29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,že jsme byli ve škole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve sprše.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, že ta velikost co píše muž je akorát. Ani malej, ani velkej.
promin ale po 16ti letech že ti partner řekl že pro něho je milování lepší a lepší to tak možná s milenkou bud realistka duše to je kec. a ty ses trochu naivka holka
Není tady
holcina napsal(a):
pavli, správně píšeš, že to holky řeší taky - v určitým věku:-)))
měřit nemusím, vyhovující:-))))
o čem jiným? pro některou může být velkej, pro některou zas malej ne? Jak je každá ženská jiná tak i každý chlap - naštěstí
ano, holky většinou řeší v určitým věku, ale nejen v dospívání. kdyby to tak bylo, neběhalo by po světě tolik silikonových prsou
a chlapi otázku velikosti berou jinak, oni si asi z nějákého důvodu myslí, že čím větší, tím lepší = je větší chlap. když ho mají malýho - třeba z jejich pohledu, z tvýho se to tak jevit nemusí, myslím, asi jim to docela mává se sebevědomím.
Není tady
muž1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,že jsme byli ve škole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve sprše.
Ale řekla bych odhadem, že ta velikost co píše muž je akorát. Ani malej, ani velkej.promin ale po 16ti letech že ti partner řekl že pro něho je milování lepší a lepší to tak možná s milenkou bud realistka duše to je kec. a ty ses trochu naivka holka
na dusičku teď útočíš proč ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
pavli, správně píšeš, že to holky řeší taky - v určitým věku:-)))
měřit nemusím, vyhovující:-))))
o čem jiným? pro některou může být velkej, pro některou zas malej ne? Jak je každá ženská jiná tak i každý chlap - naštěstíano, holky většinou řeší v určitým věku, ale nejen v dospívání. kdyby to tak bylo, neběhalo by po světě tolik silikonových prsou
a chlapi otázku velikosti berou jinak, oni si asi z nějákého důvodu myslí, že čím větší, tím lepší = je větší chlap. když ho mají malýho - třeba z jejich pohledu, z tvýho se to tak jevit nemusí, myslím, asi jim to docela mává se sebevědomím.
S tím souhlasím. Chlapi se domnívaj, čím větší, tím lepší. A přitom ženská o tomhle nepřemýšlí. Jasně podprůměrný mini je rarita, ale i když ženská miluje, nevadí jí to. Nevím, proč to chlapi řeší, a že jim to mává se sebevědomím, to vím. Chtějí ujišťovat, jak ho maj supr.
A zase když je velký než ten průměr, může to ženskou i bolet. Ale fakt záleží na domluvě těch dvou.
Není tady
muž1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Ale řekla bych odhadem, že ta velikost co píše muž je akorát. Ani malej, ani velkej.promin ale po 16ti letech že ti partner řekl že pro něho je milování lepší a lepší to tak možná s milenkou bud realistka duše to je kec. a ty ses trochu naivka holka
Víš houby, ale hádat se s Tebou nebudu.
Není tady
Já bych se s takovými mírami moc nevytahoval a myslím si, že jsou menší než průměrné u českých mužů. No ale říká se že při milování na velikosti nezáleží a tak nebuď smutnej.
Upravil(a) Bigben61 (21. 10. 2012 12:32)
Není tady
já si asi dneska sedím na vedení a vůbec nechápu bigbenovu větu.
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, ať není smutnej a tak. že by bigben nebyl zase až tak big a těch jeho 17 mu záviděl
Není tady
dusička napsal(a):
muž1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Víš houby, ale hádat se s Tebou nebudu.
ja se taky hadat nebudu kazdej mame jinej nazor tim to konci
Není tady
PPavlaa napsal(a):
muž1 napsal(a):
dusička napsal(a):
na dusičku teď útočíš proč ?
neutočím jenom sem řekl svuj názor na jinou věc co s tím nesouvisí dobře nakonec se debata stejně stočila kamsi jinam takže je to fuk celkem
Není tady
PPavlaa napsal(a):
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, ať není smutnej a tak. že by bigben nebyl zase až tak big a těch jeho 17 mu záviděl
Nechci tady rozebírat, jak jsem na tom zrovna já, ale těch 17/5 se mi zdá málo. Proto jsem psal, že při sexu na velikosti většinou nezáleží. Tohle není přece jedovatost, ale realita.
Není tady
muž1 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
muž1 napsal(a):
promin ale po 16ti letech že ti partner řekl že pro něho je milování lepší a lepší to tak možná s milenkou bud realistka duše to je kec. a ty ses trochu naivka holkana dusičku teď útočíš proč ?
neutočím jenom sem řekl svuj názor na jinou věc co s tím nesouvisí dobře nakonec se debata stejně stočila kamsi jinam takže je to fuk celkem
jo, nesouvisí, navíc prd můžeš vědět, jak to mezi ní a manželem je.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, ať není smutnej a tak. že by bigben nebyl zase až tak big a těch jeho 17 mu závidělNechci tady rozebírat, jak jsem na tom zrovna já, ale těch 17/5 se mi zdá málo. Proto jsem psal, že při sexu na velikosti většinou nezáleží. Tohle není přece jedovatost, ale realita.
no, když pominu fakt, že se ptal na názor žen a ty jak tvrdíš, mezi nohama camprdlíka máš - tak mi i tak to, cos napsal, přijde úplně mimo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
stejně tak to, proč ta jedovatost z jeho strany, ať není smutnej a tak. že by bigben nebyl zase až tak big a těch jeho 17 mu závidělNechci tady rozebírat, jak jsem na tom zrovna já, ale těch 17/5 se mi zdá málo. Proto jsem psal, že při sexu na velikosti většinou nezáleží. Tohle není přece jedovatost, ale realita.
no, když pominu fakt, že se ptal na názor žen a ty jak tvrdíš, mezi nohama camprdlíka máš - tak mi i tak to, cos napsal, přijde úplně mimo.
Tak se tedy omlouvám, že jsem vstoupil do diskuse. Jenom bych chtěl vědět co jsi myslela tímhle : "jak tvrdíš, mezi nohama camprdlíka máš - tak mi i tak to, cos napsal, přijde úplně mimo". Já tomu nerozumím.
Upravil(a) Bigben61 (21. 10. 2012 13:48)
Není tady
bigbene, když se mrkneš na statistiky, tak ještě nedávno byla průměrná délka něco kolem 13 cm, teď je to cca 15. takže těch 17 je spíš nadprůměr, proti tomu, co se uvádí. takže jo, opravdu mi to, co píšeš "Já bych se s takovými mírami moc nevytahoval a myslím si, že jsou menší než průměrné u českých mužů" přijde mimo.
navíc opravdu nechápu, proč se do toho pleteš ty, jako chlap. nebo takhle - kolik jsi viděl za svůj život ztopořených penisů ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
bigbene, když se mrkneš na statistiky, tak ještě nedávno byla průměrná délka něco kolem 13 cm, teď je to cca 15. takže těch 17 je spíš nadprůměr, proti tomu, co se uvádí. takže jo, opravdu mi to, co píšeš "Já bych se s takovými mírami moc nevytahoval a myslím si, že jsou menší než průměrné u českých mužů" přijde mimo.
navíc opravdu nechápu, proč se do toho pleteš ty, jako chlap. nebo takhle - kolik jsi viděl za svůj život ztopořených penisů ?
Možná jsi měla smůlu, ale jsou asi i větší. Nechápu, co tady potom řešit, když bereš jako směrodatné údaje ze statistik. Mám ti snad poslat foto mého biga?
Není tady
chovej se prosím tě jako chlap, ne jako debil, vypadáš fakt zoufale.
Není tady
Se nezlob, ale připadá mi ujeté se vůbec na tohle téma bavit. Ty si myslíš, že je normální se ptát jestli jsou míry 17/5 normální? Předpokládám, že ten pán chtěl, aby se tady dozvěděl, že je naprůměrně vyvinutý. Víc nic.
Není tady
tak se na to téma nebav, když ti přijde ujetý, nikdo tě nenutí. mimochodem, tobě tohle přijde ujetý, ale psát mi, jestli mi máš poslat fotku toho tvýho ti přijde normální tak tohle přijde úchylný a hovadský zase mně.
tobě se vůbec na sexuologický líbí, že jo
připadáš mi jako malej, žáírlivej jarda, co nemůže překousnout, jaký má pepíček vedle na písečku autíčko a vzteká se a dokazuje, že on má daleko lepší
Není tady
Bigben61 napsal(a):
Se nezlob, ale připadá mi ujeté se vůbec na tohle téma bavit. Ty si myslíš, že je normální se ptát jestli jsou míry 17/5 normální? Předpokládám, že ten pán chtěl, aby se tady dozvěděl, že je naprůměrně vyvinutý. Víc nic.
Bych řekla, že Bigben na to kápl. Muž si chtěl pohonit své ego.
A jelikož je Bigben chlap, a jako každý chlap chce být nejlepší, trošku to mužovi připepřil.
Pavli - nám ženským to může být jedno ne, a nevíš kolik viděl Bigben ztopořených penisů - třeba na vojně je měřili taky. A co si budeme povídat, nezáleží až tak na velikosti ale na šikovnosti.
Takže muži, můžeš ho mít velkýho, ale když budeš myslet jen sám na sebe a ne na partnerku, bude Ti ta velikost uplně naprd.
Není tady
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
A jelikož je Bigben chlap, a jako každý chlap chce být nejlepší, trošku to mužovi připepřil.
Pavli - nám ženským to může být jedno ne, a nevíš kolik viděl Bigben ztopořených penisů - třeba na vojně je měřili taky. A co si budeme povídat, nezáleží až tak na velikosti ale na šikovnosti.
Takže muži, můžeš ho mít velkýho, ale když budeš myslet jen sám na sebe a ne na partnerku, bude Ti ta velikost uplně naprd.
Díky, takhle jsem to nějak myslel, ale radši končím.
Není tady
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
hele, mně je úplně jedno, co si kdo kde honí, já to jako bigben neprožívám
a jasně, nevím, kolik viděl bigben ztopořených penisů, třeba nebyl jen na kolegyně, ale i na kolegy
Není tady
Pavli
Chlapi prostě asi na tom lpěj
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
Takže muži, můžeš ho mít velkýho, ale když budeš myslet jen sám na sebe a ne na partnerku, bude Ti ta velikost uplně naprd.hele, mně je úplně jedno, co si kdo kde honí, já to jako bigben neprožívám
a jasně, nevím, kolik viděl bigben ztopořených penisů, třeba nebyl jen na kolegyně, ale i na kolegy
Můžu se zeptat co jsem ti udělal, že do mě tak šiješ. To víš, že jsem nějaké penisy za svůj život viděl, i když ne ztopořených, ale i podle velikosti v normálním stavu se pozná, kdo je vyvinutý víc a kdo míň. A ještě jedna info pro tebe - na kluky nejsem.
Upravil(a) Bigben61 (21. 10. 2012 18:57)
Není tady
muž1 napsal(a):
ch
Hele muži, seš nick muž nebo muž 1?
Není tady
ty na mně taky nejsi zrovna příjemnej, tak co se divíš.
jinak z klidovýho stavu bych zas až tak nedělala závěry.
Není tady