|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ráda bych vyslovila uznání tvůrcům (designerům, programátorům apod.) Babinetu.
Sice pindám, že to tu stojí za bačkoru... ale ... právě proto jsem se rozhlížela po jiných diskuzních webech.
Nevím, jestli jsem neměla štěstí, nebo přede mnou někdo ty jiné "báječné" a dokonalé servery utajil, ale kam jsem vlezla, tam mi bylo téměř šoufl. Nemyslím z diskuzí, ale z toho designu.
Proužky po stranách, podivné ikonky v počitadlech, nevýrazné popisky funkcí, nepřehledné řazení kategorií atd. atd…
Vlastní diskuze probíhají často uprostřed obrazovky ve sloupečkách cca 10 cm širokých, zbytek je na ikony, smajlíky, reklamy , chlívky apod…
Mohu čestně prohlásit, že pro mně je Babinet co se týká vzhledu nejlepší.
Tak až se tady zase sejde parta prima lidí, bude to úplně 
Pa, Jess.
Není tady

Ahoj Jessiko,
děkujeme za pochvalu! Jak už to bývá, lidé kritikou nešetří, čím se ale šetří, jsou právě pochvaly a uznání cizí práce. Každé takové uznání je pro nás proto jako střípek zlata mezi haldou kamení
a nás všechny v Babinet.cz neuvěřitelně těší.
Ještě jednou děkujeme a můžeme slíbit, že se budeme i dál snažit, aby Babinet.cz byl pro vás vždy tím nejpříjemnějším místem internetu.
Není tady
Jess, díky moc, krásně se to čte a kluky, kteří na tom opravdu makají ve dne v noci to určitě moc potěší.
Není tady

Babinet doporučuji lidem kolem sebe - a přitom mě vůbec nenapadlo vyjádřit uznání těm, kteří zajišťují jeho provoz. Podle mne nemá konkurenci, protože je mimořádný i z důvodů, které popsala Jessika.
Takže děkuji dodatečně. 
Není tady
Chodím sem ráda a pravidelně, takže děkuji taky. A děkuji i za zachování "starého" Babinetu.
Není tady

Ano, souhlasím s Jess. Je to tu přehledné, hezké, jsem moc ráda, že se tu hlídají spamy, reklamy... jinde vlezu a je tam milion odkazů na přivýdělky a samá reklama.
Taky se hlídá úroveň diskusí - netolerují se vulgarity a napadání, za což jsem taky ráda, rozhodně to není samozřejmost.
Takže taky chválím. Je totiž pravdou, že kritika se vysloví často, ale chválou lidi šetří.
Není tady
Přidávám se ke chvále Babinetu. Jen škoda, že je rozdvojený.
Není tady
Díky za krásná slova, tady na toto vlákno si budu chodit "dobíjet baterky", protože se to moc příjemně čte. Jsem ráda, že se vám na Babinetu líbí a opravdu děkuji za slova chvály, která narozdíl od kritiky nejsou tak častá, o to pro nás cennější. Naše velké přání je, ať se tady cítíte dobře a rády(i)- abychom neopomenuli i muže - se k nám vracíte.
Není tady

aminel napsal(a):
Přidávám se ke chvále Babinetu. Jen škoda, že je rozdvojený.
Na "rozdvojenosti" pracujeme, fóra budou pouze jedna.
Není tady
Ráda čtu v Babinetu
Není tady
Jessika napsal(a):
Mohu čestně prohlásit, že pro mně je Babinet co se týká vzhledu nejlepší.
Tak až se tady zase sejde parta prima lidí, bude to úplně
Pa, Jess.
Pod tohle se podepisuji
.
A také bych chtěla Babinet moc pochválit co se týká do vzhledu! Chodím i na jiné stránky (každé jsou oblíbené díky něčemu jinému, na každých je něco, co mi vyhovuje), ale Babinet je vzhledově a prostředím pro diskusi opravdu nejlepší, nejpřehlednější a nej 
Není tady