|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 65 66 67 68 69 … 72
Leontý-já jí chci k roku upéct. Švagrová peče krásné marcipánové dorty a asi bych si také troufla, ale podle mě to není nic pro roční dítko. Zamrazila jsem si spoustu ovoce ze zahrádky, našla recept na pribiňákový krém...tak něco prubnu-uvidíme.
a chci koupit tříkolku, ale ještě nevím, zda k roku nebo k Vánocům! určitě nějaké stavebnice, vkládačky...klasika 
Není tady
jinak také přeji všem brzké uzdravení
Ellinka to nemá zatím tak hrozné, z nosu jí teče, ale je to vodové a teplota jen mírně zvýšená-snad se z toho dostane rychle, prďola-u těch dětí to je hrozný 
Není tady
ahoj holkyyy...to je krasne cooo
jinak ja uz kdyz delam bramb.kasi tak uz davam normal mliko....bily jogurt taky...
k roku mu asi necham poridit duplo..on si rad hraje s mensimi dilky ...plysove veci a spol ho neberou...
jinak on dedi hracky po synovi moji kamosky...tak nic vic porizovat nebudu...pze by tu byla hrackarna a ve finale si pak vyhraje s jednim valeckem a kulickou 
Upravil(a) Lenka77 (2. 10. 2013 17:18)
Není tady

Silvi, tak mi napiš rcept, možná bych taky mohla zkusit. Děkuju.
Upravil(a) leontyna (2. 10. 2013 21:50)
Není tady
ahoj holky,
tak u nás už se marodí ve větším
Ellince horečka stoupla na víc jak 38, k tomu má průjem, takže každý čípek jde pryč
v noci se moc nespalo, teď usnula, tak snad se trošku prospí. Chrčí a kašle, chuděrka, ale náladu má celkem dobrou na to jak jí není dobře
já nevím, že ona to má vždy spojené i se zoubkama 
Leníku, také už mám jednu krabici dupla schovanou a teď jsem ještě objednala takovou tu misku, co se nepřevrhne (údajně) http://aukro.cz/show_item.php?item=3527479056 
Leontý:
Pribináčkový krém: 400 ml mléka, vanilkový pudink, vanilkový cukr + cukr dle chuti-vše svařit. Vychladlé zašlehat do 1/2 kg tvarohu + 1 vanilkový pudink bez vaření dr Oetker Olé. Osladit dle chuti, případně zakápnout citronem.
Není tady

Silvi, misku máme, fakt se skoro nepřevrhne..jednou ji ale Adámek nějak vysypal, nevím jak ale podařilo se.
Silvi a můžu ještě recept na ten dort co budeš dělat? nakonec asi taky zkusím doma něco upéct.
Není tady
Ahoj, téda, chudáci malí, přeji brzké uzdravení všem nemocným...no jo, zima se hlásí a s ní i ty pitomé nemoci...držte se...

Není tady
Leontý, dolů udělám klasický piškot a budu vršit ovoce a ten krém...ještě přesně nevím-musím to domyslet 
keks díky 
Není tady

Ahoj holky, nejak nestiham, mam fofr v praci,ale mame .zuuuuuuuuuuuuuub!!!!! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Jinak mame 75cm a 9,5kg a stojíme bez drzeni a uz zbyva jen maly krůček k tomu,aby se rozchodila .
JInak opakuje slabiky,kdyz ji něco někdo říká, no proste nechapu kam letiiii,i doktorka to rikala, ze ma ještě dost casu na vse.Ale jinak to ujde.Mame všichni rymu, tak snad se tz toho nejak dostaneme.
Jinak uz vymslim dort na oslavu prvních narozek a udelam takovy z piskotu, kysane smetany a jogurtu,mandarinek a merunek.Aspon to bude moci rozpatlat rukama,dkyz se do toho posti.To ude něco, bduem asi delat poslavu nadvakrát.Jednou s babu a dedou a podruhe detskou oslavu se deckama kamosek a tak, takze velky blazinec.
Není tady
Ledí gratuluji k zoubku i stání-malá je moc šikovná
já měla fakt náročné dny teď. Horečky už sice pominuly u Elli, ale má děsný kašel a chroptí...každopádně se to lepší, tak snad se s tím popere, holka naše
ty noci teda fakt mazec.
Co se pohybu týče-leze už úžasně, ale postavila se mi v postýlce a pak spadla na tu šprycli nahoře a narazila si horní dáseň a ty první zoubky
takže řev a už žádná snaha, jen když jsem u ní, tak se stát nebojí, jinak je fakt opatrná.
doufám, že u ostatních vše ok?
Není tady
hola heeej..Lediii gratulujem k zubu..Adam stale bezzubec 
jinak tryskomys silena...je trochu hyperaktiv ...oblikani..prebalovani jen na brise...nez pretahnu bodyno tak plina rozlepena...boty sundava...cepici.
v zidlicce mi ujizdi pres pul kuchyne,ikdyz je zabrzdena...
a uz cmara voskovkama
Upravil(a) Lenka77 (7. 10. 2013 20:14)
Není tady

