29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 66 67 68 69 70 … 72
Ahoj holky,
Keks hrozne moc gratuluju Jonaskovi k uzdraveni a jsem rada, ze ma vsechno v oradku. Je mi jasny, jak ses o nej musela bat.
Holky my jsme byli dneska na kontrole po nemoci a dr rovnou udelala rocni a triletou kontrolu - mame vsechno v poradku, Lexik ma 80 cm a necelych 12 kilo, Tobisek 102 cm a necelych 18 kilo. Jsou v tabulkach a pomer vaha vyska maji ok.
Tobisek s prehledem zvladl rikani barev a cetl takovou tu tabulku na kontrolu oci, taky v pohode. Dostal pochvalu za hezke mluveni. Akorat ma pry plochy nohy, takze mu jeste pred odjezdem budu kupovat vlozky do botek, nebo ortopedicky boticky, podle toho, jestli se mu ta vlozka vejde do stavajicich boticek.
Jinak nase doktorka je naprosto bezvadna zenska, sama od sebe mi nabidla, z kdykoli budeme v Praze, tak at se ozvem a ona nam kluky zkoukne a doockuje podle planu, at to nemusime resit v Belgii. A ze kdykoli si s necim nebude vedet rady, muzem se ozvat.
Není tady
ahoj holky...
keks..to je dobre,ze je Jonasek doma.
My byli v poradne dnes..9,8 kg a 79 cm..skoro nic nepribral,vsechno spali..je jak tryskomys a nahore uz mu prosvita zub...od po ma str.probl..tak jsem si rikal,ze uz asi zuby
Není tady
hoj holky,
už jsem psala na fb-nakonec jsme také skončili v nemocnici se silnou bronchitidou...dnes nás pustili a malá je už dobrá. I v nemocnici byla ale statečná a všichni si jí hrozně oblíbili. Dokonce si nás tam chtěli nechat do úterý na pana prezidenta-tůůůdle, jak já se těšila domů. Už druhý den jsem měla hroznou depku. Musím říct, že jsem to snášela o dost hůř než Elli. hodně se mi tam rozlezla-už jí přestávám stíhat , máme 7 zubů a váha se drží na 11,3 kg už nějakou dobu. Stavěla se v postýlce, ale pořád padá na ty horní první zoubky a pak řve, ale nevzdává to a jak může, přitahuje se.
Není tady
Ahoj
Silvi, hlavně, že už je Ellinka v pořádku...chuděra... Jinak mě přijde, že to rodiče opravdu nakonec snášejí hůř než samotné děti....to už je úděl rodičů...
Jinak Johanka měla v pátek večer horečku 38,6 (po odečtu půl stupně) , dala jsem ji paralen čípek a pak už horečku ani teplotu neměla, ani včera, ani zatím dnes...v ten pátek byla i trošku protivnější a unavenější...tak nevím, co to bylo...jinak rýmu, kašel nemá, nezvrací, nepřijde mi, že by zrovna rostly zuby, fakt nevím, co to...asi nějaká jednodenní viroza....
snad už se z toho nic nevyklube za nemoc...a Jonášek sice střevní problémy už nemá, ale furt kašle...
Není tady
Ahoj,
holky, nemám sílu ani psát.....v neděli Joha dostala opět horečky a večer začla zvracet a to furt trvá...možná skončíme taky v nemocnici...a aby toho nebylo málo, dnes zvracel ráno znova Jonášek a jen leží v posteli a není mu dobře...se fakt zblázním...už to trvá druhý týden..nevím, proč se jim to tak vrací...
Není tady
Ahoj holky,
Keks myslim na vas, pevne verim, ze se z toho vylizete a nedate si dalsi zimu jako tu minulou.
Silvi hlavne ze jste uz v poradku. Tahle zima si nas teda dava od zacatku vsechny.
My ted za zadnou cenu nesmime onemocnet, presne za tyden se stehujeme, to by byla silenej prusvih. Uz vsechno chystame, v pondeli budeme balit. No a zitra ma Tobiasek triletiny, tak budeme oboje narozeniny slavit najednou, dneska odevzdavam preklad a pak tak odhadem do tri do rana budu chystat vsechny dorty a ostatni.
Keks myslim na vas!!
Není tady
Keks myslím na vás-to je děs
mrzí mě, že máte takové trápení pořád, držte se
a ať už je prckům jen dobře
Ellinka pořád dost kašle a nudle teče bez přestání....nemůžeme se z toho vyhrabat, už mě to také vytáčí
Není tady
Holky, držte se, ty nemoce to je hrůza. Já vím. Myslím na vás Keks, Silvi a na všechny, kterým ty mrňátka marodí.
Není tady
Ahoj
tak u Johanky zjistily Rotaviry...chudinka...z nemocnice ji pustí nejdříve v sobotu, uvidíme...už je jí lépe, ale nechce moc jíst....a pít....a Jonášek má ty rotaviry taky, ale nemá tak dramatický průběh, snad už se nezhorší....Johance museli kapačku dát do hlavičky, protože ji na ručičce furt praskaly žily... takže jsme si prošli dvěma střevníma virózama během dvou týdnů...to je hrozný...snad už nechytí nic dalšího, nebo mě klepne...
Není tady
Keks, to je hrozný, kde to chudina chytla? Keks, měli jste očkování proti rotavirům? Jen mě to tak zajímá. A kdo je s Johankou v nemocnici? ?Manžel? Teda, je mi to líto jak se to u vás točí a samý takový hnusný a nebezpečný nemoci. Už ať je jen a jen líp.
Není tady
ahoj
Lei, kde to chytla, fakt netuším, protože jsme byli furt doma, protože Jonášek nebyl úplně OK....možná to někdo z dospělých donesl na nějaké věci z toho infekčního, jak jsme tam byli s Jonem...s Johankou jsem byla v týdnu jen na malých procházkách, vůbec jsme nebyli v obchodě ani mezi lidma, jen v parku, tak nevím...prý to ale lítá i vzduchem.... Jinak očkovaní na Rotaviry nemá....a i když je to hrozné, asi bych ji i tak po této zkušenosti očkovat nenechala....já nejsem moc zastáncem nepovinných očkování, hlavně kvůli vedlejším účinkům, obzvlášť na střevní problémy...v nemocnici mě řekli, že těch střevních virů je taková spousta, že stejnak pokud by chytla i jiný virus, tak to mohlo skončit podobně...a prý i očkování na rotaviry nepokryje všechny kmeny, takže by to mohla dostat i přes to očkování...to je jedno, už je to tak, jak to je, každopádně je jí o hodně lépe...
a střídáme se u ní s manželem a tchýní...
A na pokoji s Johankou je 3-měsíční chlapeček, který má rotaviry taky...a nejhorší je, že u něho celý den nikdo není... Je tam sám, chudáček...Přitom na tom oddělení mohou být rodiče od 8 ráno do 8 večera...a u nejmenších miminek mohou rodiče i spát....my jsme u Johanky někdo celý den, já bych to nedala, aby byla sama....
Jonášek měl od včera asi 6x průjem, ale jinak je zatím dobrý, nezvrací, nemá horečky, není apatycký (zlobí až moc ) pije, tak snad to bude dobré...ale ať už to skončí....
Není tady
Lei, gratuluji Adámkovi k prvním narozeninám
Není tady
Keks, jasně, já taky nejsem zastáncem nepovinných. Kluci rotaviry mají ale jen kvůli tomu, že byli nedonošení a bratrance malej je měl a já jsem se strašně bála, když jsou o 6 týdnů dřív narození, tak aby se prostě něco nestalo. No, jinak bych je asi taky nedala. Já se všeobecně očkování dost bojím, ale netroufnu si neočkovat ty povinné. Na to nemám. Teď se bojím očkovat MMR Adámkovi a nejradji bych to oddálila ale nejsem si jistá, jestli to přes našeho Mudra dám. On teda je fajn, že neočkuje více vakcín dohromady, ale i tak je docela tvrdej.
Jo a já bych tam teda taky dítko samotné nenechala. A 3 měsíční...božínku, to vůbec nechápu, vžd\ť to trahá srdce když je dítě nemocné, ten strach a to, že je tam samo..nerozumím.
Není tady
Ahoj,
tak jsme s Johankou doma... a je to už zase spokojené miminko...musíme dávat ještě Endiaron a Nutrolin, ale jinak je OK...a Jonášek už snad taky...
Leontý, jasně,kdybych byla na tvém místě, třeba bych taky očkovala na Rotaviry...je to strašně těžké a musí se posuzovat individuálně...určitě u vás mělo očkování význam....ale jsem se dočetla, že třeba rotaviry prodělá 95 % dětí do 5 let věku a rozhodně né všechny děti končí v nemocncici...jsou to virózy a někoho to prostě položí více, někoho méně...Jonáška položily Noroviry, na které stejně očkování není a u Johanky proběhly zase ve slabé formě...naopak ji potrápily Rotaviry, ale spíš byla hodně dehydrovaná, Jonášek u těch Norovirů vypadal hůř a ještě měl krev ve stolici....no a podobně je to s chřipkou a jinejma virózama..prostě ty hnusné nemoci jsou kolem nás a je jich bohužel tolik, že se tomu nedá vyhnout....ale teda jsem strašně ráda, že je to snad za náma....br.....
Ten 3-měsíční chlapeček byl tak spokojené miminko a rodiče prý tam nejsou proto, že jsou zdaleka...a nedali mu tam nic, ani hračku, ani plínky,... Přitom rodiče dětí, které to mají domů daleko, tam mohou být ubytovaní s dítětem...to fakt nechápu...ani se za ním nepřijedou podívat...bych tu rodiny chtěla vidět...ještě že jsou na oddělení hodné sestřičky a chodili ho chovat, dost se mu i věnovali...a jak byl šťastný....chudáček malý....
Upravil(a) keks (19. 10. 2013 9:27)
Není tady
Keks, k tomu chlapečku, já jsem se teď rozbrečela, jak moc je mi ho líto. já jsem pořád hrozně citlivá tady na to. fakt tu brečím.
Není tady
Ahoj
Lei, krásné fotky, už jsem zkoukla další na FB...a ještě jednou Adámkovi gratulujeme k roku!! :pussa
Jinak jsem v sobotu dopoledne dostala ty rotaviry od dětí, měla jsem šílené bolesti žaludku a střev, straštně moc jsem zvracela a motala se mě hrozně hlava, nemohla jsem nic, ani ležet, ani sedět ani stát...břicho bolelo šíleně...když to trvalo několik hodin, tak mě M. odvezl na pohotovost, tam mě dali 2 kapačky (udělali i další krevní testy, apod., naštěstí bylo vše OK) a konečně se mi ulevilo...to byla hrůza.... nikdy nic tak hrozného jsem fakt nezažila...naštěstí od té doby pokoj...
Lei, já na toho malého chlapečka myslím pořád, pořád to mám v hlavě...my jsme mu aspoň s tchýní povídaly, zpívaly a jak moc byl šťastný a hodný...my jsme se samozřejmě neptaly, nejdříve jsme si myslely, že je třeba z kojeneckého ústavu, proto je tam sám, ale sestry pak naznačily, že rodiče má, ale je z takových horších poměrů a pro rodinu jsou asi problém peníze...prostě nebude nikdo na ubytovně, protože to stojí peníze, nepřijedou za ním, protože to stojí peníze, proč by dávali vlastní plínky, když to má za povinnost nemocnice, atd....tak asi tak...bych ty rodiče ctěla vidět a zajímalo by mě, kolik dětí mají ještě doma... Já, i kdybych neměla týden co jíst, tak bych prostě v nemocnici dítě samotné nenechala, obzvlášť, když mu není dobře...ale lidi jsou různí....si říkám, jestli si pak takoví rodiče dítě zaslouží....tak až někdy budete mít špatné svědomí, že necháváte dítě někde na chvilku samotné, tak si vzpomeňte...
Jo, a díky těm střevním problémům jsem přestala kojit...stejnak jsem Johanku chtěla kolem roku odstavit, tak teď to přišlo... sice byl boj s pitím, protože nic jiného než MM moc nechtěla, trvalo to snad týden, ale už si zvykla...nakonec vzala na milost lahvičku s placatým dudlíkem od MAM...ještě týden musí být na dietě a hlavně bez mléka, tak až pak zkusíme UM...uvidíme, co na to bude říkat...chtěla jsem přejít na pítko, ale to nechtěla vůbec...tak do 18 se to naučí, že jo...
Není tady
Lei, ostatní se nám někam vytratily!!! Holky, kde jste????
Není tady
Ahoj holky,
ja nakukuju, akorat nemam cas moc psat, jsme tady v nejhorsim stresu ze stehovani. Dneska jsme poslali kluky na Moravu, balime a pozitri odjizdime. Drzte nam palce, jsem z toho trochu na nervy.
Ten chlapecek v nemocnici je teda dost sila, ja nejsem nijak rozneznela matka, ale tohle bych nezvladla.
Keks teda rotaviry vam daly fakt zabrat koukam.
Lei kluci jsou nadherni!
Není tady
Holky, ze vam sem lezu, ale chtela jsem rict Keks, ze Krystof mel v nejakych 10 mesicich adenoviry, ne teda s takhle dramatickym prubehem, ale detska nam doporucila pote min mesic davat bezlaktozove mliko. Je pro ten zaludek stravitelnejsi. Doufam, ze jste si to uz vybrali a bude jen dobre.
Není tady
Heli, tak snad to všechno bude dobrý a brzo se usadíte a ty si rychle zvykneš.
Byli jsme na roční prohlídce, Adámek měří 79cm a váží 9, 89 kg. Začal chodit s aktivním chodítkem ale já mu ho moc nedávám, Radimek ho má v pokoji, tak si ho semtam vezme.
Není tady
Ahoj
Heli, malému Lexíkovi gratuluji k roku !! A věřím, že to máte teď náročné...tak držím palce, ať to stěhování v klidu zvládnete...
Jani, děkuji za radu...
Lei, to je taky kus chlapáka.... No já budu ráda, když Joha bude mít 70 cm a něco přes 7 kg...
ted ještě díky těm rotavirům pohubla, tak to snad dožene...a aktivní chodítko máme, Johanka s tím chodí ráda...ale ona chodí ráda se vším, i se židlema, apod., takže na to prdím....určitě bych si s tím nějak hlavu nelámala...hlavně, že není v tom klasickém chodítku...
Není tady
Stránky: 1 … 66 67 68 69 70 … 72