|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahoj holky mě ve středu chytla horečka, odpoledne 37,5 (na radu mé hodné pediatričky jsem vzala 1 paralen) jenže to pomohlo jen na 2 hodiny ... a pak to lezlo k 38, dávala jsem led na třísla, obklady lýtek, 30 stupňovou sprchu a vždycky to trochu kleslo a pak zas nahoru ... až do 2 do rána ... kdy jsem si udělala octový ponožky,v těch jsem usnula, probudila jsem se v 6 zpocená jak prasátko a teplota pryč ... mám strach, no snad to bude dobrý chjo ... jsem něco přitáhla z čekárny, když jsem byla s dcerou, je teď nemocná ... na KO mám jít v pondělí 12. 11., tak musím vydržet a věřit, že to bude dobrý
... včera jsem celý den ležela, ale teplotu už jsem nedostala, ani v noci, tak snad ...
chtěla jsem hleda na www.porodnice.cz co na tohle v 1. trimestru MUDr. Koucký, ale asi jsem tydýt, nějak nevidím v poradně žádné fulltext vyhledávací okénko 
Upravil(a) Kasiopea (2. 11. 2012 9:28)
Není tady
Kasi, určitě bude všechno v pohodě
v těhu se může až 6 paralenů denně 

Není tady
Gabko díky, seš hodná
já právě hledala po netu a v 1. trimestru se ty názory různily, takže nakonec jsem dala jen jeden (po SMS konzultaci s pediatričkou, což byl jedinej dostupnej doktor na tel v 15 hod odpol., kdy mi bylo fakt blbě) ... je to děs, člověk se o ty děti fakt bojí od -9 měsíců před narozením a pak napořád

Upravil(a) Kasiopea (2. 11. 2012 10:39)
Není tady

Ahoj Holky,
muzu se pridat? Vcera jsem "to"zjistila:-)) TP 11.7.2013
Není tady
Ahojky letňátka 
jsem videla poslední příspěvek a zdál se mi nějako povědomý
že Pavli
. Takže se nakonec zadařilo. Gratuluju!!
A až ted mi dochází, jak to tu pročítám, že vícero nicků tu znám 
Sluni, tobě jsem už gratulírovala na FB
ale tady můžu taky, že?
Jen teda ten moudrák ... fuj, to fakt nezavidím.
Sice ne v těhu, ale užila jsem si všechny čtyři. Tak at je to brzy ok 
Isabel, a na tebe taky koukám, že čekáš dalšího drobečka
Tak ať dopadne všechno zase jen a jen dobře, jak u Adélky 
Není tady
Kasi...a už je líp? hlavně aby se nevrátila, potfora 
Pavli, vítej
a gratuluju
Kiki
to víš, že můžeš
no, mě moudráci trápí jenom v těhu
už sem myslela, že mám pokoj, ale když sem včera skoumala detailně, tak oba dole ještě nejsou úplně, tak snad se neozvou narás, to už bych se vůbec nenajedla 
Není tady
Ahoj Letnatka 
Kasi, ja si myslim, ze Paralen miminku neublizi, ani zvysena teplota. Zrovna vcera jsem cetla na netu clanek, ze by tehule v zadnem pripade nemely brat Ibuprofen, na zacatku tehotenstvi muze ibuprofen poskodit plod a na konci tehu se zase muze predcasne uzavrit nejaka ceva ktera vede z plic do srdce (nebo tak nejak to tam psali
) Psali tam, ze se v tehu muze jen Paralen, takze se nestresuj, urcite je vsechno tak jak ma byt 
Pavlinko, vitej mezi nami a gratuluju 
Kikinecku, dekuju moc
Nedavno jsem si na Tebe vzpomnela, ze jsme neuskutecnily jeste ten srazik porad, vid? Kdyz uz jsme ty skoro sousedky
Jj, ja jsem zase v tom

Co vy, neplanujete taky druhy? Koukam, ze Baruska nedavno oslavila druhy narozeninky, tak to je tak akorat 

Upravil(a) Isabel (2. 11. 2012 13:22)

Není tady
Isabel napsal(a):
Kikinecku, dekuju moc
Nedavno jsem si na Tebe vzpomnela, ze jsme neuskutecnily jeste ten srazik porad, vid? Kdyz uz jsme ty skoro sousedky
Jj, ja jsem zase v tom
![]()
Co vy, neplanujete taky druhy? Koukam, ze Baruska nedavno oslavila druhy narozeninky, tak to je tak akorat
No máš pravdu, sraz jsme nějako vypustily. To jsme ale ostudy
Tak kdy? Kde? Dokud nemarodíme
Sice jsem mobilní jen veřejnou dopravou, ale i to se dá zvládnout 
A jinak: Ano, druhý narozky jsme oslavili nedávno, stejně jako vy ty první
A na druhátko plány jsou, jen by musel bývat manža doma. Jaksi sama sebe neoto-neotěhotním 

Ale říkal, že v zimě to snad bude o krapet lepší, tak sázím na tu zimu - na ty dlouhý zimní večery
a taky budu vypínat topení, abysme měli důvod se zahřívat 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Isabel napsal(a):
Kikinecku, dekuju moc
Jj, ja jsem zase v tom
![]()
No máš pravdu, sraz jsme nějako vypustily. To jsme ale ostudy
![]()
Tak kdy? Kde? Dokud nemarodíme
Sice jsem mobilní jen veřejnou dopravou, ale i to se dá zvládnout
A jinak: Ano, druhý narozky jsme oslavili nedávno, stejně jako vy ty prvníA na druhátko plány jsou, jen by musel bývat manža doma. Jaksi sama sebe neoto-neotěhotním
Ale říkal, že v zimě to snad bude o krapet lepší, tak sázím na tu zimu - na ty dlouhý zimní večerya taky budu vypínat topení, abysme měli důvod se zahřívat
Tak zima je uz pekna, tak sup, sup at jsi tady s nami pekne v chlivecku 

No hele, me to je celkem jedno, pristi tyden mame kazde odpoledne volne, takze se muzeme klido sejit v City parku? :-)
Dokdy Ti mala spinka, jestli jeste po obede spinka? My odpoledne vstavame kolem 15 hodiny, takze v 16 hod kterykoliv den muzu byt v Ji 

Není tady
gratuluju nové letní mamince 
Sluníčko: jj díky, je to snad pryč a doufám, že už se to nevrátí ... jsem ti chěla poradit na ty zuby ... někde jsem četla rozkousat hřebíček (nebo oddrolit tu bambulku navrchu a dát za dáseň - mělo by to působit zmrtvujícím účinkem, hledala jsem na netu a píšou, že hřebíček se nesmí od 26 tt
http://www.novesluzby.cz/vse-o-materstv … 20190.html
aby se ti aspoň trochu ulevilo ... s moudrákama jsem si, ač ne v těhotenství, taky užila svoje, a pamatuju si, že mi celkem nic z těch berliček jako Brufen a tak stejně nepomáhalo, když, tak na chvíli a jen trochu
takže zuby jsou svinstvo non plus ultras
já spíš než ten 1 paralen (ten jsem si nechala posvětit od MUDr., které plně důvěřuji) mám strach z toho, že se tu horečku nepodařilo pořádně srazit od oběda až vlastně skoro nad ránem ... no snad to bude dobrý no
Upravil(a) Kasiopea (2. 11. 2012 14:48)
Není tady
Dobre rano Letnatka 
Sluni a Kasi, jak vam holky je? 
My dnes meli budicek v sest, Adelka celou noc poplakavala ze spani (prorezava se nam stolicka), tak bych si jeste tak dve hodinky dala 
Dobra zprava pro me je, ze nemusim tenhle vikend varit, dnes jdeme na obed ke tchyni a zitra jedeme k mym rodicum 
A copak mate v planu na vikend vy? 

Není tady

Kiki, ty seš teda agentka 
Vidím, že většina tady už prcka má, no sem zvědavá, jak si to druhé těhu "užijeme" už to nebude podle mě taková pohodička jako při prvním. Sem si dneska říkala, že už nebudu Ninušku tajat (má 2 roky a sice jen 10kg,ale i tak..) ted je dost nachlazená, tak se chce furt nosit, ach jo....
Jakou užíváte k.listovou? Já užívala acidofolan a ted mi v lékárně řekli, že nejslepší je femibion, tak jsme ho koupila, ale je drahej jak....
Není tady
Čau dětvčata...osmička se umoudřila...ještě o ní vím, ale můžu na ni klidně i kousat 
Holky, plánujete látkovat? Já s Lukym látkovala a byla sem z toho nadšená, takže bych chtěla zas...asi to bude s dvojkama náročnější, ale určitě to půjde...ale teď sem ulítla na jedné diskusi, kde holky látkovky šijou, tak přemýšlím, že se do toho pustím 
Není tady

Sluníčko, s oběma dětmi jsem částečně látkovala do 3. měsíce a pak už ne a se třetím se obávám budu ráda za každou minutu ušetřeného času, takže látkovat nebudu, i když se mi ta myšlenka líbí. Momentálně nestíhám prát, věšet a skládat ani oblečení pro rodinu.
Není tady
Evi, taky teď trošku pokulhávám...alepřes zimu věším prádlo na půdu, tak se mi nechce do zimy, na léto půjde věšák ven...akorát teda už mám dva a budu potřebovat ještě jeden extra na plínky 
Není tady
Látkovky jsem používala pro Dádulu něco málo přes rok. Taky jsem je zkoušela šít, ale nakonec jsem na to neměla dost času a hlavně mi to vyhovovalo tak, jak jsem to měla...Tak jsem jen dokoupila zásoby a jela jsem tak. (cč+žínka+irma, na střídačku se Sketch AIO). Plánuju to tak i u druhého dítka. Jen dokoupím nové cč, ty co mám doma už jsou skoro průhledné.
Teď jsem poslední dva dny měla tak divný nepříjemný škubání v břiše, až jsem se trochu bála. Navíc jsem dostala v pátek v bazéně kopanec do břicha - tak jsem byla fakt připravená na všechno
Ale teď už je celý den klid, tak to snad bude dobré. Už se nemůžu dočkat úterka až půjdu k Dr. 
beru toto: http://www.naturvita.cz/cs/klistova-super_cs.php
Není tady

Jste utahané? Já strašně a nic se mi nechce dělat..., uf, snad bude v 2. trimestru líp. A taky mám už větší břicho, moc jím.
Není tady
ahoj babizny
tyyyy brdo, tady se to rozjelo 
hlasim ze ziju, jen jsem byla na prazdninach v Cr. Vitam nove tehulky 

Není tady
Isabel, mrkej, mame to stejne. 8tt a 3 dny 

Není tady
čau děvčata ... jj já už jsem taky dobrá, je po chorobě, ťuk ťuk na dřevo ... taky se nemůžu dočkat ultrazvuku příští pondělí, přece jen mi ta teplota nahnala strach ... no a beru tu samou listovku jako Holčička, jednu ráno + večer 1 tbl. Pregnium
látkovky jsem nevedla a ani teď se na to nechystám
jo, v břiše mi taky občas tahá, někdy i docela bolestivě, a smrad z lednice, kde máme 2 litry zelí od tchýně, nějak taky nedávám
(přitom zelí miluju) ... no a utahaná jsem jak pes, spala bych nebo aspoň ležela snad pořád
Upravil(a) Kasiopea (5. 11. 2012 8:44)
Není tady
čágos bágos...
No Ditu, kde se touláš, už sme o tebe měli strach 
Já teď beru mamavit, ale zas mi bude končit, tak se musím porozhlídnout na něco od 2. trimestu
... listovku sem brala předtím bioaktivní folic+baby plan...pak sem přešla na mamavit, tam je jí 800mikrogramů, tak to stačí 
Já jdu na ko ve čt.... zrovna i na odběry, už se fakt nemůžu dočkat 
Jo a Kasi...tos neviděla můj pupek... http://lucinecka29.rajce.idnes.cz/Brisko_c._2/
a sem ráda, že nebudu na látkování sama 
Není tady

Omlouvám se, že sem lezu, ale zimňátka se tu jaksi nerozjely
Všem moc držím palce ať je všechno OK a miminka jsou zdravá a krásně rostou!!!
Sluni: pupík máš parádní !!! Takový já ještě nemám 
Není tady