18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
leontyna napsal(a):
Holky, tak zaloíme soukromou skupinu? Mám napsat adminovi? Kdokoli jiny by chtěla nakukovat, můeme ho přidat. tak jména?
Ledovecek
keks
leontyna
Silvi.100
Lenka77
Sakura
hela86
jetě někdo?
Není tady
Ella u má některé věci i na 2 roky prostě není drobek no ale fakt, e body má jetě některé 74 i punčocháče-má krátké noičky.
Také jsem začala dávat ervé-respektivě koupím velký jogurt holandie, dám na 24 hodin do plenky odkapat a ervé je hotové má to moc ráda. dávám jí to tak i s banánem. Nedávno jsem zkusila namazat na chleba a nakrájet na kousky, ale bylo to vude-radi celé a ona se s tím popere lépe. Rohlík také dávám, ale jen suchý a kousek kdy jí chci zabavit-miluje to. Já vlastně ani nevím, jaké pečivo bych měla dávat-pátrala jsem na netu a vude se doporučuje začínat s klasickým chlebem a rohlík také nevadí, jen opatrně-co u Ellinky musím
Tvrdý sýr u také odzkouený a sama koue i jablko. sice se s tím pere, jak nemá stoličky, ale zvládá to.
Není tady
ahoj holky, taky jsem pro zavrenou skupinu..
jinak teda koukam, ze Adam je brzda... on vubec si sam do pusy nic nestrci... ja nevim.. jestli jsem to nezazdila, ze jak nema zuby, tak jsem mela nerva mu neco do ruky strkat.. jakoze rohli, susenku atd.. ma zatim spicku nahore prednihu.. prosvita i druhej nahore..ale rozhodne to nejsou zuby... a ted kdyz mu neco nutim chleba.. susenku... on si s tim hraje asi mu to budu muset vic jakoze nabizet.. nebo mu to budu jeste na 2 letech strkat do pusy ale uz se sam matla lzickou v taliri.. to zas jo a obcas to i strci uz i do pusy
jinak s tim mlikem , Adam rano 180, na spani taky.. nekdy 210,ale to vyjimecne.. pak se jeste v noci vzbudi..ale to spis jen tak ze zvyku, pac cucne tak 90 tku a zase to zalomi...
Není tady
Holky, tak já jsem macecha, já jsem Adámkovi i Radimkovi strčila rohlík do ruky hned jak mohly, take asi v 6 měsících a jen hlídala, aby se nestala nehoda. Oni si to těma slinama a dásněma, který jsou teda hodně tvrdý rozmělinili a rozpustili. To mě ani nenapadlo to nědělat Včera mi Adámek snědl celej banán sám tak rychle, e jsem ho normálně hledala, kam ho hodil, i za kníky jsem se dívala, protoe měl idličku přistrčenou hned vedle.
Já teda ani neřeím moc bordel kolem toho, někdy teda je to sraný a nechce se mi pořád zametat, luxovat a vytírat ale nechávám je samotné jíst, potom umeju, převleču a je to. Hmmm...jsem asi neopatrná matka.
Napíu teda admince kvůli té skupině.
Není tady
Holky, jestli jste u některá členkou nějaké uzavřené skupiny, potřebuju vědět jaké. Děkuju.
Není tady
Leontý já také doufám, e bordel řeit jednou nebudu já pořád uklízím a pořád to není vidět, take je to stejně zbytečné. Ellu jsem teda jetě nenechala jíst samotnou ličkou, jen jí strkám jídlo do ruky a e mi ho patlá vude kolem také neřeím-to se umeje. Já se právě těím, a se sama pustí do narozeninového dortu a pak u se bude i učit papkat sama z misky.
Není tady
Silvi, kdyby jsi to viděla u nás...tak straněj binec jakej máme. To co kluci dokáí, to je prostě síla.
Heli, byt vypadá nádherně, moc vám to přeju.
Není tady
to ja ho taky necham matlat se v jidle... obed lita vzduchem denne to neresim...
ho to bavi se v tom placat a bouchat lzickou
leonty, ze sam snedl banan.. tak to je borec...
Není tady
ja jsem asi moc ovlivnena dusicim se dítětem moji kamosky, mela jsem to v primem prenosu jak ho krisila po rohliku ale tak vichni pak jime, chodíme, mluvime, tak ho snad sam brzo taky sni :lo
ty desny lepivy kukuricny krupky ji akorát se mu pak prilepi na prst a nemůe to sejmout
Není tady
Tak jsem dnes zkusila palíček tvrdého sýra a musela jsem 2x přidávat... úspěch jak hrom...a dnes jsem koupila ervé, tak zkusím taky, zase zítra....
Leni, já jsem se u Jonáka taky bála - dávat cokoliv, ted u jaksi ne...Joha ráda moulí vechno, i to jablko (na kousky), jen banán jí nejede...rohlík a chleba na moulání miluje...neboj, do 18-ti se to jíst naučí... Leni, jetě jsem se chtěla zeptat, jaký nový kočár jsi kupovala??? Místo toho Maxi cosi??
No já zatím krmím sama, pokud je to jídlo, co dávám z talířku...to u Joha jí způsobně, e nikde nenaděláme...ale pokud ji dávám něco do ruky, tak taky drobí, to je jasný...zametu, neřeím....
Silvi, já u Jonáka taky uklízela jak divá, teď jaksi na to prdím...teda kdy u je toho fakt moc, tak jo...ale bývá mě patně, jsem dost unavená a děti to po mě stejnak zase rozkramaří, tak mě to bývá v poslední době jaksi jedno...dřív by mě to jedno nebylo....
Díky za ty odpovědi ohledně UM
Upravil(a) keks (5. 11. 2013 19:47)
Není tady
Holky, máte to zaloené, po přihláení byste teď měly vidět na diskuzích nahoře Babinet klub, kde máte svoje fórum skupiny Podzimňátka 2012, ve kterém si zalote vlákna, jaká potřebujete. Kdyby cokoliv nefungovalo, či nastal problém, můe se stát, dejte mi vědět formou SZ.
Není tady
Keks... díky nesmim to tak hrotit a odvázat se s tim rohlikem
koupili jsme zase maxi cosi, ale MURA PLUS.. verze 2013 a tentokrát bouda super obri, dlouha, navíc korba prodlouzena, coz nas dlouhan oceni.... ten podvozek je hlavne uplne uzasnej.. ten toho uz najezdil, jsme hodne akcni... takze brazdi lesy, hory, pisek na plazi, dlazebni kostky, snih proste super.. podvozek je stejny jako předchozí verze, jen uz to není ten leskly hlinik,ale je to matny..
kdybys chtěla jetej.. tak nez porodí, tak Ti ho strelim
Děkujeme adminovi za skupinu, tak holky.. přesun
Není tady
Holky, tak kdy se přihlásíte nahoře by se vám měla objevit diskuze podzimňátka 2012, tak up tam.
Není tady
Já se taky hlásím do skupiny. A jsem jetě ve skupině podzimňátka 2010
Není tady
Klestil, jis přidaná, jen si zkontroluj, zda vidí obě své skupiny, díky moc.
Není tady
Ahoj holky, vechny vás zdravím. Občas nakouknu k vám do Podzimňátek 2012 a sleduji vae příběhy, znám některé z vás zde ze starého bb. Já mám 3 letou Barunku a patřím do Podzimňátek 2010. Pokud to dovolíte, ráda bych dál sledovala vae příběhy a zůstala s vámi v kontaktu. Děkuji Mirka
Není tady
Já se taky hlásím do skupiny. Leo, muzu?
Není tady
leontyna napsal(a):
Holky, tak kdy se přihlásíte nahoře by se vám měla objevit diskuze podzimňátka 2012, tak up tam.
já nic nevidím
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
leontyna napsal(a):
já nic nevidím
u vidím
Není tady
aj ja chcem k vam ,nikde som nenasla babinet klub
Není tady
Ahoj holky páááni vy jste toho nakecala Já se rozhodla k Vám kouknout a něco napsat, ale koukám, e máte soukromou skupinku
U mi psala i Ledi a někdy napíu, ale já mám fakt ílenej frmol...stavíme, pracuju a k tomu dvě raubíři
Mooooc Vás vechny zdravím straně to uteklo
Není tady
PROSÍM TĚHULKY O VYPLNĚNÍ KRÁTKÉHO DOTAZNÍKU K MÉ ABSOLVENTSKÉ PRÁCI. MOC MI TÍM POMŮETE, DĚKUJI :-)
http://www.survio.com/survey/d/D2D0K6A1F1U5K3I9P
Není tady
Aha tady vznikla soukromá skupina? Tak to mám smůlu
Chtěla jsem pozdravit, pochlubit se a počíst ,jak se máte
Tak snad dobře ....
Není tady