|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
předkládáš tady to, co vyhovuje tobě, tvý nefungující manželství, jinýmu jako příklad, akorát, že tazatelka by ráda, aby to její manželství fungovalo. fakt mi přijde, že to co tady dneska píšeš jsou jen blbý plky, sorry.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
předkládáš tady to, co vyhovuje tobě, tvý nefungující manželství, jinýmu jako příklad, akorát, že tazatelka by ráda, aby to její manželství fungovalo. fakt mi přijde, že to co tady dneska píšeš jsou jen blbý plky, sorry.
Píšu svojí zkušenost
Co si k tématu zakladatelky napsala Ty hm? Přijde mi,že seš tu 
Není tady
co je ti potom ? na bachařku si hrej doma.
Není tady
Pavlo ty vzdycky musis nekomu vpalit,ze ma nefunkcni vztah.Nikdo nema vztah dokonalej,ale nekdo taky treba nema zadnej a ten kolem sebe kope.Co mi vime o dusicce jaky ma vztah,nezijeme ho.Co bylo nemusi byt ted.
Není tady
ty už nemáš vztah, přítel se odstěhoval ? ráda bych řekla, že mě to mrzí, ale nemůžu. koledovala sis o to. i tak příťa vydržel dlouho.
prosím tě, co se týká toho dalšího, já číst umím, pokud ty ne, je to tvůj problém.
a dusička sama párkrát svou krizi v manželství řešila milencem, to, že si toho milence našla, mělo důvod, sama psala, že ji něco chybělo. jájik je mladá ženská, ji nic chybět nemůže, ona má být ráda, že je ráda a držet hubu a krok, ano ? a čekat, jestli si manžel uvědomí, že má rodinu, děti, nebo má čekat na to, jestli všechno půjde do háje ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ty už nemáš vztah, přítel se odstěhoval ? ráda bych řekla, že mě to mrzí, ale nemůžu. koledovala sis o to. i tak příťa vydržel dlouho.
prosím tě, co se týká toho dalšího, já číst umím, pokud ty ne, je to tvůj problém.
a dusička sama párkrát svou krizi v manželství řešila milencem, to, že si toho milence našla, mělo důvod, sama psala, že ji něco chybělo. jájik je mladá ženská, ji nic chybět nemůže, ona má být ráda, že je ráda a držet hubu a krok, ano ? a čekat, jestli si manžel uvědomí, že má rodinu, děti, nebo má čekat na to, jestli všechno půjde do háje ?
Co to placas za nesmysli?Ja tim myslela tebe. O jaje jsem nepsala ani slovo ,psala jsem o dusice.Prestan vse prevracet.
Není tady
tak zkus prosím tě jednou nemyslet. víš o mně jen to, co chci abys věděla.
a kdybys občas svou blonďatou hlavičku použila i na jiné věci, jak na shánění drbů v tvým okolí, pochopila bys i souvislosti toho, co se týkalo psaní dusičky.
Upravil(a) PPavlaa (9. 11. 2012 22:41)
Není tady
dusička napsal(a):
Zuzi - a jak je funkční tatínek který dělá do osmi do večera? Jako třeba u Kely?
Navíc když přijde večer domů, tak je to večeře, nádobí, pračka. PRostě je to znát,když chlap není doma.
Zuzi - mám tři děti. Sice kluci už jsou odrostlí, ale jsou zvyklí si dělat plno věcí sami. Takže zas tak to není záhul být s dětmi sama.
Asi je to o lidech. Někdo to snáší, někdo ne.
.
Víš, manžel od Kely může třeba aspoň večer přikrýt děti . Ony vědí , že tam byl. Pokud jemu nedochází ( nemůže dojít, nesmí dojít ) , že ho díky jeho práci něco podstatného třeba míjí- myslím tím růst vlastních dětí, společné trávení času s manželkou, vlastní odpočinek- ten třeba zvlášť těm chlapům od volantu fest chybí....- tak je to čistě jeho problém. A zdá se podle napsaného , že Kely také nijak nezáří. Zřejmě mají oba důvod ( hypotéka, snaha o postavení se na vlastní kopýtka..) proč v tom žijí tak jak žijí. Ale ten chlapík z kamionu ani neví, kdy děti jdou spát natož aby tušil, co se jim honí v makovičkách.