Leni77, přebalování, oblíkání je u nás katastrofa a zkouška mých nervů. Oblíkám ho jen do bodyčka deset minut. Když mu mažu prdku, tak jsem zamazaná celá i já a on to má skoro až v hlavě. Ale voskovky, to je teda borec. 
Ze židličky mi vyskakuje. No, je to sranda. Radimek na nás vždycky hledí, jak bojujeme a myslí si, že je to sranda a já rudá vzteky a spocená až nevím kde. Než je oba obleču ven, tak má dost a můžu do sprchy a dát si aspoň tři panáky na uklidněnou.
Zuby máme 3..
Upravil(a) leontyna (7. 10. 2013 21:41)
Není tady
Ahoj 
máte všechny moc šikovné děti...
U nás hrůza hrůzoucí....
v sobotu začal Jonášek hrozně zvracet a zvracet, mít šílený průjem, křeče v břiše a ke konci se mu objevila krev v tom průjmu, neudržel v sobě žádné tekutiny a byl dost dehydrovaný, apatycký, tak jsme jeli na pohotovost do nemocnice...a nechali si ho tam, dávali mu zavodňovací kapačky a glukózu...ještě je stále v nemocnici....z neděle na pondělí v noci jsem dostala zvracení a průjem já, ale do rána to bylo dobrý a pak to dostala Johanka...ta naštěstí jen zvracela, asi 5x, průjem neměla a nemá, a už je dobrá...Jonáškovi už je naštěstí také lépe, je s ním v nemocnici manžel, musel si vzít dovolenou z práce, já jsem doma s Johou...no katastrofa....Jonáškovi dělali nějaká vyšetření, jestli to není nějaká bakterie, ještě mu kontrolují tu stolici kvůli krvi, tak uvidíme, jak to dopadne, chudáček malý...prostě peklo...z té krve ve stolici mám strach, snad měl jen nějak podrážděná střeva, protože u něho byl průběh hrozný....
Johanka nesměla nic jíst ani nesmím zatím kojit, jen jsem ji dávala po lžičkách černý čaj, naštěstí to pila a pije...ale jen ze lžičky....teď jsem zkoušela dávat rýžovou nemléčnou kaši a máme povolený banán a piškoty...
U nás oblékání taky boj....vztekací scény na denním pořádku...
Není tady
téda keks to je mi líto
přeji, ať je brzo lépe
.
My také stále nemocní, v noci opět horečka. Chtěla jsem dnes k dr., ale měla jen do 10ti
přes den je malá dobrá, bez teplot a i kašel lepší, ale v noci se pořád budí. Ale jí, hodně pije a i si hraje, tak snad dobrý. Dnes usnula ve 3 ráno. Já už také zahleněná, za týden naspáno tak max. 5 hodin. No děs! už abychom z toho byli venku. Pokud jí ještě teplota vyskočí, jedeme ještě dnes na pohotovost a pokud ne, tak ráno k dr. ale stále lezou zoubky, tak to máme hodně spojené s tím...je jich nějak moc najednou-5 venku úplně a tři špičky 
Oblékání i u nás boj, ale řekla bych, že o něco lepší-hodně u toho šaškuju, tak se chechtá a nestíhá vzteklit 
Není tady

Ahoj holky,
hlasim se po delsi dobe, nektere z mych zlaticek mi vylilo dzus do pocitace, takze jsem prisla o notebook a nepamatovala jsem si heslo.
HLasim nas do klubu nemocnych, Kluci ted oba kaslali a rymovali, my s manzelem taky. Lexik skoncil na antibiotikach, ma je do ctvrtka a to taky jdeme na kontrolu. Vsem preju, hlavne Jonaskovi, aby se z toho brzy vylizali.
No a Lexik krasne chodi kolem nabytku a zacina mluvit - uz umi mama, tata, haji, blik, lampam, neni a tanyny. Je to brouk.
Tobiska jsem dneska ostrihala, tak ma chudak ranu.
No a my se za dva tydny stehujem, holky ja se tam zcvoknu. Ze sem neprestanete chodit, abych si mela kde postezovat
?
Není tady

