6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky, je tu přece vlákno o banech, tam je vdycky kdo, jak dlouho a za co :-)))
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=37376&p=2
Není tady
Tak a teraz som si vimla, e ste tu preberali v tom istom čase to isté, čo napadlo aj mňa v duchovnom. A myslela som, e Mashanku zablokovali nedávno a ono sú to u 3 roky. To si spomínam, tam sa to vtedy teda dobre zvrhlo. koda, e Horácio sa u nevrátil. On mal vdy také povzbudivé príspevky.
No a u končím, aby ma nevyhodili kvôli off topic príspevkom.
Není tady
bellatrix, já myslím, e horácio sem pak jetě chodil, ale jistě to nevím, abych nekecala.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , e má nový kabátek ae se neumím přihlásit, protoe jsem zapomněla heslo...A napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho, co jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit ty, kdo proli nějakým "Velkým třeskem". A nechci moc připomínat tu fraku, co moje upřímná slova způsobila v klávesnicích vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě to udivuje....
Take pro ty , co mě jetě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.
Vím, e jsem se tehdy zařekla , e čas od času napíu- jako povzbuzení vem, kdo si momentálně myslí, e nějaká nevěra rozláme ivot na padr. Nemusí. Jsou horí věci a i ty se nakonec musí přeít.
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Take holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti dalí ......
Ahoj Zuzi - ty "tlamičko nevymácháná" to ví, e si na tebe mnohokrát vzpomenu i to, es tu u dlouho nebyla a jak jsi mohla zjistit, ani já u na nevěru moc nechodím, dnes jsem jen nahlédla, zda-li něco nového a vida, nová diskuze, tak mě hned trklo, e bys to mohla být ty. Já se poté přestěhovala více na politiku, ale i tam se nalo mnoho duchovních vůdců a pak také vyznavačů sociálního inenýrství, e kdy u napíu, tak abych porachtala něčí ega, o kterých ony vyseminářované Bohyně neustále tvrdí, jak je mají hezky na uzdě - a ono nic - pořád stejně. Kdy si zamanu, jde jim na pacír
Tak mě to u tebe bylo hned jasné, e u vás se ádné konce konat nebudou, protoe stojí rovnýma nohama na zemi a nevznáí se v oblacích, pořád má na paměti, e muský je zvířátko, které se dá ochočit a nepotřebuje o tom studovat sáhodlouhé statě na téma - stanu se Bohyní, protoe ty tou Bohyní jsi u dávno a proto také toho svého "kedlubničku" doma má i přes to, e nějaká rozhoďnoka Bohyně se tě pokouela ji utrhnout.
U nás také jsme stále spolu, ádné opakovačky se nekonají, tudí stále nemohu dostát svému abikuchu na krku, abych o tom mohla přesvědčit celou tu squadru přes vztahy, které tak krásně umí kecat jiným do ivota, ale vlastní ivoty mají zdecimované, proto se alespoň realizují takto
My co víme, tak víme, e
PS. u běhá na volno ale řetěz mám stále při ruce a stačí s ním zarachtat
Není tady
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skodajj tercily, blosom, marshky/asi u to nepíu správně/ je koda, byly to baby z masa a kostí, který učil ivot a ne bláboly z biblí. Vechny byly vytípány...
opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přila ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, e tercila a bloss nechtěly, to u se nedá nic dělat. je to opravdu koda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevytípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.
Mashanka tu mmch znovu je... pod iným nickom. Snáď sa prihlási sama. Tercila bola znechutená, to je fakt, ale prestala písa sama - dtto Bloss, tá ani nemala ban, pokiaž si spomínam, proste asi u nemala potrebu sem chodi. C´est la vie. Netreba si umele vyrába drámy, nie? Kto potrebuje, tomu nech stačia telenovely..
Není tady
sel, bloss právě měla ban a na základě toho u sem pak myslím nela. tenkrát se ji něják osobně dotklo nějáké téma a u to bylo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bellatrix, já myslím, e horácio sem pak jetě chodil, ale jistě to nevím, abych nekecala.
Chodil, ale iba chvílu. Potom sa "presahoval" na iné servery. Ale kam, to netuím.
Není tady