29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Si delas srandu!!ja budu v terminu, tys byla pred terminem nejak 38tt,ne? to se vyvolava hure, protoze neni nic pripravene, jak sjem lezela s kolikou v porodce, tak taky jedne pani,co cekala sve 5.dite(40let), tak taky davali jeden prasek za druhym uz v 37tt, taky cukrovka,ale ta ji mela uz naporad,taky nic moc.Je to individulani, Ja doufam, ze milost pani se uraci vyklubat sama na svet,ale lenost ji asi rika pane, ma uz tak maly bejvak, ze ja byt ni, tak lezu na svet jak vztekla.NO mam jeste tyden, jinak mi exploduje bricho a poleze prasklym púpkem, bo bouchnu.Ji vypudim, dam si hrnec fazoli s hraskem a cockou a to bude pak sec mazec To vyleti jak z dela.
Upravil(a) ledovecek (13. 11. 2012 20:07)
Není tady
Ledi nestras s cisarem, uvidis, ze zvladnes spontanni porod. Ja jsem minule v porodnici videla holky po cisari a nechtelo by se mi. Samozrejme diky bohu za cisare, kdyz jsou komplikace, ale hlavu vzhuru, doted jsi byla v poradku, tak to bude dobry. Koukej na me- tri dny jsem prenasela a rodila jsem prirozene dite 4290 gramu, vsechno v naprostym cajku a z porodniho salu na pokoj jsem sla po svych, ani jsem nepotrebovala odvezt.
Takze neboj, velky dite automaticky neznamena tezkej porod .
Není tady
Heli, to ti verim, a jeste porad si myslim, ze by mohla vylezt a prekvapit vahou pod 4kg,vzdyt ji budou mrnavy vsechny hadry,co mam do porodky
To vis ze budu rada rodit prirozene,ale u nas uz panuje nervozita, hlavne i manzel, jak sjem psala, nemame hlidani pro maleho a to me trapi snas vice,taky byvam od rano do ctyr sama jenom s malym a manza pracuje asi 35km od domova,proto panika,aby treba dojel vcas a hlavne abychom nemuseli tahat maleho do porodnice, to me snad strasi na prvnim miste.
Proste mi tehu leze na mozek a podle toho mi spravne uz hrabe.Takze me berte s rezervou.
Není tady
Ledi 39+0 nastup a rodila jsem 39+4 a neboj Fakulte je za prirozeny porod stuj co stuj ,fakt ,az jsou komplikace ,me v Havirove chteli jenom cisarem a ve fakultce rekli ,ze proc ?? nevidime duvod ...
Není tady
Ahojte holky,
Hlásím se z porodnice. Už se cítím celkem dobře, zítra bych šla domů, ale nechtějí nás pustit, až v pátek že po druhém císaři nemůžou třetí den pustit domů ... no budiš
I tak zatím nemám mlíko, ale malý se krásně přisává a já podporuju jak můžu - piju fenykl na střídačku s kojícím čajem a mám tu elektickou medelu, tak odsávám - teda stimuluju, tak snad se už zítra rozjedem
Děkuju moc Ewulce, že Vám dala vědět
Zde jedna fotečka, dělaná v den porodu ... nové nemám u sebe na notasu ...
Nataniel nar 12.11.2012 v 11:50 3950g a 52cm
Upravil(a) Sita (14. 11. 2012 21:59)
Není tady
Situš je opravdu k zulíbání nádhernej
Neboj věřím, že kojení zvládnete
Není tady
Situs,krasne mimnko k zulibani.
Medelu mam taky doma,tak preji,aby se kojeni rozjelo.
No u nas ticho po pesince,dokonce se citim dobre az moc,je to nejake divne. Dokonce jdem se smeckou kazdy den ven,bricho porad vysoko.
Není tady
Ahoj holky
tak jdu oznámit, že se nám minulý čtvrtek 8.11. v 5:40 hod. ráno narodila Johanka , 3.350 g a 50 cm. Porod byl docela dobrý a rychlý, kolem 1.00 v noci mě praskla voda a v 5:40 už byla na světě, přirozený porod a jen menší nástřih. Z porodnice nás pustili až toto úterý, protože měla trošku silnější žloutenku, ale už je snad v pořádku. Zatím kojím, malá je docela dravec oproti Jonáškovi, tak jsem za to ráda. Fotky hodím později, jak je stáhnu z foťáku.
Zatím moc nestíhám a musíme se nějak sladit, ale jde to...
Není tady
Jůů Keks moc gratuluji.. já jsem si říkala, že dlouho nejsi na foto jsem zvědavá
Ty jo.. to vypadá , že budu poslednííííí
Není tady
cau cauuu,
Keks,gratulujuu ..to je prekvapko.
Situs,Natanek je krasnej buclicek
Ja moc nestiham.Ctu vas,ale ke psani se uz vetsinou nedostanu.Musim se ucit do skoly a odevzdavat nejaky prace a chtela bych moc hackovat (mela jsem naplanovany nejaky hackovany vanocni darky) a proste je toho nejak hodne.Kdybych se nemuse ucit,tak by bylo lip.JInak MAxik je sladousek, v noci spinka krasne..a i pres den je hodnej,jako porve si,ale staci pochovat nebo vrazit prso a je to Zezacatku moc nechtel dudlika,ale presvedcila jsem ho
i kdyz nekdy hazi teda xichtiky,kdyz mu ho davam..
Kojim smetanu za 10 dni pribral pres 600 gramu,doktorka s esetrickou koukaly dost nevericne a ja taky
Není tady
to je teda fotka jeste z porodnice novejsi mam ve fotaku a to se mi ted nechce dolovat
Upravil(a) Tanka (15. 11. 2012 10:58)
Není tady
Ahoj holky, zdravím vás z Podzimňat 2010. Moc gratuluji ke krásným miminkům( až na mě padla nostalgie ) a těhulkám přeji rychlé a hlavně bezproblémové porody.
Leni 77 koukám jak ti to hrozně uteklo!
Upravil(a) MiriDc (15. 11. 2012 11:03)
Není tady
Keksi, moc moc gratuluji k Johance a rychlému porodu Těším se na fotečku.
ostatním podzimním maminkám a miminkům taky velká gratulace
a zbývajícím čekatelkám hodně trpělivosti do toho konce a co nejkrásnější a nejrychlejší zážitky z porodu
Není tady
Keks, uzasne, moc gratuluji, krasne miminko!!!porod zavidim.
Leni nezoufej, ty mas maleho aspon sestoupleho,ale ta nase obluda v brichu se jeste neuracila a asi ani neuraci, takze me pravdepodobne ceka prenaseni a vyvolavany porod, nic nenaznacuje tomu, ze se neco melo dit, tak posledni budu ja a buhvi jak jeste dlouho, u nas v porodce cekaji 14 dni prenaseni, do te doby me omejou.No uvidime.No docela se bojim, aby se neco neprihodilo,jako zkalena polodovka nebo nejaka infekce, prcek je pomerne velky, tak uvidime,ale nic nepomaha z tech vyovlavacich technik,ani se nehne.
Není tady
Ahoj holky,
Keks moc gratuluju k Johance.
Tanko, Situs, kluci jsou roztomili.
Ja mam ted celkem fofr, manzel od tohohle tydne zase preklada, tak jsem ted na dabliky uz oficialne sama, ale da se to, jsou hodni. Akorat za tu zimu bych nekoho kopla do zadku, nez vyzbrojim dopoledne celej manschaft na prochazku, tak to trva pekne dlouho a aspon jeden clen vypravy se vzdycky vztekne a rve .
Jinak my jsme uz bohuzel plne na flasce, proste to kojeni neslo a neslo a bylo to psycho, tak jsem to vzdala a jsme vlastne vsichni spokojenejsi.
Upravil(a) hela86 (15. 11. 2012 13:46)
Není tady
Heli, za flasku se nestyd, to neni zadna traga.Proste jste spokojeni vsichni,proste ne vsem kojeno jde.
Není tady
Dobre rano.. kde mame Saku? Dlouho tady nebyla..
Se to rozrodilo..abych si tady za chvili nekecala sama se sebou
Jdu v pul desaty na monitor..tak jsem zvedava co jako
Upravil(a) Lenka77 (16. 11. 2012 8:04)
Není tady
Keksi, velká gratulace k Johance přeji rychlé sžívání, hodně mlíčka a ať Jonášek vezme ségru co nejvíce v pohodě.
Není tady
keks GRATULACE přeju hoodně zdravíčka a hoodně mlíčka ať si užíváte každou chvilku
Tani Maxík je nádherný uzlíček
určitě už bude teďkom uplně jiný, ty dětičky se tak strašně rychle mění
Situš tobě už jsem psala, ale i tady Natánek je booožíííí už se těším jak ho uvidím
Leni držím palečky na monitor, věřím že už bys to chtěla mít za sebou
Ledi ty se neboooj uvidíš ono se všechno stane tak jak má a nakonec budeš spokojena uvidší, nestarej se dopředu
myslím na tebe
a určitě nemáš v bříšku obludu ale krásnou princeznu
Heli to mám fakt upřímnou radost, že jste v pohodě a o vztekání bych mohla vyprávět taky
a oblékat oba dva na jednu procházku ven je někdy nadlidský výkon
To je pravda kdepak je Saku????
U nás pořád řvací období.... snad to ve zdraví přežiju
Spánkový deficit je už docela znát
Příští neděli máme křtiny, tak mi moje babička říkala, že po křtinách se všechno změní
nádherné ty babičkovské rady
Ale možná nechám se překvapit
Není tady
Ahojda holky,
Taky vyhlizim Saku, snad jsou vsichni v poradku a manzel nedela paseku a uz se vratil domu.Snad se Saku brzy ukaze, ale pokud ma doma tri deti,tak asi neni cas na nic.
Ewu,no to vis ze to bude princezna,ale ale kdyz kazdy vecer ztvrdne bricho tak, ze s nemuzu hybat a bolesti jsou docela velke a ani sprcha nepomuze, tak to vnimam jinak, jako teroristu,uz ji domlouvam pres to tvrde bricho,zrovna vcera to bolelo hodne a prasklny jsou cimdal vetsi,bojim bojim,ze budou hlubsi nez jsou.Taky se mi zvetsuje ta zatvrdlinu bolava na noze, ma uz skoro 30cm a je to zarudly zatvrdly pas, obavam se ucpane zily,musim se na to v pondeli v porodce,aby z toho nebyl nejak pruser, protoze ja mam geneticky zvysene riziko embolie a infarktu.
Jinak manza uz je taky nervozni,mam zakazane mu volat kvuli hovadinam, jenom kvuli rozeni,no sranda jak dokaze byt vytrepany chlap, kdy se jedna o porod.
Holky, ja jsem tak zvedava, jak se ten zivot zmeni pri dvou detech....Myslim na Vas,aby to u vas probihalo v pohode.
Není tady