29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, narazil jsem na toto fórum náhodou, když jsem hledal nějaké názory, nebo ženský pohled na věc...
S přítelkyní se známe asi půl roku. Je nám oběma 40, já bezdětný, ona se dvěma dětmi 8 + 11 let....
Troufám si tvrdit že jsme se oba zamilovali...
Proto mě teď docela překvapilo, že se s kamarádkami chystá na dámskou jízdu na striptýzovou šou pro dámy....
Může mít zamilovaná žena chuť jít na striptýzovou šou pro dámy??
Já nevím... já když jsem zamilovaný, tak takové potřeby nemám...a ani nemám potřebu se koukat po jiných... ani nemám potřebu komunikovat s bývalými...
Proč to dělá??
A proč mi to tak vadí a trochu bolí??
Myslím, že nám to sexu klape jedna báseň...oba jsme se na tom shodli....
Nejsem ani žádnej ošklivák, spíš se většinou doslechnu opak...i když si to sám nějak zvlášť neuvědomuju....
Nebo nejsem normální? Nebo jsem moc naivní.??
Je pravda, že jsem nějakou dobu neměl vztah a možná to teď moc řeším.... vím, že se tam nějak extra nic nestane (teda kromě toho, že by šla na pódium, to bych asi nerozdejchal...)
Ale jde mi o tu motivaci...
A šli byste na takovou akci i když by vám partner řekl, že mu to vadí??
Díky za názory.
P.
Není tady
Můžu se tě zeptat na jedno - kde se prosím tě dnes seznamují tak staří lidi jako vy dva?Tedy internet mě napadl hned,ale fakt jsem jen zvědavá,jestli vy dva jste se seznámili nějak jinak a někde jinde.Protože co si budem povídaat,seznámit se v tomto věku s odpovídajícím protějškem musí být docela velká náhoda,ne?
No a abych nebyla tak úplně ,možná je to nápad spíš těch ostatních jejích kámošek a tvé přítelkyni nezbývá,než to akceptovat,bo znáš to,chceš-li s vlky býti,musíš s nimi .....
Upravil(a) Jaku (6. 11. 2012 18:48)
Není tady
petře, na tom, že chce jít tvá přítelkyně s kámoškama na pánský striptýz nevidím nic špatnýho. To není vůbec o tom, že by hledala něco jinýho, někoho jinýho. prostě se chtějí pobavit. Mě teda pánský striptýz nebere, nemám ráda tyhle typy, ale vím, že se to může líbit a není v tom nic divného
jaku, co to je za otázku? 40 se ti zdá na seznamování hodně? :-)
Není tady
holcina napsal(a):
petře, na tom, že chce jít tvá přítelkyně s kámoškama na pánský striptýz nevidím nic špatnýho. To není vůbec o tom, že by hledala něco jinýho, někoho jinýho. prostě se chtějí pobavit. Mě teda pánský striptýz nebere, nemám ráda tyhle typy, ale vím, že se to může líbit a není v tom nic divného
Už i 30 je hodně,bereme-li v potaz možnosti,kde se seznámit,vyjma netu,nemyslíš?A fakt by mě to zajímalo,čistě ze zvědavosti.Si myslím,že je to úspěch.
Není tady
holcina napsal(a):
no bylo to přes net... protože jak říkáš, ty možnosti jsou na menším městě omezený...
Prostě zkusil jsem dát inzerát a bylo to....
sorry, to mělo být pro "jaku"....
na já vím, že se na takový akce chodí, a je to asi celkem normální... u jiný by mě to nevadilo...
Upravil(a) petr40 (6. 11. 2012 19:10)
Není tady
Já třeba byla teď na oslavě a tam jsem se seznámila se spoustou lidí:-)) a těch chlapů:-) mě na tom nepřijde vůbec nic divného
Není tady
Ještě dodám, nevím co bych příteli řekla, kdyby mi řekl, že mu to vadí. Nejspíš bych chtěla vědět proč mu to vadí, je to přece jen vystoupení
Není tady
holcina napsal(a):
Ještě dodám, nevím co bych příteli řekla, kdyby mi řekl, že mu to vadí. Nejspíš bych chtěla vědět proč mu to vadí, je to přece jen vystoupení
takže kdyby přítel chodil na striptýzy, nic to s Tebou neudělá?
Prostě já neřeknu, po 5-ti, 10-ti letech manželství...to je asi úplně normální, že se člověk potřebuje nějak odreagovat....
