27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Bigben61 napsal(a):
Grainne napsal(a):
agewa napsal(a):
jen nějak nechápu , proč na ENSKEM foru .treba ho zajima prave pohled z druhe strany , mne to divne nepripada
Děkuju, je to tak, ale u radi nebudu tak aktivní. abych tady psal svoje příběhy. Lepí je kritizovat ostatní.
Bigbene a co takhle úplně normálně pokecat?
Není tady
Mike napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
...ale zajímal mě celkový pohled en na otázku nevěry, pouívání erotických pomůcek a sexu vůbec. Někdy to byly i zajímavé poznatky. Netuil jsem, e mě tady budete úchylákem.
Na to si holt tady musí zvyknout
Já kdy jsem se tady před asi 4 lety přiznal k nevěře, tak na mě taky nenechaly nit suchou...
![]()
![]()
nečekal jsi, e tě budeme chválit, e ne
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Moná by ses divila, někdy to jsou opravdové pikantnosti.moná má pravdu, já tohle nevím, nejsem chlap. ale nic to nemění na faktu, e mi přijde jako úchyl. nezlob se, e ti to říkám takhle na rovinu, ale prostě to tak cítím. podle toho, co jsi psal, ti je u lehce přes 50, ale v podstatě věčně čumákuje na sexuologický, abys tu mohl vanit o sexu
ty ádnej ve skutečnosti nemá, e má potřebu o něm pořád mluvit ? nebo tě uspokojuje, kdy x dalím lidem napíe podrobnosti ?
nebo je to jen pokus bůh ví o co ? mně tady toti v poslední době přijde pár nicků, e je pod nimi jedna a ta sama osoba.
v kadém případě kdy pominu to, e mi vadí, jak tu rozebírá vechno takhle podrobně, stejně mi na tvém psaní něco smrdí. jen zatím nejsem schopna říct co.Tobe vadi na kazdem neco
mne jsi napsala , ze pisu jen o vztahovych zalezitostech a jinak ne . Musi tady kazdy prispivat ke vsem tematum na babinetu , aby byl bran jako normalni ?
napsala jsem ti pravdu. stejně jako bigbenovi. ale chápu, e se ani tobě, ani jemu nelíbí, to u tak holt bývá
Není tady
pomněnka napsal(a):
Mike napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
...ale zajímal mě celkový pohled en na otázku nevěry, pouívání erotických pomůcek a sexu vůbec. Někdy to byly i zajímavé poznatky. Netuil jsem, e mě tady budete úchylákem.
Na to si holt tady musí zvyknout
Já kdy jsem se tady před asi 4 lety přiznal k nevěře, tak na mě taky nenechaly nit suchou...
![]()
![]()
Se nediv. Oni jsou toti dva druhy nevěry. Ta co nám provádí ná manel (tudí potamo vy chlapi co se k ní tady přiznáte). A pak ta omluvitelná kterou pácháme
![]()
![]()
Není tady
LENNNA napsal(a):
Grainne napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Pavlo, mám podobný pocit. Jednak mě větinou první napadne - proč nám to sem přijde napsat? Kadý jsme jiný, mě to přijde divné. Druhý pocit, e tu vypráví pohádky. A třetí pocit, e mu asi dělá dobře psát o sexu.
Bigbene, můu se mýlit samozřejmě! Ale takový pocit z tvého psaní mám.Kdyz te nejake tema bavi nebo ohledne toho neco resis , tak si rada poslechnes nazory ostatnich nebo ne ? To by nikdo nemusel psat nikam a vsechno si nechaval jen pro sebe . To by ses mohla v kazdem tematu ptat , proc to sem ten dotycny pise ? Treba proto, ze je na diskusnim serveru ? ???
Grainne, tobě moná Bigbenovo psaní přijde normální a běné, ale mě ne. Něco mi na tom nesedělo, něco se mi na tom nezdálo, tak jsem to napsala. A také e se můu plést, kdy mi jeho psaní přijde divné - asi trochu úchylné. Mohu se plést, ale takto to na mě působí. Na tématu erotické pomůcky bych očekávala diskusi ohledně erotických pomůcek, něco ve smyslu "tohle jsme vyzkoueli a bylo to dobré, doporučuji.... anebo naopak" - ale určitě bych zde neočekávala podrobný popis něčí noci a navíc psaný div ne jako literární dílo - to na mě působí prostě jako vymylená pohádka za účelem udělat si dobře u netu. Protoe jinak nevím, proč by někdo takový podrobní popis svého sexuálního ivota dělal. Jestli se pletu, tak se omlouvám, ale jen píu jak to na mě působí. A e tobě přijde takový sexuální popis normální, tak jsi holt jiná ne já.
nejsi jediná, na koho tak působí. a proč to grainne chápe, k tomu se raději nebudu vyjadřovat, nerada bych ji urazila.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Grainne napsal(a):
treba ho zajima prave pohled z druhe strany , mne to divne nepripadaDěkuju, je to tak, ale u radi nebudu tak aktivní. abych tady psal svoje příběhy. Lepí je kritizovat ostatní.
Já jsem pro. Jsi asi jediná, která pochopila o co mi jde. A jak to myslí normálně? Tady to asi normálně nepůjde.
Není tady
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:38)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Grainne napsal(a):
treba ho zajima prave pohled z druhe strany , mne to divne nepripadaDěkuju, je to tak, ale u radi nebudu tak aktivní. abych tady psal svoje příběhy. Lepí je kritizovat ostatní.
normálně pokecat o erotických pomůckách ?
Není tady
Já jsem poprvé od svého přítele dostala vibrátor, pak jsem si přečetla články, e Urologové, sexuologové i gynekologové mnohdy rovně zdůrazňují velice klíčovou roli pomůcek při léčbě některých sexuálních poruch. Vibrátory případě, e, si rozumíte s partnerkou po erotické stránce, jsou výborní milenci, pokud se nebojíte experimentovat. Já například nakupuji tady nepovolená reklama, a s partnerem si zpestřujeme ivot
Upravil(a) tina (1. 11. 2012 18:57)
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Grainne, tobě moná Bigbenovo psaní přijde normální a běné, ale mě ne. Něco mi na tom nesedělo, něco se mi na tom nezdálo, tak jsem to napsala. A také e se můu plést, kdy mi jeho psaní přijde divné - asi trochu úchylné. Mohu se plést, ale takto to na mě působí. Na tématu erotické pomůcky bych očekávala diskusi ohledně erotických pomůcek, něco ve smyslu "tohle jsme vyzkoueli a bylo to dobré, doporučuji.... anebo naopak" - ale určitě bych zde neočekávala podrobný popis něčí noci a navíc psaný div ne jako literární dílo - to na mě působí prostě jako vymylená pohádka za účelem udělat si dobře u netu. Protoe jinak nevím, proč by někdo takový podrobní popis svého sexuálního ivota dělal. Jestli se pletu, tak se omlouvám, ale jen píu jak to na mě působí. A e tobě přijde takový sexuální popis normální, tak jsi holt jiná ne já.nejsi jediná, na koho tak působí. a proč to grainne chápe, k tomu se raději nebudu vyjadřovat, nerada bych ji urazila.
Kdy nechce uráet, tak to ani nenaznačuj
to, jestli naznačím, nebo to řeknu na plnou hubu, nech prosím tě na mně.
Není tady
něják se nám vytratil bigben
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ani se mu nedivím, co byste mu mohla nabídnout? Vy byste se stěí uivila.
Tenzane, tak co, u jsi překročil 73?
Není tady
Tenzan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
uivila čím ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nejsi jediná, na koho tak působí. a proč to grainne chápe, k tomu se raději nebudu vyjadřovat, nerada bych ji urazila.Kdy nechce uráet, tak to ani nenaznačuj
to, jestli naznačím, nebo to řeknu na plnou hubu, nech prosím tě na mně.
OK
Není tady
holcina napsal(a):
ve svých snech 100%
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tenzan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
uivila čím ?
Pečením bábovek.
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
ve svých snech 100%
Nezáviďte, vy byste se na nic takového nikdy nezmohla. Prosim Vás, takové věci přeci nejsou pro bábovky.
73 jetě nepadla. Já mám čas, ale budu vás pravidelně informovat.
jojo, svět je plnej bláznů
Není tady
Tenzan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
ve svých snech 100%
Nezáviďte, vy byste se na nic takového nikdy nezmohla. Prosim Vás, takové věci přeci nejsou pro bábovky.
73 jetě nepadla. Já mám čas, ale budu vás pravidelně informovat.
Tvoje frekvence sexu je opravdu nezáviděníhodná:-) tak drím palce a si brzy zas uije
Není tady
To byl zase týden. Bez sexu, flirtování, flámování a ostatních skvělých aktivit, jako je třeba diskutování na babinetu, zato s velkým pracovním nasazením a hlavou plnou úkolů. Take hurááá je tu víkend a ve si vynahradit.
Není tady
BigBene, vy se se enou přes týden nemilujete?
Omlouvám se, tys psal vlastně o sexu.
Upravil(a) Eva. (2. 11. 2012 18:38)
Není tady
Bigbene - a proč to pracovní tempo nezvolnit. Na co bude ve stáří vzpomínat? Na pracovní úspěchy?
Já vím, já vím. Ale víkend uteče tak rychle a zas "hurá" do nového pracovního týdne
Není tady
dusička napsal(a):
Bigbene - a proč to pracovní tempo nezvolnit. Na co bude ve stáří vzpomínat? Na pracovní úspěchy?
Já vím, já vím. Ale víkend uteče tak rychle a zas "hurá" do nového pracovního týdne
Tenhle týden byl tak trochu vyjímečný a na pracovní úspěchy ve stáří určitě nechci vzpomínat, to se radi umiluju k smrti. Přítí týden u bude volnějí.
Není tady