dva dny jsem šla znovu, na utz opět nic, 1487hcg ..... pak mě začalo bolet v podbříšku v pondělí jsem jela do car (byla jsem po IUI), tam na mě koukli, nic vidět, 1465hcg, ještě ten den se udělala revize (mysleli že to byl potrat), další den odběr 1300hcg, nelíbilo se jim to, takže další den opět krev 1660hcg, to už mě dost bolelo na pravé straně a bylo mě jasné, kde to je ... další den laparoskopie a mimi bylo opravdu v pravém vejcovodu
Není tady
blondy napsal(a):
holky v patek hcg 56 dnes v pondělí 181,6 to celkem jde ne???
Není tady