Ale tohle mi přijde prostě brzo....
Upravil(a) petr40 (6. 11. 2012 19:17)
Není tady
petr40 napsal(a):
holcina napsal(a):
no bylo to přes net... protože jak říkáš, ty možnosti jsou na menším městě omezený...
Prostě zkusil jsem dát inzerát a bylo to....
sorry, to mělo být pro "jaku"....
no já vím, že se na takový akce chodí, a je to asi celkem normální... u jiný by mě to nevadilo...
Díky za odpověď Petře;tak jsem měla pravdu,že to s tím seznamováním neni tak jednoduché Holčino;není to o tom,že bylo někde spoustu chlapů,jak píšeš,ale padnout si s tím pravým do oka,o tom to je! Spousta chlapů a lidí vůbec je třeba na Václaváku taky,ale tohle je úplně o něčem jiným,což jistě snad už chápeš,ne?
Jinak Petře bud v klidu,je to úplně normální ty tvoje otázky,pochybnosti - za tebe bych dala ruku do ohně,že skutečně to myslíš s přítelkyní vážně.Alejak jsem ti psala,nemusí to vůbec nic znamenat,hlavně žádné výčitky a dotěrné otázky kvůli tomuto.Snad kdyby tyhle dámské výpady byly poněkud častější,tak bych se jí asi zeptala,s kým chce do budoucna trávit svůj život a své volné chvíle...
Není tady
Kdyby chtěl jít s kamarádama na pánskou jízdu na striptýz? Nevadilo. Protože se ptáš kdyby chodil na striptýzy, to je rozdíl:-) lepší bych mu udělala já:-))))
Není tady
Jaku, vím, že v našem věku už je těžší najít toho pravého. Ale tvoje otázka zněla jinak: kde se prosím tě dnes seznamují tak staří lidi jako vy dva?
Není tady
holcina napsal(a):
Jaku, vím, že v našem věku už je těžší najít toho pravého. Ale tvoje otázka zněla jinak: kde se prosím tě dnes seznamují tak staří lidi jako vy dva?
Holčino,nejen v našem věku,ale věř že i ti 30letí a 30leté mají s tímto kolikrát velký poroblém - je toho nakonec plný i babinet.A je taky otázka jak je seznámení myšleno ,jestli na obou stranách zůstane jen u ahoj a nezávazné společenské konverzace nebo tam přeskočí i ta pověstná JISKRA.
Staří tady neni proboha myšleno jako věk důchodový,ale už i batolata jsou s t a r á třeba 2 roky.
Upravil(a) Jaku (6. 11. 2012 19:28)
Není tady
Jistěže může
Stejně jako může mít chuť jít kamkoli jinam, kde dosud nebyla, podívat se na něco, co ještě neviděla, ochutnat cosi, co zatím neměla příležitost poznat. Zkus si namísto "striptýzové šou" dosadit například norské fjordy, předávání Nobelových cen nebo ústřice... a (možná) zjistíš, jak tvoje otázka postrádá smysl.
já když jsem zamilovaný, tak takové potřeby nemám...a ani nemám potřebu se koukat po jiných... ani nemám potřebu komunikovat s bývalými...
Dost pochybuju, že tvoje přítelkyně se na podobnou akci chystá primárně proto, aby mohla "koukat po jiných". Mnohem pravděpodobnější je, že se "holky" chtějí pobavit, byť mírně netradičním způsobem. Holt k těm pár deci, který by si mohly dát i "počestněji", budou mít tentokrát i zajdu - a neboj, většina z nich ho nebude srovnávat s tím, koho má doma (což může bejt jeden z důvodů, pro který se ti to nelíbí ).
Velmi pravděpodobně ano - a aniž bych to myslela konkrétně na tebe, může se stát, že dneska mu vadí striptýz, zítra to bude kafe s kamarádkama (jo, s těma, co mu ženu tahají do pochybnejch podniků), pozejtří třeba "ňáký divný zaměstnání, když je tam tolik chlapů"...
PROČ ti to vlastně tak moc vadí? Zkusil sis to říct alespoň sám sobě? Ale zamilovaností to neomlouvej... v tý to není.
