29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, poslední dobou mě nebaví sex s přítelem Jsme spolu dlouho a už to není ono
a kamarádka mi poslal tohle http://lovesex.cz/produkt/1096-lelo-tiani-3-cerna/
Že se to dá použít i při sexu.
Je to pro mě dost peněz tak bych ráda věděla jestli to za to stojí.
Děkuji
Není tady
Ahoj jsem delší dobu bez partnera a ráda bych si koupila nakýho kamaráda do postele na baterky.Díky za tip
Není tady
Je toho plno zalezi kolik jsi schopna utratit za gumovyho kamarada.
Není tady
Tak okolo 1000kč to bude snad stačit.
Není tady
Nejradsi mam tady tento kdyz je pritel zrovna na nocni smenehttp://www.erosstar.cz/dilda-penisy/klasicka-dilda--idk/dildo-luxy-8--idz9232
Není tady
Jak se tak dívám tak vypadá moc dobře.Hned si ho objednám.
Není tady
Já jsem s manželem již více jak 11 let a zatím jsem si docela vystačili - poslední dobou mě ale začíná lákat myšlenka pořídit si něco pro zpestření a trochu třeba i pro pobavení - no a kdyby to ještě navíc fungovalo jako že fakt wau - bylo to jako že vzrušující - no tak bych se vůbec nebránila - přece jen... po těch letech. Koukal ajsem po netu, co všečchno už se dá sehnat za výmysly.. je toho fakt hodně, ale co mě úplně nadchlo je, že některé ty hračky vypadají vzhledově fakt strašně hezky a u některých bych sotva hádala, že to je vlastně erotická pomůcka - skoro se to tváří, jak bytový doplněk No ne? http://magazin.safelove.cz/whoop-de-doo … -skvostem/
Není tady
skoro se to tváří, jak bytový doplněk
Vidím to plasticky a v Technicoloru, jak dorazí tchýně a "Copak to máte novýho, děti?"
Není tady
Ahoj jsem delší dobu sama a ráda bych si pořídila nějakého kamaráda do postýlky.
Není tady
ráda bych si pořídila nějakého kamaráda do postýlky
Není tady
je ta Lolaa blbá nebo ne?
Není tady
je ta Lolaa blbá nebo ne?
Co myslíš? Když se dovede projevit takhle - http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=19822#p3059768
Není tady
Ahooj, potřebovala bych poradit, kamarádka má rozlučku se svobodou a na ni sháníme nějakou pikatnější hračku ne jen pouta nebo prádlo. Uvažujeme na womanizerem nebo vibrátorem, ale při průzkumu jsme zjistily, že si nevyberem, je toho hodně. Poradíte někdo?
Není tady
Ahoj, záleží, jestli to má být vtipný dárek nebo to má i používat. Pokud to druhé, tak vám doporučím https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/v … or-fialova
Není tady
Uvažovali jste třeba o venušiných kuličkách? Mnohdy se s kondomem nemusíte trefit do vkusu uživatelky
Není tady
Já mám zcela vážný dotaz (marně u toho uvažuju, zda už jsem fakt tak stará a móda se změnila), ale vy fakt někdo dáváte jako dárek při rozlučce se svobodou vibrátor a podobně?
Není tady
Ak áno, tak zrejme nie návštevníčky tohto vlákna,,,, to vyzerá skôr na reklamu... Ja by som možno dala najlepšej kamoške ako VTIP niečo také (ale aby bolo jasné, že to je vtip), hoci v mojom vkeu už asi ani to nie ...
Není tady
Ano, skutěčně dáváme naší kamarádce na rozlučce se svobodou vibrátor, nevidím na to nic špatného. A ano je to myšleno spíše jako vtip, kamarádka je spíše puritánka, takže si z ní chceme trochu vystřelit. A na jednu stranu, to na rozlučce se svobodou chce dávat nějaké vážně míněné dárky? K tomu slouží narozeniny nebo následná svatba
Není tady
Podľa mňa nie sú na rozlúčke so slobodou nutné žiadne darčeky - a keď už, tak skôr by som dala nejaký program v rámci tej rozlúčky, napríklad ľahko erotické alebo nejaké netradičné divadelné predstavenie, mužský striptíz, alebo niečo podobné...
Není tady
Já mám doma také pár vibrátorů a používáme je společně s přítelem. Občas ho použiji i sama. Není na tom nic špatného. Příteli jsem koupila masturbátor s tím, že když zrovna nebudu moct já, tak si může užít s erotickou hračkou. A také ho používáme společně. Oba nás to baví.
Není tady
No, hlavně když vás to baví... Je vidět, že doba pokročila, ale dost divným směrem............
Není tady
Můžu se vás zkušených zeptat, jak to nějak taktně navrhnout příteli, že bych chtěla vyzkoušet nějakou erotickou pomůcku, aby se ho to nedotklo a nenaštval se ?
Není tady
Já bych mu prostě řekla, že bys váš sexuální vztah ráda oživila a popřípadě bych mu na netu ukázala co by jsis za pomůcku představovala a určitě spolu něco vyberete. Určitě se nenaštve
Není tady
Tak něco decentního si kup sama a trochu přítele překvap. nedávno jsem kupovala www.sperkdozadecku.cz a přítel byl nadšený, protože se této aktivity dožaduje a takhle ví, kdy jsem připravená a může si tam hrát aniž se o tom trapně musíme bavit. prostě koukne, vidí, a hraje si.
Není tady
U mě teda, když manžel není doma, jako myslím třeba delší dobu, tak vytáhnu simulátor orálního sexu. Jako holky řeknu vám, že tohle je paráda. Pro mě osobně třeba lepší, než vybrátor.
Není tady