29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , že má nový kabátek aže se neumím přihlásit, protože jsem zapomněla heslo...Až napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho, co jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit ty, kdo prošli nějakým "Velkým třeskem". A nechci moc připomínat tu frašku, co moje upřímná slova způsobila v klávesnicích vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě to udivuje....
Takže pro ty , co mě ještě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.
Vím, že jsem se tehdy zařekla , že čas od času napíšu- jako povzbuzení všem, kdo si momentálně myslí, že nějaká nevěra rozláme život na padrť. Nemusí. Jsou horší věci a i ty se nakonec musí přežít.
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Takže holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti další ......
Upravil(a) zuzi777a (8. 11. 2012 14:31)
Není tady
Zuzi,
zdravím Tě za všechny, které jsi tu zatím nenašla - a doufám, že brzy najdeš - se všemi, se kterými sis měla co říct.
Čtu ráda Tvoje příspěvky a když tak čtu ten poslední, tak mi to taky dost rezonuje - s babinetem i životem
Jo, taky mi to občas nedá rozvířit hladinu, zvlášť tam, kde se moc maluje čert na zeď
a jsem ráda za každý vyhraný boj, o kterém slyším
Tak se tu měj pěkně, snad se brzy dočkáš
Upravil(a) světýlko (9. 11. 2012 11:05)
Není tady
Jestli bylo něco vyhráno, prohráno... se ukáže až na smrtelné posteli. A i to kdoví jestli...
A boj ve vztazích? Boj s (jakýmkoliv) partnerem v (jakémkoliv) vztahu?
Možná tak maximálně sám se sebou...
Není tady
No, to je typická reakce
Kdepak tu někdo píše o boji s partnerem ?
Není tady
Boj s (jakýmkoliv) partnerem v (jakémkoliv) vztahu?
Řekla bych, že spojení "boj s partnerem" je oxymóron...
Není tady
Asi tak
Není tady
helena napsal(a):
Boj s (jakýmkoliv) partnerem v (jakémkoliv) vztahu?
Řekla bych, že spojení "boj s partnerem" je oxymóron... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ano, je.
V ČR se ovšem běžně používá.
Není tady
zuzi ahooooj já si říkala, že jsem tě tu už strašně dlouho neviděla, co je s tebou ..
na zklamču a xku tady určitě čas od času narazíš, ale tercila už sem nechodí, nechala si před časem zrušit účet ..
Není tady
V ČR se ovšem běžně používá.
V ČR ho ovšem někteří lidé běžně používají...
Není tady
Boj? Holky, jedině sám se sebou! Ostatní za to asi fakt nestojí...
A někdo tu jmenoval konce. Pokud je na konec navázán začátek jde to pobrat. Na smrtelné posteli budu maximálně bilancovat, na kolik těch konců jsem nenavázala nějakým slibným počátkem.... Ale možná ani to ne. Protože v mém případě spíš upadnu v letu odněkud někam a stačím jen příbuzným nadělat problémy s odklizením mé schránky pod pomníček...
Upravil(a) zuzi777a (9. 11. 2012 14:02)
Není tady
Ahoj Zuzi,
s přihlášením jsem se trápila úplně stejně.
Boj s partnerem je fajn věc, protože život je boj a je lepší, když Vám v něm někdo pomáhá. Nejsem sólista, takže boj jedině s partnerem .
Není tady
Život je krásný. Nebojuji ani s partnerem, ani proti němu. Pro mě je nejhezčí a nejlepší život žít.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , že má nový kabátek aže se neumím přihlásit, protože jsem zapomněla heslo...Až napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho, co jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit ty, kdo prošli nějakým "Velkým třeskem". A nechci moc připomínat tu frašku, co moje upřímná slova způsobila v klávesnicích vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě to udivuje....
Takže pro ty , co mě ještě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.![]()
Vím, že jsem se tehdy zařekla , že čas od času napíšu- jako povzbuzení všem, kdo si momentálně myslí, že nějaká nevěra rozláme život na padrť. Nemusí. Jsou horší věci a i ty se nakonec musí přežít.
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Takže holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti další ......
Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
Není tady
Eva. napsal(a):
Život je krásný. Nebojuji ani s partnerem, ani proti němu. Pro mě je nejhezčí a nejlepší život žít.
Hm, mně se tedy víc líbilo ten boj češtinou obrátit, ale život žít taky není blbý .
Není tady
werena30 napsal(a):
Boj s partnerem je fajn věc, protože život je boj...
Není tady
ahoooj, konečně někdo neoduševnělej už se to tu nedá od odchodu lidí o kterých píšeš číst
Není tady
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Takže pro ty , co mě ještě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.![]()
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Takže holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti další ......Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi už to nepíšu správně/ je škoda, byly to baby z masa a kostí, který učil život a ne bláboly z biblí. Všechny byly vyštípány...
Upravil(a) xxxx (13. 11. 2012 17:47)
Není tady
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Takže holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti další ......Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi už to nepíšu správně/ je škoda, byly to baby z masa a kostí, který učil život a ne bláboly z biblí. Všechny byly vyštípány...
I Blossom? Komu ta mohla vadit? Pragmatická, přímá.... nechápu. Chudáci noví potrefení koukám.
Jinak Tě zdravím a doufám, že žiješ v pohodě !
Není tady
Tohle je vlákno, které svým průběhem patří na Pavlač.
Není tady
Eva. napsal(a):
Proč myslíš?
Kde bys hledala staré známé Ty? Tam , kde jsi je nikdy nepotkala nebo tam kde jsi je viděla naposledy?
Třeba mě zajímá, jak se jejich životy posunuly. Mám je hledat na Pavlači, kde nebyly, když řešily své smutky? To snad ne....
Není tady
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
XXXX, kdo vyštípal Bloss ? Podle mě to nemělo s Biblí žádnou souvislost, ani s těmi, kdo ji citovali.
A těch tu bylo jako šafránu. Konkrétně já jsem si s Bloss vyměnila pár SZ se zájmem a respektem jedna vůči druhé, pak jsme se hezky rozloučily a popřály si. Je to člověk, se kterým se dá normálně mluvit a nehází na nikoho špínu.
Upravil(a) světýlko (13. 11. 2012 23:26)
Není tady
světýlko napsal(a):
Podle mě to nemělo s Biblí žádnou souvislost, ani s těmi, kdo ji citovali.
Chudák Bible! Myslím, že člověk s nadhledem si vybere ze všech takhle starých spisů( tedy pokud se dokope k tomu se do nich ponořit a číst bez "vysvětlování" těch chytrolínů ,kteří chtějí jen dogma a mus) spoustu pozitivních informací. Moudra. Pravdy ,které se nemění s věky.
Mohu být ateista jak řermen a přitom respektovat druhé s jejich vztahem k víře.
A vrátím-li se k tematu zdejších vláken, tak hodně lidiček po krachu osobního života hledá tu jistotu a berli právě ve víře v NĚCO. Bohužel někdy v cokoliv, kde se za slovy víry směje nějaký kašpárek s maskou a nataženou tlapkou na peníze....
Není tady
Zuzi, ježkovyoči, kam jsi to odkulila větu o něčem jiném, to zírám
Upravil(a) světýlko (14. 11. 2012 13:57)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jo ,jo je to Majka.Tohle vzdycky byli jeji slova.
Není tady