29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny,hlavně ženy hledám odpověd na jednoduchý dotaz. Zajíma mě co si ženy myslí o penisu který má míry 17cm délka a 5cm šířka samozdřejmě při erekci. Zajíma mě jestli je na vás moc velký? nebo jaké máte zkušenosti? dik
Upravil(a) muž (20. 10. 2012 18:25)
Není tady
asi nevíte co psat zajíma mě jestli je velký nebo malý není těžky něco napsat ne
Není tady
Pro mě je tahle velikost tak akorát.A myslím,že je i nejběžnější nebo aspoň podle mých zkušeností.
Není tady
"TEDA VIKI, TY MÁŠ ALE PÉRO"
Není tady
akorát na kouření, tam dole by se ztratil.
Není tady
já bych řekla, že tak běžnej průměr, proč se ptáš ?
Není tady
Kamča87 napsal(a):
"TEDA VIKI, TY MÁŠ ALE PÉRO"
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Teda,to jsi zvyklá na pořádný utahováky,co?
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Teda,to jsi zvyklá na pořádný utahováky,co?
To ne, ale přesně vím, co si ten muž chce přečíst.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
To ne, ale přesně vím, co si ten muž chce přečíst.
Není tady
Ráda bych odpověděla, ale protože jsem nikdy neměřila a odhad mám špatný tak nemůžu:-)) zajímalo by mě co tě vede k tomu si měřit penis :-)
Není tady
holči, myslím, že neexistuje chlap, kterej by si nikdy nezměřil :-)))
Není tady
Tak já jsem taky nikdy neměřila. Ale matně si pamatuju, že kluci na základce se přeměřovali a hlásili míry.
někdy kolem paté třídy?
. že by se muž vrátil do dětských let?
Upravil(a) dusička (21. 10. 2012 11:25)
Není tady
To se musím zeptat, na ty míry:-))
A k čemu jim to je, když je každá ženská stejně jiná?
Není tady
dusička napsal(a):
Tak já jsem taky nikdy neměřila. Ale matně si pamatuju, že kluci na základce se přeměřovali a hlásili míry.
![]()
někdy kolem paté třídy?
no to nevím, jak na základce, v páté třídě si myslím, že nemají ještě co měřit, to se mi zdá dost přitažený za vlasy, já spíš slyšela, že třeba si měřili na vojně a tak, spíš prostě pozdějc ..
ale je to vlastně jedno.
já bych se mu ale nevysmívala, že se vrací do dětských let, zbytečně ho shazuješ. prostě chlapi to asi dělají, fakt bych řekla, že aspoň jednou v životě to udělal každej, jen ne každej se ti s tím bude chlubit ..
však holky taky v určitým věku řeší velikost prsou. chlapi zase řeší tohle, no.
Není tady
ch
Upravil(a) muž1 (21. 10. 2012 11:40)
Není tady
Pavli nevím, vím,že jsme byli ve škole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve sprše.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, že ta velikost co píše muž je akorát. Ani malej, ani velkej.
Není tady
holcina napsal(a):
To se musím zeptat, na ty míry:-))
A k čemu jim to je, když je každá ženská stejně jiná?
to se nemusíš ptát, to si můžeš změřit, nebo se bojíš to vzít do ruky :-)))
to je přece o něčem úplně jiným, jak o tom, že každá ženská je jiná.
Není tady
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,že jsme byli ve škole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve sprše.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, že ta velikost co píše muž je akorát. Ani malej, ani velkej.
jojo, taky bych řekla, že tak průměr ..
Není tady
dusička napsal(a):
![]()
někdy kolem paté třídy?
chlapi si je měřijou uplně běžně každej chce vědět jak na to je asi toho o chlapech moc nevíš dušičko
Není tady
pavli, správně píšeš, že to holky řeší taky - v určitým věku:-)))
měřit nemusím, vyhovující:-))))
o čem jiným? pro některou může být velkej, pro některou zas malej ne? Jak je každá ženská jiná tak i každý chlap - naštěstí
Není tady
Kamča87 napsal(a):
neztratil ja se držím vždycky při straně a přesně viš co chcu slyšet já sám to nevím to je ok
Není tady
muž1 napsal(a):
dusička napsal(a):
![]()
někdy kolem paté třídy?
chlapi si je měřijou uplně běžně každej chce vědět jak na to je asi toho o chlapech moc nevíš dušičko
Jo, máš pravdu, že o chlapech nic nevím.
A muži, k čemu Ti to měření vlastně je?
Není tady
dusička napsal(a):
muž1 napsal(a):
dusička napsal(a):
![]()
někdy kolem paté třídy?
Jo, máš pravdu, že o chlapech nic nevím.
![]()
A muži, k čemu Ti to měření vlastně je?
no tak vlastně k ničemu žejo ale jen tak mě to zajímá víš
Není tady
ptám se protože mě to zajíma někde sem četl názor naké holky ze její přítel má taky takový míry a že je to na nu moc velký a to si já nemyslím taky se všude říka že pruměr v čr je kolem 15ti cm a to si taky nemyslím to už je podle mě mín a názory tady to potvrzují že tech 17/5 je pruměr takže dobrý díky všem za jejich názory tak sem si řekl že si udělám pruzkum jde jenom o pr... nic vic jinak ja sem taky vyrovnanej a rad s tim co mam
Není tady