Jsem o pár let starší než ty. Mám také tři děti, respektive spolu s manžou jich máme dohromady 5, 4 z domu. Nejmladší je s námi. Kdybych měla poměřovat jeho přítomnost jen podle praček a večeří, něco podstatného by mi tam chybělo. My dáme po společné večeři tutam sklínku, pokec, plánujeme... To po smskách ani s výhodným voláním dost dobře nešlo tak hezky.
I když mi velké děti opravdu pomáhaly, tak mi doma chyběl. A troufám si říci , že i my jemu. Mám asi tu kliku, že je pro mě parťák. Nepotřebuji mnoho lidí, sama jsem byla opravdu dost dlouho, ale když už mám s někým žít, nechci jen drobky ze stolu. Život je hrozně krátký na to dělat kompromisy tam , kde to nejde přes srdce a rozum.Můj manža moc dobře ví, že děti z prvního manželství jeho jezděním sice měly hmotný dostatek, ale neměly ho tak nablízku jak by asi bylo potřeba. Proto si sehnal práci, která ho sice neposadí 2 metry nad úroveň silnice,ale může s mladíčkem jít pouštět draka, když zrovna fouká vítr a klidně mu slíbit program na víkend bez toho aby v pátek večer synek bulel u vrat , že táta nestihne dojet.
Nevím o čem si tu píšete, kdo jak řeší manželské krize... Milenec mi nepřijde vtipné řešení nikdy a u nikoho- to je halt moje záklopka..
Ale píšu proto, že Jájik je v bodě zlomu. Ona už ví, že něco podstatného ztrácí. Teď jde o to aby ty její starosti chtěl vidět i její manžel. Pokud to uvidí jen ona sama , může se brzy přiřadit do houfu těch nespokojených, které z původní lásky začnou svého muže nesnášet, ignorovat, podvádět.... Podle nátury, každé jedné z nich. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
co je ti potom ? na bachařku si hrej doma.
No od Tebe to sedí 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ano měli jsme krizi. ALe to manžel byl doma.
Píšu že nezáleží na vzálenosti.
Není tady
Jajik napsal(a):
Víš, vždycky mi třeba zavolal, nebo napsal když měl čas, teď poslední dva týdny se neozývá, když přijede, tak je na mě jak psa, jako kdybych nebyla. Člověk by čekal, že když po týdnu přijede bude chtít být s dětmi a se mnou,ale on se klidně sebere a jde s otcem do hospody. Já nevím, mi to přijde divné.
řekla bych,že tady to není o tom,že je pryč. Na Jájika by byl její manžel jako na psa i kdyby byl každý den doma.
Není tady
zuzi, já nevím, jestli to, že děti ví, že je přikryje stačí. jestli stačí to, že ví, že tam byl. já myslím, že malý děti chtějí aby na ně rodiče měli čas, aby se jim věnovali, hráli si s nimi. jim je, řekla bych, úplně jedno, jestli je tatínek úspěšný v podnikání nebo v něčem jiném, ony by asi stály spíš o jeho čas. ale máš pravdu, že to asi jinak nejde, víme prd, proč to tak je. jen ten život prostě letí šíleným tempem a ten čas, kdy děti stojí hlavně o ty rodiče je jen omezený, časem to budou kamarádi, kdo je bude zajímat víc, partner, budou mít svou rodinu a prostě - pak tě může mrzet, že jsi s nimi nebyla víc, ale nevrátíš to, je škoda to prošvihnout.
u jájika to nemusí být třeba tak horký, může to být jen přechodný období, kdy se všechno zase časem srovná. ale taky nemusí a pak by to s ním řešit měla. kdyby to tak mělo jít dál, tak to do budoucna nevidím vůbec růžově.
co se týká řešení krize milencem - taky nejsem tomuhle řešení nakloněna, ale někdy je ten druhej tak hluchej a slepej, že ho možná probere opravdu až fakt, že se na scéně objevil někdo další.
já tím spíš chtěla říct, že tak jak kdysi něco doma chybělo dusičce a pak to hledala jinde, že to tak klidně může dopadnout i u jájika. ono úplně stačí, když máš pocit, že manželovi jsi ukradená, hlavně když má čistý prádlo a jídlo a pak se prostě objeví někdo další, koho zajímáš a malér může být na světě. nebyla by první ani poslední.
jinak mně teda nevyhovovalo, když byl ex pořád pryč. co z toho, že jak píše zuzi, přivezl peníze, když byl věčně v trapu.
stejně jsem všechno od besídky ve školce, po různý sportovní akce až po nevím co, musela absolvovat sama.
dusička kdesi psala, že její muž stejně spal u televize. já bych tenkrát byla ráda i za to, že spí u té televize, že u ní nesedím večer co večer sama.
ale asi tohle máme opravdu každý jinak, nebo se to mění věkem, kdo ví.
Upravil(a) PPavlaa (10. 11. 2012 8:00)
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a dusička sama párkrát svou krizi v manželství řešila milencem, to, že si toho milence našla, mělo důvod, sama psala, že ji něco chybělo. jájik je mladá ženská, ji nic chybět nemůže, ona má být ráda, že je ráda a držet hubu a krok, ano ? a čekat, jestli si manžel uvědomí, že má rodinu, děti, nebo má čekat na to, jestli všechno půjde do háje ?Ano měli jsme krizi. ALe to manžel byl doma.
Píšu že nezáleží na vzálenosti.
ale tady nejde o vzdálenost, přece. tady jde o to, že ty jsi tím řešila něco, co ti v tom manželství chybělo.
ten stav, co tu jájik popsala není podle mého udržitelnej do aleluja. byla by jen otázka času, kdy se na scéně objeví někdo, pro koho bude jájik úžasná a kdo ji dá to, co ji chybí. nebo ne, že jo. taky se můžou odcizit, jak tu psala zuzi a bude to ve stejné pr... jako kdyby si našla někoho jinýho.
Není tady
dusička napsal(a):
Jajik napsal(a):
Víš, vždycky mi třeba zavolal, nebo napsal když měl čas, teď poslední dva týdny se neozývá, když přijede, tak je na mě jak psa, jako kdybych nebyla. Člověk by čekal, že když po týdnu přijede bude chtít být s dětmi a se mnou,ale on se klidně sebere a jde s otcem do hospody. Já nevím, mi to přijde divné.
řekla bych,že tady to není o tom,že je pryč. Na Jájika by byl její manžel jako na psa i kdyby byl každý den doma.
ale tohle nevíme. a i kdyby, pak by to řešit měla.
Není tady
Tak, abych to objasnila u mě. Já jsem na to, že jsem s malou pořád sama zvyklá. Manžel se opravdu snaží, aby jsme byli spokojené. Také vydělává slušné peníze. Teď budete oponovat, že peníze nenahradí čas s rodinou, ale to jsou jen plky. Kde vezmete na energie, jídlo atd. atd. Každou volnou chvilku věnuje nám. Vím to protože třeba odmítá pozvání kamarádů do hospody. Máme jiné problémy, které mě trápí a ne to, že manžel hodně pracuje. Víte co? Já bych si nevážila líného nezaměstnaného chlapa.
Není tady
Kely napsal(a):
Tak, abych to objasnila u mě. Já jsem na to, že jsem s malou pořád sama zvyklá. Manžel se opravdu snaží, aby jsme byli spokojené. Také vydělává slušné peníze. Teď budete oponovat, že peníze nenahradí čas s rodinou, ale to jsou jen plky. Kde vezmete na energie, jídlo atd. atd. Každou volnou chvilku věnuje nám. Vím to protože třeba odmítá pozvání kamarádů do hospody. Máme jiné problémy, které mě trápí a ne to, že manžel hodně pracuje. Víte co? Já bych si nevážila líného nezaměstnaného chlapa.
No a o tom to právě je- jste oba na jedné lodi- váš čas i když je ho málo, je prostě váš. Kdyby to málo , co zbývá, tvůj muž věnoval kamarádům a hospůdce, asi bys možná také hledala odpovědi na otázky podobné těm , co si dává Jájik... 
Nedávno jsem četla zajímavý článeček, čeho litují lidé před smrtí. U mužů tam figurovalo velmi často to, že neměli čas na rodinu. ....
A k nezaměstnanému- může se stát, že i ten nejpracovitější mužský uvízne na pracáku. Zrovna nedávno jsem se "utkala" s dvojicí, kde ona nemohla rozdýchat přechodné snížení příjmů a on to řešil postelovou krizí.. Prostě měl pocit, že když je v prr.... on, nikdo ho nepodrží a tak mu vypověděl službu erotický náboj... A bylo vymalováno. Ve finále si ona myslela, že kromě toho, že nevydělá tak má ještě babu...
Ale to je 
Není tady
Kely napsal(a):
kely, smím vědět, z čeho jsi teda na palici, když je všechno vlastně v pořádku ?
pokud tvůj muž v zaměstnání vydělá tak málo, že musí mít ještě podnikání bokem, aby bylo na složenky a jídlo, pak se nedá nic dělat, to je jasný.¨
jinak já si myslím, že chlap, kterej je imrvere v práci, je stejně na prd, jako ten, co je línej a nechce se mu dělat. fakt nemám ráda extrémy v čemkoliv.
ale abych upřesnila - nezaměstnanej nerovná se línej, být nezaměstnaným, to se dneska může stát každýmu z nás.
Upravil(a) PPavlaa (10. 11. 2012 11:17)
Není tady
Pavlo,
to se týká jeho rodiny, tchána a tchýně v tom nejsme za jedno. To je ale jiné téma.
Proto, aby neskončil na pracáku, má přece svojí firmu
Ty si můžeš vážit chlapa co je věčně doma. Mě zase přitahuje pracovitost toho mého. Co v životě dokázal a vybudoval z nuly.
U Jájika je problém asi v tom, že vázne komunikace. U nás tohle funguje dobře, když se nevidíme, tak si aspoň píšeme, nebo voláme.
Holt, každý je spokojený jinak a tak to má být děvčata 
Není tady
kely, mohla bys mi prosím tě říct, KDE píšu, že si vážím chlapa, co je věčně doma ? opravdu by mě tohle zajímalo 
podsouváš mi věci, který jsem neřekla.
Není tady
jinak ti upřímně přeju, abys ke svému muži takhle vzhlížela a vážila si ho i za 5, 10, 15 let, pokud budeš i nadále bývat takhle sama. bez ironie.
Není tady
Pavlo,
moc ti děkuju
Máme spolu 18letou a dvouletou dceru a letos oslavíme 20 výročí svatby.
Ostatním co se trápí samotou jsem to chtěla tak trošku ukázat z druhé strany. Že ti chlapi prostě takový jsou, nepotřebují všechno řešit, jako my ženy. Snaží se domů nosit peníze. Jaksi nejde dohromady aby chlap hodně vydělal a ještě byl doma (pokud to není český politik
)
Není tady
Kely napsal(a):
Pavlo,
moc ti děkujuMáme spolu 18letou a dvouletou dceru a letos oslavíme 20 výročí svatby.
Ostatním co se trápí samotou jsem to chtěla tak trošku ukázat z druhé strany. Že ti chlapi prostě takový jsou, nepotřebují všechno řešit, jako my ženy. Snaží se domů nosit peníze. Jaksi nejde dohromady aby chlap hodně vydělal a ještě byl doma (pokud to není český politik)
peníze nejsou všechno 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kely napsal(a):
kely, smím vědět, z čeho jsi teda na palici, když je všechno vlastně v pořádku ?
pokud tvůj muž v zaměstnání vydělá tak málo, že musí mít ještě podnikání bokem, aby bylo na složenky a jídlo, pak se nedá nic dělat, to je jasný.¨
jinak já si myslím, že chlap, kterej je imrvere v práci, je stejně na prd, jako ten, co je línej a nechce se mu dělat. fakt nemám ráda extrémy v čemkoliv.
ale abych upřesnila - nezaměstnanej nerovná se línej, být nezaměstnaným, to se dneska může stát každýmu z nás.
jj, taky mě to napadlo, cože jim to vlastně chybí 
Není tady
Kely napsal(a):
Pavlo,
moc ti děkujuMáme spolu 18letou a dvouletou dceru a letos oslavíme 20 výročí svatby.
Ostatním co se trápí samotou jsem to chtěla tak trošku ukázat z druhé strany. Že ti chlapi prostě takový jsou, nepotřebují všechno řešit, jako my ženy. Snaží se domů nosit peníze. Jaksi nejde dohromady aby chlap hodně vydělal a ještě byl doma (pokud to není český politik)
gratuluju, když budete mít štěstí, třeba oslavíte i tu další dvacítku.
Není tady
aprill napsal(a):
Kely napsal(a):
Pavlo,
peníze nejsou všechno
pro některý jsou tohle jen plky.
je to jedno, ten žebříček hodnot nemusíme mít všichni stejnej ..
Není tady