6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, tento rok jsme se rozhodli si doma udělat opravdu krásné vánoce. Ale vzhledem k tomu, že malý je alergik musíme pořídit umělý stromeček. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s umělými stromky.? Jde o to aby vypadal opravdově.. !
Není tady
což bude těžké..většinou vypadají jako štětky na lahve. jedině ho o to víc nazdobit přírodně. Slaměné ozdoby, mašličky..
Není tady
ahoj, doma máme podobné problémy, proto jsem taky hledali pěkný umělý stromek. Hodně levných umělých stromků se prodává v Polsku a dají se tam najít i pěkné kousky, nebo známá kupovala stromeček přes internet a kupodivu vypadal k světu.
Není tady
Opravdu, a mohla by jsi mi poslat odkaz na tu stránku.?
Není tady
tady je ten odkaz nepovolená reklama .....doufám, že jsem se nespletla, ale myslím, že to byla tato stránka
Upravil(a) AndreaP. (7. 11. 2012 20:44)
Není tady
Hmm tak ta stránka vypadá opravdu slibně.!! Stromečky vypadají jako živé. Moc se mi líbí. Díky
Není tady
no dobrý no, jako potkali se u Kolína..obě přihlášené shodně v jeden den a setkají se tady, kde jedna zoufale shání stromek a druhá náhodou přesně ví, kde mají ten nejlepší..
no, vzhledem k tomu, že jste tu nové, tak je reklama zakázaná a poslat si odkaz, můžete jako soukromou zprávu.
Není tady
Lami, poklona za pohotové odhalení skryté reklamy!
Upravil(a) světýlko (7. 11. 2012 20:25)
Není tady
My máme stromek z hobbymarketu,myslím Bauhaus,už pár let. Vypadá dobře, když se zblízka díváte, tak samozřejmě poznáte, že je umělý, ale když se hezky nazdobí, tak je krásný a nikdo to víc neřeší, ani děti ani dospělí. Vůni jehličí nám doplňují větvičky ve váze.
Není tady
Máme doma nádherný dřevěný vánoční stromeček. Nebudu tu přímo dávat odkaz, ale to nebylo bráno jako vyloženě reklama. Dejte si do vyhledávače "Spieluhrenhaus" a tam to už najdete.
Není tady
Já myslím, že je to taky o tom jak člověk stromeček ozdobí. Já mám ráda kombinaci skleněných baněk a přírodních motivů. Nechci aby to bylo bráno jako reklama, ale nevím jak jinak to vložit. Je tady aplikace na zdobení stromečku a myslím i soutěž o vytvoření nejhezčího http://www.mujglassor.cz/ . My si s dcerkou vytvořili zlato- červený a moc se nám líbí :-)
Není tady