18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj lidičky
Ve svých 30-ti letech, na mateřské dovolené jsem se rozhodla, jít studovat dálkově FTVS. Jestli je tu taky nějaký nadenec, nejlépe z Českých Budějovic, budu moc ráda! Můeme se spolu připravovat na talentovky a po té i jezdit do koly (uetříme ).
No a kdyby sem i zavítal někdo, co tuto kolu studuje nebo u vystudoval, tak uvítám jakékoliv vae rady a zkuenosti!
Tisíceré díky!
Upravil(a) tryscha (9. 11. 2012 8:45)
Není tady
Kdy si se k takovému studiu rozhodla,má jistě i jasnou představu,čím by ses po jeho ukončení chtěla ivit,pokud tedy nejsi v nějaké vatě a nejedná-li se tak jen o krácení dlouhé chvíle.
Není tady
No, zas tak jasnou představu nemám. Ale bavilo by mě dělat třeba přípravku atletiky, osobního trenéra, doprovázet lidi např. na horolezecké a vysokohorské tůry, vést nějaké hodiny(cross fit, kruhový trénink,yoga,trampolíny a tak), pracovat třeba i ve fitku, a nebo pomáhat enám po porodu dostat se do formy(některé maminky se rozhodnou se sebou něco dělat právě a po porodu, kdy se tělo vlivem těhotenství nejvíce změní. I kdy se celý ivot nehýbaly, tak právě teď pochopí, e je na to nejvyí čas.) Moná to vidím trochu růově, ale je to můj celoivotní sen pracovat kdekoliv, kde se lidí hýbou a zároveň na to mít i kolu. Beru to jako výzvu a poslední anci s tím jetě něco udělat!
Není tady
Jo a k vatě mám opravdu daleko
Jsem na mateřský a do toho teď vyřizujeme hypotéku na dům, kterou budeme splácet do smrti.
A o dlouhé chvíli nemůe být taky ani řeč. Zaměstnává mě můj skoro rok a půl starý syn, mení brigáda a několik sportovních aktivit. A za rok a půl mi k tomu přibude snad i zaměstnání. Proto bych uvítala jakékoliv rady ohledně tohoto studia. Zda se to dá vůbec v dálkové formě zvládnout.
Není tady
tryscha napsal(a):
No, zas tak jasnou představu nemám. Ale bavilo by mě dělat třeba přípravku atletiky, osobního trenéra, doprovázet lidi např. na horolezecké a vysokohorské tůry, vést nějaké hodiny(cross fit, kruhový trénink,yoga,trampolíny a tak), pracovat třeba i ve fitku, a nebo pomáhat enám po porodu dostat se do formy(některé maminky se rozhodnou se sebou něco dělat právě a po porodu, kdy se tělo vlivem těhotenství nejvíce změní. I kdy se celý ivot nehýbaly, tak právě teď pochopí, e je na to nejvyí čas.) Moná to vidím trochu růově, ale je to můj celoivotní sen pracovat kdekoliv, kde se lidí hýbou a zároveň na to mít i kolu. Beru to jako výzvu a poslední anci s tím jetě něco udělat!
A uvědomuje si,co bys vzhledem ke svému věku u docela i měla a k hypotéce,kterou si berete,e tebou zmíněné aktivity nejsou zrovna z těch lukrativních?Kdy jsem četla tuto tvoji odpověď vzpomněla jsem si na svého synovce - je to kluk na stř.kole,vynikající sportovec,ten se teď taky rozhoduje,zda jít na v stavárnu či dál studovat sport a věnovat se mu.Ví,u něj vzhledem k jeho věku,zkuenostem...to chápu,ale u tebe?
A pokud by si snad uvaovala o práci učitelky - tak tyto dnes obíhají koly a prosí o práci.
Take za mě - sport jako zábavu,pokud má ráda kolem sebe lidi hýbající se,jak píe,to zkus pocourat po náměstí.Ale pokud budete mít ílenou hypotéku namnoho a mnoho let a jste závislí jen na vaich ne nadprůměrných ývdělcích,tak bych to zrovna na tuhle kolu a tebou s,ylené aktivity teda neviděla.
Není tady
Přiznávám, e věk u je na hraně, ale o mých zkuenostech neví vůbec nic, tak nesuď!
Nechápu vůbec, co tě vedlo k tomu, aby si reagovala na mou úvodní zprávu, kdy mi to v podstatě chce rozmluvit.
Prosím tě, přečti si jí raději znovu a opravdu pozorně! A pokud nejsi současný ani bývalý student zmiňované fakulty, tak u mě nezahlcuj zbytečnými zprávami!!!!
Tisíceré díky!!!!!
Není tady
Kamarádka mojí dcery FTVS má. Přesto, e bydlí na vesnici, vede několik kurzů různých cvičení a jetě přitom dělá masáe. Vede se jí skvěle, má dost času na děti a dělá co ji baví a jetě sluně vydělává peníze.Kolik přesně vydělá nevím, ale rodina si ije velmi dobře.
Není tady
aminel napsal(a):
Kamarádka mojí dcery FTVS má. Přesto, e bydlí na vesnici, vede několik kurzů různých cvičení a jetě přitom dělá masáe. Vede se jí skvěle, má dost času na děti a dělá co ji baví a jetě sluně vydělává peníze.Kolik přesně vydělá nevím, ale rodina si ije velmi dobře.
Váím si vaeho povzbuzení!
Děkuji!!!
Není tady
spoustu uitečných rad, jak si usnadnit učení najdete na www.pametauceni.cz
Není tady