Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 28. 10. 2012 12:36

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Erotické pomůcky

Bigben61 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no bigbene, já teda nevím, jak tohle mají mezi sebou chlapi, ale řekla bych, že v určitým věku už lidi mezi sebou svoje sexuální zážitky nemají potřebu extra rozebírat. přijde mi divný, že tu potřebu máš.

Možná by ses divila, někdy to jsou opravdové pikantnosti.

Není tady

#77 28. 10. 2012 12:37

agewa
♥♥♥♥♥♥-

možná by sis to po sobě občas přečíst mohl.
I mě tvoje psaní "nesedí".

Není tady

#78 28. 10. 2012 13:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no bigbene, já teda nevím, jak tohle mají mezi sebou chlapi, ale řekla bych, že v určitým věku už lidi mezi sebou svoje sexuální zážitky nemají potřebu extra rozebírat. přijde mi divný, že tu potřebu máš.

možná máš pravdu, já tohle nevím, nejsem chlap. ale nic to nemění na faktu, že mi přijdeš jako úchyl. nezlob se, že ti to říkám takhle na rovinu, ale prostě to tak cítím. podle toho, co jsi psal, ti je už lehce přes 50, ale v podstatě věčně čumákuješ na sexuologický, abys tu mohl žvanit o sexu roll ty žádnej ve skutečnosti nemáš, že máš potřebu o něm pořád mluvit ? nebo tě uspokojuje, když x dalším lidem napíšeš podrobnosti ?
nebo je to jen pokus bůh ví o co ? mně tady totiž v poslední době přijde pár nicků, že je pod nimi jedna a ta sama osoba.
v každém případě když pominu to, že mi vadí, jak tu rozebíráš všechno takhle podrobně, stejně mi na tvém psaní něco smrdí. jen zatím nejsem schopna říct co.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#79 28. 10. 2012 13:44

Bigben61
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

možná máš pravdu, já tohle nevím, nejsem chlap. ale nic to nemění na faktu, že mi přijdeš jako úchyl. nezlob se, že ti to říkám takhle na rovinu, ale prostě to tak cítím. podle toho, co jsi psal, ti je už lehce přes 50, ale v podstatě věčně čumákuješ na sexuologický, abys tu mohl žvanit o sexu roll ty žádnej ve skutečnosti nemáš, že máš potřebu o něm pořád mluvit ? nebo tě uspokojuje, když x dalším lidem napíšeš podrobnosti ?
nebo je to jen pokus bůh ví o co ? mně tady totiž v poslední době přijde pár nicků, že je pod nimi jedna a ta sama osoba.
v každém případě když pominu to, že mi vadí, jak tu rozebíráš všechno takhle podrobně, stejně mi na tvém psaní něco smrdí. jen zatím nejsem schopna říct co.

Promiň, sex mě baví. A jestli si o mě myslíš to co si myslíš, tak mě to nevadí. Baví mě nejen sex dělat, ale i se na něj dívat a číst si o něm. Možná, že chlapi to mají jiné než ženy a tak ti to přijde divný. Nechápu, co by ti na mém psaní mohlo smrdět? Už jsem si dřív všiml, jak se do mě navážíš, ale nevím proč? No a jestli ti přijdou některé nicky jako od jedné osoby tak o tom jsem tady nikdy nepřemýšlel. Proč si myslíš, že by si někdo dělal víc nicků? Nevidím důvod.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#80 28. 10. 2012 14:40

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Úžasná romantická noc. Včerejší sněhový příděl nás doma inspiroval k tomu, abychom si udělali hezký večer. Oheň v krbu a šampáňo nás natolik rozehřáli, že jsme za chvíli leželi nazí na sedačce a to už bylo jenom kousek k tomu, aby se přinesla krabice s erotickýma hračkama a začal sexuální večírek. Vůbec mi nevadilo, že si některé myslíte, že ke správnému milování není potřeba používat erotické pomůcky. Jednu po druhé jsme (nemáme jich zase až tak moc) použili a úžasně si pohráli. Bylo to prostě úžasné. No a když jsem si musel dát pauzu, tak jsem si vzal do ruky takového big robertka a manželku jsem uspokojoval jím. Byla to krásná noc a když jsme se šli ještě vykoupat, už byl nový čas. Já se probudil před chvílí a manželka ještě spí, takže dezinfikuju robertky a všechno další a zase je dávám zpátky do krabice. Mě se to prostě líbí.

bigbene, mě ten tvůj styl psaní přijde spíš, že to píše ženská, ne chlap, nezlob se.
stejně jako mě zaráží to, jak nás tady nezapomínáš informovat o tom, co, kdy, kde a jak u vás proběhlo. už snad chybí jen info o tom kolikrát - a bylo by to všechno. a poznámka o dezinfekci robertků, tak to mi teda vůbec lezly oči z důlků roll
mně to celé přijde takové - nevím, jak to říct - úchylné ? nebo vybájené ? nebo možná obojí cool

Pavlo, mám podobný pocit. Jednak mě většinou první napadne - proč nám to sem přijde napsat? Každý jsme jiný, mě to přijde divné. Druhý pocit, že tu vypráví pohádky. A třetí pocit, že mu asi dělá dobře psát o sexu.
Bigbene, můžu se mýlit samozřejmě! Ale takový pocit z tvého psaní mám.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#81 28. 10. 2012 14:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Promiň, sex mě baví. A jestli si o mě myslíš to co si myslíš, tak mě to nevadí. Baví mě nejen sex dělat, ale i se na něj dívat a číst si o něm. Možná, že chlapi to mají jiné než ženy a tak ti to přijde divný. Nechápu, co by ti na mém psaní mohlo smrdět? Už jsem si dřív všiml, jak se do mě navážíš, ale nevím proč? No a jestli ti přijdou některé nicky jako od jedné osoby tak o tom jsem tady nikdy nepřemýšlel. Proč si myslíš, že by si někdo dělal víc nicků? Nevidím důvod.

sex baví spoustu lidí, ale ještě se proto nechovají jako úchylové.
hele, bigbene, proč si o tom sexu nejdeš pokafrat někam, kam chodí pánové ? říkáš, že si mezi sebou sdělují docela pikantnosti, je by třeba zajímala tvoje milenka, sex s manželkou, to jak dezinfikuješ robertky .. proč s tím lezeš na fórum, kde jsou samý ženský a chlap je tu spíš vyjímkou ? fakt si přijdeš normální ? mě teda nepřijdeš ani trochu tillfreds
a že nechápeš, co mi může smrdět na tvým psaní je mi celkem jedno. prostě smrdí. stylem připomíná psaní ženský, ne chlapa. a spíš pokus o napsání slohovky, nebo dejme tomu erotické povídky wink, jak nějáké reality.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#82 28. 10. 2012 15:41

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Bigben61 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

jen nějak nechápu , proč na ŽENSKEM foru .

Není tady

#83 28. 10. 2012 18:06

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Bigben61 napsal(a):

Já se nezlobím, využívám jenom toho, že tady můžu otevřeně napsat co jsem dělal a nebo co se mi líbí. Nejsem z těch co si o tom rádi povídají s kamarády nebo s kolegy v práci, takže používám tuto písemnou formu. Možná tady někdy zbytečně popisuju detaily nebo se dostanu někam jinam, ale já už si to po sobě nečtu. No a s tou dezinfekcí robertků jsem to asi přece jenom přehnal. Díky za upozornění, budu se snažit nebýt trapnej.

jsem na tyden impotentni........dumbom

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#84 28. 10. 2012 18:15

Bigben61
♥♥♥♥---

Pokoušel jsem se tady na vašem ženském fóru hrát s vámi na rovinu, tj. napsal jsem, že jsem chlap, že jsem ženatý, měl jsem milenku, mám rád sex atd. Myslím, že to bylo férovější, než se tady vydávat za ženu a být v klidu. Proč jsem na tomhle fóru? Chtěl jsem znát názory žen na to o čem jsem tady psal. Chtěl jsem vědět jaký názor by asi měla moje manželka, kdybych jí řekl o věcech, které jí nikdy neřeknu atd. To jsou hlavní důvody. No a konečně jsem si myslel, že je to tady svobodné, s přístupem i pro muže. Podívejte se na sebe a svoje příspěvky. Také jsem některé nechápal, ale budiž, je to váš názor.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#85 28. 10. 2012 19:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Já se nezlobím, využívám jenom toho, že tady můžu otevřeně napsat co jsem dělal a nebo co se mi líbí. Nejsem z těch co si o tom rádi povídají s kamarády nebo s kolegy v práci, takže používám tuto písemnou formu. Možná tady někdy zbytečně popisuju detaily nebo se dostanu někam jinam, ale já už si to po sobě nečtu. No a s tou dezinfekcí robertků jsem to asi přece jenom přehnal. Díky za upozornění, budu se snažit nebýt trapnej.

jsem na tyden impotentni........dumbom

no vida a to jsem si myslela, že impotentní může být pouze chlap smile

Není tady

#86 28. 10. 2012 19:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

Pokoušel jsem se tady na vašem ženském fóru hrát s vámi na rovinu, tj. napsal jsem, že jsem chlap, že jsem ženatý, měl jsem milenku, mám rád sex atd. Myslím, že to bylo férovější, než se tady vydávat za ženu a být v klidu. Proč jsem na tomhle fóru? Chtěl jsem znát názory žen na to o čem jsem tady psal. Chtěl jsem vědět jaký názor by asi měla moje manželka, kdybych jí řekl o věcech, které jí nikdy neřeknu atd. To jsou hlavní důvody. No a konečně jsem si myslel, že je to tady svobodné, s přístupem i pro muže. Podívejte se na sebe a svoje příspěvky. Také jsem některé nechápal, ale budiž, je to váš názor.

ale tady vůbec nejde o to, že kdybys byl ženská, byl bys v klidu, jak jsi na takovou blbost prosím tě přišel ?
a už vůbec se tu nedozvíš, co by si asi myslela tvoje žena, kdybys ji řekl o věcech, o kterých jak říkáš, ji nikdy neřekneš.
tady jde přece o něco úplně jiného.

Není tady

#87 28. 10. 2012 19:36

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Bigben61 napsal(a):

Bigbene, já bych vůbec neřekla, že vadí že jsi chlap na ženském fóru! Naopak páni tu jsou vítáni, zase jiný pohled. Ale ty píšeš na rozdíl od ostatních chlapů jinak - na mě osobně to působí tak nějak úchylně. Píšeš jen na sexuologické fóru (teda asi? - nezkoumala jsem to, ale jinde jsem tě nezahlídla) a píšeš ve stylu, že vyprávíš jen samé "čuňačinky" smile - asi proto na mě osobně působíš takto. Ale můžu se plést samozřejmě!

Upravil(a) LENNNA (28. 10. 2012 19:37)

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#88 28. 10. 2012 19:45

Bigben61
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

ale tady vůbec nejde o to, že kdybys byl ženská, byl bys v klidu, jak jsi na takovou blbost prosím tě přišel ?
a už vůbec se tu nedozvíš, co by si asi myslela tvoje žena, kdybys ji řekl o věcech, o kterých jak říkáš, ji nikdy neřekneš.
tady jde přece o něco úplně jiného.

to já vím, že se tady nedozvím co by si myslela moje manželka, ale zajímal mě celkový pohled žen na otázku nevěry, používání erotických pomůcek a sexu vůbec. Někdy to byly i zajímavé poznatky. Netušil jsem, že mě tady budete úchylákem.

Není tady

#89 28. 10. 2012 20:29

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

to já vím, že se tady nedozvím co by si myslela moje manželka, ale zajímal mě celkový pohled žen na otázku nevěry, používání erotických pomůcek a sexu vůbec. Někdy to byly i zajímavé poznatky. Netušil jsem, že mě tady budete úchylákem.

Jestli ses chtěl dozvědět to, co píšeš, pak už vůbec nerozumím tomu, proč tady zveřejňuješ takové podrobné a konkrétní intimní věci, které patří jenom tobě a tvé paní.
I ten tvůj první příběh, jak se sousedi koupali v bazénu, mi přišel spíš jako literární dílo, a pokud nebyl, tak jako zásah do intimity tvé paní.
Člověk by měl mít cit pro hranici, co lze ještě napsat veřejně a co patří už jenom do intimity a o čem se nepíše ani nemluví veřejně.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#90 28. 10. 2012 21:31

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Bigben61 napsal(a):

...ale zajímal mě celkový pohled žen na otázku nevěry, používání erotických pomůcek a sexu vůbec. Někdy to byly i zajímavé poznatky. Netušil jsem, že mě tady budete úchylákem.

Na to si holt tady musíš zvyknout big_smile Já když jsem se tady před asi 4 lety přiznal k nevěře, tak na mě taky nenechaly nit suchou... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#91 29. 10. 2012 6:59

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Jestli ses chtěl dozvědět to, co píšeš, pak už vůbec nerozumím tomu, proč tady zveřejňuješ takové podrobné a konkrétní intimní věci, které patří jenom tobě a tvé paní.
I ten tvůj první příběh, jak se sousedi koupali v bazénu, mi přišel spíš jako literární dílo, a pokud nebyl, tak jako zásah do intimity tvé paní.
Člověk by měl mít cit pro hranici, co lze ještě napsat veřejně a co patří už jenom do intimity a o čem se nepíše ani nemluví veřejně.

že to píšeš zrovna ty vissla

Není tady

#92 29. 10. 2012 7:52

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Bigben61 napsal(a):

Nějak jsem si nevšimla, že bys chtěl u příspěvku 69 znát nějaký názor. A konec konců jaký? Šlo jen o popis .

Není tady

#93 29. 10. 2012 12:23

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:36)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#94 29. 10. 2012 12:27

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[kapitulation

Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:37)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#95 29. 10. 2012 12:33

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[

Není tady

#96 29. 10. 2012 12:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

[kapitulation

Není tady

#97 29. 10. 2012 13:57

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Mikeš napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

...ale zajímal mě celkový pohled žen na otázku nevěry, používání erotických pomůcek a sexu vůbec. Někdy to byly i zajímavé poznatky. Netušil jsem, že mě tady budete úchylákem.

Na to si holt tady musíš zvyknout big_smile Já když jsem se tady před asi 4 lety přiznal k nevěře, tak na mě taky nenechaly nit suchou... big_smile big_smile big_smile

Se nediv. Oni jsou totiž dva druhy nevěry. Ta co nám provádí náš manžel (tudíž potažmo vy chlapi co se k ní tady přiznáte). A pak ta omluvitelná kterou pácháme big_smile big_smile big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#98 29. 10. 2012 14:01

Bigben61
♥♥♥♥---

Grainne napsal(a):

agewa napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

jen nějak nechápu , proč na ŽENSKEM foru .

treba ho zajima prave pohled z druhe strany , mne to divne nepripada

Děkuju, je to tak, ale už radši nebudu tak aktivní. abych tady psal svoje příběhy. Lepší je kritizovat ostatní.

Není tady

#99 29. 10. 2012 16:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

pomněnka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Bigben61 napsal(a):

Se nediv. Oni jsou totiž dva druhy nevěry. Ta co nám provádí náš manžel (tudíž potažmo vy chlapi co se k ní tady přiznáte). A pak ta omluvitelná kterou pácháme big_smile big_smile big_smile

big_smilebig_smilebig_smile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#100 29. 10. 2012 18:08

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

LENNNA napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

bigbene, mě ten tvůj styl psaní přijde spíš, že to píše ženská, ne chlap, nezlob se.
stejně jako mě zaráží to, jak nás tady nezapomínáš informovat o tom, co, kdy, kde a jak u vás proběhlo. už snad chybí jen info o tom kolikrát - a bylo by to všechno. a poznámka o dezinfekci robertků, tak to mi teda vůbec lezly oči z důlků roll
mně to celé přijde takové - nevím, jak to říct - úchylné ? nebo vybájené ? nebo možná obojí cool

Pavlo, mám podobný pocit. Jednak mě většinou první napadne - proč nám to sem přijde napsat? Každý jsme jiný, mě to přijde divné. Druhý pocit, že tu vypráví pohádky. A třetí pocit, že mu asi dělá dobře psát o sexu.
Bigbene, můžu se mýlit samozřejmě! Ale takový pocit z tvého psaní mám.

Kdyz te nejake tema bavi nebo ohledne toho neco resis , tak si rada poslechnes nazory ostatnich nebo ne ? To by nikdo nemusel psat nikam a vsechno si nechaval jen pro sebe . To by ses mohla v kazdem tematu ptat , proc to sem ten dotycny pise ? Treba proto, ze je na diskusnim serveru ? ???

Grainne, tobě možná Bigbenovo psaní přijde normální a běžné, ale mě ne. Něco mi na tom nesedělo, něco se mi na tom nezdálo, tak jsem to napsala. A také že se můžu plést, když mi jeho psaní přijde divné - asi trochu úchylné. Mohu se plést, ale takto to na mě působí. Na tématu erotické pomůcky bych očekávala diskusi ohledně erotických pomůcek, něco ve smyslu "tohle jsme vyzkoušeli a bylo to dobré, doporučuji.... anebo naopak" - ale určitě bych zde neočekávala podrobný popis něčí noci a navíc psaný div ne jako literární dílo - to na mě působí prostě jako vymyšlená pohádka za účelem udělat si dobře u netu. Protože jinak nevím, proč by někdo takový podrobní popis svého sexuálního života dělal. Jestli se pletu, tak se omlouvám, ale jen píšu jak to na mě působí. A že tobě přijde takový sexuální popis normální, tak jsi holt jiná než já.

- Gary Smith

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí