Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 20. 10. 2012 17:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Muze te me pomoct/poradit? TVRDE na me zeny!

Gio - víš jaký mě lákaj chlapi?
Ti,kteří se nepodbízej, neškemraj o mou přízeň, muž, o kterýho musím jakoby trošku bojovat, nesmím ho mít jistého, ale na druhou stranu mi dělá dobře, když o mě stojí,když vím,že se mu líbím,když vím,že mě chce. Ale to mi nemusí vůbec říkat, to vycítím.
Prostě nesmí dolejzat.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#27 20. 10. 2012 18:18

Gio
♥♥-----

dusička napsal(a):

Máte něco proti courám? big_smile
Je to její život, no tak co, tak je veselejší, pomiluje se. Jasně, pokavad používaj ochranu, tak není co řešit.
Já mám kamarádku, která dělá společnici. A řeknu Vám, pokecám si s ní daleko líp, než nějakou "slušnou" ženskou.
Gio - kdyby tě chtěla pro prachy, tak s Tebou dál sexuje a bude dělat, jak Tě miluje. Ona Ti řekla, že s Tebou být nechce, ano jako kamarádka, ale to je všechno.
Gio - Tebe štve, že Tě nechce ani kvůli penězům co?
No ale vždyt víš, za peníze si lásku nekoupíš.

Bohuzel, ted stebou nemuzu souhlasit.
1) Nmyslim ze je to typicka coura - zena plna jizev ktera hledala nehu a pochopeni (vyhral pritel)
2)Byla dost uprimna ale ne zase natolik ze me vse nerekla (ze porad citi vic k priteli)
3)Pripada me ze chtela abych by kamarad kvuli penezum (proto jsem ji poslal do prcic (nemela sanci me uz oblbnout)
4)Nikdy jsem nemel zapotrebi si lasku kupovat (kdyby si me vic znala tak by si me dala za pravdu)

Není tady

#28 20. 10. 2012 18:20

Gio
♥♥-----

dusička napsal(a):

A už vůbec nechápu, že si dva lidé,kteří se spolu milují říkaj a počítaj, kolik měl kdo kdy partnerů , kdo kde s kým spal a kolikrát.
Určitě věci by se prostě neměli vykládat. NE kvůli tomu,že by člověk chtěl něco zapírat, ale představa,že můj manžel vypráví když jsme spolu chodili, s kým spal a tak, tak by mi to vadilo a žárlila bych, i když bych neměla na co. V tomto - lepší nevědět a neřešit. wink

Tady mas pravdu, byl jsem velmi prekvapeny kdyz to zni vylezlo a bylo me na nic.

Není tady

#29 20. 10. 2012 18:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Gio - takže si myslíš že Tě využívala kvůli penězům?
Jasně, neznám Tě, ani ji, jen mě to tak napadlo, když jsem Tě četla.
Proč myslíš, že s Tebou chtěla kamarádit kvůli penězům? Vždyt kdybyste byli přátelé, upřímní, tak třeba za Tebou nemusí jezdit, ale můžete si psát meily, jak jde život, svoje problémy, radosti, starosti. Prostě tak.
Chtěla po Tobě peníze?
Nebo se chtěla odmilovat od přítele (proto Ti to neřekla) a čekala, co se z Vašeho vztahu vyvine. Jenže... bohužel.
Nezvládla to, a pak Ti to řekla.
Ona určitě ví, že ten "její" není pro ní, že si od něho nechá ubližovat.
A věřím tomu,že se s Tebou měla krásně, že chtěla být s Tebou, že Ti nechtěla ublížit. A proto TI pak řekla, jak to je.
Ale můžu se mýlit.

Není tady

#30 20. 10. 2012 18:26

Gio
♥♥-----

dusička napsal(a):

Ti,kteří se nepodbízej, neškemraj o mou přízeň, muž, o kterýho musím jakoby trošku bojovat, nesmím ho mít jistého, ale na druhou stranu mi dělá dobře, když o mě stojí,když vím,že se mu líbím,když vím,že mě chce. Ale to mi nemusí vůbec říkat, to vycítím.
Prostě nesmí dolejzat.

