29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky po ocku vas sledujem ako postupne rodite, ja som az z jarnat, velka gratulaciu k mimiskom, snad nevadi ze pisem
ledovecku nechcem sa do toho pliest, ale jak pises o tej zatvrdline, nechces radsej zavolat dr este dnes? ked mas aj zvysene riziko krvnej zrazanlivosti, by ti urobili utz zily a videli by ci tam nie je nieco podozrive...istota je istota, ale ja som cudzia a sem nepatrim, tak ked tak prehliadni ja som sa so srazanlivostou nachodila uz minule tehotenstva a bola som na heparine a viem ze aj toto tehu mi dr pripomina keby sa mi nieco nezdalo, boleli lytka, nejake cervene miesto atd, tak nech sa ozvem kvoli podozreniu na zrazeninu..nechcem ta strasti to je len moj nezavysli pohlad, ale urcite bude u teba vsetko ok a drzim palce na co najskorsi porod
Upravil(a) stvorlistok (16. 11. 2012 11:37)
Není tady
Stvorlistok,mas SZ.
Ja vim, ze bych mela,ale pockam jeste do pondelka, tam jim to ukazu a snad mi rkenou od ceho to je.
Není tady
Ahoj
děkuji za gratulace .
A zároveň gratuluji Sitě, až teď jsem si všimla, že už má miminko též na světě...takže přeji hodně zdraví a štěstí miminku i celé rodince....
Ledí, Leni, myslím na vás, však už to máte taky opravdu za pár...Ledi, hlavně ty se drž s těma nervičkama....posílám pohlazení...
My zatím ven nechodíme, prý raději máme zůstat doma do příštího pátku, kdy k nám příjde podruhé doktorka a malou zkontroluje a zváží... Jonášek trošku žárlí, teda hlavně na moji pozoronost, ale jde to....na Johanku se stále chodí dívat a říká, že ji má rád, ale když ji kojím nebo chovám, tak prostě musí být u toho...a když malá spí, tak jedině se mnou chce být....ale jak jsem psala, jde to....jen teda ten spánek chybí, protože přes den se lehnout nedá...
A jestli chcete, kokněte na pár fotek: http://hanakrej.rajce.idnes.cz/Johanka_-_1.mesic/
Neumím sem fotky jinak vkládat...
Není tady
Keks fotečky úžasné moc Vám to sluší
a Johanka je nádherná princiznička okatá
Není tady
Ahoj holky,
Keks krasny fotky, moc vam to slusi.
Ledi tak na sebe hlavne pres vikend davej pozor a kdyby se ti neco nezdalo, tak radsi vyraz na pohotovost, s timhle neni sranda.
Ewi snad ma babicka s temi krtinami pravdu .
Ja jsem dneska poprve od porodu vic prekladala, byl to celkem naraz, protoze jsem zacala delat na tezke knizce, snad zrychlim tempo, jinak me bude muset zachranovat manzel a to bych nerada.
Není tady
ahoj holky.. ja sotva lezu.. jsem byla poprve v porodnici na vys.. takova mlada Mudr. mne vysetrovala... jsem myslela, ze tam chcipnu ... ze jeste chvili a jednu ji snad natahnu
pak se mne ptala, zda mi neodtyka plodova voda
tak to bych tam asi nesedela v klidu dvacet minut v cekarne ze jo
boze.. jestli tu chytnu u porodu, tak mne klepne....
sotva chodim.. musim si bricho drzet.. fakt nechapu co mi tam provedla
Není tady
ahoj Siiiimo... ty jo.. s Tebou jsem nemluvila sto let...
no muzu Ti rict.. ze dneska v ty porodce jsem si nejak uvedomila, ze to je fakt za chvili... a nevim no.. zacinam byt krapet nerves
Není tady
Ahoj holky,
dik za podporu,no ja byla zase sesmeckou venku a nas maly mi dela radost, zacal hlasit curani a nocnik si prinese sam a honem dat dolu kalhoty,no zlaticko a taky zacina mluvit, proste ho zboznuju a lomcuji se mnou hormony. Jinak se me kazdy pta, kdy uz dojde k rozpadu, ze uz to musi byt co chvili,ale cert vi, stale se pripravuji na to, ze to prijde, takze chystam pro maleho,kdyby musela hlidat sousedka,aby mela vse pod palcem.
Leni a nerodis nahodou????No me posledne obrouzil prstem cely cipek,asi ti to delala taky.Ale kdyby neco,tak honem do porodky, urcite ji nechytnes, ja poprve mela tri sichty.Nate treti jsem porodila,takze doktoru a asistentek vystridalo hodne.
Není tady
Holky, omlouvam se, ze sem lezi, ale chci vsem poblahoprat k mimcum.
Keksi, uz jsi zkousela satek? :-)
Lenko, takhle podobne u me zacinal porod. Prcka jsem mela nizko, na vysetreni nic a potom vecer doma me bolelo bricho jak na menses a kolem pulnoci mi zacala odtykat voda, asi hodinu jsem si teda nebyla jista. :-) po druhy rano jsme vyrazili a Krystof se narodil v sest rano. Tak drzim palce :-)
Není tady
Leni v noci me bolel spodek jak na menzes a uzjsem chtela pripravpvat pro maleho veci,jidlo sousedce,ale ranp se to zklidnilo,takze kinder vajco s obrovskym prekvapenim uvnitr.Uvidime,ale byloby fajn kdyny se narodila dnes,by se to krasne pamatpvalo.
Není tady
Lenka77 napsal(a):
ahoj Siiiimo... ty jo.. s Tebou jsem nemluvila sto let...
no muzu Ti rict.. ze dneska v ty porodce jsem si nejak uvedomila, ze to je fakt za chvili... a nevim no.. zacinam byt krapet nerves
Neboj za chvilku ho budes mit u sebe je to fajn ,ze jsme se dockaly po tak dlouhe dobe
Není tady
Ahoj holky,
takova otazka- je mozny, abych to dostala? Lexikovi bude v pondeli mesic a mne je dneska blbe jak na menstruaci, zacala jsem zase malinko krvacet, i kdyz uz pres tyden predtim nic, boli me bricho typickyma menstruacnima bolestma. Jak vite, nekojim, ale stejne jsem myslela, ze v sestinedeli proste MS dostat nemuzu.
Není tady
No mozne to je, ze jsi v podstate superzenska, nekojis nic to nebrzdi,ale radeji bych zasla k doktorovi,zda neni v deloze nejaky problem, i s odberu krve by melo byt jasne, ze uz si ovulovala.Ale mozne to je, tak davejte pozor,kdyz byste dalsi mimi nechteli.Klidne muzes uz mit cyklus, segra taky nejila a menzes ji prisel nechlup po sestinedeli.
Není tady
Ahooj těhulky a maminky
Leni, Ledi pořád na Vás myslím
držím palečky
Holky maminky jak jinak? Co prďolkové? Zvykáte si
Heli no myslím, si že to může být normální MS Ale já jsem třeba taky přestala na týden krvácet a po týdnu znova a teďkom už je klid, tak možná se to ještě zklidní
My pořád bojujem Ještě k tomu máme potničky, ale naprosto brutální, to jsem v životě neviděla, chuděrka moje malinká
Není tady
ahoj Ewi... u me ani naznak... tenhle tyden bude na palici... tak jedu zejtra na cumendu do kanclu.. uz jsem to tam v pa pro sichr zabalila..ale asi stejne doma nevydrzim... a budu nekde trajdat
Není tady
Ahoj holky,
leni t v te praci porodis,davej na sebe pozor,at ti tam neprasknw voda.
Me zitra ceka monitor a kontrola v porodnici,ale necekam proznive zpravy,bricho beze zmen,jen mimno roste a je mu maly bejvak.. Jinak zadna zmena,jsem zvedava,co vymysli zitra.
Není tady
Dobre rano ja tam jdu jen na obed a s kamaradkou vybrat koberev a domu..u me taky nic..ale prcek se mi tam silene mele..
Není tady
Ahoj
Leni, Ledi, tak už roďte, ať je zase nějaký vzrůšo No moc držím palce, ať už to taky máte brzy za sebou a v náručí krásné zdravé miminko...
U nás vše dobré, malá je zatím strašně moc hodná, tak doufám, že jí to vydrží...Dokonce se i v noci vyspím, i když tak 2x za noc kojím....
Ewi, s kojením si nic nedělej..vím, jak je to těžký, když tomu okolnosti nepřejí..jak jsem psala, zažila jsem si to u Jonáška a jak jsme přešli na UM, tak jsme se strašně moc zklidnili oba a už bylo dobře....a hlavně neřeš řeči okolí, však nejdůležitější je spokojenost maminky i miminka...
a myslím, že to menstruace být může...
Není tady
Ahoj holky,
Keks nerodim,mam po kontrole v porodnici a mam dobry dojem z personalu, doktor si me dokonce pamatuje z prvniho porodu, moc prijemny a bydli vlizko me.No super.No jinak mminko ma v prepoctu jenom 3,3kg, cipek jeste asi 3cm,takze bude muset nastoupit sex(boze, kde na to vzit chut a silu),jinak od noci celkem trpim bolestmi v krizi a cele panve a nai monitou pravidelne dochazelo narustu delozni cinnosti az k hodnote 53 a celkem rytmicky, celkem jsem to citila a to ten kriz bolel jak slak.No neco se pomalu deje a uz jen tomu pomoct,dneska nemam maleho doma tak spocnu a vecer se pokusim, vrhnout na manzela po teple koupeli.
Jinak me doktor potesil, ze uz nemusim platit za pritomnost tatinka, pak za epidural a rikal, ze nastrih sice delaji jenom v urcitych pripadech,ale rikal, ze se mam domluvit s porodnikem,ze respektuji maminku ve vsech ohledech.Tak jsem rada.Fakt velmi mily doktor to byl.No holky, ja uz se tak tesim na tu nasi malou princeznicku, uz se ji jaksik nemuzu dokcat.Sice nam ted zacal hrozne zlobit synator(docela silene obdobi vzdoru), vcera byl na zabiti a dneska rano taky.Ale to uz nejak dame, hlavne,aby se uz mala narodila a rodinka se szivala.
Není tady