18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Se nezlob, ale připadá mi ujeté se vůbec na tohle téma bavit. Ty si myslí, e je normální se ptát jestli jsou míry 17/5 normální? Předpokládám, e ten pán chtěl, aby se tady dozvěděl, e je naprůměrně vyvinutý. Víc nic.
Bych řekla, e Bigben na to kápl. Mu si chtěl pohonit své ego.
A jeliko je Bigben chlap, a jako kadý chlap chce být nejlepí, troku to muovi připepřil.
Pavli - nám enským to můe být jedno ne, a neví kolik viděl Bigben ztopořených penisů - třeba na vojně je měřili taky. A co si budeme povídat, nezáleí a tak na velikosti ale na ikovnosti.
Take mui, můe ho mít velkýho, ale kdy bude myslet jen sám na sebe a ne na partnerku, bude Ti ta velikost uplně naprd.
to je pravda de jenom o ego nelo mě o to e jestli ho mam větího ne někdo jinej sem i lepí v sexu nebo meniho tak horí souhlas s tím e na tý velikosti zas a tak nezáleí jak na ikovnosti take ano je to tak ale ta debate se uplně zvrhla v hádky a uráení ostatních. vichni se tam do sebe naváíte kuli takové blbosti co sem řeil to je komický. A jinak doufám e s tou ikovností sem na tom dobře ale to mě nepříslui hodnotit
Není tady
dusička napsal(a):
mu1 napsal(a):
ch
Hele mui, se nick mu nebo mu 1?
sem obojí akorát se me nedaří přihlásit na mu take sem si musel udělat novej mu1
Není tady
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,e jsme byli ve kole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve spre.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, e ta velikost co píe mu je akorát. Ani malej, ani velkej.promin ale po 16ti letech e ti partner řekl e pro něho je milování lepí a lepí to tak moná s milenkou bud realistka due to je kec. a ty ses trochu naivka holka
Mui ale Ty si nesmyslně začal tímto. Tahle věta od Tebe vůbec není k tématu. A se tu
Moná jsem naivní a hloupá. Ale odpovím Ti.
Nepsala jsem nikde o svém manelovi. Psala jsem o sobě, e i po 16ti letech je sex s ním jednička. (samozřejmě byli v manelství krizovky, předčasná e. a já na to neměla chut). Navzájem jsme se učili a to nás poposunulo dál. Víme, a nemusíme mluvit.
A jestli má nebo měl můj manel milenky, neřeím, nezajímám se o to, nezkoumám.
Já milence měla a to mi utvrdilo v tom,e manel je pro mě nejlepí.
A k tématu. Nikdy jsem neměřila.
Není tady
dusičko, tak mu si můe být jak chce, je to jeho vlákno.
ale e kritizuje hádky jiných, kdy se sám začal naváet je úsměvný, to je pravda.
Není tady
dusička napsal(a):
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,e jsme byli ve kole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve spre.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, e ta velikost co píe mu je akorát. Ani malej, ani velkej.promin ale po 16ti letech e ti partner řekl e pro něho je milování lepí a lepí to tak moná s milenkou bud realistka due to je kec. a ty ses trochu naivka holka
Mui ale Ty si nesmyslně začal tímto. Tahle věta od Tebe vůbec není k tématu. A se tu
Moná jsem naivní a hloupá. Ale odpovím Ti.
Nepsala jsem nikde o svém manelovi. Psala jsem o sobě, e i po 16ti letech je sex s ním jednička. (samozřejmě byli v manelství krizovky, předčasná e. a já na to neměla chut). Navzájem jsme se učili a to nás poposunulo dál. Víme, a nemusíme mluvit.
A jestli má nebo měl můj manel milenky, neřeím, nezajímám se o to, nezkoumám.
Já milence měla a to mi utvrdilo v tom,e manel je pro mě nejlepí.
Do toho mě nic není a to je tvoje věc ani mě to nijak nezajímá. Nevím co je a to e sem do toho toto zapletl byla blbost sorry. Ale nerad bych se poutěl do nakych osobních vyměn názoru. to u nemá nic s tím puvodním doptazem take díky za nazory tot ve
Není tady
zkouely jste někdy měřit hloubku?
Není tady
dusička napsal(a):
No abys taky měřila Já jsem si zrovna představil. e ve chvíli vrcholného vzruení, sáhne kamsi pod postel, vytáhne krejčovskej metr, a ...
Není tady
Kamča87 napsal(a):
zkouely jste někdy měřit hloubku?
Tak tohle by mě vůbec nenapadlo, ale kdy u jsme u toho tak by mě to docela zajímalo. Jak to tady ji někdo napsal tak není asi chlapa, který by si ho nikdy neměřil. Pamatuju se na to a bylo to určitě jetě na základce. Je ale takováhle "soutěivost" taky u holek? Myslím si, e kadá holka měla v ruce nějakého robertka nebo jinou náhraku a tak si myslím, e by se ta hloubka opravdu měřit dala, ne?
Není tady
Mike napsal(a):
dusička napsal(a):
No abys taky měřila Já jsem si zrovna představil. e ve chvíli vrcholného vzruení, sáhne kamsi pod postel, vytáhne krejčovskej metr, a ...
....a v ten moment není co měřit :-)))
Není tady
Tak měřit hloubku mě nikdy nenapadlo, ale je to dobrý tip. Protoe občas se mi stává, kdy jsem nahoře, e mě to a bolí, jak je manel hluboku. Take buď ji mám krátkou, nebo on ho má moc dlouhého
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Tak měřit hloubku mě nikdy nenapadlo, ale je to dobrý tip. Protoe občas se mi stává, kdy jsem nahoře, e mě to a bolí, jak je manel hluboku. Take buď ji mám krátkou, nebo on ho má moc dlouhého
No to je ale super nápad, změř ho manelovi a pouij ho jako hloubkoměr.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Já to dneska večer navrhnu doma manelce
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Bigbene,
a si manelka vezme nějakou fixu s měkým hrotem
A hlavně a před tím nejí feferonku nebo chilli - to pak docela pálí
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Bigbene,
a si manelka vezme nějakou fixu s měkým hrotem
Mám jenom propisku.
Není tady
Pokud má ple a mercedes, tak stačí i 15 cm.
mu napsal(a):
Zdravím vechny,hlavně eny hledám odpověd na jednoduchý dotaz. Zajíma mě co si eny myslí o penisu který má míry 17cm délka a 5cm ířka samozdřejmě při erekci. Zajíma mě jestli je na vás moc velký? nebo jaké máte zkuenosti? dik
Co je sirka penisu, sirku ma tak akorat obdelnik. To je jako placka?
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Se nezlob, ale připadá mi ujeté se vůbec na tohle téma bavit. Ty si myslí, e je normální se ptát jestli jsou míry 17/5 normální? Předpokládám, e ten pán chtěl, aby se tady dozvěděl, e je naprůměrně vyvinutý. Víc nic.
Ano chtel slyset pochvalu, nebo co. Jiny pripad by byl, kdyby se jednalo o naradi jeho soka.
Avsak k meritu veci, muzi si mysli, ze cim delsi tim lepsi, to je blbost. Zena nema v pochve moc nervu, ja necitim anapr. tampon. A ta delka je nesmysl, to muze dosti dosti silne bolet. A vagina se muze roztahnout na velikost hlavicky ditete, tudiz je anatomicky usporadana takto.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (1. 5. 2013 22:47)
Není tady
sahleb napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Ano chtel slyset pochvalu, nebo co. Jiny pripad by byl, kdyby se jednalo o naradi jeho soka.
Avsak k meritu veci, muzi si mysli, ze cim delsi tim lepsi, to je blbost. Zena nema v pochve moc nervu, ja necitim anapr. tampon. A ta delka je nesmysl, to muze dosti dosti silne bolet. A vagina se muze roztahnout na velikost hlavicky ditete, tudiz je anatomicky usporadana takto.
Tohle tak nějak chápu, e se vagína roztáhne na velikost hlavičky dítěte, ale nebere mi, kdy si tam enská zasune obrovské dildo, to přece nejde natrénovat ne? Viděl jsem takové po*no a nevéřím, e je to moné. Jedná se o nějaký trik, nebo je to reálné?
Není tady
Tenzan napsal(a):
Pokud má ple a mercedes, tak stačí i 15 cm.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Tohle tak nějak chápu, e se vagína roztáhne na velikost hlavičky dítěte, ale nebere mi, kdy si tam enská zasune obrovské dildo, to přece nejde natrénovat ne? Viděl jsem takové po*no a nevéřím, e je to moné. Jedná se o nějaký trik, nebo je to reálné?
Nemam ani nejmensi tuseni. Nezapomente, ze ta zena to dela za penize. Jako spoustu obdobnych veci v teto brabzi. Pouze za penize.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Vagína se při porodu větinou musí nastřihnout,aby hlavička prola.A jinak hloubka pochvy je něco okolo 10 cm.A netuím,jak se natáčí po*no,ale vechno asi pravda nebude.Ta dotyčná ji nejspí měla jako fukar na melouny .V jednom po*n statný chlapák stříkal a stříkal,byl by toho určitě plnej kbelík a nevěřila jsem.Měli to udělaný jako smyčku,dokola.Kdo by chtěl čučet na nudný po*no,které by bylo natáčeno v běné lonici manelů po 15 letech?
Není tady
sahleb napsal(a):
Co je sirka penisu, sirku ma tak akorat obdelnik. To je jako placka?
Podívá se na něj a změří opticky od kraje ke kraji ne? Ty bys jim z něj dělala placku !
Není tady