18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, tak jsme byli dopoledne u doktorky s oběma, vyfasli jsme pamykon do nosikua klarka Acc,aerius, Ma něco na průdukách,tajkze se to musí podchytit, ve stredu jdem na poslech, jsem zvedava.
JInak jsem kaapnek otupela z nevyspani,ale vse jsem asi prijala tak, jak jsem asi mela.Nevim, zda bych zvladal, kdyby zmenil názor, ted uz spise bych urovnani ani nechtěla.Neno o co stat.
Není tady
Ledí, bude to náročné, ale pokud to nefunguje, nemá asi cenu to lámat přes koleno kvůli dětem.. jako to dělá hodně párů a pak to je jetě horí, nai se rozvedli, kdy mně a bráchovi bylo skoro jako Tvým dětem...mně asi 3 teda...bráchovi rok
ikdy to trvalo, tak pak nai začli fungovat mezi sebou úplně báječně... a pomáháme si vichni dodnes... taky Ti to přeju
hlavně aby děti byly spokejené se spokojenou mámou a tátou, kterýho sice nebudou mít doma denně,ale budou s nim... a nebudou vyrůstat v napětí, pe a si kdo chce co chce říká, ty děti to vycejtí...sama si pár jejich "vyměn názorů" pamatuji
Drím moc palce
Upravil(a) Lenka77 (4. 11. 2013 15:51)
Není tady
Pardon e míruju ale musím popřát keksi k těhotenství gratuluju
já měla podobné pocity u neplánovaného druhého, nejdřív ok, pak mylenky e nee, ale nakonec joo a jsem moc astná to dáte
Leonty zdravím
Není tady
Holky jdu s dozatem.. Máte pro děti u něco na zimu na sníh?
Mám tu TCHIBO kombinézu 3v1, jako nová. Barva http://img2.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/69 … 4-80-3.jpg (ale to není můj inzerát)
. Vel. 74/80. Julka je zářijová a nosila tu zimu, take od roka a čtvrt do roka a půl zhruba. Ale ona je drobek.
Je jako nová, měla ji párkrát, nosila na střídačku víc věcí zimních. Na ceně bychom se dohodly, neměla byste někdo zájem pro holčičku?? 600kč + pota třeba navrhuji nebo zkuste napsat..
Upravil(a) misha88 (4. 11. 2013 18:48)
Není tady
jééé gall, kdepak ty se toulá, na tebe já tak moc často myslím. Moc moc zdravím a doufám, e je u vás vechno v pohodě.
Není tady
ja chci take neplanovane otehotnet
gall..ja koupila perovou columbii..ale stala 1500
Není tady
ja jsem dement blondatej ja myslela,ze se ptas...jakoze shanis..to mam zas ze sebe dost
Není tady
keks, já jsem s Adámkem taky neplánovaně otěhotněla. Radimek je z IVF a nějak jsme si nemysleli, e bych vůbec mohla otěhotnět..no a stalo se..První moment byl totální ok a e co budeme dělat...Radimek měl deset měsíců..vymodlenej..neuměla jsem si představit a ani nechtěla mít hned tak brzo dalí a Radimka jakoby odsunout. Já jsem si ho hrozně uívala a byla jsem tak straně astná. No, těstí mě přelo s prvním zvracením a bolavým těhotenstvím, kdy jsem se Radimkovi nemohal věnovat tak, jak bych chtěla. No, teď u bych neměnila, ale nabylo to lehký ani s Adámkem. Ale jsou kluci úasní..Nikdo tě nemůe soudit, já jsem o přeruení ani na moment nepřemýlela, za to jsem se nemhla smířit s tím, e Radimek u nebude mít mou plnou pozornost.
Není tady
Lei daří se nám celkem dobře, řekla bych Vojtovi byli 4 Johance za měsíc budou dva a teď u je to docela pohoda. Na průběh prvního roku jsem radi z velké části zapoměla jsem ráda e i u vás je vechno OK a jsi teda dobrá e pomýlí na třetí, u nás u je stopstav
Lenko, Vojta byl z IUI po třech letech neúspěnýho snaení a Johanka přila jak blesk z čistého nebe a také jsem byla v hlubokém oku take neházej flintu do ita
Není tady
gall, pono u třetí ale nebude. Já bych to nedala ani těhotenství u ne. Jako, srdce by chtělo ale..navíc, přítí rok mi bude 40..obě děti mám předčasně, u nás u taky konec...
Není tady
gall a na ten první rok taky budu vzpomínat s podivem, jak jsem to mohla zvládnout. A to Adámek nespí doteď celou noc..ba naopak, včerejí noc byla výivná, vzhůru co hodinu..ale rostou mu jedničky nahoře obě zaráz..snad je to tím.
Není tady
Lei, Johanka spí celou noc zhruba dva měsíce, začala a potom co jsem jí odstavila, jinak se budila co dvě hodiny ale stejně spí oba se mnou v posteli take oni mají kadý pro sebe jednu postel, já spím v díře mezi, mám kadého z jedné strany nalepeného na sobě a kadé ráno mám pocit e mám záda vejpůl ale i kdy bych se někdy ráda fakt vyspala na druhou stranu si to nedovedu představit e budou někde v pokojíčku dělá mi problém je pustit z hnízda doslova
a ke 40 se mi to taky kvapem blíí, ale je to prý nejlepí věk tak tomu budem věřit
nevím jestli jsem ti to psala ví e Zuzanka007 má třetí holčičku? jmenuje se Zoe narodila se někdy v srpnu, aspoň myslím
Není tady
Ahoj
Gall, Leontý, děkuji za podporu, nějak se to bude muset zvládnout, kdy u je zaděláno ....ale ten první rok bude asi mazec...
Holky, to spaní vám teda nezávidím...já jsem člověk, co potřebuje na spaní soukromí a klid...u nás spí obě děti přes noc ve svých postýlkách a spí opravdu celou noc, pokud teda nemají zrovna nějakou nemoc v aktuní fázi....take jsem za to ráda a doufám, e to vydrí...ale nikdy neříkej nikdy...třeba mě to to třeátko "vynahradí" Ale zase vstáváme pravidelně v 5:30, take kadý máme něco...
Holky, poraďte s tím UM, prosímmmm......kolik toho má dítě vypít v roce???
Není tady
Keks, mrknu, kolik vypil Radimek, jestli jsem si to zapsala...I kdy, co si pamatuju, tak mi vypil ráno 180 a večer asi taky tak..kolem té 180, nikdy jsem mu nedělala víc ne 220. Podívám se.
Není tady
Keks, nemám to napsaný ale veobecně, myslím, e kdy dává i jogurt a nějaký tvrdý sýr plus to Um tak nemůe strádat po stránce mléčných výrobků. Neboj.
Není tady
Ahoj holky,
u nás dnes zase akční noc
Misho-já u mám kombinézy a vel. 74/80 je pro nás malá i kdy je moc hezká ta souprava.
hezký den vem!
Není tady
Leontý, děkuji...Johanka mě vypije ráno 220 ml, večer pak u jen cca 120-150 ml...přes den UM nedávám...ale dávám jogurty, na večeři mléčnou kai, tak snad má dost...
Sýry taky zatím nedávám...a teď mě napadla otázka, od kdy asi tak rohlík (chleba) třeba s máslem, sýrem, unkou? Jak Johanka nemá zuby kromě těch dvou dole, tak sice rohlík (chleba) jí, ale jen to romoulá, prostě se toho nenají...vím, e u Jonáka jsem začla někdy po roce a nakrájela jsem to na kousky a cpala mu to do pusy.....u jste s tím začly?? U Johy si to zatím neumím představit...
Silvi, tak snad bude se spaním brzy lépe...
Misho, děkujeme za nabídku...myslím ale, e u nám vem tady to bude malé...Johanka je zde určitě nejmení a nejdrobnějí dítě a u i tak nosí zimní věci 80-86...74 nějaké máme a nosíme, ale větinou bodyna, která se dají natáhnout nebo tepláky a u jí to i tak začíná být natěstno...ale jinak moc hezké
Není tady
Keks, já Adámkovi namau chleba s máslem, nakrájím na kostičky a na to třeba nastrouhám tvrdý sýr. Nebo ukrojím palíček toho tvrdýho sýru a dím mu to, on to zvládne sníst v pohodě. Nebo mu namau rohlík s marmeládou(domácí) a to taky zvládne. Jinak mau lučinou, nebo ervé. Ale tohle vechno on u jí, i okurek na palíčky, nebo na kolečka i papriku..
Není tady
Jo, unku mu nedávám teda, nedávám ani Radimkovi, jenom hodně málo a kupuju u řezníka takovou tu co má 99% masa. Radimek nejí ani párky, celkově uzeninu vynechávám a tavenné sýry taky nedávám.
Adámek se krmí sám, nakrajím na kostečky, dám na talíř před něho a batí, sní celý krajíc a nebo rohlík někdy rohlík a půl. Sám jí i celý banán, jen ho oloupu. S Radimkem jsem to dělala taky tak.
Upravil(a) leontyna (5. 11. 2013 10:01)
Není tady
JO a velikost..86, mení u ne..teď mě napadá, doufám, e mi ta zimní kombinéza vydrí celou zimu, mám 86..no ale asi nemám zimní bundu, jen moc velkou, musím mu to vyzkouet, on je zase větí, ne byl Radimek, teda na kila. Má o kilo a něco víc ne měl Radimek v roce.
Není tady
Holky, tak zaloíme soukromou skupinu? Mám napsat adminovi? Kdokoli jiny by chtěla nakukovat, můeme ho přidat. tak jména?
Ledovecek
keks
leontyna
Silvi.100
Lenka77
Sakura
hela86
jetě někdo?
Není tady
Jejda, tak to jsem s tím jídlem pozadu, musím začít Johance dávat něco rozmanitějího...ten ervé je dobrý nápad, zkusím ukrojit i palíček tvrdého sýra...a zkusím teda ten rohlík, třeba si vezme sama...ale ona je lenoka, ráda se nechává krmit...
Lei, určitě bychom mohli tu uzavřenou skupinu...vak kdyby někdo chyběl, ozve se a my ho doplníme...ne?? jetě PetraP??
Není tady
Ono je to Tchibo asi větí ne normální velikosti...
tady jsem nala míry na netu (na MMB a enský tam píí, e je to větí a e to vydrí tak do roka a půl):
kadá enská teda měří trochu jinak:
Jedna paní píe:
Bunda: ířka průramky 2x35cm, ířka spodní okraj 2x36cm,
délka bundy 34cm,
rukáv od krku 32cm.
Kalhoty: pas 2x29cm, délka (bez lí): 45cm, délka od pasu 37cm, délka vnitřní nohavice 19cm
A jiná píe:
Bunda: ířka 2x36cm,
délka bundy 34cm PD /39 cm ZD,
rukáv od krku 33 cm.
Kalhoty: pas - guma- max. 2x29cm, v klidu 2x25 (lze jetě stáhnout suchými zipy) , délka (bez lí): 46,5 cm (vyvýený pas), délka od pasu 39,5cm, délka vnitřní nohavice 21 cm
Upravil(a) misha88 (5. 11. 2013 12:43)
Není tady