Draha, souhlasim ale vis jak je to hezke kdyz se nemusi nic drzet, kdyz das city znat, bez hrani a pretvarky. Kdyz to reknes jak to citis. (udelal jsem to jen 2x v zivote) Je to opravdu hezke. Ano, muzu hrat znamou hru jako vetsina, ale neni to ono. Porad hlidat sve city aby ten druhy nemel 100% jistotu. Me to takhle nebavi, ale kazdy na to kouka jinak. Asi to prijde vekem. Nestidim se za to a mam ciste svedomi. Ona ne.

Není tady

#31 20. 10. 2012 18:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Gio napsal(a):

dusička napsal(a):

Prostě nesmí dolejzat.

Draha, souhlasim ale vis jak je to hezke kdyz se nemusi nic drzet, kdyz das city znat, bez hrani a pretvarky. Kdyz to reknes jak to citis. (udelal jsem to jen 2x v zivote) Je to opravdu hezke. Ano, muzu hrat znamou hru jako vetsina, ale neni to ono. Porad hlidat sve city aby ten druhy nemel 100% jistotu. Me to takhle nebavi, ale kazdy na to kouka jinak. Asi to prijde vekem. Nestidim se za to a mam ciste svedomi. Ona ne.

Blbě si mě pochopil. To není hraní.
Obrátím to a budu mluvit za sebe. Dávám najevo svou lásku, oddávám se při milování, řeknu při milování jsem Tvoje. Ale třeba neříkám, bez Tebe nemůžu žít. Dávám najevo emoce, neumím se přetvařovat. Já nevím jak bych to řekla. Prostě kdyby Tě milovala, tak by to bylo ok. Takhle si zbytečně plýtval energií, at Ti to vysvětlí. Tam stačila jedna věta, že miluje jeho.

Není tady

#32 20. 10. 2012 18:45

Gio
♥♥-----

dusička - - - Gio - takže si myslíš že Tě využívala kvůli penězům?
Jasně, neznám Tě, ani ji, jen mě to tak napadlo, když jsem Tě četla.

Proč myslíš, že s Tebou chtěla kamarádit kvůli penězům?
Budouci bisines ktery zacinam - chtela jit do toho semnou.

Vždyt kdybyste byli přátelé, upřímní, tak třeba za Tebou nemusí jezdit, ale můžete si psát meily, jak jde život, svoje problémy, radosti, starosti. Prostě tak.
Nechtela byt jen kamaradka a ne pritelkyne! V tom take vidim velky rozdil!

Chtěla po Tobě peníze?
Ne

Nebo se chtěla odmilovat od přítele (proto Ti to neřekla) a čekala, co se z Vašeho vztahu vyvine. Jenže... bohužel.
Nezvládla to, a pak Ti to řekla.
Tak to presne vidim ja - ta zabava byla klic!

Ona určitě ví, že ten "její" není pro ní, že si od něho nechá ubližovat.
Ano, zase mas 100% pravdu - ja si myslim to same. Ted ji ale nic bezbiva. Vsadim se $1000 ze to dlouho pokracovat nebude! smile

A věřím tomu,že se s Tebou měla krásně, že chtěla být s Tebou, že Ti nechtěla ublížit. A proto TI pak řekla, jak to je.
Ale můžu se mýlit.
Taky stim souhlasim. Mela se opravdu krasne. Kdyz prisla naposledy do baraku a otevrela dvere tak se nadychla jako (to je krasne a utulne misto, plne pohody a klidu)
Stim ublizenim si nejsem jist - vse bylo, Tantra, vybrations, hipie, karma atd. Vedela VELMI dobre co ten rozchod pro me znamenal. Ja jsem ji to rek a mohla to videt.

Ty jsi velmi zajimava zena. Nekdy se trefis  nekdy se uplne mines. Tes si se zase trefila.......
Diky

Není tady

#33 20. 10. 2012 18:46

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Gio napsal(a):

Gio, ja jsem ohledne citu take vzdycky uprimna a co myslis? Nikdo to neoceni, vetsinou se chlap lekne a utece. Nebavi me hrat hry, dokazu je hrat jen do toho okamziku, nez se opravdu zamiluju.
Moje zkusenost je ta, ze chlapi, alespon ti, kteri se libi mne, chteji lovit. Kdyz ulovi, ztrati zajem....

Není tady

#34 20. 10. 2012 18:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Stim ublizenim si nejsem jist - vse bylo, Tantra, vybrations, hipie, karma atd. Vedela VELMI dobre co ten rozchod pro me znamenal. Ja jsem ji to rek a mohla to videt.

A co měla dělat? Oblbovat Tě a dělat, jak Tě miluje? Vím, bolí to, ale čo bolí, to prebolí.
Tak si tady piš s náma, přijdeš třeba na jiné myšlenky wink práce léčí, určitě máš okolo baráku spousta listí. big_smile

Není tady

#35 20. 10. 2012 19:01

Gio
♥♥-----

venuše napsal(a):

Gio napsal(a):

Gio, ja jsem ohledne citu take vzdycky uprimna a co myslis? Nikdo to neoceni, vetsinou se chlap lekne a utece. Nebavi me hrat hry, dokazu je hrat jen do toho okamziku, nez se opravdu zamiluju.
Moje zkusenost je ta, ze chlapi, alespon ti, kteri se libi mne, chteji lovit. Kdyz ulovi, ztrati zajem....

Ano, mas pravdu. Musime najit nekoho kdo mysli jako my. Bez hrani a pretvarky, kdo si bude vazit kdys se jeden otevre a da karty na stul. To je co jsem udelal a proto jsem ji take mozna ztratil. Verim ze se jina dobra najde a ktera si toho bude vazit.

Není tady

#36 20. 10. 2012 19:04

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Osobně si myslím, že tě měla za "kasičku" - vždyť jsi ji platil i za to, že ve čtvrtek přijela za tebou (ostatně - asi je nezaměstnaná, která pracující žena by mohla mít každý pátek dovolenou, že?). Určitě za tebou nejezdila s naditou taškou plnou potravin, aby ti vařila, takže ty dny jsi ji zajišťoval obživu. vrchol tedy bylo, že se nechala odvést tebou za svým milencem.
Dál mi tam nějak nehraje to, že chtěla s tebou být při rozjezdu toho svého podniku - prostě vidím to spíše tak, že u tebe vycítila kapitál a hodlala z toho těžit. Jenže to přepískla s chováním  a nedošlo ji, že možná nejsi takový hlupák, za jakého tě měla, že dokážeš vidět, co se okolo tebe děje - což tys vycítil a proto jsi byl při té jízdě za jejím milencem tak odtažitý.
Fakt by to nebyla pro tebe dobrá partie, mě osobně by například odradilo i to, že nedokázala vychovat své dva syny, kteří skončili někde po polepšovnách - možná že neměla vůbec čas se jim jako matka věnovat, byla zaneprázdněna svými "aktivitami" Co mám na mysli za aktivity je snad jasné, její skóre vypovídá.
Jinými slovy - je to pěkná "coura" a buď rád, že tě neodhadla, protože tak, jak s tebou orala by postupem času bylo ještě evidentnější. A pokud očekáváš, že by se mohla změnit, tak na to zapomeň - jiná nebude. Hledala jen zajištění a hlupáka navrch, aby si mohla dál pěstovat své aktivity.
Vycítila, že ty tím hlupákem prostě nejsi, tak proč by ztrácela čas - roky ji běží. Hlupáků je na světě stále dost, on se nějaký najde.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#37 20. 10. 2012 19:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jsou lidí různí.
Je zajímavé číst tu diskuzi , někomu hned napadne, že za tím jsou prachy, prachy a jen prachy. Nejsou tudíž prachy na prvním místě? A pak až láska? Proč by někdo kdo nemá peníze musel automaticky využívat druhého?

Není tady

#38 20. 10. 2012 19:32

Gio
♥♥-----

Zklamaná -Osobně si myslím, že tě měla za "kasičku" - vždyť jsi ji platil i za to, že ve čtvrtek přijela za tebou
(ostatně - asi je nezaměstnaná, která pracující žena by mohla mít každý pátek dovolenou, že?).
Ne tak to nebylo (musim se ji zastat) Ma celkem dobre zamestnani a nikdo ji tam nehlida - sama ty hodiny nardai pres tyden - misto do 4 pracuje do 7. A ty penize 500kc jsem ji daval sam od sebe protoze jsem nevidel proc by to mela platit. Pro zenu ktera ma 25000/m prijem ale ma velke dluhy, 2000kc je dost. Pripomenu jeste, kdyz prijela tak jsme sli nakoupit jidlo, pak varila, taky uklidila, pak jsme travili krasne a nezne chvile dalsi dny.

Určitě za tebou nejezdila s naditou taškou plnou potravin, aby ti vařila, takže ty dny jsi ji zajišťoval obživu.

vrchol tedy bylo, že se nechala odvést tebou za svým milencem.
Tady vznikl ten problem - proste je cakla a ja taky. Mohl jsem ji dat klice a at jede sama a bylo by vse ok. Kdo vi. Ale je urcite lepsi kdyz se vse stalo jen po par mesicu chozeni a ne po trech letech nebo tak.

Dál mi tam nějak nehraje to, že chtěla s tebou být při rozjezdu toho svého podniku - prostě vidím to spíše tak, že u tebe vycítila kapitál a hodlala z toho těžit. Jenže to přepískla s chováním  a nedošlo ji, že možná nejsi takový hlupák, za jakého tě měla, že dokážeš vidět, co se okolo tebe děje - což tys vycítil a proto jsi byl při té jízdě za jejím milencem tak odtažitý.
Presne tak, rekl jsem ji ze si to plete: jsem dobry ale ne blbi a pak jsem ji rek Fuck off.

Fakt by to nebyla pro tebe dobrá partie, mě osobně by například odradilo i to, že nedokázala vychovat své dva syny, kteří skončili někde po polepšovnách - možná že neměla vůbec čas se jim jako matka věnovat, byla zaneprázdněna svými "aktivitami" Co mám na mysli za aktivity je snad jasné, její skóre vypovídá.
Jinými slovy - je to pěkná "coura" a buď rád, že tě neodhadla, protože tak, jak s tebou orala by postupem času bylo ještě evidentnější. A pokud očekáváš, že by se mohla změnit, tak na to zapomeň - jiná nebude. Hledala jen zajištění a hlupáka navrch, aby si mohla dál pěstovat své aktivity.
Vycítila, že ty tím hlupákem prostě nejsi, tak proč by ztrácela čas - roky ji běží. Hlupáků je na světě stále dost, on se nějaký najde.
Tak ne, kdyz to zjistila tak uz nemela sanci - ja to skoncil. Ale zkousela to. Proc by jinak chtela abych byl "kamarad"? Jine vysvetleni neni......

Diky moc

Upravil(a) Gio (20. 10. 2012 20:29)

Není tady

#39 20. 10. 2012 19:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Gio - tak ještě Ti trochu popletu hlavu jo? dumbom
Měla jsem milence a zůstali jsme kamarádi, a rozešli jsme se kvůli tomu, že jsem zjistila, že to není ono, že miluju manžela.

Není tady

#40 20. 10. 2012 20:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Jsem ženská, ale tohle prostě nechápu.
Můj dojem z toho, co píšeš? SMS si psala s přítelem, ne kamarádem, možná se rozešli, ale zřejmě ne definitivně. Tys pro ni byl něco jako náplast na ránu. A k příteli se vrátila. Je to blbý, bolí tě to, rozumím ti, ale pomůže ti jen čas. Jako na všechno.
Když jsem se poznala se svým současným partnerem, řekl mi na rovinu, že nechce, abych se od něho chtěla k někomu vracet, že už to zažil a připadal si jako pitomec.
Gio, přenes se přes to, nic jinýho ani dělat nemůžeš. Drž se chlape, city vždycky bolí. Ty neopětovaný bolí moc.

s tímhle souhlasím, ale netvrdila bych, že pro ni byl náplast na ránu, na mě ta ženská působí dost vyčůraně.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#41 20. 10. 2012 20:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

já nevím, ale přijde mi divný, že ženská dá chlapovi hned první večer.. o takové bych  si myslela své. Jako chlap to vidíš asi jinak..
A to že pálí za ženatým..řekla bych, že jí to zakázané ovoce chutná víc, než legitimní vztah.

na sms bych neodpověděla nic, jen bych poslala prstýnek. pokud si nevyřeší vztah s ním, bude se plácát mezi tebou a jím. Když to s ním bude na levačku, budeš jí dobrej, jakmile jí dá naději, ty půjdeš stranou...to bys chtěl? Ten vztah mezi vámi trvá od léta, to není tak dlouhá doba, aby tě to mělo nějak víc trápit a to už teď pláčeš..co bys dělal za pár let ?

kolikátý večer by měla ženská chlapovi dát, aby nebyla divná ? druhý, čtvrtý, desátý, nebo jak lol
konkrétně z toho bych nedělala závěry, ona může být ve finále tisíckrát lepší, než ta, co dělá na oko oucapinky wink
taky si nemyslím, že je to tím, že by ji chutnalo víc zakázané ovoce, tam do toho druhýho je prostě asi zamilovaná a bylo by to stejný si myslím, i kdyby ženatej nebyl.
jinak s tím zbytkem souhlas.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#42 20. 10. 2012 20:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Gio napsal(a):

Modroočka napsal(a):

laminanonte napsal(a):

já nevím, ale přijde mi divný, že ženská dá chlapovi hned první večer.. o takové bych  si myslela své. Jako chlap to vidíš asi jinak..

Lami, to bych tak kriticky neviděla, někdy se to může stát, vyplyne to ze situace a nemusí ta ženská být hned "coura" a chlap "obšourník".

laminanonte napsal(a):

A to že pálí za ženatým..řekla bych, že jí to zakázané ovoce chutná víc, než legitimní vztah.

Tak to je už jiná kapitola,ale za to Gio nemůže a nevěděl to.

laminanonte napsal(a):

na sms bych neodpověděla nic, jen bych poslala prstýnek. pokud si nevyřeší vztah s ním, bude se plácát mezi tebou a jím. Když to s ním bude na levačku, budeš jí dobrej, jakmile jí dá naději, ty půjdeš stranou...to bys chtěl? Ten vztah mezi vámi trvá od léta, to není tak dlouhá doba, aby tě to mělo nějak víc trápit a to už teď pláčeš..co bys dělal za pár let ?

A v tomhle je to jasný, Gio jí byl dobrej jako náhražka a bylo by to tak pořád dokola, no a pokud by ji ženáč poslal k vodě na dobro,zůstala by s Giem, ale nebylo by to z lásky. Zase by byl náhražka,jen dlouhodobá.

Wow, porad se neco ucim smile  Opravdu Vase pohledy me pomahaji. Dekuji

PS: Byla 2x vdana -1) pry odesla s tremi detmi po 12 letech, 2) pry je vihodil na ulici po 11 letech. To vse se prihodilo jen pred osmi mesici. Pak se ojevil pritel a dalsich 6 milencu a pak jsem prisel na radu ja. Ma hezkou dceru ale dva kluci jsou uplni blazni ktery prosli vetsinu casu v polepsovnach a nebo na polici. Opravdu strasny. Dcera bydli s matkou u babicky v jednom malem pokoji a kluci bydli v nakem statku u byvale vychvatelky z polepsovny.. Tak ze to ma doma pekne komplikovane.... asi je take poznamenana.

Moc me je ji lito, nema to vubec lehke. (byla opravdu MOC nezna "kdys sme byli sami)

prosím tě, to snad není ani možný, jaký ty máš přehled o počtu jejích milenců, o tom, kolikrát měla sex s předchozím přítelem a kde ..
tohle si fakt říkáte ?

Není tady

#43 20. 10. 2012 20:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

kolikátý večer by měla ženská chlapovi dát...

Tohle je hodně zajímavá otázka, přesahující rámec tohoto vlákna big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#44 20. 10. 2012 20:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Gio napsal(a):

PS: Byla 2x vdana -1) pry odesla s tremi detmi po 12 letech, 2) pry je vihodil na ulici po 11 letech. To vse se prihodilo jen pred osmi mesici. Pak se ojevil pritel a dalsich 6 milencu a pak jsem prisel na radu ja. Ma hezkou dceru ale dva kluci jsou uplni blazni ktery prosli vetsinu casu v polepsovnach a nebo na polici. Opravdu strasny. Dcera bydli s matkou u babicky v jednom malem pokoji a kluci bydli v nakem statku u byvale vychvatelky z polepsovny.. Tak ze to ma doma pekne komplikovane....

Gio, tak ale tohle ne-e. Šest milenců a přítel za osm měsíců, tak to je hustá bilance, ta dáma je teda silnej kalibr. Najdi si normální kočku, tahle je fakt nad rámec normálu. Něco tam asi nebude úplně OK v téhle rodince. Nevím, nechci soudit, ale abys u toho nebyl, promiň, za troubu. Nejen chlapi umí být ve vztahu haj.zlíci,          ale i ženský umí být potvory mazaný.
Tohle fakt nech plavat, to nemá úroveň, to mi věř.

no tak měla tolik milenců a co jako ? člověk kolikrát nadělá v životě takovejch věcí a kravin, na který pak pozdějc není třeba vůbec pyšnej a má se zastřelit, protože měl období, kdy se choval jako blb ?
člověk někdy prostě dělá po rozchodu věci, o kterých je přesvědčenej, že mu pomůžou a který by za normálních okolností neudělal.
tím netvrdím, že ona dáma nemůže mít problém a být divná a prostě na chlapy. ale taky nechci tvrdit, že to tak je. kdo ví co bylo a jak bylo, na to, aby jsme ji tu šmahem odsoudily, máme podle mýho hodně málo info.

Není tady

#45 20. 10. 2012 20:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Gio, možná v tobě viděla příležitost dostat se ze svých srabů,když vycítila,že nedocílí toho, o jí jde, vrátila se k ženatýmu milenci,kterýho má blíž. S tebou by zůstala "kamarádka", byl bys takovýma jejíma zadníma vrátkama. Buď rád,že to skončilo.

hm, tohle mi přijde jen jako hodně divná spekulace. ona a gio to měli přece v té době mezi sebou dobrý, podle čeho by měla vycítit, že ji to nevyjde ? to přece nemohla vědět. prostě podle mýho je do toho druhýho zamilovaná a jestli se mohla vyhrabat ze srabu nebo ne v tom nehrálo roli.¨
kdyby chtěla, mohla to celé zaonačit úplně jinak a dělat blbce z obou dvou.

Není tady

#46 20. 10. 2012 20:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Nu, já mám jiný názor než Modroočka.
Nežijeme život Tvé ex přítelkyně, nevíš, co prožívala v manželství, proč odešla a tak. A že po rozvodu spala víc jak šesti nebo kolika muži? No a co? Co je na tom špatnýho? va Hledala souznění, cítila se sama, vyšťavněná po manželství, hledala pohlazení, útěchu.
Bohužel se do Tebe Gio nezamilovala. Možná moc chtěla, jinak by za Tebou nejezdila. Třeba jí s Tebou bylo hezky. Ale to nestačí. JEstliže miluje toho přítele, jsou spolu jak ona říká napojeni, tak je tam to "něco " víc .
Jasně, rozumově by měla raději brát Tebe, když Ty si svobodný,
kdežto její přítel je ženatý .... a nehodí se pro ní (to píšeš Ty).
A byla k Tobě upřímná, nelhala Ti. řekla Ti na rovinu, že s Tebou být nechce. Tak se v tom už nešťourej.

jestli byla upřímná nevím, ale v podstatě souhlasím s tím, co píšeš.

