19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj, narazil jsem na toto fórum náhodou, kdy jsem hledal nějaké názory, nebo enský pohled na věc...
S přítelkyní se známe asi půl roku. Je nám oběma 40, já bezdětný, ona se dvěma dětmi 8 + 11 let....
Troufám si tvrdit e jsme se oba zamilovali...
Proto mě teď docela překvapilo, e se s kamarádkami chystá na dámskou jízdu na striptýzovou ou pro dámy....
Můe mít zamilovaná ena chu jít na striptýzovou ou pro dámy??
Já nevím... já kdy jsem zamilovaný, tak takové potřeby nemám...a ani nemám potřebu se koukat po jiných... ani nemám potřebu komunikovat s bývalými...
Proč to dělá??
A proč mi to tak vadí a trochu bolí??
Myslím, e nám to sexu klape jedna báseň...oba jsme se na tom shodli....
Nejsem ani ádnej oklivák, spí se větinou doslechnu opak...i kdy si to sám nějak zvlá neuvědomuju....
Nebo nejsem normální? Nebo jsem moc naivní.??
Je pravda, e jsem nějakou dobu neměl vztah a moná to teď moc řeím.... vím, e se tam nějak extra nic nestane (teda kromě toho, e by la na pódium, to bych asi nerozdejchal...)
Ale jde mi o tu motivaci...
A li byste na takovou akci i kdy by vám partner řekl, e mu to vadí??
Díky za názory.
P.
Není tady
Můu se tě zeptat na jedno - kde se prosím tě dnes seznamují tak staří lidi jako vy dva?Tedy internet mě napadl hned,ale fakt jsem jen zvědavá,jestli vy dva jste se seznámili nějak jinak a někde jinde.Protoe co si budem povídaat,seznámit se v tomto věku s odpovídajícím protějkem musí být docela velká náhoda,ne?
No a abych nebyla tak úplně ,moná je to nápad spí těch ostatních jejích kámoek a tvé přítelkyni nezbývá,ne to akceptovat,bo zná to,chce-li s vlky býti,musí s nimi .....
Upravil(a) Jaku (6. 11. 2012 18:48)
Není tady
petře, na tom, e chce jít tvá přítelkyně s kámokama na pánský striptýz nevidím nic patnýho. To není vůbec o tom, e by hledala něco jinýho, někoho jinýho. prostě se chtějí pobavit. Mě teda pánský striptýz nebere, nemám ráda tyhle typy, ale vím, e se to můe líbit a není v tom nic divného
jaku, co to je za otázku? 40 se ti zdá na seznamování hodně? :-)
Není tady
holcina napsal(a):
petře, na tom, e chce jít tvá přítelkyně s kámokama na pánský striptýz nevidím nic patnýho. To není vůbec o tom, e by hledala něco jinýho, někoho jinýho. prostě se chtějí pobavit. Mě teda pánský striptýz nebere, nemám ráda tyhle typy, ale vím, e se to můe líbit a není v tom nic divného
U i 30 je hodně,bereme-li v potaz monosti,kde se seznámit,vyjma netu,nemyslí?A fakt by mě to zajímalo,čistě ze zvědavosti.Si myslím,e je to úspěch.
Není tady
holcina napsal(a):
no bylo to přes net... protoe jak říká, ty monosti jsou na mením městě omezený...
Prostě zkusil jsem dát inzerát a bylo to....
sorry, to mělo být pro "jaku"....
na já vím, e se na takový akce chodí, a je to asi celkem normální... u jiný by mě to nevadilo...
Upravil(a) petr40 (6. 11. 2012 19:10)
Není tady
Já třeba byla teď na oslavě a tam jsem se seznámila se spoustou lidí:-)) a těch chlapů:-) mě na tom nepřijde vůbec nic divného
Není tady
Jetě dodám, nevím co bych příteli řekla, kdyby mi řekl, e mu to vadí. Nejspí bych chtěla vědět proč mu to vadí, je to přece jen vystoupení
Není tady
holcina napsal(a):
Jetě dodám, nevím co bych příteli řekla, kdyby mi řekl, e mu to vadí. Nejspí bych chtěla vědět proč mu to vadí, je to přece jen vystoupení
take kdyby přítel chodil na striptýzy, nic to s Tebou neudělá?
Prostě já neřeknu, po 5-ti, 10-ti letech manelství...to je asi úplně normální, e se člověk potřebuje nějak odreagovat....
Ale tohle mi přijde prostě brzo....
Upravil(a) petr40 (6. 11. 2012 19:17)
Není tady
petr40 napsal(a):
holcina napsal(a):
no bylo to přes net... protoe jak říká, ty monosti jsou na mením městě omezený...
Prostě zkusil jsem dát inzerát a bylo to....
sorry, to mělo být pro "jaku"....
no já vím, e se na takový akce chodí, a je to asi celkem normální... u jiný by mě to nevadilo...
Díky za odpověď Petře;tak jsem měla pravdu,e to s tím seznamováním neni tak jednoduché Holčino;není to o tom,e bylo někde spoustu chlapů,jak píe,ale padnout si s tím pravým do oka,o tom to je! Spousta chlapů a lidí vůbec je třeba na Václaváku taky,ale tohle je úplně o něčem jiným,co jistě snad u chápe,ne?
Jinak Petře bud v klidu,je to úplně normální ty tvoje otázky,pochybnosti - za tebe bych dala ruku do ohně,e skutečně to myslí s přítelkyní váně.Alejak jsem ti psala,nemusí to vůbec nic znamenat,hlavně ádné výčitky a dotěrné otázky kvůli tomuto.Snad kdyby tyhle dámské výpady byly poněkud častějí,tak bych se jí asi zeptala,s kým chce do budoucna trávit svůj ivot a své volné chvíle...
Není tady
Kdyby chtěl jít s kamarádama na pánskou jízdu na striptýz? Nevadilo. Protoe se ptá kdyby chodil na striptýzy, to je rozdíl:-) lepí bych mu udělala já:-))))
Není tady
Jaku, vím, e v naem věku u je těí najít toho pravého. Ale tvoje otázka zněla jinak: kde se prosím tě dnes seznamují tak staří lidi jako vy dva?
Není tady
holcina napsal(a):
Jaku, vím, e v naem věku u je těí najít toho pravého. Ale tvoje otázka zněla jinak: kde se prosím tě dnes seznamují tak staří lidi jako vy dva?
Holčino,nejen v naem věku,ale věř e i ti 30letí a 30leté mají s tímto kolikrát velký poroblém - je toho nakonec plný i babinet.A je taky otázka jak je seznámení myleno ,jestli na obou stranách zůstane jen u ahoj a nezávazné společenské konverzace nebo tam přeskočí i ta pověstná JISKRA.
Staří tady neni proboha myleno jako věk důchodový,ale u i batolata jsou s t a r á třeba 2 roky.
Upravil(a) Jaku (6. 11. 2012 19:28)
Není tady
Jistěe můe
Stejně jako můe mít chu jít kamkoli jinam, kde dosud nebyla, podívat se na něco, co jetě neviděla, ochutnat cosi, co zatím neměla příleitost poznat. Zkus si namísto "striptýzové ou" dosadit například norské fjordy, předávání Nobelových cen nebo ústřice... a (moná) zjistí, jak tvoje otázka postrádá smysl.
já kdy jsem zamilovaný, tak takové potřeby nemám...a ani nemám potřebu se koukat po jiných... ani nemám potřebu komunikovat s bývalými...
Dost pochybuju, e tvoje přítelkyně se na podobnou akci chystá primárně proto, aby mohla "koukat po jiných". Mnohem pravděpodobnějí je, e se "holky" chtějí pobavit, by mírně netradičním způsobem. Holt k těm pár deci, který by si mohly dát i "počestněji", budou mít tentokrát i zajdu - a neboj, větina z nich ho nebude srovnávat s tím, koho má doma (co můe bejt jeden z důvodů, pro který se ti to nelíbí ).
Velmi pravděpodobně ano - a ani bych to myslela konkrétně na tebe, můe se stát, e dneska mu vadí striptýz, zítra to bude kafe s kamarádkama (jo, s těma, co mu enu tahají do pochybnejch podniků), pozejtří třeba "ňáký divný zaměstnání, kdy je tam tolik chlapů"...
PROČ ti to vlastně tak moc vadí? Zkusil sis to říct alespoň sám sobě? Ale zamilovaností to neomlouvej... v tý to není.
Není tady
Jé, to my s kamarádkama jsme byly několikrát na stritýzu a na travestiou. Vechny vdané. Nebylo to toti o sexu partnerském, ale o skvělé zábavě, hudbě a báječném povídání s kamarádkama. lo spí o jakýsi dotyk zakázaného, o drobrodruství, nebo jak bych to napsala, prostě o zábavu, která s partnerem nemá nic společného. Daly jsme vínečko a krásně se pobavily, ne o sexu, jak by se mohlo nabízet, ale o docela obyčejných věcech. To by ses divil, jak jsme se nasmály a jetě ráno ve čtyři, kdy jsme ly domů a u stánku na Václaváku pojídaly skvělé opečené buřty, jsme řvaly smíchy do té doby, ne nám jelo první metro. Kadá z nás je dobrá mamina a manelka, ale jednou za rok jsme ve ví počestnosti "vypustily ventil".
Na druhou stranu, mému manelovi v práci koupili k narozeninám striptérku, která se po zaplacenou dobu věnovala předevím mému mui. Jeho kolegové vědí, jak lpí na rodině, tak mu připravili ok. No, pobavili jsme se vichni, včetně mne, kdy mi pak doma vyprávěl co a jak. Smála jsem se, a mi tekly slzy a bolela bránice.
Věř tomu, e troku dobrodruství nikomu neublíí, naopak, osvěí partnerský vztah. Pokud tedy ve tvém případě ho oba berete váně.
Není tady
Zaila jsem něco podobného.ila jsme tehdy s přítelem,přijela mi kamarádka na návtěvu a my se rozhodly,e se pobavíme.Do naeho "zapadákova" přijeli pánové s striptýzovou show. Svého tehdejího přítele jsem milovala,nenapadlo by mě za tímto povyraení hledat něco více.Naopak přítel neskutečně vyváděl, nakonec se urazil.Vzhledem k tomu,e mi dával najevo jak se mu to nelíbí,neuvaovala jsem o tom,e bych nela ,jen protoe jemu se to nelíbí.Říkala jsem si přesně to co u bylo napsáno výe,poprvé zábava,po druhé kafe s kamarádkou a po třetí to bude co? Sama jsem mu říkala, pokud bude dámský striptýz,klidně bě,jsem v tomhle velmi benevolentní.Nevím proč někteří chlapi tohle tak bere,o co jim jde? O uraenou jeitnost,pochroumané ego,e se jejich drahá polovina jde podívat na jiného chlapa?
A proč tě to tak bolí?Protoe má strach,e snad o ni přijde?To jí tak málo věří?
To si myslí,e jde na striptýz,aby hned vyskočila na pódium a tam nějakého "svalnatce" sexuálně pouila?
Neuvauje tímto směrem náhodou ,protoe by ses tak choval ty?
Připadá mi to , jako hysterický záchvat někoho komu sebrali hračku...Trochu se nad sebou zamysli...
MMCH já na tom striptýzu potkala i svoji "skorotchýni"...daly jsme si po skleničce a báječně se pobavily....
Upravil(a) taxonia (8. 11. 2012 9:00)
Není tady
taxonia napsal(a):
To jí tak málo věří?
ne, on tak málo věří sobě
Není tady
petr40 napsal(a):
holcina napsal(a):
take kdyby přítel chodil na striptýzy, nic to s Tebou neudělá?
Prostě já neřeknu, po 5-ti, 10-ti letech manelství...to je asi úplně normální, e se člověk potřebuje nějak odreagovat....
Ale tohle mi přijde prostě brzo....
Tak pozor, Petre ! Tvoje pritelkyne nechodu na striptyzy. Ona pujde na JEDEN!!! A tp je rozdil. Chapu , ze ti to nesedi, me by to taky nesedelo, ale asi bych maximalne v humoru naznacila choti, ze mi to trochu vadi.
Chodit se divat na striptyz a nebo si nekde s babama jit na hromadnou osavu s nejakym saskem, ktery se svlikne, je rozdil. No tak tam bude, no. Tvoje partnerka to nevyhledava, nepotrebuje a ma te rada. Proste bude nahodou tam, kde se i mimo jine bude tohle konat.
Pokud bys ji to chtel vazne "zatrhnout", tak mas problem ty. Koukat se na cizihi chlapka zase neni az tak sileny povyrazeni. Me osobne by to moc nedalo, spis bych nad tim premyslela , jako , jak so nekdo musi vydelava na obzivu.....
Upravil(a) sahleb (8. 11. 2012 17:00)
Není tady
doufám, e tvoje přítelka la a byl to aspoň 190 cm vysokej, krásnej chlap
Není tady
PPavlaa napsal(a):
doufám, e tvoje přítelka la a byl to aspoň 190 cm vysokej, krásnej chlap
no jasně e jo....
Není tady
petr40 napsal(a):
Ahoj, narazil jsem na toto fórum náhodou, kdy jsem hledal nějaké názory, nebo enský pohled na věc...
S přítelkyní se známe asi půl roku. Je nám oběma 40, já bezdětný, ona se dvěma dětmi 8 + 11 let....
Troufám si tvrdit e jsme se oba zamilovali...
Proto mě teď docela překvapilo, e se s kamarádkami chystá na dámskou jízdu na striptýzovou ou pro dámy....
P.
Petře, já na tom taky nevidím nic patného. Přeci jen je to u hodně dospělá enská a ví, co dělá A nevidím rozdíl v tom, jestli je zamilovaná nebo ne. Myslím si, e my enský vnímáme pánský striptýz trochu jinak ne chlapi ten dámskej. Zeptal ses jí, proč tam chce jít?
Není tady
Já bych se tedy přítele zeptala, co konkrétně mu vadí na tom, e jdu s holkama na pokec a na strip show.
To ovem neznamená, e bych se na základě jeho odpovědí rozhodla nejít.
Já la na strip show s holkama 2x (jednou plánovaně, podruhé striptéra objednali do klubu nějaké slečně, která se měla vdávat) a rozhodně to nemělo co dělat s mojí láskou k tehdejímu příteli. Mně se ten striptér nelíbil ani jeden. Byla to zábava, zasmály jsme se a pak kadá la domů za tím svým
Petře, tady vidí, e tvoje přítelkyně se můe nachomýtnout ke striptýzu zcela neplánovaně a nechtěně....a co s tím udělá? Nic
Nevidím na tom nic patného, pokud vztah normálně funguje po vech stránkách a tahle "zábava" je jednou za čas.
Není tady
Já na tom rovně nevidím absolutně nic patného. Někdo se jde podívat na hezkého chlapa, někdo se u toho můe uchechtat, protoe je to dobrá ou, nebo naopak je to trapné.
Nějakou souvislost mezi zamilovaností, oddaností k manelovi a striptýzem nevidím. Jsem vdaná, pravda ne dlouho, rok a půl na striptýzu jsem byla v průběhu toho jednou, neplánovaně a nečekaně. Mojemu manelovi to nevadilo, vlastně jsme se o tom skoro nebavili, protoe u nás to není velká věc...
Take tak. Neboj se toho, věř mi, e Tvoje nová partnerka se do striptéra nezamiluje a neuteče za ním.
Není tady
sandra napsal(a):
Já bych se tedy přítele zeptala, co konkrétně mu vadí na tom, e jdu s holkama na pokec a na strip show.
To ovem neznamená, e bych se na základě jeho odpovědí rozhodla nejít.
Já la na strip show s holkama 2x (jednou plánovaně, podruhé striptéra objednali do klubu nějaké slečně, která se měla vdávat) a rozhodně to nemělo co dělat s mojí láskou k tehdejímu příteli. Mně se ten striptér nelíbil ani jeden. Byla to zábava, zasmály jsme se a pak kadá la domů za tím svým
Petře, tady vidí, e tvoje přítelkyně se můe nachomýtnout ke striptýzu zcela neplánovaně a nechtěně....a co s tím udělá? Nic
Nevidím na tom nic patného, pokud vztah normálně funguje po vech stránkách a tahle "zábava" je jednou za čas.
Díky za reakci, u jsem to asi pochopil...
Není tady
Bety napsal(a):
taxonia napsal(a):
To jí tak málo věří?
ne, on tak málo věří sobě
hmm, moná ano....
Není tady
Weatherwax napsal(a):
Já na tom rovně nevidím absolutně nic patného. Někdo se jde podívat na hezkého chlapa, někdo se u toho můe uchechtat, protoe je to dobrá ou, nebo naopak je to trapné.
Nějakou souvislost mezi zamilovaností, oddaností k manelovi a striptýzem nevidím. Jsem vdaná, pravda ne dlouho, rok a půl na striptýzu jsem byla v průběhu toho jednou, neplánovaně a nečekaně. Mojemu manelovi to nevadilo, vlastně jsme se o tom skoro nebavili, protoe u nás to není velká věc...
Take tak. Neboj se toho, věř mi, e Tvoje nová partnerka se do striptéra nezamiluje a neuteče za ním.
já vím... ale myslel jsem, e jsem pro ni tak nějak "exlusivní"... protoe ona pro mě je...
Není tady