6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , e má nový kabátek ae se neumím přihlásit, protoe jsem zapomněla heslo...A napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho, co jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit ty, kdo proli nějakým "Velkým třeskem". A nechci moc připomínat tu fraku, co moje upřímná slova způsobila v klávesnicích vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě to udivuje....
Take pro ty , co mě jetě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.
Vím, e jsem se tehdy zařekla , e čas od času napíu- jako povzbuzení vem, kdo si momentálně myslí, e nějaká nevěra rozláme ivot na padr. Nemusí. Jsou horí věci a i ty se nakonec musí přeít.
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Take holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti dalí ......
Upravil(a) zuzi777a (8. 11. 2012 14:31)
Není tady
Zuzi,
zdravím Tě za vechny, které jsi tu zatím nenala - a doufám, e brzy najde - se vemi, se kterými sis měla co říct.
Čtu ráda Tvoje příspěvky a kdy tak čtu ten poslední, tak mi to taky dost rezonuje - s babinetem i ivotem Jo, taky mi to občas nedá rozvířit hladinu, zvlá tam, kde se moc maluje čert na zeď a jsem ráda za kadý vyhraný boj, o kterém slyím
Tak se tu měj pěkně, snad se brzy dočká
Upravil(a) světýlko (9. 11. 2012 11:05)
Není tady
Jestli bylo něco vyhráno, prohráno... se ukáe a na smrtelné posteli. A i to kdoví jestli...
A boj ve vztazích? Boj s (jakýmkoliv) partnerem v (jakémkoliv) vztahu?
Moná tak maximálně sám se sebou...
Není tady
No, to je typická reakce
Kdepak tu někdo píe o boji s partnerem ?
Není tady
Boj s (jakýmkoliv) partnerem v (jakémkoliv) vztahu?
Řekla bych, e spojení "boj s partnerem" je oxymóron...
Není tady
Asi tak
Není tady
helena napsal(a):
Boj s (jakýmkoliv) partnerem v (jakémkoliv) vztahu?
Řekla bych, e spojení "boj s partnerem" je oxymóron... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ano, je.
V ČR se ovem běně pouívá.
Není tady
zuzi ahooooj já si říkala, e jsem tě tu u straně dlouho neviděla, co je s tebou ..
na zklamču a xku tady určitě čas od času narazí, ale tercila u sem nechodí, nechala si před časem zruit účet ..
Není tady
V ČR se ovem běně pouívá.
V ČR ho ovem někteří lidé běně pouívají...
Není tady
Boj? Holky, jedině sám se sebou! Ostatní za to asi fakt nestojí...
A někdo tu jmenoval konce. Pokud je na konec navázán začátek jde to pobrat. Na smrtelné posteli budu maximálně bilancovat, na kolik těch konců jsem nenavázala nějakým slibným počátkem.... Ale moná ani to ne. Protoe v mém případě spí upadnu v letu odněkud někam a stačím jen příbuzným nadělat problémy s odklizením mé schránky pod pomníček...
Upravil(a) zuzi777a (9. 11. 2012 14:02)
Není tady
Ahoj Zuzi,
s přihláením jsem se trápila úplně stejně.
Boj s partnerem je fajn věc, protoe ivot je boj a je lepí, kdy Vám v něm někdo pomáhá. Nejsem sólista, take boj jedině s partnerem .
Není tady
ivot je krásný. Nebojuji ani s partnerem, ani proti němu. Pro mě je nejhezčí a nejlepí ivot ít.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tak jsem po dlouhé době nakoukla na Babinet a zjistila , e má nový kabátek ae se neumím přihlásit, protoe jsem zapomněla heslo...A napopáté jsme se sem prokousala.
Nebudu ani počítat, jak je to dlouho, co jsem sem napsala poprvé a chtěla povzbudit ty, kdo proli nějakým "Velkým třeskem". A nechci moc připomínat tu fraku, co moje upřímná slova způsobila v klávesnicích vědem. To je snad jediné, co mi opravdu utkvělo v hlavě a doteď mě to udivuje....
Take pro ty , co mě jetě pamatují a třeba prorokovali "děsné konce"- nekonaly se.
Vím, e jsem se tehdy zařekla , e čas od času napíu- jako povzbuzení vem, kdo si momentálně myslí, e nějaká nevěra rozláme ivot na padr. Nemusí. Jsou horí věci a i ty se nakonec musí přeít.
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Take holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti dalí ......
Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
Není tady
Eva. napsal(a):
ivot je krásný. Nebojuji ani s partnerem, ani proti němu. Pro mě je nejhezčí a nejlepí ivot ít.
Hm, mně se tedy víc líbilo ten boj četinou obrátit, ale ivot ít taky není blbý .
Není tady
werena30 napsal(a):
Boj s partnerem je fajn věc, protoe ivot je boj...
Není tady
ahoooj, konečně někdo neoduevnělej u se to tu nedá od odchodu lidí o kterých píe číst
Není tady
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Take holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti dalí ......Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi u to nepíu správně/ je koda, byly to baby z masa a kostí, který učil ivot a ne bláboly z biblí. Vechny byly vytípány...
Upravil(a) xxxx (13. 11. 2012 17:47)
Není tady
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Docela ráda bych se tu potkala s těmi, s kterými jsme si po SZ psaly. Take holky- pokud sem nakukujete aspoň občas - zdravím Vás! Zklamčo, Xko, Tercilo, PPavlo a ti dalí ......Ahoj , taky te zdravim , tvoje prispevky si pamatuji, i kdyz SZ jsme si nepsali . K me velke litosti Tercila uz sem zrejme nechodi , jedna z mych nejoblibenejsich ..... skoda
jj tercily, blosom, marshky/asi u to nepíu správně/ je koda, byly to baby z masa a kostí, který učil ivot a ne bláboly z biblí. Vechny byly vytípány...
I Blossom? Komu ta mohla vadit? Pragmatická, přímá.... nechápu. Chudáci noví potrefení koukám.
Jinak Tě zdravím a doufám, e ije v pohodě !
Není tady
Tohle je vlákno, které svým průběhem patří na Pavlač.
Není tady
Eva. napsal(a):
Proč myslí?
Kde bys hledala staré známé Ty? Tam , kde jsi je nikdy nepotkala nebo tam kde jsi je viděla naposledy?
Třeba mě zajímá, jak se jejich ivoty posunuly. Mám je hledat na Pavlači, kde nebyly, kdy řeily své smutky? To snad ne....
Není tady
xxxx napsal(a):
Grainne napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
XXXX, kdo vytípal Bloss ? Podle mě to nemělo s Biblí ádnou souvislost, ani s těmi, kdo ji citovali.
A těch tu bylo jako afránu. Konkrétně já jsem si s Bloss vyměnila pár SZ se zájmem a respektem jedna vůči druhé, pak jsme se hezky rozloučily a popřály si. Je to člověk, se kterým se dá normálně mluvit a nehází na nikoho pínu.
Upravil(a) světýlko (13. 11. 2012 23:26)
Není tady
světýlko napsal(a):
Podle mě to nemělo s Biblí ádnou souvislost, ani s těmi, kdo ji citovali.
Chudák Bible! Myslím, e člověk s nadhledem si vybere ze vech takhle starých spisů( tedy pokud se dokope k tomu se do nich ponořit a číst bez "vysvětlování" těch chytrolínů ,kteří chtějí jen dogma a mus) spoustu pozitivních informací. Moudra. Pravdy ,které se nemění s věky.
Mohu být ateista jak řermen a přitom respektovat druhé s jejich vztahem k víře.
A vrátím-li se k tematu zdejích vláken, tak hodně lidiček po krachu osobního ivota hledá tu jistotu a berli právě ve víře v NĚCO. Bohuel někdy v cokoliv, kde se za slovy víry směje nějaký kapárek s maskou a nataenou tlapkou na peníze....
Není tady
Zuzi, jekovyoči, kam jsi to odkulila větu o něčem jiném, to zírám
Upravil(a) světýlko (14. 11. 2012 13:57)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jo ,jo je to Majka.Tohle vzdycky byli jeji slova.
Není tady