Není tady

#47 20. 10. 2012 20:36

Gio
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Gio napsal(a):

PS: Byla 2x vdana -1) pry odesla s tremi detmi po 12 letech, 2) pry je vihodil na ulici po 11 letech. To vse se prihodilo jen pred osmi mesici. Pak se ojevil pritel a dalsich 6 milencu a pak jsem prisel na radu ja. Ma hezkou dceru ale dva kluci jsou uplni blazni ktery prosli vetsinu casu v polepsovnach a nebo na polici. Opravdu strasny. Dcera bydli s matkou u babicky v jednom malem pokoji a kluci bydli v nakem statku u byvale vychvatelky z polepsovny.. Tak ze to ma doma pekne komplikovane....

Gio, tak ale tohle ne-e. Šest milenců a přítel za osm měsíců, tak to je hustá bilance, ta dáma je teda silnej kalibr. Najdi si normální kočku, tahle je fakt nad rámec normálu. Něco tam asi nebude úplně OK v téhle rodince. Nevím, nechci soudit, ale abys u toho nebyl, promiň, za troubu. Nejen chlapi umí být ve vztahu haj.zlíci,          ale i ženský umí být potvory mazaný.
Tohle fakt nech plavat, to nemá úroveň, to mi věř.

no tak měla tolik milenců a co jako ? člověk kolikrát nadělá v životě takovejch věcí a kravin, na který pak pozdějc není třeba vůbec pyšnej a má se zastřelit, protože měl období, kdy se choval jako blb ?
člověk někdy prostě dělá po rozchodu věci, o kterých je přesvědčenej, že mu pomůžou a který by za normálních okolností neudělal.
tím netvrdím, že ona dáma nemůže mít problém a být divná a prostě na chlapy. ale taky nechci tvrdit, že to tak je. kdo ví co bylo a jak bylo, na to, aby jsme ji tu šmahem odsoudily, máme podle mýho hodně málo info.

Nechtel jsem to driv rict aby jste si nemysleli ze ji tady chci znicit, ale uz vsichni mame lepsi obraz a vite ze si ji zastanu kdyz si to zaslouzi..
Jeste malinky detajl - je nimfomanka  -  to me rekla! Milovani sme meli vyborny tak urcite ano. Vubec me to nevadilo (doma). To ze mela sex pred tim me nevadilo - to je velmi malo, nic vtom nevidim!!

Upravil(a) Gio (20. 10. 2012 20:39)

Není tady

#48 20. 10. 2012 20:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

dusička napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Jo,takže radši pětkrát oběhne kurnik, než dá, aby se o ní neřeklo,že je k....va ? big_smile

tak čti dál..za 8 měsíců vystřídala ženatého přítele a dalších 6 milenců. Je tohle styl slušných ženských..? nevím jestli se Gio počítá mezi těch 6, nebo je sedmý.

já jsem měla po rozvodu taky docela divočejší období a rozhodně se nepovažuju za couru.
nebo odkolika chlapů už je ženská coura big_smile kolik jich má povolených v v jak dlouhém období, aby se o ní dalo mluvit jako o slušný ženský big_smile
já si připadám jak ve středověku lol

Není tady

#49 20. 10. 2012 20:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

laminanonte napsal(a):

dusička napsal(a):

Jo,takže radši pětkrát oběhne kurnik, než dá, aby se o ní neřeklo,že je k....va ? big_smile

tak čti dál..za 8 měsíců vystřídala ženatého přítele a dalších 6 milenců. Je tohle styl slušných ženských..? nevím jestli se Gio počítá mezi těch 6, nebo je sedmý.

Lami, každý soudí podle svých morálních kritérií, Dusičce to přijde v morální normě,nám ne. Pro mě už je taková ženská,slušně řečeno, coura, aneb,jak se u nás říká - veselá vrozkroku

dusička nepíše, že je to v normě, spíš jen bere v potaz spoustu jiných věcí, který vy brát nechcete, protože ukázat na někoho a odsoudit ho, je prostě tááák snadný ...

Není tady

#50 20. 10. 2012 20:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Gio, já bych šel od toho. Ta ženská mi připadá - mírně řečeno - divná va
Tedy pokud je to všechno opravdu tak, jak píšeš...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí