18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vy jste tedy dobračky. Radost by měla, ale co já?
Není tady
Radost by měla, ale co já?
Ty přece bude mít radost z její radosti...
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tak tohle nebude ten dárek, který hledám pro manelku
Co třeba We-vibe? Teda nemám osobní zkuenost, ale tohle by mě docela zajímalo
Není tady
helena napsal(a):
Tak tohle nebude ten dárek, který hledám pro manelku
Proč by ne? Dárky snad dáváme pro radost obdarovaného... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Upravil(a) LENNNA (25. 10. 2012 17:37)
Není tady
Tenzan napsal(a):
Sem viděl teď film Jedna ruka netleská a u mi je jasné proč chová tolik en čokly.
boe, do čehos to vrazil dui
Není tady
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
sahleb napsal(a):
Ja mam erotickou pomucku jen jednu a na tu prisaham. Je perfektni.
A co to je, smím-li se zeptat.
Je to nenahraditelna pomucka, nikomu ji nepujcim. Asi neco jako tohle.
http://static5.depositphotos.com/100168 … tomach.jpg
jůů, to je tělíčko
Není tady
helena napsal(a):
Radost by měla, ale co já?
Ty přece bude mít radost z její radosti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Není tady
Tak tady jsem se dneska fakt zasmala
Jen me mrzi, jak jsou muzi - nekteri muzi podotykam - uzkoprsi. . Nechteji dat k Vanocum krasny darecek pod polstarek....
Ovsem ja ho hledat pod polstarem nebudu.............
Není tady
Dávám rád dárky a pokud je to dárek, který potěí i mě, tak je radost dvojnásobná. No a mi máme o vánocích navíc takový zvyk, e si dáváme jetě s manelkou něco navíc pod poltář.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Sem viděl teď film Jedna ruka netleská a u mi je jasné proč chová tolik en čokly.
boe, do čehos to vrazil dui
Tohle sice nemá s erotickejma pomůckama nic společnýho, ale:
Moje ena mi nedávno řekla, e a syn "odletí z rodného hnízda", pořídíme si psa.
Kdy jsem se jí (sluně) zeptal, kdo s ním bude chodit v půl estý ráno a v 11 večer chodit ven, odpověděla mi, e já.
Pak u jsem slunej fakt nebyl...
Není tady
mikei, přece bys tak brzy ráno nebo pozdě večer nehnal se psem svoji milovanou enuku
jakej by se vám líbil ?
Není tady
Zajímavý mylenkový pochody
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Dávám rád dárky a pokud je to dárek, který potěí i mě, tak je radost dvojnásobná. No a mi máme o vánocích navíc takový zvyk, e si dáváme jetě s manelkou něco navíc pod poltář.
Bigbere byla jsem trochu ale ja si zadnou pomucku nekoupila, nepouzila a nechci to. Pro me je nejerotictejsi partner, takze s nim nemuze nic konkurovat. Pomucky mi pripadaji jako, ze se lidi pri sexovani sami se sebou nudi.
Není tady
hm a jak dlouho jsi sahleb se svým partnerem ?
Není tady
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Bigbere byla jsem trochu ale ja si zadnou pomucku nekoupila, nepouzila a nechci to. Pro me je nejerotictejsi partner, takze s nim nemuze nic konkurovat. Pomucky mi pripadaji jako, ze se lidi pri sexovani sami se sebou nudi.
Takhle to neber, já si myslím, e se můe sex obohatit o nějakou pomůcku a nenaruí to vztah nebo lásku.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Nekolik let. A pokud je mene obleccen nez v zimaku, tak se ke me nemuze ani priblizit. To plati i naopak.
Zrejme chces naznacit, ze se zacneme nudit. ja si to neumim predstavit. A i kdyby, tak si do poslele nevezmu bicik, mechanicke hracky nebo pod. Ja musim mit neco co mi voni a ma urcitou teplotu a je prijemne na dotek. Co se mnou hlavne komunikuje.
Upravil(a) sahleb (28. 10. 2012 10:54)
Není tady
Bigben61 napsal(a):
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Takhle to neber, já si myslím, e se můe sex obohatit o nějakou pomůcku a nenaruí to vztah nebo lásku.
Sahleb, nenudí, jen si spolu rádi hrají a zkouí nové věci
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nekolik let. A pokud je mene obleccen nez v zimaku, tak se ke me nemuze ani priblizit. To plati i naopak.
Tak to spolu můete být jen v zimě a venku ne?
Není tady
Úasná romantická noc. Včerejí sněhový příděl nás doma inspiroval k tomu, abychom si udělali hezký večer. Oheň v krbu a ampáňo nás natolik rozehřáli, e jsme za chvíli leeli nazí na sedačce a to u bylo jenom kousek k tomu, aby se přinesla krabice s erotickýma hračkama a začal sexuální večírek. Vůbec mi nevadilo, e si některé myslíte, e ke správnému milování není potřeba pouívat erotické pomůcky. Jednu po druhé jsme (nemáme jich zase a tak moc) pouili a úasně si pohráli. Bylo to prostě úasné. No a kdy jsem si musel dát pauzu, tak jsem si vzal do ruky takového big robertka a manelku jsem uspokojoval jím. Byla to krásná noc a kdy jsme se li jetě vykoupat, u byl nový čas. Já se probudil před chvílí a manelka jetě spí, take dezinfikuju robertky a vechno dalí a zase je dávám zpátky do krabice. Mě se to prostě líbí.
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Zrejme chces naznacit, ze se zacneme nudit. ja si to neumim predstavit. A i kdyby, tak si do poslele nevezmu bicik, mechanicke hracky nebo pod. Ja musim mit neco co mi voni a ma urcitou teplotu a je prijemne na dotek. Co se mnou hlavne komunikuje.
milence ? nic, já drím hubu
já nenaznačuju vůbec nic jen si myslím, e je rozdíl být spolu pár let a být třeba 20 - 30 .. ono a je to jak chce, po nějáké době zná na tom druhým kadej milimetr jeho těla, u tak něják ví co přijde atd.
take já se nedivím, e třeba bigben se enou si rádi ten sex občas zpestří něčím víc.
ale to nebude jen o letech spolu, to je jasný.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Úasná romantická noc. Včerejí sněhový příděl nás doma inspiroval k tomu, abychom si udělali hezký večer. Oheň v krbu a ampáňo nás natolik rozehřáli, e jsme za chvíli leeli nazí na sedačce a to u bylo jenom kousek k tomu, aby se přinesla krabice s erotickýma hračkama a začal sexuální večírek. Vůbec mi nevadilo, e si některé myslíte, e ke správnému milování není potřeba pouívat erotické pomůcky. Jednu po druhé jsme (nemáme jich zase a tak moc) pouili a úasně si pohráli. Bylo to prostě úasné. No a kdy jsem si musel dát pauzu, tak jsem si vzal do ruky takového big robertka a manelku jsem uspokojoval jím. Byla to krásná noc a kdy jsme se li jetě vykoupat, u byl nový čas. Já se probudil před chvílí a manelka jetě spí, take dezinfikuju robertky a vechno dalí a zase je dávám zpátky do krabice. Mě se to prostě líbí.
bigbene, mě ten tvůj styl psaní přijde spí, e to píe enská, ne chlap, nezlob se.
stejně jako mě zaráí to, jak nás tady nezapomíná informovat o tom, co, kdy, kde a jak u vás proběhlo. u snad chybí jen info o tom kolikrát - a bylo by to vechno. a poznámka o dezinfekci robertků, tak to mi teda vůbec lezly oči z důlků
mně to celé přijde takové - nevím, jak to říct - úchylné ? nebo vybájené ? nebo moná obojí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
bigbene, mě ten tvůj styl psaní přijde spí, e to píe enská, ne chlap, nezlob se.
stejně jako mě zaráí to, jak nás tady nezapomíná informovat o tom, co, kdy, kde a jak u vás proběhlo. u snad chybí jen info o tom kolikrát - a bylo by to vechno. a poznámka o dezinfekci robertků, tak to mi teda vůbec lezly oči z důlků
mně to celé přijde takové - nevím, jak to říct - úchylné ? nebo vybájené ? nebo moná obojí
Já se nezlobím, vyuívám jenom toho, e tady můu otevřeně napsat co jsem dělal a nebo co se mi líbí. Nejsem z těch co si o tom rádi povídají s kamarády nebo s kolegy v práci, take pouívám tuto písemnou formu. Moná tady někdy zbytečně popisuju detaily nebo se dostanu někam jinam, ale já u si to po sobě nečtu. No a s tou dezinfekcí robertků jsem to asi přece jenom přehnal. Díky za upozornění, budu se snait nebýt trapnej.
Není tady
no bigbene, já teda nevím, jak tohle mají mezi sebou chlapi, ale řekla bych, e v určitým věku u lidi mezi sebou svoje sexuální záitky nemají potřebu extra rozebírat. přijde mi divný, e tu potřebu má.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no bigbene, já teda nevím, jak tohle mají mezi sebou chlapi, ale řekla bych, e v určitým věku u lidi mezi sebou svoje sexuální záitky nemají potřebu extra rozebírat. přijde mi divný, e tu potřebu má.
Moná by ses divila, někdy to jsou opravdové pikantnosti.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
mně to celé přijde takové - nevím, jak to říct - úchylné ? nebo vybájené ? nebo moná obojíJá se nezlobím, vyuívám jenom toho, e tady můu otevřeně napsat co jsem dělal a nebo co se mi líbí. Nejsem z těch co si o tom rádi povídají s kamarády nebo s kolegy v práci, take pouívám tuto písemnou formu. Moná tady někdy zbytečně popisuju detaily nebo se dostanu někam jinam, ale já u si to po sobě nečtu. No a s tou dezinfekcí robertků jsem to asi přece jenom přehnal. Díky za upozornění, budu se snait nebýt trapnej.
Není tady