Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 25. 11. 2012 17:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zdravím všechny, co jsem tu potkávala :-)

holky, je tu přece vlákno o banech, tam je vždycky kdo, jak dlouho a za co :-)))
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=37376&p=2

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 26. 11. 2012 22:58

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Teda holky, vy jste mi v tom udělaly hokej!  big_smilebig_smilebig_smile Tak teď už   nepoznám NIKOHO !

Není tady

#53 2. 12. 2012 19:54

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Tak až teraz som si všimla, že ste tu preberali v tom istom čase to isté, čo napadlo aj mňa v duchovnom. smile A myslela som, že Mashanku zablokovali nedávno a ono sú to už 3 roky. va To si spomínam, tam sa to vtedy teda dobre zvrhlo. dumbom Škoda, že Horácio sa už nevrátil. sad On mal vždy také povzbudivé príspevky.
No a už končím, aby ma nevyhodili kvôli off topic príspevkom. smile

Není tady

#54 3. 12. 2012 20:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

bellatrix, já myslím, že horácio sem pak ještě chodil, ale jistě to nevím, abych nekecala.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 8. 12. 2012 14:57

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , že má nový kabátek aže se  neumím   přihlásit, protože jsem zapomněla heslo...Až  napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho,  co  jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit  ty, kdo  prošli nějakým "Velkým třeskem".  A nechci moc připomínat tu frašku, co  moje upřímná  slova způsobila v klávesnicích  vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě  to udivuje....  big_smile
Takže pro ty , co mě ještě pamatují a  třeba prorokovali "děsné konce"-  nekonaly  se. smile
Vím, že jsem se tehdy zařekla , že čas od času  napíšu- jako povzbuzení všem, kdo si momentálně myslí, že nějaká  nevěra rozláme život na padr.    Nemusí. Jsou horší věci a  i ty  se nakonec musí přežít.   
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Takže holky- pokud sem nakukujete  aspoň občas - zdravím Vás!  Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a  ti další ...... storstark

Ahoj Zuzi - ty "tlamičko nevymácháná" hjarta to víš, že si na tebe mnohokrát vzpomenu i to, žes tu už dlouho nebyla a jak jsi mohla zjistit, ani já už na nevěru moc nechodím, dnes jsem jen nahlédla, zda-li něco nového a vida, nová diskuze, tak mě hned trklo, že bys to mohla být ty. Já se poté přestěhovala více na politiku, ale i tam se našlo mnoho duchovních vůdců a pak také vyznavačů sociálního inženýrství, že když už napíšu, tak abych porachtala něčí ega, o kterých ony vyseminářované Bohyně  neustále tvrdí, jak je mají hezky na uzdě - a ono nic - pořád stejně.lol Když si zamanu, jde jim na špacír vissla

Tak mě to u tebe bylo hned jasné, že u vás se žádné konce konat nebudou, protože stojíš rovnýma nohama na zemi a nevznášíš se v oblacích, pořád mᚠna paměti, že mužský je zvířátko, které se dá ochočit a nepotřebuješ o tom studovat sáhodlouhé statě na téma - stanu se Bohyní, protože ty tou Bohyní jsi už dávno a proto také toho svého "kedlubničku" doma mᚠi přes to, že nějaká rozhoďnožka Bohyně se tě pokoušela ji utrhnout.
U nás také jsme stále spolu, žádné opakovačky se nekonají, tudíž stále nemohu dostát svému žabikuchu na krku, abych o tom mohla přesvědčit celou tu squadru přes vztahy, které tak krásně umí kecat jiným do života, ale vlastní životy mají zdecimované, proto se alespoň realizují takto gloria
My co víme, tak víme, že cool
PS. už běhá na volno lol ale řetěz mám stále při ruce a stačí s ním zarachtat vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#56 10. 12. 2012 8:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

xxxx napsal(a):

Grainne napsal(a):

Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda

jj tercily, blosom, marshky/asi už to nepíšu správně/ je škoda, byly to baby z masa a kostí, který učil život a ne bláboly z biblí. Všechny byly vyštípány...

opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přišla ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, že tercila a bloss nechtěly, to už se nedá nic dělat. je to opravdu škoda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevyštípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.

Mashanka tu mmch znovu je... pod iným nickom. Snáď sa prihlási sama. Tercila bola znechutená, to je fakt, ale prestala písa sama - dtto Bloss, tá ani nemala ban, pokiaž si spomínam, proste asi už nemala potrebu sem chodi. C´est la vie. Netreba si umele vyrába drámy, nie? Kto potrebuje, tomu nech stačia telenovely..

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#57 10. 12. 2012 20:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sel, bloss právě měla ban a na základě toho už sem pak myslím nešla. tenkrát se ji něják osobně dotklo nějáké téma a už to bylo.

Není tady

#58 12. 12. 2012 20:31

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

bellatrix, já myslím, že horácio sem pak ještě chodil, ale jistě to nevím, abych nekecala.

Chodil, ale iba chvílu. Potom sa "presahoval" na iné servery. Ale kam, to netuším.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí