18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno milé dámy. Diskusi nad velikostí muského penisu a hloubce enské vagíny jsem včera přenesl do večerního povídání s manelkou a byla to opravdu výivná debata. Myslel jsem si jak mě manelka odbude, co e to řeím za kraviny, ale ona se naopak chytla a bylo to docela zajímavé. Úvodem podotýkám, e jsme nic neměřili.
íře tématu nás zavedla od malého kapárka a velkém divadlu a k pouívání erotických pomůcek. Doma jich máme také několik (větinu jsem kupoval sám, některé jsou dárky od kamarádů a jednou jsme nakupovali dokonce společně s manelkou), ale jejich pouívání není a tak obvyklé. Jsou prostě připravené na svém místě, kdyby náhodou.... Mezi dárky, které dostala manelka od kamarádek ke svým 40.narozeninám, byl takový dost velký vibrátor, který občas pouíváme pro zpestření sexu. No a kdy jsme si včera povídali, tak jsme otevřeli tu nai skříňku s poklady a troku mě zarazilo, e na tom vibrátoru je navlečený prezervativ. Podotýkám, e prezervativy nepouívám, ani je nemám v zásobě a tak jsem se opatrně zeptal co, e to má být. Manelka zareagovala rychle a přesvědčivě, e je to z hygienických důvodů, aby se na něj nepráilo ?!? Mě ale napadlo, co jsme u nerozebírali, e ho prostě manelka pouívá ve volných chvilkách, kdy nejsem doma, prostě e masturbuje. Nijak mě to nevzruuje, protoe i já kdy má ena své dny, si to prostě udělám sám. No a já bych chtěl vědět, jak je to u vás? Řeíte chu k sexu při nepřítomnosti partnera masturbací? No a jestli pouíváte nějaké erotické pomůcky, dejte vědět, blíí se vánoce a já bych chtěl manelku zase něčím překvapit
Není tady
Chápu, e to asi nebude to správné téma k rozsáhlé diskuzi. Vězte ale, e kdo říká, e v ivotě neonanoval nebo nemasturboval, ten le.
Není tady
Já mám hoňku kadý den:gloria:
Není tady
Erotické pomůcky nepouíváme ani nepouívám. Ani nejsem jeptika.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Já mám hoňku kadý den:gloria:
zkus ivočiný uhlí ;-)
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:28)
Není tady
bigbene a proč se nezeptá eny, jestli po něčem netouí, nebo jděte koupit něco spolu, lepí, ne se seknout a koupit něco, co se ji nebude líbit.
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Kdyz neni zadny partner na obzoru tak nic jineho nezbyva jinak ne
já si zas myslím, e je to příjemný zpestření i kdy jsi s partnerem ..
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Nepotřebuju ádný pomůcky Grainne, a manela vidím jen občas .
Není tady
Příjemné zpestření to určitě ano. Ale já po tom nějak moc netouím. Já vidím příjemné zpestření v novém prádélku a tak pod.
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Nepotřebuju ádný pomůcky Grainne, a manela vidím jen občas .
to cos napsala zní hrozně :-)))
Není tady
dusička napsal(a):
Příjemné zpestření to určitě ano. Ale já po tom nějak moc netouím. Já vidím příjemné zpestření v novém prádélku a tak pod.
prádélko a pomůcky se nevylučují :-)
ale jasně, kadej co se mu líbí, co mu vyhovuje.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bigbene a proč se nezeptá eny, jestli po něčem netouí, nebo jděte koupit něco spolu, lepí, ne se seknout a koupit něco, co se ji nebude líbit.
Jojo, popovídat si, projít obrázky na netu, domluvit se.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kdyz neni zadny partner na obzoru tak nic jineho nezbyva jinak neNepotřebuju ádný pomůcky Grainne, a manela vidím jen občas .
to cos napsala zní hrozně :-)))
No je fakt, e kdy u tedy budu mluvit o tak intimní věci.
Tak já si ani nějak nepřipoutím,e bych potřebovala sex. Tak nějak večer padám za vlast, ráno na to nemám pomylení, to u mě vítězí spánek.
Větinou třeba dostanu chut v nepravou chvíli. Kdy je klídek. MInule tedy mě to nějak chytlo, u nevím z jakého důvodu,v poledne, kdy jsem měla v hrnci knedlíky a čekala jsem 8 minut, ne se uvaří. Tak to byla rychlovka.
Není tady
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jojo, popovídat si, projít obrázky na netu, domluvit se.
To musí být přece překvapení, dárek který si nedáváme pod stromeček, ale pod poltář.
Není tady
Erotické pomůcky jsou zpestřením a ideální jsou takové, které potěí oba.
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Nepotřebuju ádný pomůcky Grainne, a manela vidím jen občas .to cos napsala zní hrozně :-)))
No je fakt, e kdy u tedy budu mluvit o tak intimní věci.
Tak já si ani nějak nepřipoutím,e bych potřebovala sex. Tak nějak večer padám za vlast, ráno na to nemám pomylení, to u mě vítězí spánek.
Větinou třeba dostanu chut v nepravou chvíli. Kdy je klídek. MInule tedy mě to nějak chytlo, u nevím z jakého důvodu,v poledne, kdy jsem měla v hrnci knedlíky a čekala jsem 8 minut, ne se uvaří. Tak to byla rychlovka.
Hlavně, e se nevyvařila voda.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
já si zas myslím, e je to příjemný zpestření i kdy jsi s partnerem ..
Pavlo souhlasím, také myslím e je to příjemné zpestření právě s partnerem.
Není tady
dusička napsal(a):
Jé, tak nové prádélko by se mnou ani nehlo! To je fajn, jak je to rozmanité a kadý je jiný.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:29)
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:31)
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kdyz neni zadny partner na obzoru tak nic jineho nezbyva jinak nejá si zas myslím, e je to příjemný zpestření i kdy jsi s partnerem ..
tak takovou pomucku znam zatim jen jednu a ta je teda super
a co to je?
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Kdyz neni zadny partner na obzoru tak nic jineho nezbyva jinak neNepotřebuju ádný pomůcky Grainne, a manela vidím jen občas .
tak to nejak nechapu , jakoze ze nemas potrebu ?
Graine - chtěla jsem říct,e si to umím udělat sama jak potřebuju bez pomůcky.
A jestli nemám nebo mám potřebu. Jak kdy. Jak u jsem psala.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:32)
Není tady