Keks, to je mi strašně líto. Moc na Jonáška a na vás myslím. Jen ať je brzo v pořádku

Není tady
Ahoj 
tak sláva, Jonáška už máme z nemocnice doma...dělali mu dnes ráno ještě kontrolní výtěr na krev ve stolici a bylo to naštěstí NEGATIVNÍ, tak mě šíleně odlehlo...fuj...je sice stále přepadlý, donesl si domů jako bonus rýmu a kašel, ale vypadá o moc líp, než v tu sobotu...holky, děkujeme, že jste na nás mysleli...
Přeji, ať je i vašim bobkům brzy lépe
Heli, vám se to teda blíží..a Lexík je teda borec na mluvení...
Není tady

Keks no výborně, to jsem moc ráda.
Heli, to víš, že sem budeme chodit a jak píše Keks, lexík je teda fakt borec. Mě skoro doma nemluví ani ten dvou a skoro půl leťák, natož Adámek. Ten řekne jen tata, aaa, brrrr..to je asi všechno. 
Ale blíží se vám to stěhování. Nejraději bych odsud kolikrát taky utekla, nějak se mi tady přestává líbit. Ale zase, když jsme žili v Anglii, nebylo mi fajn a dost mi chyběli kamarádi a rodina. Možná by to bylo teď, když má kuky, jné a nezoufaly bych si tak moc.
Není tady

Holky, co koupit k prvním narozeninám? Já strašně nevím, Adámek si hraje jen s bagrama, traktorama, knížkama..hraje si s Radimkovýma hračkama, tak nevím, co mu koupit.
Není tady
Leontý, taky furt přemýšlím....my toho máme spoustu po Jonáškovi, máme vkládačky, kostky, navlékací kroužky, vkládací kelímky,pěnové puzzle, různé jiné miminkovské a batolecí hračky, takže tohle je u nás pasé...určitě to nebudeme přehánět, nic drahého....stejně z toho nemají rozum...mě napadl - prolézací tunel, protože Johanka ráda něco přelézá, podlézá,...pak dostane knížky-leporela, ty máme dost zničené, od babičky panenku, od ségry nějaké hračky do vany...a to je asi tak všechno...ještě možná dostane takovou kostku, do které se vkládají kuličky (velké) a ty sjedou dolů...to nemáme a to kdysi u kamarádů moc bavilo Jonáška...viz něco podobného jako toto: http://www.alza.cz/simba-baby-kulickova … 146897.htm a Johanku taky momentálně hodně baví něco někam strkat, tak ji to třeba chvilku zabaví
a jinak si taky ráda hraje s Jonáškovýma hračkama, autama, vlakama...
Ještě jsou za chvilku vánoce, takže další přemýšlení :-)
Upravil(a) keks (9. 10. 2013 17:37)
Není tady
Ahoj, tak to je dobře, že je Jonášek už doma. Ivanka k narozeninám dostala dřevěné skládací kostičky (no spíš si s tím hraje Lenka) a malinkou panenku. Moc mě překvapilo, že si Ivanka s panenkami hraje, chce je svlíkat a oblíkat, pochopitelně jí to nejde, tak to dělám já, ale to začala dělat Lenička snad až ve dvou letech. K Vánocům jsem chtěla koupit takové to tahací zvířátko co hraje na xylofon, ale možná spíš koupíme takové to zvířátko co je na tyčce a vodí se, to prý má u kamarádky moc velký úspěch. Jinak hlásím míry z roční kontroly - no jsme holt takoví chcípáčci - váha 7,35 kg a délka 72 cm a jeden zub. Na srovnání tam před námi šel klučík - váha 13 kg, délku nevím a pusu plnou zubů i sestřička se smála, že je tady pěkné srovnání ročních miminek. Ale doktorka je spokojená, nic neříkala, i Lenička měla v roce aspoň 8 kg, ale taky možná vážila míň, protože včera zvracela. Týden před narozeninami začala Ivanka už krásně choti a přejde půl obýváku, o to horší je teď udržet jí v kočárku.
Není tady
Klestil, Johanka s mírama na tom v roce bude úplně stejně, možná bude ještě menší...
, resp. větší drobek
ale zuby máme už 2
a gratuluji k chození...
Johanka už jednu hadrovou panenku doma má a pěkně s ní hází o zem...a jediné, co ji zatím zajímá, tak mrkací oči..těma je úplně fascinovaná...
a čepičku od panenky si zkoušela nasazovat na svoji hlavu...
tak jsem zvědavá, co bude říkat na panenku-miminko, kterou dostane od babičky...třeba ji to zaujme víc...
Není tady
Stránky: 1 … 65 66 67 68 69 … 72