19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
petr40 napsal(a):
sandra napsal(a):
Já bych se tedy přítele zeptala, co konkrétně mu vadí na tom, e jdu s holkama na pokec a na strip show.
To ovem neznamená, e bych se na základě jeho odpovědí rozhodla nejít.
Já la na strip show s holkama 2x (jednou plánovaně, podruhé striptéra objednali do klubu nějaké slečně, která se měla vdávat) a rozhodně to nemělo co dělat s mojí láskou k tehdejímu příteli. Mně se ten striptér nelíbil ani jeden. Byla to zábava, zasmály jsme se a pak kadá la domů za tím svým
Petře, tady vidí, e tvoje přítelkyně se můe nachomýtnout ke striptýzu zcela neplánovaně a nechtěně....a co s tím udělá? Nic
Nevidím na tom nic patného, pokud vztah normálně funguje po vech stránkách a tahle "zábava" je jednou za čas.Díky za reakci, u jsem to asi pochopil...
tak to je skvělý, e jsme ti tady dokázali poradit a otevřít oči :-) hlavně ádné scény kup přítelkyni časopis Moje psychologie, nalistujte stranu 78 a udělejte si test Opravdu vás baví sex? a schválně , jak dopadnete
Není tady