6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivča K. napsal(a):
A netuím,jak se natáčí po*no,ale vechno asi pravda nebude.
Tak to já naopak věřím, e vechno je tam pravda pravdoucí, a e ti lidé to dělají z čisté lásky
Není tady
Není tady
Mike napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Tak to já naopak věřím, e vechno je tam pravda pravdoucí, a e ti lidé to dělají z čisté lásky
Joo,to má pravdu,ale k penězům!!
A jak jednou nějaká hérečka řekla v jakémsi dokumentu,je to práce,jako kadá jiná..
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Mike napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Joo,to má pravdu,ale k penězům!!
A jak jednou nějaká hérečka řekla v jakémsi dokumentu,je to práce,jako kadá jiná..
Já jenom nechápu, jak tam můe narvat baseballovou pálku.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
...je to práce,jako kadá jiná...
Jak se to vezme Já teda v práci několik orgasmů za den určitě nemám, a pokud jde o sex obecně, tak mě akorát čas od času zjebe éf, a to je asi tak vechno
Není tady
Mike napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Jak se to vezme Já teda v práci několik orgasmů za den určitě nemám, a pokud jde o sex obecně, tak mě akorát čas od času zjebe éf, a to je asi tak vechno
Já myslím,e ho ani ty herečky a herci nemají.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
sahleb napsal(a):
Co je sirka penisu, sirku ma tak akorat obdelnik. To je jako placka?
Podívá se na něj a změří opticky od kraje ke kraji ne? Ty bys jim z něj dělala placku !
To je trirozmerne teleso, ne dvourozmerne. Ja palcku nedelam. Na to se opouziva slovo obvod nebo prumer.
Nechci se na nej divat.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Mike napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Já myslím,e ho ani ty herečky a herci nemají.
O tom clovek nemusi ani premyslet. Ti tam kvuli tomu nejsou.
Není tady
Hlavně nevěřte, e se dá odhadnout velikost penisu dle boty , nebo palce , nebo nevím čeho http://www.zvetsenipenisu.co/10-mylnych … ti-penisu/
Ja mám 16 cm při erekci a přítelkyně je spokojena
Není tady
?????? Keďe nemám dolu centimeter, nikdy mi nenapadlo mera penis -ale spokojná som bola zatiaž, a na jednu výnimku(a tam to nebolo dĺkou, resp. opačný problém), vdy... Take čo? O čo ilo v predolom príspevku...?
Není tady
Pokud tě zajímají jaké průměrné velikosti jsou koukni tady http://zvetsit-penis.cz/svetovy-prumer-velikosti-penisu
Není tady
Přístroj na zvětování penisu - https://prolongsystem.net Pouíval jsem prodluovač 4 hodiny denně během 5 měsíců a dostal jsem se z 13cm na 17cm.
Upravil(a) annkellleee (3. 1. 2023 11:45)
Není tady