Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 2. 11. 2012 23:25

Berta364
♥------
Registrovaný: 10. 3. 2012
Příspěvky: 11

Jak vybrat lyžařskou helmu

Nevím, jestli jsem ve správné sekci, ale vhodnější jsem nenašla. Obracím se na všechny s prosbou o radu...
S přibývajícím sněhem a vánocema uvažuju nad nákupem nové lyžařské helmy, ale vůbec nevím, jak na to. Dívala jsem se na web, že je jich tolik (třeba http://www.maniashop.cz/cs/eshop/helmy-1/ ), že nevím, podle čeho vybírat. Jsem jen rekreační lyžař, ale i přesto bych chtěla být chráněná, ale nevím, jak do toho. Poradíte mi? Ještě nikdy jsem helmu nekupovala. Jaká je tak zhruba rozumná cena helmy, má smysl investovat do dražší? Díky za tipy a odpovědi.

Není tady

 

#2 2. 11. 2012 23:50

Jaku
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 10. 2011
Příspěvky: 2761

Re: Jak vybrat lyžařskou helmu

hELMU BYCH ROZHODNĚ NEKUPOVALA JEN TAK NASLEPO PŘES WEB - správnou přilbu poznᚠpodle toho,že ti fakt sedne a bude ti v ní fajn.Kupuj si jen tu,která je vyrobena technologií INMOLD - přilby jsou tímto nápisem označeny a jsou lehounké!Otázka je,kolik chceš do toho investovat,ale už kolem 600,-Kč můžeš přilbu pořídit.Horní hranice neomezena a ve sportech jich mají hafol.
Co ti ještě doporučím: zároveň s přilbou si kup lyž.brýle,špatně se potom dokupují zvlášt a ne všechny brýle sedí dohromady s každou přilbou.Spíš je to naopak.Lyžuju moře let a až teprve nyní jsem objevila,jak je vlastně příjemné ty lyž.brýle mít a to nejen když je vánice,seš v nich jako ve vatě,ale fakt ti musí dobře dohromady s přilbou sedět,jinak je to utrpení nebo alespon neříjemné.
Nákup přilby určitě doporučuji,nemusíš pak navíc řešit čepice;já občas na prosluněných alpských svazích řešila,jestli čepici či jen čelenku,s přilbou je o starost míň.smile

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů