6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zuzi777a napsal(a):
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi u to nepíu správně/ je koda, byly to baby z masa a kostí, který učil ivot a ne bláboly z biblí. Vechny byly vytípány...
I Blossom? Komu ta mohla vadit? Pragmatická, přímá.... nechápu. Chudáci noví potrefení koukám.
Jinak Tě zdravím a doufám, e ije v pohodě !
¨
to nejsou nové potrefené, ty u tu jednou byly, pak ostentativně odely, aby se po krachu jiných stránek v nových nicích vratily prudit dál...jj iju v poho
Upravil(a) xxxx (20. 11. 2012 23:10)
Není tady
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , e má nový kabátek ae se neumím přihlásit, protoe jsem zapomněla heslo...A napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho, co jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit ty, kdo proli nějakým "Velkým třeskem". A nechci moc připomínat tu fraku, co moje upřímná slova způsobila v klávesnicích vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě to udivuje....
Take pro ty , co mě jetě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.
Vím, e jsem se tehdy zařekla , e čas od času napíu- jako povzbuzení vem, kdo si momentálně myslí, e nějaká nevěra rozláme ivot na padr. Nemusí. Jsou horí věci a i ty se nakonec musí přeít.
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Take holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti dalí ......Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi u to nepíu správně/ je koda, byly to baby z masa a kostí, který učil ivot a ne bláboly z biblí. Vechny byly vytípány...
opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přila ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, e tercila a bloss nechtěly, to u se nedá nic dělat. je to opravdu koda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevytípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.
Upravil(a) PPavlaa (23. 11. 2012 10:18)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skodajj tercily, blosom, marshky/asi u to nepíu správně/ je koda, byly to baby z masa a kostí, který učil ivot a ne bláboly z biblí. Vechny byly vytípány...
opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přila ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, e tercila a bloss nechtěly, to u se nedá nic dělat. je to opravdu koda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevytípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.
Mashanka se vrátit nemohla, protoe dostala ban na doivotí (trvalý).
Není tady
Vějířovka napsal(a):
zaregistrovaná znovu pod nickem Háňa*
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
jj tercily, blosom, marshky/asi u to nepíu správně/ je koda, byly to baby z masa a kostí, který učil ivot a ne bláboly z biblí. Vechny byly vytípány...opravdu ? jak jsi na to, prosím tě přila ? tercila, bloss i mashanka se přece mohly po banu vrátit, e tercila a bloss nechtěly, to u se nedá nic dělat. je to opravdu koda, ale rozhodly se samy. mashanka si za to mohla sama, nikdo ji nevytípal. navíc - ta je, pokud se nemýlím zpátky.
prosím tě, jako kdyby tenhle důvod někdy někoho zadrel, aby sem znovu neel .. myslím, e jen viktorka byla z těch, co sem po trvalém banu nechtěla chodit na tajno jako trdlo a poprosila jirku, aby sem zase mohla.
Není tady
Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
jojo, u přestala nad bbn ohrnovat nos, zase je ji dobrej.
Není tady
Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Já vím, a jsem ráda, e je tady.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
kdy to ví, proč to divadlo, e se vrátit nemohla, protoe dostala trvalý ban
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
zaregistrovaná znovu pod nickem Háňa*Já vím, a jsem ráda, e je tady.
kdy to ví, proč to divadlo, e se vrátit nemohla, protoe dostala trvalý ban
No to ví, co se mnou. Chtěla jsem říct, e pod původní identitou se nemohla vrátit.
Není tady
to je přece samozřejmý a vichni to ví.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba.Koukla jsem na fotky obou a podoba zadna.Navic jedna je z Prahy a druha z Velevar.
Upravil(a) eremuruss (24. 11. 2012 8:44)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba.Koukla jsem na fotky obou a podoba zadna.Navic jedna je z Prahy a druha z Velevar.
i ty malý colombo , napadlo tě , e se lidé mohou stěhovat (třeba za prací?) ?
Není tady
Velvary zase tak daleko od Prahy nejsou. Kde je psáno, e si tam kadý dá přesné bydlitě? A e se člověk nemění? e nepouil někdy fotku z mladích let?...... Kdo bydlí ve Velvarech, můe pořád pracovat v Praze...
Jsou to Velvary, ne Velevary.
Upravil(a) Eva. (24. 11. 2012 9:14)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba..
ale Erem, mrkni třeba sem, ale docela by mě zajímalo proč emigrovala z
http://www.stastnezeny.cz/index.asp?men … cord=25422
Není tady
Bety napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Tak Mashanka neni Hana,uz podle fotky je to uplne jina osoba..
ale Erem, mrkni třeba sem, ale docela by mě zajímalo proč emigrovala z
http://www.stastnezeny.cz/index.asp?men … cord=25422
Jo,jo,ta podoba tam je.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Bety napsal(a):
no, asi máme kadý jiný oči, mně přilo, e právě podle fotky to je jedna a ta samá osoba. + styl psaní atd.
Není tady
Pavli mě taky, ale myslím, e na duchovním to vehementně popírá
Není tady
já bych řekla, e nepopírá. jen to ikovně okecala.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já bych řekla, e nepopírá. jen to ikovně okecala.
Té bych řekla, e nepopírá.
A hlavně, nemůe říct, ano, jsem M.... protoe je to zdvojený nick, tak by mohla dostat ban.
Proto myslím,e se na duchovním elegantně vykroutila.
Proto by bylo moná nejlepí u se neptat. Jsou tu admini.
Není tady
admini tu sice jsou, ale zatím nikomu nedali ban jen proto, e sem znovu přiel přes to, e měl doivotní. pokud dostal dotyčný znovu ban, tak jen proto, e opět poruil pravidla. take já bych to zas tak horký neviděla.
navíc ji muselo být jasný, e kdy si sem vylepí fotku, jméno atd, e tady lidi ani admini nejsou blbí a brzy bude vem jasný, o koho jde. spí se divím, e po tom vem sem znovu přijde jako kdyby se nechumelilo, ale to je kadýho věc.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
admini tu sice jsou, ale zatím nikomu nedali ban jen proto, e sem znovu přiel přes to, e měl doivotní. pokud dostal dotyčný znovu ban, tak jen proto, e opět poruil pravidla. take já bych to zas tak horký neviděla.
navíc ji muselo být jasný, e kdy si sem vylepí fotku, jméno atd, e tady lidi ani admini nejsou blbí a brzy bude vem jasný, o koho jde. spí se divím, e po tom vem sem znovu přijde jako kdyby se nechumelilo, ale to je kadýho věc.
a ono se chumelí?
Není tady
Dobře, e je tady, její příspěvky jsou fajn, ráda ji čtu.
Není tady
aprill, nečeká, e tady s tebou budu řeit pi*viny a nimrat se v tom, e ne ? já mám na to svůj názor, ty ten svůj. tečka.
Není tady
Já ani nevím za co tenkrát ten ban dostala
Není tady
pomněnka napsal(a):
Já ani nevím za co tenkrát ten ban dostala
Já taky ne .... asi jsem v té době chyběla .... nechcete prozradit ?
Není tady