Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 23. 10. 2012 19:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: šířka a velikost penisu

Ivča K. napsal(a):

A netuším,jak se natáčí po*no,ale všechno asi pravda nebude.

Tak to já naopak věřím, že všechno je tam pravda pravdoucí, a že ti lidé to dělají z čisté lásky big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#77 23. 10. 2012 19:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 23. 10. 2012 22:00

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Tak to já naopak věřím, že všechno je tam pravda pravdoucí, a že ti lidé to dělají z čisté lásky big_smile big_smile big_smile

Joo,to mᚠpravdu,ale k penězům!! lollollol

A jak jednou nějaká hérečka řekla v jakémsi dokumentu,je to práce,jako každá jiná..roll

Není tady

#79 23. 10. 2012 22:04

Bigben61
♥♥♥♥---

Ivča K. napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Joo,to mᚠpravdu,ale k penězům!! lollollol

A jak jednou nějaká hérečka řekla v jakémsi dokumentu,je to práce,jako každá jiná..roll

Já jenom nechápu, jak tam může narvat baseballovou pálku.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#80 23. 10. 2012 22:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ivča K. napsal(a):

...je to práce,jako každá jiná...

Jak se to vezme big_smile Já teda v práci několik orgasmů za den určitě nemám, a pokud jde o sex obecně, tak mě akorát čas od času zjebe šéf, a to je asi tak všechno big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#81 26. 10. 2012 18:55

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Jak se to vezme big_smile Já teda v práci několik orgasmů za den určitě nemám, a pokud jde o sex obecně, tak mě akorát čas od času zjebe šéf, a to je asi tak všechno big_smile big_smile big_smile

Já myslím,že ho ani ty herečky a herci nemají.

Není tady

#82 27. 10. 2012 15:04

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ivča K. napsal(a):

sahleb napsal(a):

Co je sirka penisu, sirku ma tak akorat obdelnik. To je jako placka?

Podívᚠse na něj a změříš opticky od kraje ke kraji ne? stolt Ty bys jim z něj dělala placku yikes !

To je trirozmerne teleso, ne dvourozmerne. Ja palcku nedelam. Na to se opouziva slovo obvod nebo prumer.

Nechci se na nej divat. usch

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#83 27. 10. 2012 15:05

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ivča K. napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Já myslím,že ho ani ty herečky a herci nemají.

O tom clovek nemusi ani premyslet. Ti tam kvuli tomu nejsou.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#84 6. 8. 2013 14:30

martin.uhlari
♥------

Hlavně nevěřte, že se dá odhadnout velikost penisu dle boty , nebo palce , nebo nevím čeho big_smile http://www.zvetsenipenisu.co/10-mylnych … ti-penisu/
Ja mám 16 cm při erekci a přítelkyně je spokojena smile

Není tady

#85 6. 8. 2013 15:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

?????? Keďže nemám dolu centimeter, nikdy mi nenapadlo mera penis -ale spokojná som bola zatiaž, až na jednu výnimku(a tam to nebolo dĺžkou, resp. opačný problém), vždy... Takže čo? O čo išlo v predošlom príspevku...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#86 21. 9. 2013 13:01

Gonycz
♥------
Web

Pokud tě zajímají jaké průměrné velikosti jsou koukni tady http://zvetsit-penis.cz/svetovy-prumer-velikosti-penisu

Není tady

#87 24. 11. 2022 11:26

annkellleee
♥------

Přístroj na zvětšování penisu - https://prolongsystem.net Používal jsem prodlužovač 4 hodiny denně během 5 měsíců a dostal jsem se z 13cm na 17cm.

Upravil(a) annkellleee (3. 1. 2023 11:45)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí