|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj mám problém už dlouho jsme neměla chlapa a chybí mi to, tak jsem začala projíždět internetové stránky, jelikož osobně bych nedokázala vejít od sexshopu a něco si koupit. Prosím o nějaké doporučení na ty určité věci, stránkami. Díky
Není tady

Ahoj. - Tak co zkusit třeba... http://www.freesexshop.cz/ ...... 
Není tady
Ahoj, tohle sem nepatří ale chtěla bych se zeptat polykáte partnerovo sperma? Vadí vám to, nevadí? 

Ahojky! Nedávno jsem viděla videjko a na něm si žena dělala dobře na takovém zvláštním sedátku, vypadalo to jako sedlo s přidělaným vibrátorem. Daly se tam nastavit vibrace a ta žena si to krásně užívala. Jednak se mi to líbilo a taky mě to dost vzrušilo. Hledala jsem na netu, jestli se to dá někde koupit, ale nenašla jsem to. Asi to bude dost drahé, ale stejně mě to zajímá. Znáte to některá?
Není tady

Něco podobného jsem viděla v sexshopu. Zajdi si tam :-)
Kamča87 napsal(a):
Ahojky! Nedávno jsem viděla videjko a na něm si žena dělala dobře na takovém zvláštním sedátku, vypadalo to jako sedlo s přidělaným vibrátorem. Daly se tam nastavit vibrace a ta žena si to krásně užívala. Jednak se mi to líbilo a taky mě to dost vzrušilo. Hledala jsem na netu, jestli se to dá někde koupit, ale nenašla jsem to. Asi to bude dost drahé, ale stejně mě to zajímá. Znáte to některá?
Není tady

Petra_Myska napsal(a):
Něco podobného jsem viděla v sexshopu. Zajdi si tam :-)
Kamča87 napsal(a):
V sexshopu jsem to neviděla a ani to nebylo v katalogu. :-(
Není tady

Živý muž je lepší 
Není tady

Eva. napsal(a):
Živý muž je lepší
Máš pravdu, ale když není doma a to je v mém případě dost často, tak se snažím sama.
Není tady

Kamča87 napsal(a):
...vypadalo to jako sedlo s přidělaným vibrátorem...
Sedlo na kolo, nebo na koně?
Pokud na kolo, mohlo by to být třeba tohle ?
To bych se asi ale jako cyklistka bála, že hned při prvním óčku si namelu hubu 
Upravil(a) Mikeš (7. 11. 2013 17:54)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Pokud na kolo, mohlo by to být třeba tohle
To bych se asi ale jako cyklistka bála, že hned při prvním óčku si namelu hubu
Tohle je taky dobrý, ale tamto bylo jako spíš jako válec nebo sedlo na koně, nevím jak to popsat.
Není tady

Kamča87 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Pokud na kolo, mohlo by to být třeba tohle
To bych se asi ale jako cyklistka bála, že hned při prvním óčku si namelu hubuTohle je taky dobrý, ale tamto bylo jako spíš jako válec nebo sedlo na koně, nevím jak to popsat.
Ty jsi Mikeši žena?
Není tady

Kamča87 napsal(a):
Ty jsi Mikeši žena?
Ještě to by mi tak scházelo
Já jsem starej kocour...
Upravil(a) Mikeš (7. 11. 2013 19:55)
Není tady

Terezka111 napsal(a):
Ahoj, tohle sem nepatří ale chtěla bych se zeptat polykáte partnerovo sperma? Vadí vám to, nevadí?
Bolo to kedysi o tom celé vlákno, mrkni sa....
Není tady

Začínám si připadat, že nejsem normální. Pořád myslím na sex a vůbec se nemůžu soustředit na nic jiného. Jenom jsem přišla z práce, musela jsem ...
Není tady

Kamča87 napsal(a):
Začínám si připadat, že nejsem normální. Pořád myslím na sex a vůbec se nemůžu soustředit na nic jiného. Jenom jsem přišla z práce, musela jsem ...
Pokud číslo "87" v Tvém nicku je rok Tvého narození, pak je to naprosto normální - já v tom věku taky nemyslel pomalu na nic jiného 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Pokud číslo "87" v Tvém nicku je rok Tvého narození, pak je to naprosto normální - já v tom věku taky nemyslel pomalu na nic jiného
jj, je mi 26.
Není tady

Kamčo, podle toho, co tady už delší dobu píšeš, možná budeš nymfomanka. Ale pokud to tvému partnerovi vyhovuje, tak je to v poho.
Nedívala ses nedávno na Novu na pořad o lidech závislých na sexu?
Není tady

Eva. napsal(a):
Kamčo, podle toho, co tady už delší dobu píšeš, možná budeš nymfomanka. Ale pokud to tvému partnerovi vyhovuje, tak je to v poho.
Nedívala ses nedávno na Novu na pořad o lidech závislých na sexu?
Na Novu jsem se nedívala ale o závislosti na sexu vím z vlastní zkušenosti. O co tam šlo?
Přítel má sex taky rád a milujeme se hodně často, ale dělá řidiče a tak není často doma. No a to je problém.
Není tady

Moc jsem to nesledovala, měla jsem televizi jen jako kulisu.
Je to závislost jako kterákoliv jiná. Se závislostmi se obvykle těžko žije, protože jsou naším pánem. Obzvláště když je člověk hodně závislý na čemkoliv.
Trochu vím, o čem mluvíš, protože jsem takový problém měla, když jsem delší dobu neměla partnera. Ale závislost to nebyla, jen nedostatek, myslím. U tebe už mi to přijde jako závislost, pokud to negativně ovlivňuje tvůj život a prostě musíš a tvé myšlenky se točí kolem sexu třeba i v práci a pod. Ale třeba to časem přejde, až přijdou děti a až budeš starší.
Upravil(a) Eva. (8. 11. 2013 17:23)
Není tady

Tak snad na tom nejsem až tak špatně. V práci na myšlenky o sexu nemám moc času, ale jak jdu domů, tak už přemýšlím co bude. No a když vím, že partner nebude doma tak si pomáhám sama. Na jiného chlapa chuť nemám, tak to snad není špatný, ne? O dětech jsem nepřemýšlela a zatím bych je ještě nechtěla, chci si užít.
Není tady

Tak zase sama doma :-(
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Nejspíš jsi viděla velkou masážní hlavici na sedátku, nebo Sybian - což je asi nejšílenější vibrátor na světě, ale u nás nesehnatelný (pouze pro USA) a navíc stojí okolo 25.000,-Kč.
Jinak ty hlavice se přidělávají na lavice a sedátka a jsou extrémně účinné.
Píšu o pomůckách a tyhle hlavice jsme testovali
http://www.eroticke-pomucky.cz/velke-ma … l-a389.htm
Co je dnes asi aktuální je především Maxlover - to je vynález, který je dost šokující
http://www.eroticke-pomucky.cz/maxlover … r-a437.htm
Není tady
Ahoj, existuje spoustu erotických pomůcek u kterých se pobaví oba z páru. Sex se nestane rutinou. Mě a mému příteli to zachránilo vztah. Existují různé bondage, erotické sady... Zde je eshop, který má opravdu bohatý výběr http://www.sexshop-paradise.cz/
Není tady
Ahojky, zajímavé téma. Doma mám několik vibrátorů a když přítel není doma, tak ho prostě vytáhnu a pohraji si. Samozřejmě nejsem žádná nimfomanka, ale mám sex hodně ráda. Když jsem s přítelem tak si sex zpestřujeme s bondage nebo jedním z mích vibrátorů. Tím zabráníme, aby se sex stal rutinou a "povinností"
. Nikdy jsme od nikoho nic takového nedostali jako dárek, ale vše vybíráme sami. Pro inspiraci zde je odkaz na jeden opravdu velice dobrý sexshop: http://sexshop-paradise.cz Dobré ceny, kvalitní výrobky, rychlé a diskrétní dodání. Komunikace s obchodem také bez problémů.
Není tady
kvitko84: tak tohle téma je vždy zajímavé
já mám doma dva, ale jeden nefunguje a druhý je kamarádem rozkousnutý, používat se sice dá, ale opatrně
chci přítelovi navrhnout, abychom si koupili jeden normání, ale nechci aby si myslel, že mu tím chci říct, že je s ním sex nekvalitní.. Chci ho jen nějakým způsobem osvěžit.
Není tady