Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 20. 10. 2012 20:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Muze te me pomoct/poradit? TVRDE na me zeny!

dusička napsal(a):

Máte něco proti courám? big_smile
Je to její život, no tak co, tak je veselejší, pomiluje se. Jasně, pokavad používaj ochranu, tak není co řešit.
Já mám kamarádku, která dělá společnici. A řeknu Vám, pokecám si s ní daleko líp, než nějakou "slušnou" ženskou.
Gio - kdyby tě chtěla pro prachy, tak s Tebou dál sexuje a bude dělat, jak Tě miluje. Ona Ti řekla, že s Tebou být nechce, ano jako kamarádka, ale to je všechno.
Gio - Tebe štve, že Tě nechce ani kvůli penězům co?
No ale vždyt víš, za peníze si lásku nekoupíš.

s tímhle souhlasím stolt

jinak mi to nedá, abych si nerejpla do těch našich slušných babinetek, z čehože to usuzují, že je to vypočítavá mrcha, která ho má jen pro prachy, že by podle sebe soudím tebe ?

Upravil(a) PPavlaa (20. 10. 2012 20:44)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 20. 10. 2012 20:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Osobně si myslím, že tě měla za "kasičku" - vždyť jsi ji platil i za to, že ve čtvrtek přijela za tebou (ostatně - asi je nezaměstnaná, která pracující žena by mohla mít každý pátek dovolenou, že?). Určitě za tebou nejezdila s naditou taškou plnou potravin, aby ti vařila, takže ty dny jsi ji zajišťoval obživu. vrchol tedy bylo, že se nechala odvést tebou za svým milencem.
Dál mi tam nějak nehraje to, že chtěla s tebou být při rozjezdu toho svého podniku - prostě vidím to spíše tak, že u tebe vycítila kapitál a hodlala z toho těžit. Jenže to přepískla s chováním  a nedošlo ji, že možná nejsi takový hlupák, za jakého tě měla, že dokážeš vidět, co se okolo tebe děje - což tys vycítil a proto jsi byl při té jízdě za jejím milencem tak odtažitý.
Fakt by to nebyla pro tebe dobrá partie, mě osobně by například odradilo i to, že nedokázala vychovat své dva syny, kteří skončili někde po polepšovnách - možná že neměla vůbec čas se jim jako matka věnovat, byla zaneprázdněna svými "aktivitami" Co mám na mysli za aktivity je snad jasné, její skóre vypovídá.
Jinými slovy - je to pěkná "coura" a buď rád, že tě neodhadla, protože tak, jak s tebou orala by postupem času bylo ještě evidentnější. A pokud očekáváš, že by se mohla změnit, tak na to zapomeň - jiná nebude. Hledala jen zajištění a hlupáka navrch, aby si mohla dál pěstovat své aktivity.
Vycítila, že ty tím hlupákem prostě nejsi, tak proč by ztrácela čas - roky ji běží. Hlupáků je na světě stále dost, on se nějaký najde.

že se ji nepodařilo vychovat pořádně syny mohlo být ovlivněno daleko více věcma, děcko v polepšovně, to se může stát nám všem bez ohledu na to, jak moc se snažíš.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#53 20. 10. 2012 20:53

Gio
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Gio napsal(a):

Modroočka napsal(a):

laminanonte napsal(a):

já nevím, ale přijde mi divný, že ženská dá chlapovi hned první večer.. o takové bych  si myslela své. Jako chlap to vidíš asi jinak..

Lami, to bych tak kriticky neviděla, někdy se to může stát, vyplyne to ze situace a nemusí ta ženská být hned "coura" a chlap "obšourník".

laminanonte napsal(a):

A to že pálí za ženatým..řekla bych, že jí to zakázané ovoce chutná víc, než legitimní vztah.

Tak to je už jiná kapitola,ale za to Gio nemůže a nevěděl to.

A v tomhle je to jasný, Gio jí byl dobrej jako náhražka a bylo by to tak pořád dokola, no a pokud by ji ženáč poslal k vodě na dobro,zůstala by s Giem, ale nebylo by to z lásky. Zase by byl náhražka,jen dlouhodobá.

Wow, porad se neco ucim smile  Opravdu Vase pohledy me pomahaji. Dekuji

PS: Byla 2x vdana -1) pry odesla s tremi detmi po 12 letech, 2) pry je vihodil na ulici po 11 letech. To vse se prihodilo jen pred osmi mesici. Pak se ojevil pritel a dalsich 6 milencu a pak jsem prisel na radu ja. Ma hezkou dceru ale dva kluci jsou uplni blazni ktery prosli vetsinu casu v polepsovnach a nebo na polici. Opravdu strasny. Dcera bydli s matkou u babicky v jednom malem pokoji a kluci bydli v nakem statku u byvale vychvatelky z polepsovny.. Tak ze to ma doma pekne komplikovane.... asi je take poznamenana.

Moc me je ji lito, nema to vubec lehke. (byla opravdu MOC nezna "kdys sme byli sami)

prosím tě, to snad není ani možný, jaký ty máš přehled o počtu jejích milenců, o tom, kolikrát měla sex s předchozím přítelem a kde ..
tohle si fakt říkáte ?

ANO to me vse rekla - prisaham (trochu me to vadilo a le to nic.... vazil jsem si jeji uprimnost

Není tady

#54 20. 10. 2012 20:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kolikátý večer by měla ženská chlapovi dát...

Tohle je hodně zajímavá otázka, přesahující rámec tohoto vlákna big_smile

hele, kocour, vítej zpátky wink

Není tady

#55 20. 10. 2012 20:57

Gio
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Gio, já bych šel od toho. Ta ženská mi připadá - mírně řečeno - divná va
Tedy pokud je to všechno opravdu tak, jak píšeš...

Opravdu je - jinak by to nemelo smysl to sem davat a zadat o pomoc.....

Není tady

#56 20. 10. 2012 21:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Gio napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Gio napsal(a):

PS: Byla 2x vdana -1) pry odesla s tremi detmi po 12 letech, 2) pry je vihodil na ulici po 11 letech. To vse se prihodilo jen pred osmi mesici. Pak se ojevil pritel a dalsich 6 milencu a pak jsem prisel na radu ja. Ma hezkou dceru ale dva kluci jsou uplni blazni ktery prosli vetsinu casu v polepsovnach a nebo na polici. Opravdu strasny. Dcera bydli s matkou u babicky v jednom malem pokoji a kluci bydli v nakem statku u byvale vychvatelky z polepsovny.. Tak ze to ma doma pekne komplikovane.... asi je take poznamenana.

Moc me je ji lito, nema to vubec lehke. (byla opravdu MOC nezna "kdys sme byli sami)

prosím tě, to snad není ani možný, jaký ty máš přehled o počtu jejích milenců, o tom, kolikrát měla sex s předchozím přítelem a kde ..
tohle si fakt říkáte ?

ANO to me vse rekla - prisaham (trochu me to vadilo a le to nic.... vazil jsem si jeji uprimnost

nevím, myslím, že je lepší asi si neříkat, co bylo před. ono je stejně důležitější, co je teď a minulost kolikrát nadělá jen paseku ve vztazích.

Není tady

#57 20. 10. 2012 22:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

PPavlaa napsal(a):

že se ji nepodařilo vychovat pořádně syny mohlo být ovlivněno daleko více věcma, děcko v polepšovně, to se může stát nám všem bez ohledu na to, jak moc se snažíš.

Já ti Ppavli teda nevím....komu se co může stát, o sobě vím, že moje děti mám vychované tak, že ani okolnosti by to nezměnily. Asi to bylo tím, že jsem se dětem věnovala a dokázala je vychovat v morální bytosti. cool
Ale naprosto dokážu pochopit některé matky, zejména ty, co třeba vychovávají děcka samy, že toho mají na hrbu tolik naloženo, že prostě tu vychovu nezvládnou, a ten její výkvět se chytne nějaké pouliční elity a už to jede. Připouštím, že pokud bych byla nymfomanka a bylo by pro mě prioritou uspokojit svůj chtíč, že bych asi na tu svou drůbež taky čas neměla, pokud bych tedy ještě navrch měla být samoživitelka a pracovně někde uchycená. No - ono jde možná o to, jaké kdo má v životě priority a co je ochoten pro ně udělat.

Ještě douška pro dusičku - od peněz se odvíjí vše - třeba i ta prachobyčejná spokojenost ve vztazích. Pak se třeba nemusí kdekdo uchylovat k náhražkám mimo vztah s vidinou, že jinde není ten chleba o dvou kůrkách.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#58 21. 10. 2012 11:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

zklami, jasně. jen víš co - kolikrát se děcku věnuješ, všechno je jak má být a pak se prostě stane něco - a všechno jde víš kam. jeden prostě nikdy neví. bohužel znám děcka z rodin, kde se rozhodně nedá říct, že se rodiče děckám nevěnovali, že by byly problémové, ale pak přišlo něco, kdy se to všechno otočilo a nezmohli nic, ani po dobrým, ani po zlým.
takže si myslím, že člověk může fakt jen doufat, že to klapne a děcko bude ok, ale na jisto to říct, si myslím, nemůže nikdo z nás. nikdy nevíš, co tě potká. tohle se prostě stává i v těch lepších rodinách smile
a kdo ví, jak to celé bylo u partnerky gia. můžeš mít pravdu, nemusíš, kdo ví. těch faktorů, kdy se to takhle svezlo mohlo být víc. neznáme ji ani já, ani ty, fakt těžko říct, co bylo a proč.

Není tady

#59 21. 10. 2012 11:19

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

já jsem vůbec nikde nanapsala, že paní je coura..to je ostatně její věc, ale za sebe si myslím, že Gio o nic nepřijde, když se s ní už nebude vídat.. pokud on je citlivá duše, jistě mu nebude lhostejné, že paní ráda střídá partnery v posteli a na to celou dobu poukazuji.
On si musí stanovit co hledá,buď ženu pro vztah, nebo přítelkyni k občasným schůzkám. Pokud pro vztah, tak tahle ženská nebude to pravé ořechové, pokud jen na pobavení, tak to naopak bude ono.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#60 21. 10. 2012 11:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dobře, ale já se ti jen snažím říct, že to mohlo být jen pitomé období, kdy blbla a nevěděla, do který postele dřív skočit.
vůbec to nemusí být o tom, že je taková normálně. klidně může mít vztah, kdy nebude vyhledávat jiný chlapy.
ale taky může být z těch, co ji jeden chlap k životu nestačí, to je pravda. ale to nevím, jestli se dá posoudit z těch pár info, co tu o ni gio psal, neznáme ji a do nikoho nevidíme.
jinak si myslím, že gio i ona jsou rozdílní a na té paní mi taky něco smrdí, to nebudu tvrdit, že ne. ale kdo ví, jak všechno je.
já bych to asi nechala plavat a ono se časem uvidí.

Není tady

#61 21. 10. 2012 11:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Jen chci napsat, že se paní nezastávám, taky mi na ní něco nevím co nesedí. Ale nebudu soudit. Taky je fakt,že to slyšíme jen z jedné strany od Gia. Gio hledal velkou lásku, a paní - to není ono no.
A co se týče dětí.
Jak píše Pavla, i ve "slušných" rodinách se může stát cokoliv.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#62 21. 10. 2012 12:17

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Gio napsal(a):

PS: Byla 2x vdana -1) pry odesla s tremi detmi po 12 letech, 2) pry je vihodil na ulici po 11 letech. To vse se prihodilo jen pred osmi mesici. Pak se ojevil pritel a dalsich 6 milencu a pak jsem prisel na radu ja. Ma hezkou dceru ale dva kluci jsou uplni blazni ktery prosli vetsinu casu v polepsovnach a nebo na polici. Opravdu strasny. Dcera bydli s matkou u babicky v jednom malem pokoji a kluci bydli v nakem statku u byvale vychvatelky z polepsovny.. Tak ze to ma doma pekne komplikovane....

Gio, tak ale tohle ne-e. Šest milenců a přítel za osm měsíců, tak to je hustá bilance, ta dáma je teda silnej kalibr. Najdi si normální kočku, tahle je fakt nad rámec normálu. Něco tam asi nebude úplně OK v téhle rodince. Nevím, nechci soudit, ale abys u toho nebyl, promiň, za troubu. Nejen chlapi umí být ve vztahu haj.zlíci,          ale i ženský umí být potvory mazaný.
Tohle fakt nech plavat, to nemá úroveň, to mi věř.

no tak měla tolik milenců a co jako ? člověk kolikrát nadělá v životě takovejch věcí a kravin, na který pak pozdějc není třeba vůbec pyšnej a má se zastřelit, protože měl období, kdy se choval jako blb ?
člověk někdy prostě dělá po rozchodu věci, o kterých je přesvědčenej, že mu pomůžou a který by za normálních okolností neudělal.
tím netvrdím, že ona dáma nemůže mít problém a být divná a prostě na chlapy. ale taky nechci tvrdit, že to tak je. kdo ví co bylo a jak bylo, na to, aby jsme ji tu šmahem odsoudily, máme podle mýho hodně málo info.

hele a u chlapa by vám to přišlo normální nebo by byl taky divný a veselý v rozkroku?

Není tady

#63 21. 10. 2012 12:24

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Já ti Ppavli teda nevím....komu se co může stát, o sobě vím, že moje děti mám vychované tak, že ani okolnosti by to nezměnily. Asi to bylo tím, že jsem se dětem věnovala a dokázala je vychovat v morální bytosti. cool
Ale naprosto dokážu pochopit některé matky, zejména ty, co třeba vychovávají děcka samy, že toho mají na hrbu tolik naloženo, že prostě tu vychovu nezvládnou, a ten její výkvět se chytne nějaké pouliční elity a už to jede. Připouštím, že pokud bych byla nymfomanka a bylo by pro mě prioritou uspokojit svůj chtíč, že bych asi na tu svou drůbež taky čas neměla, pokud bych tedy ještě navrch měla být samoživitelka a pracovně někde uchycená. No - ono jde možná o to, jaké kdo má v životě priority a co je ochoten pro ně udělat.

