27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den, zajímalo by mě, od kterého věku dítěte můeme zařadit do jeho stravy hermelín, romadur aj. popř. které druhy z těchto sýrů jsou pro ně nejlepí. Děkuji
Není tady
Pokud Ti to děti budou jíst, tak klidně od 3 roků můe dávat dětem. Já raději pro ně kupuji české výrobky jako je Sedlčanský hermelín aj., Vechny mléčné výrobky mám raději od nás :-), navíc jsou moc chutné.
Není tady
Dala jsem jen ochutnat synovi (2,5 roku) klasický hermelín a chutnal. Na návtěvě jsme dostali bramborovu kai posypanou nastrouhanou nivou a syn si moc pochutnával, doma chtěl ten dobrý sýr, co jedl u tety
Není tady
Sedlčanský hermelín klasický jsem nakrájela na talíř společně s ostatními sýry, syn áhl okamitě po hermelínu a snědl ho, chutnal mu ze vech sýrů na talíři nejvíce, take asi máme favorita :-). Přítě to zkusím i s Nivou.
Není tady
Tak dejme tomu, e to není reklama ...
Co tak prospěného je v plesnivých sýrech?? Není pro dítko lepí nějaké čerstvý sýr typu gervais nebo eidam?
Sama mám sýry ráda.. jakékoliv. Sedlčanské nesedlčanské. Ale nedala bych je ani své pětileté dceři nato tříletému dítěti
Není tady
Jojo Zuzi, nechápu, co je tak extra zdravého na plesnivých sýrech. Moje holka to nejí a ani bych jí to nedávala. Dá se říct, e já jsem trochu labuník, mám ráda olomoucký syrečky, hermelín, romadur. Ale pětiletému dítěti dám eidam.
Není tady
Tak holky, honem nám prozraďte, copak tam tak zdravého dáváte
Třeba prodej opravdu poroste
Duičko, nevím jak Marky, ale Terka jetě stále nejí spoustu jídel. Nedala bych ji ani třeba uzené ryby, saláty typu vlaák, paří, nejí patiky. Tak nějak pořád frčíme ve zdravé stravě. A jak ji znám... ani by to nejedla.
Není tady
Zuzi - Marky jí to, co jí chutná.
Pije jetě sunárek.
Neříkám,e bych jí něco nedávala nebo zakazovala. Těko kdyby řekl, chci tohle jako táta, brácha, tak proč ne, at ochutná.
Nejí maso v omáčkách. Take celkově maso nic moc. ALe řízky a pečené kuře ano. Plus rybu. Makrelu té.
Nejí uzeniny typu párky. Patiku má ráda občas na chleba (jednou za půl roku).
Ale saláty jak píe - nejí. Nechutná jí to. Nejí ani br.salár. Dělala jsem pro ni br.kai.
Take u nás spíe převládá zdravá výiva.
Není tady
Stránky: 1