6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny,hlavně eny hledám odpověd na jednoduchý dotaz. Zajíma mě co si eny myslí o penisu který má míry 17cm délka a 5cm ířka samozdřejmě při erekci. Zajíma mě jestli je na vás moc velký? nebo jaké máte zkuenosti? dik
Upravil(a) mu (20. 10. 2012 18:25)
Není tady
asi nevíte co psat zajíma mě jestli je velký nebo malý není těky něco napsat ne
Není tady
Pro mě je tahle velikost tak akorát.A myslím,e je i nejběnějí nebo aspoň podle mých zkueností.
Není tady
"TEDA VIKI, TY MÁ ALE PÉRO"
Není tady
akorát na kouření, tam dole by se ztratil.
Není tady
já bych řekla, e tak běnej průměr, proč se ptá ?
Není tady
Kamča87 napsal(a):
"TEDA VIKI, TY MÁ ALE PÉRO"
Není tady
Kamča87 napsal(a):
Teda,to jsi zvyklá na pořádný utahováky,co?
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Kamča87 napsal(a):
Teda,to jsi zvyklá na pořádný utahováky,co?
To ne, ale přesně vím, co si ten mu chce přečíst.
Není tady
Kamča87 napsal(a):
To ne, ale přesně vím, co si ten mu chce přečíst.
Není tady
Ráda bych odpověděla, ale protoe jsem nikdy neměřila a odhad mám patný tak nemůu:-)) zajímalo by mě co tě vede k tomu si měřit penis :-)
Není tady
holči, myslím, e neexistuje chlap, kterej by si nikdy nezměřil :-)))
Není tady
Tak já jsem taky nikdy neměřila. Ale matně si pamatuju, e kluci na základce se přeměřovali a hlásili míry. někdy kolem paté třídy? . e by se mu vrátil do dětských let?
Upravil(a) dusička (21. 10. 2012 11:25)
Není tady
To se musím zeptat, na ty míry:-))
A k čemu jim to je, kdy je kadá enská stejně jiná?
Není tady
dusička napsal(a):
Tak já jsem taky nikdy neměřila. Ale matně si pamatuju, e kluci na základce se přeměřovali a hlásili míry. někdy kolem paté třídy? . e by se mu vrátil do dětských let?
no to nevím, jak na základce, v páté třídě si myslím, e nemají jetě co měřit, to se mi zdá dost přitaený za vlasy, já spí slyela, e třeba si měřili na vojně a tak, spí prostě pozdějc ..
ale je to vlastně jedno.
já bych se mu ale nevysmívala, e se vrací do dětských let, zbytečně ho shazuje. prostě chlapi to asi dělají, fakt bych řekla, e aspoň jednou v ivotě to udělal kadej, jen ne kadej se ti s tím bude chlubit ..
vak holky taky v určitým věku řeí velikost prsou. chlapi zase řeí tohle, no.
Není tady
ch
Upravil(a) mu1 (21. 10. 2012 11:40)
Není tady
Pavli nevím, vím,e jsme byli ve kole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve spre.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, e ta velikost co píe mu je akorát. Ani malej, ani velkej.
Není tady
holcina napsal(a):
To se musím zeptat, na ty míry:-))
A k čemu jim to je, kdy je kadá enská stejně jiná?
to se nemusí ptát, to si můe změřit, nebo se bojí to vzít do ruky :-)))
to je přece o něčem úplně jiným, jak o tom, e kadá enská je jiná.
Není tady
dusička napsal(a):
Pavli nevím, vím,e jsme byli ve kole v přírodě. A měřili si "ho" určitě v klidu, jasně. Ve spre.
Já jsem se o to nikdy nezajímala.
Ale řekla bych odhadem, e ta velikost co píe mu je akorát. Ani malej, ani velkej.
jojo, taky bych řekla, e tak průměr ..
Není tady
dusička napsal(a):
chlapi si je měřijou uplně běně kadej chce vědět jak na to je asi toho o chlapech moc neví duičko
Není tady
pavli, správně píe, e to holky řeí taky - v určitým věku:-)))
měřit nemusím, vyhovující:-))))
o čem jiným? pro některou můe být velkej, pro některou zas malej ne? Jak je kadá enská jiná tak i kadý chlap - natěstí
Není tady
Kamča87 napsal(a):
neztratil ja se drím vdycky při straně a přesně vi co chcu slyet já sám to nevím to je ok
Není tady
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
chlapi si je měřijou uplně běně kadej chce vědět jak na to je asi toho o chlapech moc neví duičko
Jo, má pravdu, e o chlapech nic nevím.
A mui, k čemu Ti to měření vlastně je?
Není tady
dusička napsal(a):
mu1 napsal(a):
dusička napsal(a):
Jo, má pravdu, e o chlapech nic nevím.
A mui, k čemu Ti to měření vlastně je?
no tak vlastně k ničemu ejo ale jen tak mě to zajímá ví
Není tady
ptám se protoe mě to zajíma někde sem četl názor naké holky ze její přítel má taky takový míry a e je to na nu moc velký a to si já nemyslím taky se vude říka e pruměr v čr je kolem 15ti cm a to si taky nemyslím to u je podle mě mín a názory tady to potvrzují e tech 17/5 je pruměr take dobrý díky vem za jejich názory tak sem si řekl e si udělám pruzkum jde jenom o pr... nic vic jinak ja sem taky vyrovnanej a rad s tim co mam
Není tady