Není tady
Jé, to my s kamarádkama jsme byly několikrát na stritýzu a na travestišou. Všechny vdané. Nebylo to totiž o sexu partnerském, ale o skvělé zábavě, hudbě a báječném povídání s kamarádkama. Šlo spíš o jakýsi dotyk zakázaného, o drobrodružství, nebo jak bych to napsala, prostě o zábavu, která s partnerem nemá nic společného. Daly jsme vínečko a krásně se pobavily, ne o sexu, jak by se mohlo nabízet, ale o docela obyčejných věcech. To by ses divil, jak jsme se nasmály a ještě ráno ve čtyři, když jsme šly domů a u stánku na Václaváku pojídaly skvělé opečené buřty, jsme řvaly smíchy do té doby, než nám jelo první metro. Každá z nás je dobrá mamina a manželka, ale jednou za rok jsme ve vší počestnosti "vypustily ventil".
Na druhou stranu, mému manželovi v práci koupili k narozeninám striptérku, která se po zaplacenou dobu věnovala především mému muži. Jeho kolegové vědí, jak lpí na rodině, tak mu připravili šok. No, pobavili jsme se všichni, včetně mne, když mi pak doma vyprávěl co a jak. Smála jsem se, až mi tekly slzy a bolela bránice.
Věř tomu, že trošku dobrodružství nikomu neublíží, naopak, osvěží partnerský vztah. Pokud tedy ve tvém případě ho oba berete vážně.
Není tady
Zažila jsem něco podobného.Žila jsme tehdy s přítelem,přijela mi kamarádka na návštěvu a my se rozhodly,že se pobavíme.Do našeho "zapadákova" přijeli pánové s striptýzovou show. Svého tehdejšího přítele jsem milovala,nenapadlo by mě za tímto povyražení hledat něco více.Naopak přítel neskutečně vyváděl, nakonec se urazil.Vzhledem k tomu,že mi dával najevo jak se mu to nelíbí,neuvažovala jsem o tom,že bych nešla ,jen protože jemu se to nelíbí.Říkala jsem si přesně to co už bylo napsáno výše,poprvé zábava,po druhé kafe s kamarádkou a po třetí to bude co? Sama jsem mu říkala, pokud bude dámský striptýz,klidně běž,jsem v tomhle velmi benevolentní.Nevím proč někteří chlapi tohle tak bere,o co jim jde? O uraženou ješitnost,pochroumané ego,že se jejich drahá polovina jde podívat na jiného chlapa?
A proč tě to tak bolí?Protože máš strach,že snad o ni přijdeš?To jí tak málo věříš?
To si myslíš,že jde na striptýz,aby hned vyskočila na pódium a tam nějakého "svalnatce" sexuálně použila?
Neuvažuješ tímto směrem náhodou ,protože by ses tak choval ty?
Připadá mi to , jako hysterický záchvat někoho komu sebrali hračku...Trochu se nad sebou zamysli...
MMCH já na tom striptýzu potkala i svoji "skorotchýni"...daly jsme si po skleničce a báječně se pobavily....
Upravil(a) taxonia (8. 11. 2012 9:00)
Není tady
taxonia napsal(a):
To jí tak málo věříš?
ne, on tak málo věří sobě
Není tady
petr40 napsal(a):
holcina napsal(a):
takže kdyby přítel chodil na striptýzy, nic to s Tebou neudělá?
Prostě já neřeknu, po 5-ti, 10-ti letech manželství...to je asi úplně normální, že se člověk potřebuje nějak odreagovat....
Ale tohle mi přijde prostě brzo....
Tak pozor, Petre ! Tvoje pritelkyne nechodu na striptyzy. Ona pujde na JEDEN!!! A tp je rozdil. Chapu , ze ti to nesedi, me by to taky nesedelo, ale asi bych maximalne v humoru naznacila choti, ze mi to trochu vadi.
Chodit se divat na striptyz a nebo si nekde s babama jit na hromadnou osavu s nejakym saskem, ktery se svlikne, je rozdil. No tak tam bude, no. Tvoje partnerka to nevyhledava, nepotrebuje a ma te rada. Proste bude nahodou tam, kde se i mimo jine bude tohle konat.
Pokud bys ji to chtel vazne "zatrhnout", tak mas problem ty. Koukat se na cizihi chlapka zase neni az tak sileny povyrazeni. Me osobne by to moc nedalo, spis bych nad tim premyslela , jako , jak so nekdo musi vydelava na obzivu.....
Upravil(a) sahleb (8. 11. 2012 17:00)
Není tady
doufám, že tvoje přítelka šla a byl to aspoň 190 cm vysokej, krásnej chlap
Není tady
PPavlaa napsal(a):
doufám, že tvoje přítelka šla a byl to aspoň 190 cm vysokej, krásnej chlap
no jasně že jo....
Není tady
petr40 napsal(a):
Ahoj, narazil jsem na toto fórum náhodou, když jsem hledal nějaké názory, nebo ženský pohled na věc...
S přítelkyní se známe asi půl roku. Je nám oběma 40, já bezdětný, ona se dvěma dětmi 8 + 11 let....
Troufám si tvrdit že jsme se oba zamilovali...
Proto mě teď docela překvapilo, že se s kamarádkami chystá na dámskou jízdu na striptýzovou šou pro dámy....
P.
Petře, já na tom taky nevidím nic špatného. Přeci jen je to už hodně dospělá ženská a ví, co dělá A nevidím rozdíl v tom, jestli je zamilovaná nebo ne. Myslím si, že my ženský vnímáme pánský striptýz trochu jinak než chlapi ten dámskej. Zeptal ses jí, proč tam chce jít?
Není tady
Já bych se tedy přítele zeptala, co konkrétně mu vadí na tom, že jdu s holkama na pokec a na strip show.
To ovšem neznamená, že bych se na základě jeho odpovědí rozhodla nejít.
Já šla na strip show s holkama 2x (jednou plánovaně, podruhé striptéra objednali do klubu nějaké slečně, která se měla vdávat) a rozhodně to nemělo co dělat s mojí láskou k tehdejšímu příteli. Mně se ten striptér nelíbil ani jeden. Byla to zábava, zasmály jsme se a pak každá šla domů za tím svým
Petře, tady vidíš, že tvoje přítelkyně se může nachomýtnout ke striptýzu zcela neplánovaně a nechtěně....a co s tím uděláš? Nic
Nevidím na tom nic špatného, pokud vztah normálně funguje po všech stránkách a tahle "zábava" je jednou za čas.
Není tady
Já na tom rovněž nevidím absolutně nic špatného. Někdo se jde podívat na hezkého chlapa, někdo se u toho může uchechtat, protože je to dobrá šou, nebo naopak je to trapné.
Nějakou souvislost mezi zamilovaností, oddaností k manželovi a striptýzem nevidím. Jsem vdaná, pravda ne dlouho, rok a půl na striptýzu jsem byla v průběhu toho jednou, neplánovaně a nečekaně. Mojemu manželovi to nevadilo, vlastně jsme se o tom skoro nebavili, protože u nás to není velká věc...
Takže tak. Neboj se toho, věř mi, že Tvoje nová partnerka se do striptéra nezamiluje a neuteče za ním.
Není tady
sandra napsal(a):
Já bych se tedy přítele zeptala, co konkrétně mu vadí na tom, že jdu s holkama na pokec a na strip show.
To ovšem neznamená, že bych se na základě jeho odpovědí rozhodla nejít.
Já šla na strip show s holkama 2x (jednou plánovaně, podruhé striptéra objednali do klubu nějaké slečně, která se měla vdávat) a rozhodně to nemělo co dělat s mojí láskou k tehdejšímu příteli. Mně se ten striptér nelíbil ani jeden. Byla to zábava, zasmály jsme se a pak každá šla domů za tím svým
Petře, tady vidíš, že tvoje přítelkyně se může nachomýtnout ke striptýzu zcela neplánovaně a nechtěně....a co s tím uděláš? Nic
Nevidím na tom nic špatného, pokud vztah normálně funguje po všech stránkách a tahle "zábava" je jednou za čas.
Díky za reakci, už jsem to asi pochopil...
Není tady
Bety napsal(a):
taxonia napsal(a):
To jí tak málo věříš?
ne, on tak málo věří sobě
hmm, možná ano....
Není tady
Weatherwax napsal(a):
Já na tom rovněž nevidím absolutně nic špatného. Někdo se jde podívat na hezkého chlapa, někdo se u toho může uchechtat, protože je to dobrá šou, nebo naopak je to trapné.
Nějakou souvislost mezi zamilovaností, oddaností k manželovi a striptýzem nevidím. Jsem vdaná, pravda ne dlouho, rok a půl na striptýzu jsem byla v průběhu toho jednou, neplánovaně a nečekaně. Mojemu manželovi to nevadilo, vlastně jsme se o tom skoro nebavili, protože u nás to není velká věc...
Takže tak. Neboj se toho, věř mi, že Tvoje nová partnerka se do striptéra nezamiluje a neuteče za ním.
já vím... ale myslel jsem, že jsem pro ni tak nějak "exlusivní"... protože ona pro mě je...
Není tady