Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 11. 2012 8:42

tryscha
♥------

Kombinované studium na FTVS!

Ahoj lidičky smile
Ve svých 30-ti letech, na mateřské dovolené jsem se rozhodla, jít studovat dálkově FTVS. Jestli je tu taky nějaký nadšenec, nejlépe z Českých Budějovic, budu moc ráda! Můžeme se spolu připravovat na talentovky a po té i jezdit do školy (ušetříme tummenupp).
No a kdyby sem i zavítal někdo, co tuto školu studuje nebo už vystudoval, tak uvítám jakékoliv vaše rady a zkušenosti!
Tisíceré díky! godlike

Upravil(a) tryscha (9. 11. 2012 8:45)

Není tady

#2 9. 11. 2012 10:30

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kombinované studium na FTVS!

Když si se k takovému studiu rozhodla,mᚠjistě i jasnou představu,čím by ses po jeho ukončení chtěla živit,pokud tedy nejsi v nějaké vatě a nejedná-li se tak jen o krácení dlouhé chvíle.

Není tady

#3 9. 11. 2012 11:50

tryscha
♥------

No, zas tak jasnou představu nemám. Ale bavilo by mě dělat třeba přípravku atletiky, osobního trenéra, doprovázet lidi např. na horolezecké a vysokohorské tůry, vést nějaké hodiny(cross fit, kruhový trénink,yoga,trampolíny a tak), pracovat třeba i ve fitku, a nebo pomáhat ženám po porodu dostat se do formy(některé maminky se rozhodnou se sebou něco dělat právě až po porodu, kdy se tělo vlivem těhotenství nejvíce změní. I když se celý život nehýbaly, tak právě teď pochopí, že je na to nejvyšší čas.) Možná to vidím trochu růžově, ale je to můj celoživotní sen pracovat kdekoliv, kde se lidí hýbou a zároveň na to mít i školu. Beru to jako výzvu a poslední šanci s tím ještě něco udělat! smile

Není tady

#4 9. 11. 2012 11:56

tryscha
♥------

Jo a k vatě mám opravdu daleko big_smile
Jsem na mateřský a do toho teď vyřizujeme hypotéku na dům, kterou budeme splácet do smrti.
A o dlouhé chvíli nemůže být taky ani řeč. Zaměstnává mě můj skoro rok a půl starý syn, menší brigáda a několik sportovních aktivit. A za rok a půl mi k tomu přibude snad i zaměstnání. Proto bych uvítala jakékoliv rady ohledně tohoto studia. Zda se to dá vůbec v dálkové formě zvládnout.

Není tady

#5 9. 11. 2012 17:24

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

tryscha napsal(a):

No, zas tak jasnou představu nemám. Ale bavilo by mě dělat třeba přípravku atletiky, osobního trenéra, doprovázet lidi např. na horolezecké a vysokohorské tůry, vést nějaké hodiny(cross fit, kruhový trénink,yoga,trampolíny a tak), pracovat třeba i ve fitku, a nebo pomáhat ženám po porodu dostat se do formy(některé maminky se rozhodnou se sebou něco dělat právě až po porodu, kdy se tělo vlivem těhotenství nejvíce změní. I když se celý život nehýbaly, tak právě teď pochopí, že je na to nejvyšší čas.) Možná to vidím trochu růžově, ale je to můj celoživotní sen pracovat kdekoliv, kde se lidí hýbou a zároveň na to mít i školu. Beru to jako výzvu a poslední šanci s tím ještě něco udělat! smile

A uvědomuješ si,což bys vzhledem ke svému věku už docela i měla a k hypotéce,kterou si berete,že tebou zmíněné aktivity nejsou zrovna z těch lukrativních?Když jsem četla tuto tvoji odpověď vzpomněla jsem si na svého synovce - je to kluk na stř.škole,vynikající sportovec,ten se teď taky rozhoduje,zda jít na vš stavárnu či dál studovat sport a věnovat se mu.Víš,u něj vzhledem k jeho věku,zkušenostem...to chápu,ale u tebe?
A pokud by si snad uvažovala o práci učitelky - tak tyto dnes obíhají školy a prosí o práci.

Takže za mě - sport jako zábavu,pokud mᚠráda kolem sebe lidi hýbající se,jak píšeš,tož zkus pocourat po náměstí.Ale pokud budete mít šílenou hypotéku namnoho a mnoho let a jste závislí jen na vašich ne nadprůměrných ývdělcích,tak bych to zrovna na tuhle školu a tebou s,yšlené aktivity teda neviděla.

Není tady

#6 10. 11. 2012 12:54

tryscha
♥------

Přiznávám, že věk už je na hraně, ale o mých zkušenostech nevíš vůbec nic, tak nesuď!
Nechápu vůbec, co tě vedlo k tomu, aby si reagovala na mou úvodní zprávu, když mi to v podstatě chceš rozmluvit.
Prosím tě, přečti si jí raději znovu a opravdu pozorně! A pokud nejsi současný ani bývalý student zmiňované fakulty, tak už mě nezahlcuj zbytečnými zprávami!!!!
Tisíceré díky!!!!! smile

Není tady

#7 10. 11. 2012 13:22

aminel
♥♥♥----

Kamarádka mojí dcery FTVS má. Přesto, že bydlí na vesnici, vede několik kurzů různých cvičení a ještě přitom dělá masáže. Vede se jí skvěle, má dost času na děti a dělá co ji baví a ještě slušně vydělává peníze.Kolik přesně vydělá nevím, ale rodina si žije velmi dobře.

Není tady

#8 10. 11. 2012 14:16

tryscha
♥------

aminel napsal(a):

Kamarádka mojí dcery FTVS má. Přesto, že bydlí na vesnici, vede několik kurzů různých cvičení a ještě přitom dělá masáže. Vede se jí skvěle, má dost času na děti a dělá co ji baví a ještě slušně vydělává peníze.Kolik přesně vydělá nevím, ale rodina si žije velmi dobře.

Vážím si vašeho povzbuzení! tummenupp
Děkuji!!!godlike

Není tady

#9 11. 10. 2014 22:04

Lukass
♥------

spoustu užitečných rad, jak si usnadnit učení najdete na www.pametauceni.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí