29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky.. tak jsem byla dneska na monitoru.a UTZ. neco malo se uz prej deje... a hlavicka je uz dost sestoupla... uz nebyla cela videt na utz... no tak jsem teda zvedavaaaaaaa
Upravil(a) Lenka77 (9. 11. 2012 20:04)
Není tady
Leni, tise zavidim,asi to u tebe brzy prijde, preji rychly prubeh, ja budu asi posledni z chlivku,co bude rodit a to jsem jeste vcera sla na dvouhodinovou prochajdu a nic, to moje mimini se me drzi jako kliste a vubec nemysli na to,ze uz pomalu nemuzu ani chodit.
Rozeni zdar holky maminkam krasny a pohodovy vikend.
Není tady
Ahoj holky,
Leni to je fajn zprava, tak snad to pujde jako po masle.
Mne dneska rano volala mama, ze umrela teta (mamina sestra), byla o hodne starsi nez mama a tezce nemocna. Je to smutny, dva pohrby v rodine v rozmezi dvou mesicu .
Není tady
Heli, to me mrzi s tetou, uprimnou soustrast.
holky dotaz., mam na pravem stehne hroznou zatvrdlinu a bolestivou, nevim, jestli to nemuze byt krecak,ale melo by to asi 20 cm.Je to odne bolestive.
Upravil(a) ledovecek (10. 11. 2012 13:32)
Není tady
Heli...
Ledi.. ale krecaka bys poznala podle zabarveni ne?? nemuze to byt nejaka spis tukova boule.. nebo uzlina?
Ja vcera sotva lezla ty vady... podle me to mam psychicky, ze mi Mudr. rekl, ze budu rodit driv
Není tady
Leni,bud rada,klidne muzes jeste tyden cekat. Ja jsem dneska po delsi prochajde myslela,ze budem muset jet do porodky,bo jsem mela vetsi bolesti a smerem do spodku,tedka se to uklidnilo,ale klidna nejsem,ja se snad bpjim vice nez prvne,jeste me dneska zlobil maly,nervy na pochodu,pak manzel byl spatne nalozen,tak stres hrozny,bricho tvrde a v krecich,no snad to brzy prijde.
Upravil(a) ledovecek (11. 11. 2012 7:43)
Není tady
Krásnou neděli přeju
Těhulky naše tak jakpak je dneska moc na vás myslím
obzváště zítra na Situšku
Už se těším na další podzimňátko...
Leni tak to vypadá docela nadějně držím palečky
Ledi neboj...všechny bolesti za chvilinku odezní, vydržela jsi 9 měsíců tak ta chvilinka už bude pro tebe hračka
Heli moc krásná foteka Lexik je fakt k pomojani...takové zvědavé očička
jak jinak ostatní maminky?
U nás docela plakací období Emička jak spinká tak je to v pohodě, ale jak se vzbudí tak nedokáže být chvílí v klidu sama, prostě kňourá a chce být u mně nebo u někoho
Tak z toho šílím
přes den spinká jakž takž ale na večer se vzbudí a ne a ne zabrat....vzbudí se třeba v 6 a usne až v 1 ráno
během té doby mi visí u prsu nebo brečí
Maminky jak je to u vás s dudlíkem? Dáváte dudlajs?
Není tady
Heli upřímnou soustarst
Ewul u nás je taky hodně plakání a pořád chce být nošená. Akorát u jinýho, než u mě stejně huláká, takže nosím jen já . Ještě, že existuje šátek. Dany tolika neplakal, co Juli. A dudlíka občas dám. Někdy jí to hodně zklidní a pomůže usnout. Ale většinou ho ani nechce
Není tady
Dekuju holky.
Ewi ja dudlik davam a pomaha nam hodne, Tobisek ho treba nechtel vubec, az pozdeji, ale Lexik je vyslovene dudlovaci.
Není tady
Ahojte holky
hlásím se z porodnice, měla jsem dneska nástup, zítra máme císaře (bojim, bojim) Jsem na nadstandartu, takže mám připojení.
Omlouvám se, že jsem poslední dny vůbec nereagovala, ale finišovali jsme přípravy a nějak nervozita převládla a já neměla na nic chuť ani sílu Ale vždycky jsem Vás alespoň dočetla
Heli - upřímnou soustrast A taky musím pochválit fotečku, je úžasná a kluci nádherní
Lení, takže u tebe se něco chystá ... tak předbíhat se zachtělo , ne, já vím, že ten konec je na palici a tak Ti přeji aby to bylo co nejdřív
Ledí, taky na Tebe moc myslím a přeju rychlý příchod malé na svět. Po porodu už nás přestanou všechny neduhy trápit a bude jen dobře Hlavní je, že se Ti alespoň spravila ta tvář
Jinak tedy holky, moc jste mě potěšily ... moc jsem si přála rodit v chlívečku č. 3 dvojka není zrovna moje happy číslo
mám radost
Peti , jak vy doma s Jůliánkou? jak rostete? Nějaká novější fotečka
Ewí, já Tobískovi dala dudla až po 4 týdnu, on nám ho stejně nechtěl, ale teď jsem ho s sebou vzala pro jistotu do porodnice a jak bude třeba, tak ho dám
No nic holky, loučím se, půjdu hodit sprchu a čekat na sestřičku. Zítra jak už budu mít po, tak napíšu Ewulce a ona Vám dá vědět. Ewí díky
Moc na Vás myslím... Ledí, Keks , Lení ... přeju Vám aby porody přišly brzy, byly rychlé a co nejméně bolestivé a aby jste brzy svíraly v náručí své malé uzlíčky štěstí a radosti
Není tady
Sito,ty uz asi v teto dobe budes uz hrdou maminkou, co????????Tesim se,jak budu gratulovat.Hodne stesti a co nejmene bolesti preji a hlavne krasne a zdrave miminko preji.
Jinak holky to mimino me snad chce dostat do blazince, nejen ze mi je celkem zle,zrovna v noci jsem mela stavy, kdy me polival studeny pot, teplo ze mne salalo a mela jsem pocit, ze asi natahnu backory, v sobotu me bolelo bricho tak, ze to pomaluu neslo rozchodit a milost pani si proste na svet nechce, beze zmeny, hlava vysoko, ale pokud bychom vyvolavali, tak je vse pripaveno,nevim,co znamena X/1-2,proste se ta mala zenska drzi jako kliste a bude me porad trapit, jeste me desne boli za zatvrdlina na stehne,takze jsem jak lazar,ja snad zacnu skakat ze zidle,abych ji vytrepala,aby se mi ulevilo, taky me dneska na monitoru nataceli 2x, protoze prcek tam snad mel mejdan.takze uplne super.Doktor me jen politoval a predal me porodnici.Takze dalsi tyden budu trpet a cekat,co bude.No nic, jdu si uvarit silny odvar z maliniku, poskakat na gymballi a konecne nabrat zbytek sil na sex.
Maminkam preji klidne odpoledne a tehulim, zadne bolesti,aby netrapili.
Není tady
Ahoj holky, Situs moc se tesim, az dostaneme radostnou zpravu .
Ledi vydrz, dockas se uz brzo.
My jsme dneska byli na kyclich a doktor nam naparil siroky zabal, Lexik ma pry trosicku melkou levou kycelni jamku. Ve zprave ale stoji- nalez v norme, prevence. Mame mu to nasazovat porad, jen na prebalovani a koupani sundavat, ale tak uvazuju, ze to budu davat jen na noc, abych ho mohla i pokladat na brisko. Nemate s tim nekdo zkusenost?
Není tady
Heli, muj maly mel siroke baleni az do 7.mesice, na zacatku jsem to dodrzovala asi do 4.mesice,ale pak jak se zacal hemzit, tak jsem to davala na noc,nevim, meli jsme levy kyclik nejak mene vyinuty,za sebe? Bych urcite davala porad do dalsi kontroly a pokud by to pak bylo OK, pak uz ne.
Není tady
Situš taky čekám za právičky
Ledi to už vydržíš! drž se ! za chvilku budeš mít maličkou u sebe a tohle všechno bude zapomenuto
Heli Dany měl taky široké balení a dával jsem mu ho pořád. I na bříšku s tím byl. Já jsem teda koupila Marwell kalhotky, vyndala jsem to silikonovou vložku a dala tam plenu. Hezky to drželo a bylo to jediné, co se dalo dát přes látkovky. A v pohodě s tím existoval. A na noc jsem ho dávala spinkat na polštář, aby nebyl hlavou dolů
Ale záleží hodně na to m nálezu. Malenka má teď dvojkový nález a máme dávat pleny dvě. Akorát mi už neřekli, jak mám nandat ani ne tříkilovému miminku dvě pleny Chuděrka to má až ke kotníkům
Takže dávám klasik látkovku a na to ještě jednu v těch marwellkách a jcelkem to jde. Ale celý její zadeček je věřší než ona sama
Není tady
Holky jsem to spatne napsala, nemame siroky baleni plinek, ale doktor nam dal Frejkovu perinku. Jsem to teda krute obrecela pokazdy, kdyz jsem se na nej podivala, ale neda se nic delat. Za tyden jdem na kontrolu, jestli to umim dobre balit, tak se zeptam, jestli by nestacily ty plinky, prijde mi to setrnejsi a vsude jsem nasla, ze je to na stejny urovni. Peti my mame taky nalez 2- na levym kycli, na pravym mame 1. Ach jo, jsem z toho nalomena, vypada v tom jak valecnej veteran.
Není tady
zprava od Situšky:
Ahoj, 9 měsicu jsem se skryval v utajeni, ale dnes v 11:50 hod nastal cas, abych odkryl svou pravou identitu: jmenuji se Nataniel, mam 3950g, 52cm a poradne to tady roztocim!
Upravil(a) ewule (12. 11. 2012 14:55)
Není tady
Situš VELIKÁ GRATULACE PŘEJEME HOOODNĚ ZDRAVÍČKA
Vítáme na světě další podzimňátko
Není tady
Sito, gratulace obrovskaaaa a uz se tesime na fotecky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj holky, prosim Vas, vy co jste rodili cisarem, jake to je potom,jak se clovek citi,jak se to da zvladat s dvema detma a tak????
To ja jen kdyby me to cekalo,abych vedela, co od toho mam cekat.No a jak dlouho se to hoji a jak dlouho to boli.Diky.
Není tady
Situš veliká gratulace k Natánkovi!!!!!
Heli ahaaa, já netušila, že jste dostali peřinku. A není to zbytečně moc? Zkus jim narhnout ty pleny a nebo ty marwell kalhotky. Jsou stejně funkční a ne tak objemné. A ještě dost pomáhá cvičení. Dáš prsty pod zadeček a nožičky roztáhneš a na kolínka talčíš palcem dolů a těma prstama pod zadečkem jakoby nahoru a tím taky prohlubuješ jamky a zvětšuješ abdukci. Stačí 10 cviků 3x denně
Ledí já jsem po dvoucisařech. A bolí to pekelně. Nemůžeš kýchat smát se, kašlat a smrkat. Nejhorší je to asi první týden až 14 dní. Někoho ta jizva bolí i třeba půl roku. Já jsem teď tři měsíce po výkonu a už o ní nevím. Nemůžu porovnat s klasik porodem, bo jsme nerodila. Ale můžeš pak normálně sedět, sexovat, hýbat se. Jen první půl rok musiš dávat bacha a nezatímat a necvičit břišní svaly a nezvedat nic těžkého během šestinedělí
Není tady
Situ, moc a moc gratuluju k Natánkovi, těším se na fotečku..
Upravil(a) leontyna (13. 11. 2012 14:42)
Není tady
ledovecek napsal(a):
Ahoj holky, prosim Vas, vy co jste rodili cisarem, jake to je potom,jak se clovek citi,jak se to da zvladat s dvema detma a tak????
To ja jen kdyby me to cekalo,abych vedela, co od toho mam cekat.No a jak dlouho se to hoji a jak dlouho to boli.Diky.
Ledi ahojky ve fakultce ,prvni den jip a pak ti daji malou a tri dny bolesti ,ale o proti porodu brnkacka ,ja sice rodila cisarem ,ale slysela jsem dva porody pres dvere ,byla uz jsem nahore na vyvolavacce .....
Zrovna ctu co pise petra P vidis je to individualni ,pro me to bylo o neco vice bolestive nez laparka
Není tady
Simi,no ptam se proto, ze budu mozna malou prenaset a uz tedka je asi dost velika a rodit tohodle otesanka,to bude neco, martas sel prirozene a sice jsem si zarvala,ale to ne proto, ze by to bolelo, mela jsem 3 davky epiduralu,ale proto, ze ty kontrakce byli tak silne, ze se ta nahromadena energie nemela kam podit a tak vylezla hrdlem jako rev na fotbale,ale ve finale jsem jen tlacila a nervala jsem,protoze jsem dostala sprdung, ze mam mit pusu zavrenou a celou silu soustredovat do palce od doktora a na dve zatlaceni byl martas venku.(on byl drobek predcasne a maly a s malou hlavickou).
Tedka to vidim blede, protoze bricho obrovske a ticho po pesince,milost pani se na svet moc nechce a priznam se,ze mam vetsi vitr z bolesti v tomhle tehu nez minule, minule jsem nevedela, do ceho lezu a tedka jsem si naivne myslela, ze mala vyleze taky drive.Ale chyba lavky.Tak se ptam, bo uz jsem cela nesva,kdy to prijde,ale ticho po pesince.
Upravil(a) ledovecek (13. 11. 2012 19:41)
Není tady
Jooo Ledi cisar ve Fakultce jen tak nedelaji ,vsak vis jak ja dopadla 4 dny vyvolavali porod 11 tablet zavedeno behem 4 dnu a protoze jsem mela cukrovku a pichala fraxik a nemohla jsem prenaset tak nakonec byl cisar ,ale uz jsem jim i rikala ,ze podepisu revers a pujdu jinam ...
Není tady