Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 10. 11. 2012 12:17

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Manželky řidičů z povolání aneb opouštějí nás a zase se vracejí

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

Kely napsal(a):

Pavlo,

moc ti děkuju big_smile Máme spolu 18letou a dvouletou dceru a letos oslavíme 20 výročí svatby.

Ostatním co se trápí samotou jsem to chtěla tak trošku ukázat z druhé strany. Že ti chlapi prostě takový jsou, nepotřebují všechno řešit, jako my ženy. Snaží se domů nosit peníze. Jaksi nejde dohromady aby chlap hodně vydělal a ještě byl doma (pokud to není český politik dumbom )

peníze nejsou všechno kapitulation

pro některý jsou tohle jen plky.
je to jedno, ten žebříček hodnot nemusíme mít všichni stejnej ..

asi jo

Není tady

#52 10. 11. 2012 12:53

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

Kely napsal(a):

Pavlo,

moc ti děkuju big_smile Máme spolu 18letou a dvouletou dceru a letos oslavíme 20 výročí svatby.

Ostatním co se trápí samotou jsem to chtěla tak trošku ukázat z druhé strany. Že ti chlapi prostě takový jsou, nepotřebují všechno řešit, jako my ženy. Snaží se domů nosit peníze. Jaksi nejde dohromady aby chlap hodně vydělal a ještě byl doma (pokud to není český politik dumbom )

No já se pod to podepíšu. Peníze jsou - buď hodně nebo málo, ale vztahy jsou i nezávisle na nich. Dobrý vztah vydrží i když je místo 5000 jen 50.Což se o tom špatném říct rozhodně nedá.
A upřímně- chlapi jsou sice možná trošku jiný živočišný druh, ale ty základní požadavky mají ve finále stejné jako baby. Akorát , že to více či méně umně maskují..Si myslím já..big_smile

Není tady

#53 15. 11. 2012 8:29

Kely
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

No já se pod to podepíšu. Peníze jsou - buď hodně nebo málo, ale vztahy jsou i nezávisle na nich. Dobrý vztah vydrží i když je místo 5000 jen 50.Což se o tom špatném říct rozhodně nedá.
A upřímně- chlapi jsou sice možná trošku jiný živočišný druh, ale ty základní požadavky mají ve finále stejné jako baby. Akorát , že to více či méně umně maskují..Si myslím já..big_smile

Zuzi,
věř, že vztahy, kde někde není na jídlo a místo 50Kč na týden a 5tis. na týden jsou rozdílné smile Mám kamarádku se zaměstnaným manželem a dětmi 1 a 3 roky, kde manžel chodí do práce, ale zaměstavatel mu neplatí, protože jemu neplatí firmy. No je to tam katastrofa ve všech směrech. Ona si jen půjčuje všude peníze, exekuce..
Jak tady už někdo psal, přestal tam ze stresu fungovat i sex. Pomáhám jí, jak je to možné..

Není tady

#54 17. 5. 2014 20:51

Cacorka26
♥------

Ahoj...sice chlapa kamioňáka nemám...ale žiju s mým synem u rodičů,kteří jsou řidiči kamionu z povolání...a i tak je to na palici....jsou 2 vejkendy pryč na na třetí se vracej domů...Ta samota je šílená...Akorát si s nima každej den volám několikrát jinak bych se z toho zcvokla...Ale mít chlapa co jezdí, asi bych to nedávala už vůbec...strašně obdivuju ty ženský jak dokážou žít z části bez chlapa po ruce :-)

Není tady

#55 19. 5. 2014 21:58

jarena
♥♥♥----

Cacorka26 napsal(a):

Ahoj...sice chlapa kamioňáka nemám...ale žiju s mým synem u rodičů,kteří jsou řidiči kamionu z povolání...a i tak je to na palici....jsou 2 vejkendy pryč na na třetí se vracej domů...Ta samota je šílená...Akorát si s nima každej den volám několikrát jinak bych se z toho zcvokla...Ale mít chlapa co jezdí, asi bych to nedávala už vůbec...strašně obdivuju ty ženský jak dokážou žít z části bez chlapa po ruce :-)

Až budeš dospělá, nebudeš tak často potřebovat maminku a tatínka. Budeš mít svůj vlastní život a oni taky svůj. Tak to v dospělosti chodí.

Není tady

#56 24. 5. 2014 16:05

Irena001
♥♥♥♥---

Jáíjik se ptá, jak to mají manželky řidičů, mám dojem, že je tu diskuze o něčem jiném.
Cacorka je ta, co má ženáče a nudí se doma s děckem u rodičů - kamionáků ?
Jájiku, je rozdíl, jestli manžel takový, jaký je nyní, byl vždycky!? Nebos se vztah horší? Měla jsem přítele, řidiče, ne sice kamionu, ale ono na dodávce je to snad i horší, než kamionáci. Jezdit je povolání hodně náročné, jezdila jsem s přítelem a je to děs-běs! Náročná práce , která není ani řádně, dle mého názoru, ohodnocená. Manžel může být tak unavený, že možná ani nemá náladu ti ještě napsat, že mu chybíš, že je mu smutno a pod. Myslím, že žena řidiče se musí o rodinu - tedy děti postarat sama. No a tobě chybí to pohlazení, sdílnost manžela, vím, že kolikrát by stačilo málo, jen abys věděla, že o tebe stojí. Může to být ale tak vyčerpávájící, že možná manžel ani nechce nebo nemá čas psát, volat. Pokud se má věnovat řízení, neměl by na nic jiného myslet ! Jedině, až dojede, či má přestávku. Já myslím, že toto povolání není pro mladé páry vhodné. Rodina tím asi trpí, žena bez pomoci, bez sexu, bez pohlazení často doma strádá. No a když přijede, nedivím se, že jde na pivko, pokecat. Ale pak by jste si zase měli sednout doma a pokecat, jestli tebe třeba nezajímá, kde byl, co vezl, jak se mu jelo a tak...on si s tebou nemá o čem povídat. Ty máš ty rodinné starosti, on zajištuje peníze......

Není tady

#57 24. 5. 2014 19:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Irena001 napsal(a):

Ale pak by jste si zase měli sednout doma a pokecat, jestli tebe třeba nezajímá, kde byl, co vezl, jak se mu jelo a tak...on si s tebou nemá o čem povídat. Ty máš ty rodinné starosti, on zajištuje peníze......

To myslíš proč? va

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#58 24. 5. 2014 21:42

Irena001
♥♥♥♥---

Soudím dle toho, že odchází do hospody s kýmsi.....jinak by zůstal doma, třeba pomohl, pokecal a pod, nebo ne? Já myslím, že tazatelka je na vše sama a ten chlap jí doma chybí. Jajik má pocit poslední 2 týdny, že se jí moc manžel nevěnuje. Jé bych se zeptala, CO se stalo či změnilo, že se tak chová.

Není tady

#59 24. 5. 2014 22:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Soudím dle toho, že odchází do hospody s kýmsi.....jinak by zůstal doma,
taky jsem v tom viděla to, co ty Ireno
Ale není to tak. Chlapi prostě jdou na pivo - za účelem odreagovat se, pokecat si spolu, zahrát kulečník, pročistit si hlavu.To není o tom,že by utíkal od manželky,že doma by si neměl o čem povídat.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#60 24. 5. 2014 22:44

Irena001
♥♥♥♥---

Jasně, já rozumím...ale to by pak mohl vzít manželku sebou, také si zahrát kulečník, třeba poslouchat kecy chlapů, ona by si odpočinula od dětí třeba a možná by se necítila tak sama....

Není tady

#61 24. 5. 2014 22:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tím sem si taky prošla. Občas jdu s manželem na pivko - ale někdy ne. Někdy cítím,že na to máme oba a je fajn večer a pokecáme spolu. Někdy je vidět, že ten chlap si chce prostě pokecat s chlapama, co je novýho,když on je pryč. No jsou horší jak drbny. Je lepší,když ženská si najde něco jiného, pro sebe koníčka než sedět nečinně v partě chlápků co se baví pro ni o ničem.

A možná by se necítila tak sama.
Můžeš mít vedle sebe společnost a přesto se budeš cítit sama.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#62 24. 5. 2014 23:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Irena001 napsal(a):

Jasně, já rozumím...ale to by pak mohl vzít manželku sebou, také si zahrát kulečník, třeba poslouchat kecy chlapů, ona by si odpočinula od dětí třeba a možná by se necítila tak sama....

Mňa by napr. na smrť nudilo rozoberať technické detaily kamiónov a asi by som ani nechcela počúvať o profesionálkach číhajúcich popri cestách - o tom nech si radšej pokecá s tými chlapmi.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 25. 5. 2014 9:19

Irena001
♥♥♥♥---

Tazatelka to až tak neuvedla, nerozvádí, jak to doma mají. Ona chce slyšet od jiných manželek, jak to mají ony doma s řidičem kamionu. Jasně, máme to každý jinak, já mám vztah k dálkám, dopravě, přepravě, problémům kolem toho všeho.

Není tady

#64 25. 5. 2014 16:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Tím sem si taky prošla. Občas jdu s manželem na pivko - ale někdy ne. Někdy cítím,že na to máme oba a je fajn večer a pokecáme spolu. Někdy je vidět, že ten chlap si chce prostě pokecat s chlapama, co je novýho,když on je pryč. No jsou horší jak drbny. Je lepší,když ženská si najde něco jiného, pro sebe koníčka než sedět nečinně v partě chlápků co se baví pro ni o ničem.

A možná by se necítila tak sama.
Můžeš mít vedle sebe společnost a přesto se budeš cítit sama.

dusičko, je jasný, že chlap si potřebuje zajít mezi chlapy, nejlíp i bez té baby.
ale můj bm teda nikde takhle nevylítával, když se vrátil. byl doma málo a když už byl, tak buď jsme šli někam spolu, nebo jsme byli doma, ale nebylo to tak, že by odtáhl do hospody a šlus.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí