29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
petr40 napsal(a):
sandra napsal(a):
Já bych se tedy přítele zeptala, co konkrétně mu vadí na tom, že jdu s holkama na pokec a na strip show.
To ovšem neznamená, že bych se na základě jeho odpovědí rozhodla nejít.
Já šla na strip show s holkama 2x (jednou plánovaně, podruhé striptéra objednali do klubu nějaké slečně, která se měla vdávat) a rozhodně to nemělo co dělat s mojí láskou k tehdejšímu příteli. Mně se ten striptér nelíbil ani jeden. Byla to zábava, zasmály jsme se a pak každá šla domů za tím svým
Petře, tady vidíš, že tvoje přítelkyně se může nachomýtnout ke striptýzu zcela neplánovaně a nechtěně....a co s tím uděláš? Nic
Nevidím na tom nic špatného, pokud vztah normálně funguje po všech stránkách a tahle "zábava" je jednou za čas.Díky za reakci, už jsem to asi pochopil...
tak to je skvělý, že jsme ti tady dokázali poradit a otevřít oči :-) hlavně žádné scény kup přítelkyni časopis Moje psychologie, nalistujte stranu 78 a udělejte si test Opravdu vás baví sex? a schválně , jak dopadnete
Není tady