29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ferynka napsal(a):
kvitko84: tak tohle téma je vždy zajímavé
já mám doma dva, ale jeden nefunguje a druhý je kamarádem rozkousnutý, používat se sice dá, ale opatrně
chci přítelovi navrhnout, abychom si koupili jeden normání, ale nechci aby si myslel, že mu tím chci říct, že je s ním sex nekvalitní.. Chci ho jen nějakým způsobem osvěžit.
Projděte si moje stránky (uvedené výše) - je tam spousta recenzí na věci, o kterých většina lidí vůbec neví.
Není tady
Ahojky co si myslíte o Venušinejch kuličkách? Já už to strašně dlouho chci vyzkoušet a vůbec nevím co od toho mohu očekávat, máte s tím někdo nějakou zkušenost?
Není tady
V priloze Prava z 18.2. (nevim, jestli se to da na netu zpetne nejak najit) o nich psala nejaka mlada dizajnerka... Fakt zajimave.
Ja to ze zvedavosti zkusila tak cca pred dvaceti lety. Manzel mi je koupil od nejakeho kamarada, ktery se jejich prodejem zrovna tehdy zabyval...
Sexik mam rada a zadne problemy mi nedela, vyzkouset to tehdy pro mne bylo dost atraktivni, nikdy jsem nic jako pomucku nepotrebovala ani nevyuzivala...
Kdyz jsem ted po mnoha letech cetla ten clanek od mlade divky, ktera se erotickym pomuckam venuje z profesionalniho hlediska, zarazila me "podobnost ciste nahodna"..., psala tak a tak, ze je (eroticke pomucky a Venusiny kulicky take), studovala, proverovala a snazi se zdokonalit, take mnohe vyzkousela..., psala zazitek nejake sve snad zname, nebo mozna svuj, uz nevim, ale ze kdyz je mela "v uziti", celou dobu se usmivala...
Potvrzuji.
Pouzila bych je, se stejnou rozkosi, zas..., kdybych je mela...
Není tady
MilanXD napsal(a):
...Projděte si moje stránky (uvedené výše) - je tam spousta recenzí na věci, o kterých většina lidí vůbec neví.
Jake stranky? dej link, pls.
Není tady
Dorka napsal(a):
MilanXD napsal(a):
...Projděte si moje stránky (uvedené výše) - je tam spousta recenzí na věci, o kterých většina lidí vůbec neví.
Jake stranky?
dej link, pls.
www.eroticke-pomucky.cz
A u Venušiných kuliček bych se rád pozastavil... - Jelikož jde o velmi levnou erotickou pomůcku, tak se sexshopy vrhly na propagaci a začaly kuličky tlačit hlava nehlava... Já tvrdím, že jen miminum žen na ně reaguje vzrušením a že jde o vyloženě o propagační kachnu. Ženy potřebují mí t rozvinutý vaginální orgasmus, aby kuličky vnímaly více než kladně. Pro ostatní půjde výhradně o pocit "něčeho" ve vagíně, bez jakýchkoliv dalších efektů...
Není tady
No jasne, "pocit neceho"..., ne orgazmy..., ale takove prijemne "chveni", napeti, to neni nahrada souloze, sjou to jen prijemne eroticke myslenky (vzpominky?, predstavy? ) podporene, nebo zesilene tim "hmotnym" pocitem...
Není tady
Dorka napsal(a):
No jasne, "pocit neceho"..., ne orgazmy..., ale takove prijemne "chveni", napeti, to neni nahrada souloze, sjou to jen prijemne eroticke myslenky (vzpominky?, predstavy?
) podporene, nebo zesilene tim "hmotnym" pocitem...
No to je asi nejlepší vyjádření, jaké jsem kdy četl. Bohužel 90% holek si myslí, že po zavedení kuliček prožijí něco omamného, co je okamžitě vláká do pelíšku. Ale faktem je právě ten pocit, který jsi vyjádřila.
Není tady
Já jsem hračkám otevřená,zatím mám jen klasicku, vikrátor a vibrační vajíčko. Vibrátor s přítelem nepoužívámě, vlastně ani nevím přesně proč, jestli se cítí nějak blbě, ale každopádně při své ruční práci používá i to vajíčko a to je odvar.
Není tady
Ahojky, jak jsem psala dříve, tak jsem v podstatě sběratelka vibrátorů. Napadla mě malá změna a koupila jsem takovou malou bondage sadu reklama
A co na to moje drahá polovička? Byl příjemně překvapen a oba jsem si naše radovánky velice užili :-)
Vřele všem doporučuji :-)
Upravil(a) AndreaP. (10. 5. 2014 23:24)
Není tady
kvitko84 napsal(a):
Ahojky, jak jsem psala dříve, tak jsem v podstatě sběratelka vibrátorů. Napadla mě malá změna a koupila jsem takovou malou...
A co na to moje drahá polovička? Byl příjemně překvapen a oba jsem si naše radovánky velice užili :-)
Vřele všem doporučuji :-)
Tenhle odkaz sem cpeš už podruhý, zřejmě klon franty frantovic, co?
Doporučuju použít vibrátor, případně venušiny kuličky, když ti dělaj tak dobře a věnovat se sexu místo reklamy.
Upravil(a) modrovous (10. 5. 2014 22:43)
Není tady
Ahojky, včera jsme byly s kámoškama v sexshopu a zase jsem neodolala. Koupila jsem si venušiny kuličky na dálkové ovládání. Už jsem dlouho nic nového nezkusila a tak jsem se strašně těšila jak si je vyzkouším. Jsou super .
Teď sedím vedle přítele v křesle on se dívá na fotbal a já mám v ruce nové dálkové ovládání a slastně se usmívám...
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Chápu, že to asi nebude to správné téma k rozsáhlé diskuzi. Vězte ale, že kdo říká, že v životě neonanoval nebo nemasturboval, ten lže.
souhlasím, to je jak s péčkem, koukáš na to? néééé v masturbaci mám spíš problém, že jedině s hračkou, mám levý ruce. Jestli holkám můžu doporučit, tak si sežeňte vibrátor na bod G
úžasná to věc
Není tady
Když ono se to těžko přiznává, myslím ta masturbace. Ale souhlasím! S holkama jsem se několikrát propila až k tématu sex a masturbace a každá jsme se přiznaly. Teď dokonce společně navštěvujeme sexshop a máme v práci sexyminutovky. Kluci by asi koukali, kdyby slyšeli co probíráme.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Když ono se to těžko přiznává, myslím ta masturbace. Ale souhlasím! S holkama jsem se několikrát propila až k tématu sex a masturbace a každá jsme se přiznaly. Teď dokonce společně navštěvujeme sexshop a máme v práci sexyminutovky. Kluci by asi koukali, kdyby slyšeli co probíráme.
ono zase na jednu stranu si myslím, že holky si to nedělaj tak často jako chlapi. Přece jenom dle jejich slov " je nutné denně vyprázdnit pytel". Mě nedělá třeba problém to několik dní nemám. Ale chračky spolu používáme, naposledy jsme si sehnali anální kolík ze sexymall.cz a už vyhlížím něco nového. Každopádně sexyminutovky závidím!
Není tady
Kamča87 napsal(a):
K čemu jste se PŘIZNALY? Píšeš, jako by to byl zločin.
Masturbace je přece normální. Nenormální z ní dělají lidé, co se chovají třeba jako ty, když píšeš, že se to těžko přiznává, že jste SE PŘIZNALY...
Ale přesto si myslím, že sexuální život každého je jeho soukromou záležitostí a není třeba ho vytrubovat do světa, jako by to bylo něco výjimečného.
Není tady
Eva. napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
K čemu jste se PŘIZNALY? Píšeš, jako by to byl zločin.
Masturbace je přece normální. Nenormální z ní dělají lidé, co se chovají třeba jako ty, když píšeš, že se to těžko přiznává, že jste SE PŘIZNALY...
Ale přesto si myslím, že sexuální život každého je jeho soukromou záležitostí a není třeba ho vytrubovat do světa, jako by to bylo něco výjimečného.
To přiznaly bych dala do úvozovek. nebylo to přiznání něčeho zakázaného, ale spontánní povídání o sexu, nejenom o masturbaci... Nejsem žádná exhibicionistka, ale mám sex ráda a tak si o něm i ráda čtu a povídám.
Není tady
tady teď není přiznání jako přiznání. Já taky sex miluju ale jak jsem psala, denně to nepotřebuju. Každej je jinej a každej se někdy musí nějak vymáčknout. Když jsem byla malá tak semnou o sexu nikdo nemluvil, takže teď si s někým o sexu třeba ráda vykládám a neberu to jako přiznávání
Není tady
radůzka napsal(a):
tady teď není přiznání jako přiznání. Já taky sex miluju ale jak jsem psala, denně to nepotřebuju. Každej je jinej a každej se někdy musí nějak vymáčknout. Když jsem byla malá tak semnou o sexu nikdo nemluvil, takže teď si s někým o sexu třeba ráda vykládám a neberu to jako přiznávání
Tak to je přesně ono, také to tak cítím.
Není tady
jak se mu to proboha podarilo? jestli teda neni na kluky a dilda ho nevzrusovali to urcite ne, zalezi na tom jak jste dobe otevreni, kolikrat pouzit nejakou hracku je super
ferynka napsal(a):
kvitko84: tak tohle téma je vždy zajímavé
já mám doma dva, ale jeden nefunguje a druhý je kamarádem rozkousnutý, používat se sice dá, ale opatrně
chci přítelovi navrhnout, abychom si koupili jeden normání, ale nechci aby si myslel, že mu tím chci říct, že je s ním sex nekvalitní.. Chci ho jen nějakým způsobem osvěžit.
Není tady
Nejlepší sexuální pomůcka : Pas-cudnosti.tumblr.com , pro ty co milují sex.
Není tady
Mě teď hrozně zaujal bondage set ve stylu 50 Shades of Grey, http://erodream.cz/fifty-shades-of-grey … -2079.html
Není tady
Tak vibroša nakouslého naštěstí nemám , ale hrát si s hračkama ve dvou doporučuji
Není tady
Pokud mohu tak bych doporučil stránky http://erotickeprodukty.cz kde je spostu recenzí na erotické pomůcky a my tak s partnerkou máme snadší výběr. Nejvíce se nám zalíbily erekční kroužky - vibrační a španělské mušky. Chtěli bychom vyzkoušet s přítelkyní něco nového netradičního máte nějaký nápad?
Není tady
zdravim, chtěli by jsme s přítelem zkusit BDSM. Asi potřebujeme sex trochu oživit. Máte někdo nějaké tipy nebo doporučení, co koupit? Jsem v tomhle dost nováček… Předem díky
Není tady
ahoj, já nakupuji už jen přes internet. Zkus třeba pouta a pásku přes oči nebo mrkni na sexymall.cz, tam toho je mraky
Není tady