6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,e jsme byli ve kole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve spre.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, e ta velikost co píe mu je akorát. Ani malej, ani velkej.
promin ale po 16ti letech e ti partner řekl e pro něho je milování lepí a lepí to tak moná s milenkou bud realistka due to je kec. a ty ses trochu naivka holka
Není tady
holcina napsal(a):
pavli, správně píe, e to holky řeí taky - v určitým věku:-)))
měřit nemusím, vyhovující:-))))
o čem jiným? pro některou můe být velkej, pro některou zas malej ne? Jak je kadá enská jiná tak i kadý chlap - natěstí
ano, holky větinou řeí v určitým věku, ale nejen v dospívání. kdyby to tak bylo, neběhalo by po světě tolik silikonových prsou
a chlapi otázku velikosti berou jinak, oni si asi z nějákého důvodu myslí, e čím větí, tím lepí = je větí chlap. kdy ho mají malýho - třeba z jejich pohledu, z tvýho se to tak jevit nemusí, myslím, asi jim to docela mává se sebevědomím.
Není tady
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,e jsme byli ve kole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve spre.
Ale řekla bych odhadem, e ta velikost co píe mu je akorát. Ani malej, ani velkej.promin ale po 16ti letech e ti partner řekl e pro něho je milování lepí a lepí to tak moná s milenkou bud realistka due to je kec. a ty ses trochu naivka holka
na dusičku teď útočí proč ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
pavli, správně píe, e to holky řeí taky - v určitým věku:-)))
měřit nemusím, vyhovující:-))))
o čem jiným? pro některou můe být velkej, pro některou zas malej ne? Jak je kadá enská jiná tak i kadý chlap - natěstíano, holky větinou řeí v určitým věku, ale nejen v dospívání. kdyby to tak bylo, neběhalo by po světě tolik silikonových prsou
a chlapi otázku velikosti berou jinak, oni si asi z nějákého důvodu myslí, e čím větí, tím lepí = je větí chlap. kdy ho mají malýho - třeba z jejich pohledu, z tvýho se to tak jevit nemusí, myslím, asi jim to docela mává se sebevědomím.
S tím souhlasím. Chlapi se domnívaj, čím větí, tím lepí. A přitom enská o tomhle nepřemýlí. Jasně podprůměrný mini je rarita, ale i kdy enská miluje, nevadí jí to. Nevím, proč to chlapi řeí, a e jim to mává se sebevědomím, to vím. Chtějí ujiovat, jak ho maj supr.
A zase kdy je velký ne ten průměr, můe to enskou i bolet. Ale fakt záleí na domluvě těch dvou.
Není tady
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Ale řekla bych odhadem, e ta velikost co píe mu je akorát. Ani malej, ani velkej.promin ale po 16ti letech e ti partner řekl e pro něho je milování lepí a lepí to tak moná s milenkou bud realistka due to je kec. a ty ses trochu naivka holka
Ví houby, ale hádat se s Tebou nebudu.
Není tady
Já bych se s takovými mírami moc nevytahoval a myslím si, e jsou mení ne průměrné u českých muů. No ale říká se e při milování na velikosti nezáleí a tak nebuď smutnej.
Upravil(a) Bigben61 (21. 10. 2012 12:32)
Není tady
já si asi dneska sedím na vedení a vůbec nechápu bigbenovu větu.
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, a není smutnej a tak. e by bigben nebyl zase a tak big a těch jeho 17 mu záviděl
Není tady
dusička napsal(a):
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Ví houby, ale hádat se s Tebou nebudu.
ja se taky hadat nebudu kazdej mame jinej nazor tim to konci
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
na dusičku teď útočí proč ?
neutočím jenom sem řekl svuj názor na jinou věc co s tím nesouvisí dobře nakonec se debata stejně stočila kamsi jinam take je to fuk celkem
Není tady
PPavlaa napsal(a):
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, a není smutnej a tak. e by bigben nebyl zase a tak big a těch jeho 17 mu záviděl
Nechci tady rozebírat, jak jsem na tom zrovna já, ale těch 17/5 se mi zdá málo. Proto jsem psal, e při sexu na velikosti větinou nezáleí. Tohle není přece jedovatost, ale realita.
Není tady
mu1 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mu1 napsal(a):
promin ale po 16ti letech e ti partner řekl e pro něho je milování lepí a lepí to tak moná s milenkou bud realistka due to je kec. a ty ses trochu naivka holkana dusičku teď útočí proč ?
neutočím jenom sem řekl svuj názor na jinou věc co s tím nesouvisí dobře nakonec se debata stejně stočila kamsi jinam take je to fuk celkem
jo, nesouvisí, navíc prd můe vědět, jak to mezi ní a manelem je.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, a není smutnej a tak. e by bigben nebyl zase a tak big a těch jeho 17 mu závidělNechci tady rozebírat, jak jsem na tom zrovna já, ale těch 17/5 se mi zdá málo. Proto jsem psal, e při sexu na velikosti větinou nezáleí. Tohle není přece jedovatost, ale realita.
no, kdy pominu fakt, e se ptal na názor en a ty jak tvrdí, mezi nohama camprdlíka má - tak mi i tak to, cos napsal, přijde úplně mimo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, a není smutnej a tak. e by bigben nebyl zase a tak big a těch jeho 17 mu závidělNechci tady rozebírat, jak jsem na tom zrovna já, ale těch 17/5 se mi zdá málo. Proto jsem psal, e při sexu na velikosti větinou nezáleí. Tohle není přece jedovatost, ale realita.
no, kdy pominu fakt, e se ptal na názor en a ty jak tvrdí, mezi nohama camprdlíka má - tak mi i tak to, cos napsal, přijde úplně mimo.
Tak se tedy omlouvám, e jsem vstoupil do diskuse. Jenom bych chtěl vědět co jsi myslela tímhle : "jak tvrdí, mezi nohama camprdlíka má - tak mi i tak to, cos napsal, přijde úplně mimo". Já tomu nerozumím.
Upravil(a) Bigben61 (21. 10. 2012 13:48)
Není tady
bigbene, kdy se mrkne na statistiky, tak jetě nedávno byla průměrná délka něco kolem 13 cm, teď je to cca 15. take těch 17 je spí nadprůměr, proti tomu, co se uvádí. take jo, opravdu mi to, co píe "Já bych se s takovými mírami moc nevytahoval a myslím si, e jsou mení ne průměrné u českých muů" přijde mimo.
navíc opravdu nechápu, proč se do toho plete ty, jako chlap. nebo takhle - kolik jsi viděl za svůj ivot ztopořených penisů ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bigbene, kdy se mrkne na statistiky, tak jetě nedávno byla průměrná délka něco kolem 13 cm, teď je to cca 15. take těch 17 je spí nadprůměr, proti tomu, co se uvádí. take jo, opravdu mi to, co píe "Já bych se s takovými mírami moc nevytahoval a myslím si, e jsou mení ne průměrné u českých muů" přijde mimo.
navíc opravdu nechápu, proč se do toho plete ty, jako chlap. nebo takhle - kolik jsi viděl za svůj ivot ztopořených penisů ?
Moná jsi měla smůlu, ale jsou asi i větí. Nechápu, co tady potom řeit, kdy bere jako směrodatné údaje ze statistik. Mám ti snad poslat foto mého biga?
Není tady
chovej se prosím tě jako chlap, ne jako debil, vypadá fakt zoufale.
Není tady
Se nezlob, ale připadá mi ujeté se vůbec na tohle téma bavit. Ty si myslí, e je normální se ptát jestli jsou míry 17/5 normální? Předpokládám, e ten pán chtěl, aby se tady dozvěděl, e je naprůměrně vyvinutý. Víc nic.
Není tady
tak se na to téma nebav, kdy ti přijde ujetý, nikdo tě nenutí. mimochodem, tobě tohle přijde ujetý, ale psát mi, jestli mi má poslat fotku toho tvýho ti přijde normální tak tohle přijde úchylný a hovadský zase mně.
tobě se vůbec na sexuologický líbí, e jo
připadá mi jako malej, áírlivej jarda, co nemůe překousnout, jaký má pepíček vedle na písečku autíčko a vzteká se a dokazuje, e on má daleko lepí
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Se nezlob, ale připadá mi ujeté se vůbec na tohle téma bavit. Ty si myslí, e je normální se ptát jestli jsou míry 17/5 normální? Předpokládám, e ten pán chtěl, aby se tady dozvěděl, e je naprůměrně vyvinutý. Víc nic.
Bych řekla, e Bigben na to kápl. Mu si chtěl pohonit své ego.
A jeliko je Bigben chlap, a jako kadý chlap chce být nejlepí, troku to muovi připepřil.
Pavli - nám enským to můe být jedno ne, a neví kolik viděl Bigben ztopořených penisů - třeba na vojně je měřili taky. A co si budeme povídat, nezáleí a tak na velikosti ale na ikovnosti.
Take mui, můe ho mít velkýho, ale kdy bude myslet jen sám na sebe a ne na partnerku, bude Ti ta velikost uplně naprd.
Není tady
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
A jeliko je Bigben chlap, a jako kadý chlap chce být nejlepí, troku to muovi připepřil.
Pavli - nám enským to můe být jedno ne, a neví kolik viděl Bigben ztopořených penisů - třeba na vojně je měřili taky. A co si budeme povídat, nezáleí a tak na velikosti ale na ikovnosti.
Take mui, můe ho mít velkýho, ale kdy bude myslet jen sám na sebe a ne na partnerku, bude Ti ta velikost uplně naprd.
Díky, takhle jsem to nějak myslel, ale radi končím.
Není tady
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
hele, mně je úplně jedno, co si kdo kde honí, já to jako bigben neproívám
a jasně, nevím, kolik viděl bigben ztopořených penisů, třeba nebyl jen na kolegyně, ale i na kolegy
Není tady
Pavli
Chlapi prostě asi na tom lpěj
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Take mui, můe ho mít velkýho, ale kdy bude myslet jen sám na sebe a ne na partnerku, bude Ti ta velikost uplně naprd.hele, mně je úplně jedno, co si kdo kde honí, já to jako bigben neproívám
a jasně, nevím, kolik viděl bigben ztopořených penisů, třeba nebyl jen na kolegyně, ale i na kolegy
Můu se zeptat co jsem ti udělal, e do mě tak ije. To ví, e jsem nějaké penisy za svůj ivot viděl, i kdy ne ztopořených, ale i podle velikosti v normálním stavu se pozná, kdo je vyvinutý víc a kdo míň. A jetě jedna info pro tebe - na kluky nejsem.
Upravil(a) Bigben61 (21. 10. 2012 18:57)
Není tady
mu1 napsal(a):
ch
Hele mui, se nick mu nebo mu 1?
Není tady
ty na mně taky nejsi zrovna příjemnej, tak co se diví.
jinak z klidovýho stavu bych zas a tak nedělala závěry.
Není tady