Ještě douška pro dusičku - od peněz se odvíjí vše - třeba i ta prachobyčejná spokojenost ve vztazích. Pak se třeba nemusí kdekdo uchylovat k náhražkám mimo vztah s vidinou, že jinde není ten chleba o dvou kůrkách.

takovéhle prohlášení si koleduje o velký malér.
Myslím, že ani u sebe si člověk často není jistý, jak se zachová - než přijde k situaci . Nebo jistý si je a pak ...
Sice tohle slovo nepoužívám, ale tentokrát NIKDY bych za nikoho ruku do ohně nedala , že on je taková a makový .
A to si myslím, že mám děti taky dobře vychované, taky jsem se jim věnovala (ač samoživitelka) a zatím mi dělají jen radost a jsem na ně moc pyšná.

Není tady

#64 21. 10. 2012 12:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Gio, tak ale tohle ne-e. Šest milenců a přítel za osm měsíců, tak to je hustá bilance, ta dáma je teda silnej kalibr. Najdi si normální kočku, tahle je fakt nad rámec normálu. Něco tam asi nebude úplně OK v téhle rodince. Nevím, nechci soudit, ale abys u toho nebyl, promiň, za troubu. Nejen chlapi umí být ve vztahu haj.zlíci,          ale i ženský umí být potvory mazaný.

no tak měla tolik milenců a co jako ? člověk kolikrát nadělá v životě takovejch věcí a kravin, na který pak pozdějc není třeba vůbec pyšnej a má se zastřelit, protože měl období, kdy se choval jako blb ?
člověk někdy prostě dělá po rozchodu věci, o kterých je přesvědčenej, že mu pomůžou a který by za normálních okolností neudělal.
tím netvrdím, že ona dáma nemůže mít problém a být divná a prostě na chlapy. ale taky nechci tvrdit, že to tak je. kdo ví co bylo a jak bylo, na to, aby jsme ji tu šmahem odsoudily, máme podle mýho hodně málo info.

hele a u chlapa by vám to přišlo normální nebo by byl taky divný a veselý v rozkroku?

no hele, nechápu, proč ta reakce na mně, já o paní netvrdím, že je veselá v rozkroku.
a u chlapů to neřeším, mně nikdy nepřitahovali ti, co opíchali všechno, co mělo díru a dejchalo. jestli někoho jo, tak ať, je mi to jedno. já si vybírám ty, co vyhovují mně, řešit nevyhovující je ztráta času.

Není tady

#65 21. 10. 2012 12:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

takovéhle prohlášení si koleduje o velký malér.
Myslím, že ani u sebe si člověk často není jistý, jak se zachová - než přijde k situaci . Nebo jistý si je a pak ...
Sice tohle slovo nepoužívám, ale tentokrát NIKDY bych za nikoho ruku do ohně nedala , že on je taková a makový .
A to si myslím, že mám děti taky dobře vychované, taky jsem se jim věnovala (ač samoživitelka) a zatím mi dělají jen radost a jsem na ně moc pyšná.

stoltstolt moje slova

Není tady

#66 21. 10. 2012 12:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Pavli - řekla bych,že Agewa reagovala na Modroočku, a že když kopírovala co si napsala Modroočce že s Tebou souhlasí a jen dodala o těch chlapech.
A jinak bych řekla, že osobně když jsem se zamilovala, neřešila jsem, kolik měl ten chlap ženských, s kým spal a tak. Vždyt to je minulost tak proč se v ní hrabat.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#67 21. 10. 2012 12:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak je fakt, že hrabat se v minulosti asi nemá cenu. stejně jde o to, jaký to je, když jste spolu, ne o to, co bylo.
ale ono zas - znám ženský, co asi našly chlapa, co nenechal žádnou sukni na pokoji a čekaly, že s nimi se to změní, že to bude jiný a když pak náhodou se z toho snu probudily, nestačily se divit hmm
ono to bude stejně kus od kusu, na tohle asi žádný pravidlo není.

Není tady

#68 21. 10. 2012 12:58

agewa
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Pavli - řekla bych,že Agewa reagovala na Modroočku, a že když kopírovala co si napsala Modroočce že s Tebou souhlasí a jen dodala o těch chlapech.
A jinak bych řekla, že osobně když jsem se zamilovala, neřešila jsem, kolik měl ten chlap ženských, s kým spal a tak. Vždyt to je minulost tak proč se v ní hrabat.

přesně tak. omlouvám se, jestli jsi to pochopila jinak

Není tady

#69 21. 10. 2012 13:00

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

tak je fakt, že hrabat se v minulosti asi nemá cenu. stejně jde o to, jaký to je, když jste spolu, ne o to, co bylo.
ale ono zas - znám ženský, co asi našly chlapa, co nenechal žádnou sukni na pokoji a čekaly, že s nimi se to změní, že to bude jiný a když pak náhodou se z toho snu probudily, nestačily se divit hmm
ono to bude stejně kus od kusu, na tohle asi žádný pravidlo není.

an hlavně asi i o situaci.
Je možné, že si paní chtěla jen po rozvodu dokázat , že je stále žádoucí , nebo že sex s někým jiným je lepší než s ex, nebo .....
Nevíme.
Sice já se chovala jinak a tohle by mě asi "nešlo" , ale chápu, že se to může stát a stává.

Není tady

#70 21. 10. 2012 13:03

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Gio napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Nechtel jsem to driv rict aby jste si nemysleli ze ji tady chci znicit, ale uz vsichni mame lepsi obraz a vite ze si ji zastanu kdyz si to zaslouzi..
Jeste malinky detajl - je nimfomanka  -  to me rekla! Milovani sme meli vyborny tak urcite ano. Vubec me to nevadilo (doma). To ze mela sex pred tim me nevadilo - to je velmi malo, nic vtom nevidim!!

no a? třeba to myslela tak , že je prostě vášnivá .
Vzhledem k tomu, jak se používají vyrazy jako ...nymfomanka či frygida v naší společnosti , předpokládám, že většina neví, co přesně znamenají, jen to tuší, ovšem rádi používají.

Není tady

#71 21. 10. 2012 13:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

dusička napsal(a):

přesně tak. omlouvám se, jestli jsi to pochopila jinak

neomlouvej se, dyť o nic nejde, z toho se nestřílí. taky mně to mohlo napadnout, dusičce to došlo bez problémů.

Není tady

#72 21. 10. 2012 13:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

Gio napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nechtel jsem to driv rict aby jste si nemysleli ze ji tady chci znicit, ale uz vsichni mame lepsi obraz a vite ze si ji zastanu kdyz si to zaslouzi..
Jeste malinky detajl - je nimfomanka  -  to me rekla! Milovani sme meli vyborny tak urcite ano. Vubec me to nevadilo (doma). To ze mela sex pred tim me nevadilo - to je velmi malo, nic vtom nevidim!!

no a? třeba to myslela tak , že je prostě vášnivá .
Vzhledem k tomu, jak se používají vyrazy jako ...nymfomanka či frygida v naší společnosti , předpokládám, že většina neví, co přesně znamenají, jen to tuší, ovšem rádi používají.

jj smile

Není tady

#73 21. 10. 2012 13:20

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pavlo, já znám vůbec spoustu lidí, kteří při výběru partnera sáhli do škatulky problémových jedinců, neviděli, neslyšeli a svůj výběr omlouvali tím, že Pepík nebo Maruška vůbec nejsou špatní, jenom měli - chudáci - celý život samou smůlu ... vissla

Gio, ve svých padesáti už jsi chlap, který už musí mít logicky něco za sebou a pokud si tedy pouštíš nějakou paní do života, tedy za účelem, abyste si spolu vytvořili pokud možno hezký vztah, nikoliv proto, abys kvůli nějaké ženské ustavičně brečel jak želva, kudy bys chodil. Tahle paní, kterou sis vybral, není zárukou šťastného vztahu, to je ženská, která se celý život vlastním přičiněním dostává pořád do nějakých svízelných situací a dostává do nich i ty, kteří mají tu smůlu, že se s ní seznámí hmm

Nezlob se na mě, ale na mě to dělá dojem, že to dohozené seznámení nebylo dílem nějaké náhody, ale že paní moc dobře věděla - už než k Tobě přijela - že jsi člověk, který žil léta v cizině, má v Čechách vlastní dům a dá se předpokládat, že je i poměrně dobře finančně zajištěný. Každá - opakuji každá ženská, která jede na víkend k naprosto neznámému člověku - si totiž dopředu alespoň rámcově zjistí, kam vlastně jede a co je její hostitel vlastně zač. A protože její dcera se zná s Tvým kamarádem, paní o Tobě měla už dopředu dostatek informací a tak Ti mám takový neblahý pocit, že kdybys byl obyčejný jouda s malým platem, bez auta a žijící v nájemním bytě, že by paní těžko přijela, potažmo s Tebou okamžitě strávila noc tongue

Nechci se Tě nijak dotkout, ale na mě to skutečně dělá dojem, že jsi byl pro novou známost cíleně vybrán z důvodů, které s upřímnou a nezištnou láskou nemají pranic společného stolt Kdybyste se vy dva seznámili, aniž byste jeden o druhém dopředu věděli cokoliv konkrétního, kdyby paní nebyla zadlužená až po uši, kdyby za sebou neměla poměrně pohnutou minulost, tak bych si sem takové jedovaté postřehy vůbec nedovolila napsat - ale podle toho, co jsi sem napsal Ty mám důvod se domnívat, že to s nějakou láskou ze strany té paní není tak horké a paní místo upřímné a vážné známosti spíše hledá sponzora, kterému budiž odměnou občas nějaký ten nezávazný sex a nemělo by mu vadit, že paní je schopna sedět na dvou či několika židlích současně stolt

Upravil(a) Kiara (21. 10. 2012 13:21)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#74 21. 10. 2012 15:21

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Pavlo, já znám vůbec spoustu lidí, kteří při výběru partnera sáhli do škatulky problémových jedinců, neviděli, neslyšeli a svůj výběr omlouvali tím, že Pepík nebo Maruška vůbec nejsou špatní, jenom měli - chudáci - celý život samou smůlu ... vissla

Gio, ve svých padesáti už jsi chlap, který už musí mít logicky něco za sebou a pokud si tedy pouštíš nějakou paní do života, tedy za účelem, abyste si spolu vytvořili pokud možno hezký vztah, nikoliv proto, abys kvůli nějaké ženské ustavičně brečel jak želva, kudy bys chodil. Tahle paní, kterou sis vybral, není zárukou šťastného vztahu, to je ženská, která se celý život vlastním přičiněním dostává pořád do nějakých svízelných situací a dostává do nich i ty, kteří mají tu smůlu, že se s ní seznámí hmm

Nezlob se na mě, ale na mě to dělá dojem, že to dohozené seznámení nebylo dílem nějaké náhody, ale že paní moc dobře věděla - už než k Tobě přijela - že jsi člověk, který žil léta v cizině, má v Čechách vlastní dům a dá se předpokládat, že je i poměrně dobře finančně zajištěný. Každá - opakuji každá ženská, která jede na víkend k naprosto neznámému člověku - si totiž dopředu alespoň rámcově zjistí, kam vlastně jede a co je její hostitel vlastně zač. A protože její dcera se zná s Tvým kamarádem, paní o Tobě měla už dopředu dostatek informací a tak Ti mám takový neblahý pocit, že kdybys byl obyčejný jouda s malým platem, bez auta a žijící v nájemním bytě, že by paní těžko přijela, potažmo s Tebou okamžitě strávila noc tongue

Nechci se Tě nijak dotkout, ale na mě to skutečně dělá dojem, že jsi byl pro novou známost cíleně vybrán z důvodů, které s upřímnou a nezištnou láskou nemají pranic společného stolt Kdybyste se vy dva seznámili, aniž byste jeden o druhém dopředu věděli cokoliv konkrétního, kdyby paní nebyla zadlužená až po uši, kdyby za sebou neměla poměrně pohnutou minulost, tak bych si sem takové jedovaté postřehy vůbec nedovolila napsat - ale podle toho, co jsi sem napsal Ty mám důvod se domnívat, že to s nějakou láskou ze strany té paní není tak horké a paní místo upřímné a vážné známosti spíše hledá sponzora, kterému budiž odměnou občas nějaký ten nezávazný sex a nemělo by mu vadit, že paní je schopna sedět na dvou či několika židlích současně stolt

možná máš pravdu, pak ale nechápu, proč to byla paní kdo se chtěl rozejít. kdo se rozešel a po dalším vztahu netouží. dokonce ani setkat se již nechce.
a mmch stále známe celou situaci jen z jedné strany a různé informace lze různě vysvětlovat (zvláště když neznáme podrobnosti a jen ten jeden střípeček, který se "světe div se" hodí do obrazu, který je nám předkládán)

Není tady

#75 21. 10. 2012 15:49

Gio
♥♥-----

Devcata, jsem Vam vsem opravdu vdecny za vase nazory ale vse vzalo jiny smer.

Kdyz jsem ji popsal jake ma deti, manzelsvi, kolik milencu atd, to nebylo abych ji poznacil jako spatnou nebo soudit (kolik mela milencu, nebo jake ma deti atd.), to bylo jen pro lepsi pochopeni. Ja zkusim vse lepe popsat jak ja to vidim.

Co vim a s cim se me sverila, mela pekne zivotni peklo. Urcite je dobra a citliva zena a kdyby mela moznost tak by mela jiny zivot. Ja jsem velmi citlivi a snazil jsem se ji pochopit a dat ji v budoucnosti co ji chybelo. Rodiny zivot, klid a pohodli ale to jsem bohuzel nedosahl.

Takhle to vidim ja:
Doma mela prisne rodice, vychodila vysokou skolu a dosahla sve velmi dobre zamestnani (nemuzu rict jake). Doma byli prisny a drzeli ji na uzde, zadne zkusenosti nemela a kdyz se ve 20 letech zamilovala tak si vzala prvniho mangela o 25 let starsiho, ktery ji necim okouzlil ale take ji hned udelal dvojcata ktere porodila C. rezem. On vydelaval a ona byla doma z detmi. Asi po 5 letech on sel do zdravotniho duchodu a role se obratili. Ona musela jit do prace a tim se zmenilo hodne veci, unavena, nebil cas na deti a manzel pry nepritecne zarlil - urcite vedel ze je nimfomanka - (nemyslim to spatne, ja na tom nevidim nic spatneho). Mela doma peklo a kdyz ji znasilnil tak od nej odesla (nevim co se stalo potom anebo kam sla, nebo deti. (mela 3 snim a byla snim 12 let). Akorat vim ze mela dalsi problemy, i deti ji soudili - ona soud vyhrala. To musela byt dalsi tragedie pro matku. Po case si nasla noveho pritele a bydlela snim 10 let, poridili si dohromady barak, platili dohromady vylepsovani, hypoteku a vsechny vydaje (ona porad pracovala), Ona take koupila dalsi domek stim ze tam nastehuje sve deti protoze priteli velmi prekazeli (byli neukazneny, drzi, sprosty a delali hodne problemu). Aby mohla dostat hypoteku na novy domek tak si tam musela prihlasit trvale bydliste a pritel musel vzit hypoteku na prvnim domku na sebe. Musela na nej vse prevest a kdyz to udelala tak ji pritel vyhodil z detmi a se vsim na ulici. Tim padem prisla o veschny penize a investici co v tom mela. Do dnes se snim soudi. To musela byt take opravdu pekna rana. Zena sama,3 deti a financne neschopna vse zvladnout. Vychodisko bylo, pronajmout novy domek, kluki dat nekam a ona z dcerou na zpatek k rodicum do jednoho maleho pokoje a poslouchat vycitky. Musela byt strasne zklamana a zdrcena. V tu dobu ji take umrel velmi blizky pritel ke kteremu hodne citila ale nespala snim (byl terminalne marod a po 14 mesicich umrel ). 

V te situaci do jejiho zivota prisel novy milenec ktery byl blizky kamarad co umrel a nakym spusobem ji pomoh a podeprel ji kdyz to potrebovala (ten sami co ma do ted). Ted zila u rodicu, zivot na nic a jedna tragedie za druhou. Jasne 40 let co je to za zivot, tak se dala na seznamky a zacala hledat novy vztah. Nasla par chlapu se kterymi mela sex ale citu moc ne. (zenaty pritel byl porad v pozadi ale prijel si obcas taky dat (proc ne sex). Pak jsem prisel cirou nahodou ja. Znal jsem jeji dceru a ta me ukazala sve matce pres FB. Jasne ze jsem se ji libil (nejsem vubec osklivi, naopak). Tak kdyz prijela tak mela vse naplanovane. Zamer byl jako vzdy pre tim sex a Cau. Kdyz prijela tak jsem neveril svim ocim. Byla celkem pekne oskliva dokonce silha kdyz si sunda bryle. Venoval jse se ji jen ze slusnosti. byla srandovni a spolecenska.

ALE moment. Jak se vecer vyvijel a dcera zacala pit a maminka take. Vidim jak maminka kranse sama sensualne tancuje a zacal jsem ji venovat vetsi pozornost (jasne ze to byl jeji plan). Pak jsme sli spat, dcera z kamosem do vejmenku a ja sni do me loznice. Nepocital jsem ze budeme mit sex ale kdyz jsem ji zacal hladit tak se ke me obratila a zacala me take hladit a iibat. Byla opravdu cista (dal si sprchu), hodna, nezna a velmi sensualni. Jasne, krasne sme se milovali az do rana kdyz vychazelo slunicko. Pak spat. Kdyz jsme se probudili tak jsme pokracovali v cem jsme skoncili. Libacky, hlazeni, mazleni, proste fantazie. Bylo v tom hodne citu a pochopeni a pekne nam to slo. Prijeli ve ctvrtek a kdyz v nedeli odjizdeli tak plakala a ja taky, ale tim to neskoncilo. Prijizdela kdy mohla i den volna si vzala ktery musela pak dopracovat. Nic ode me nechtela o nic si nerekla. Jen me pomahala, uvarila, uklidila, sli sme se projit, sbirat houby do meho lesa, na ovoce, sbirat kyticky a mazlit se kdyz sme meli chut. Pro me to byla rad na nebi az na ty SMSky ktere porad chodili od jejiho pritele. Parkrat me rekla ze me ma rada a ja jsem nemel duvod ji neverit. Ja ji mel take moc rad a kdyz byla semnou tak to bylo fantasticke (myslim pro oba). Takhle to pokracovalo az do ted nez se stalo co se stalo pred 14ty dny. Vzdy jsem ale citil lehke vahani z jeji strany. Vim ze jsem nemel jezdit natu zabavu citil jsem to uz rano ale jel jsem, tak nak naschval abych videl jak se bude chovat pred pritelem. Vse bylo hrozne. U z jak se nalicila a oblekla. Cesta byla hruza, take jeji chovani na zabave opravdu vse divne.  Chlast, plac a nezajem az skoro odpor ke me.

Zbytek uz vite.
Ja to vidim ze se snazila o novy vztah semnou ale nak jsem selhal. Vycetla me jak jedu a ze jsem se smilencem nerozloucil atd. Myslim ze to mohla byt jen zaminka, ale treba ne - nevim, jsem tak zmateny a proto jsem prisel sem zadat o radu a od zen. Proste nechapu i kdyby to tak bylo proc si semnou nesedla a rekla me co ji vadi. Ja si myslim ze jsem ji za to nestal.
Ano bylo ji semnou dobre, byl jsem nezny, mela klid, utulne prostredi, pohodli a mela kam si zajet se odreagovat a pomazlit. Ta zmena vni byla opravdu silena. Rano po prijezde byl proste konec. Tu negativitu a spatnou vibraci jsem mohl krajet. Mel jsem sevrene srdce a kdys me rekla ze odchazi tak jsem to ocekaval. Plakali jsme oba ale soukromi nebylo tak se to nak utlumilo a pak sem je odvezl na autobus.
Pristi den (v pondel) zavola a navrhla ze budem pratele a ze jestli chci tak ze v patek prijede. Byl jsem uplne zhrouceny tak jsem souhlasil, vduchu jsem doufal ze treba se vyvine zase vic v blizke budoucnosti, jen jsem ji chtel videt a strasne jsem se tesil. Kdyz prijela tak me rekla ze pratele ne jenom kamaradi.  Nerekla proc prijela - jen si delala srandu ze sex ne, ale uklizet a uvarit ano. Kdyz jsem se ji zeptal jestli miluje pritele tak neodpovedela.  Me vse nastvalo tak jsem ji rek tak to nechci Fuck off (zmiz).  Konec.

Rad bych se stohodle vztahu chtel naucit  a poucit do budousna, jake jsou zeny. (neznam to, naposledy jsem byl zenaty 16 let a zadne takove problemy jsem nikdy neresil) Ted jsem rok sam, nasamote a bez kamaradu.
Je to normalni chovani?
Je jednodusi pro zenu prekonat rozchod a vztah?
(Musela vedet jak me nani zalezi, jak me to bude bolet a stejne dokazala odejit)
Muze byt naka sance ze to dame dohromady?
Jak se mam k ni chovat?
Mam ji sebe, nebo ten cas co tady stravila pripominat?
(treba ji poslat fotky ktere jsme delali naposled a ktere nema)
Co se stalo?
Mam o ni bojovat?
Mam ji konktaktovat (chtela by to, ceka na to)?
Je to ztracena zalezitost?
Jsem naivni snilek?
Jsem zbytecne citovka?
Prehanim neco?
Zaslouzi si na ni zapomenout?
Citim co citim protoze jsem sam?
Mam si najit jinou? (mam strach nake nove uskodit)
Vidite neco jinak kdyz jsem ted dodal dalsi vysvetleni?
Mam jen jit dal a zit?
Jak to vidite?

Ano, mam velmi velkou debku, mel jsem sni plany, bisines, bydleni, rodinny zivot a vse co stim je spojene. Rekla me jaky mela zivot a ja jsem ji to chtel vynahradit a podporit aby uz mela zaslouzeny klid a pohodu.  Podle me je to hodna a velmi nezna zena ktera mela hodne velke trapeni a drama. Zustali ji ze vseho urcite pekne jizvy a treba se boji se zamilovat aby se nezklamala jako pred tim. Proste nevim.

Tak po me kocky - roztrhej te kocoura - par uz se to dari - (beru to fajn)

Diky

Upravil(a) Gio (21. 10. 2012 15:57)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí