|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

zuzi777a napsal(a):
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi už to nepíšu správně/ je škoda, byly to baby z masa a kostí, který učil život a ne bláboly z biblí. Všechny byly vyštípány...
I Blossom? Komu ta mohla vadit? Pragmatická, přímá.... nechápu.
Chudáci noví potrefení koukám.
Jinak Tě zdravím a doufám, že žiješ v pohodě !
¨
to nejsou nové potrefené, ty už tu jednou byly, pak ostentativně odešly, aby se po krachu jiných stránek v nových nicích vratily prudit dál...jj žiju v poho 
Upravil(a) xxxx (20. 11. 2012 23:10)
Není tady
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , že má nový kabátek aže se neumím přihlásit, protože jsem zapomněla heslo...Až napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho, co jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit ty, kdo prošli nějakým "Velkým třeskem". A nechci moc připomínat tu frašku, co moje upřímná slova způsobila v klávesnicích vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě to udivuje....
Takže pro ty , co mě ještě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.![]()
Vím, že jsem se tehdy zařekla , že čas od času napíšu- jako povzbuzení všem, kdo si momentálně myslí, že nějaká nevěra rozláme život na padrť. Nemusí. Jsou horší věci a i ty se nakonec musí přežít.
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Takže holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti další ......Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi už to nepíšu správně/ je škoda, byly to baby z masa a kostí, který učil život a ne bláboly z biblí. Všechny byly vyštípány...
opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přišla ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, že tercila a bloss nechtěly, to už se nedá nic dělat. je to opravdu škoda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevyštípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.
Upravil(a) PPavlaa (23. 11. 2012 10:18)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skodajj tercily, blosom, marshky/asi už to nepíšu správně/ je škoda, byly to baby z masa a kostí, který učil život a ne bláboly z biblí. Všechny byly vyštípány...
opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přišla ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, že tercila a bloss nechtěly, to už se nedá nic dělat. je to opravdu škoda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevyštípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.
Mashanka se vrátit nemohla, protože dostala ban na doživotí (trvalý).
Není tady
Vějířovka napsal(a):
zaregistrovaná znovu pod nickem Háňa*
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
jj tercily, blosom, marshky/asi už to nepíšu správně/ je škoda, byly to baby z masa a kostí, který učil život a ne bláboly z biblí. Všechny byly vyštípány...opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přišla ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, že tercila a bloss nechtěly, to už se nedá nic dělat. je to opravdu škoda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevyštípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.
prosím tě, jako kdyby tenhle důvod někdy někoho zadržel, aby sem znovu nešel .. myslím, že jen viktorka byla z těch, co sem po trvalém banu nechtěla chodit na tajno jako trdlo a poprosila jirku, aby sem zase mohla.
Není tady
Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
jojo, už přestala nad bbn ohrnovat nos, zase je ji dobrej.
Není tady

Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Já vím, a jsem ráda, že je tady.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
když to víš, proč to divadlo, že se vrátit nemohla, protože dostala trvalý ban 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
zaregistrovaná znovu pod nickem Háňa*Já vím, a jsem ráda, že je tady.
když to víš, proč to divadlo, že se vrátit nemohla, protože dostala trvalý ban
No to víš, co se mnou. Chtěla jsem říct, že pod původní identitou se nemohla vrátit.
Není tady
to je přece samozřejmý a všichni to ví.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba.Koukla jsem na fotky obou a podoba zadna.Navic jedna je z Prahy a druha z Velevar.
Upravil(a) eremuruss (24. 11. 2012 8:44)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba.Koukla jsem na fotky obou a podoba zadna.Navic jedna je z Prahy a druha z Velevar.
i ty malý colombo
, napadlo tě , že se lidé mohou stěhovat (třeba za prací?)
?
Není tady

Velvary zase tak daleko od Prahy nejsou. Kde je psáno, že si tam každý dá přesné bydliště? A že se člověk nemění? Že nepoužil někdy fotku z mladších let?...... Kdo bydlí ve Velvarech, může pořád pracovat v Praze...
Jsou to Velvary, ne Velevary. 
Upravil(a) Eva. (24. 11. 2012 9:14)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba..
ale Erem, mrkni třeba sem, ale docela by mě zajímalo proč emigrovala z ŠŽ
http://www.stastnezeny.cz/index.asp?men … cord=25422
Není tady
Bety napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba..
ale Erem, mrkni třeba sem, ale docela by mě zajímalo proč emigrovala z ŠŽ
http://www.stastnezeny.cz/index.asp?men … cord=25422
Jo,jo,ta podoba tam je.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
no, asi máme každý jiný oči, mně přišlo, že právě podle fotky to je jedna a ta samá osoba. + styl psaní atd.
Není tady

Pavli mě taky, ale myslím, že na duchovním to vehementně popírá 
Není tady
já bych řekla, že nepopírá. jen to šikovně okecala.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já bych řekla, že nepopírá. jen to šikovně okecala.
Též bych řekla, že nepopírá.
A hlavně, nemůže říct, ano, jsem M.... protože je to zdvojený nick, tak by mohla dostat ban.
Proto myslím,že se na duchovním elegantně vykroutila.
Proto by bylo možná nejlepší už se neptat. Jsou tu admini. 
Není tady
admini tu sice jsou, ale zatím nikomu nedali ban jen proto, že sem znovu přišel přes to, že měl doživotní. pokud dostal dotyčný znovu ban, tak jen proto, že opět porušil pravidla. takže já bych to zas tak horký neviděla.
navíc ji muselo být jasný, že když si sem vylepí fotku, jméno atd, že tady lidi ani admini nejsou blbí a brzy bude všem jasný, o koho jde. spíš se divím, že po tom všem sem znovu přijde jako kdyby se nechumelilo, ale to je každýho věc.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
admini tu sice jsou, ale zatím nikomu nedali ban jen proto, že sem znovu přišel přes to, že měl doživotní. pokud dostal dotyčný znovu ban, tak jen proto, že opět porušil pravidla. takže já bych to zas tak horký neviděla.
navíc ji muselo být jasný, že když si sem vylepí fotku, jméno atd, že tady lidi ani admini nejsou blbí a brzy bude všem jasný, o koho jde. spíš se divím, že po tom všem sem znovu přijde jako kdyby se nechumelilo, ale to je každýho věc.
a ono se chumelí?
Není tady
Dobře, že je tady, její příspěvky jsou fajn, ráda ji čtu.
Není tady
aprill, nečekáš, že tady s tebou budu řešit pi*viny a nimrat se v tom, že ne ? já mám na to svůj názor, ty ten svůj. tečka.
Není tady

Já ani nevím za co tenkrát ten ban dostala 
Není tady

pomněnka napsal(a):
Já ani nevím za co tenkrát ten ban dostala
Já taky ne .... asi jsem v té době chyběla .... nechcete prozradit ?
Není tady