Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 10. 2012 21:06

Hana F - redaktorka
Moderátor

Svatba mezi citrony

Miluji Skandinávii. Příroda, pohodoví lidé, konec konců i tzv. "luxus pro chudý" na kraji města je občas fajn. Tudíž když přišla nabídka na projekci dánského filmu "Svatba mezi citrony", s radostí jsem se nechala akreditovat. Čekal mě nový romantický snímek režisérky Susanne Bier natočený v koprodukci Dánska, Švédska, Itálie a Francie.

Trine Dyrholm v roli velmi hodné manželky a vzorné matky Idy prochází jednou z nejobtížnějších životních etap. Její manžel /Kim Bodnia/ řeší situaci po svém, což se prý stává v každé druhé rodině. Spustí se s hloupou Bárbínkou, která se mu už pár let hrabe v účetnictví. Bohužel.Do toho všeho se vdává jejich dcera /Line Kruse/ za svoji velkou "životní lásku", italského mladíka sličné tváře i mravů /Sebastian Jessen/.

Více o filmu zde:  http://www.babinet.cz/clanek-13926-film … trony.html

Není tady

#2 17. 11. 2012 20:51

BarcaB
♥------

Re: Svatba mezi citrony

Tak na tento film se chystám. Už jsem viděla billboardy, měl ve čtvrtek premiéru :-) Zrovna listuji časopisem Moje psychologie, je tam mezi tipy, tak to je nějaké znamení, když jsem na něj narazila i tady big_smile A hlavně hraje tam můj oblíbeny Pierce Brosnan.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí