29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
týjo,tady se už rodí, jo? holky, máme čas
já nad tím nějak nepřemýšlím....až to bude, tak to bude a nějak to dopadne...akorát bych chtěla kojit...nějak mi to s Lukym sedělo, kojila sem do roku a půl a zvládla bych kojit i 3 děti, měla sem mlíka, že sem nevěděla co s tím (mražák věčně plnej) a je fakt, že Luky taky dlouho nechtěl nic jinýho než jenom mlíčko
dneska je tam krásně , vyrážíte někam?
Není tady
Jsem se nejak rozvasnila s porodem, no Je fakt, ze je casu dost jeste a hlavne abych neco nezakrikla
Jinak my mame v planu dnes prezout kola dedovi, jezdi pres tyden do Nemecka a nema cas Takze zabava na cele odpoledne...
Není tady
Isabel: třeba tvoje dcera bude v pohodě a slzičky ve školce nebudou naše odvážná předškolačka do školky chodí taky ráda, těší se tam a nebrečí tam, ani nikdy nebrečela ... není to mamánek ani nikdy nebyla (to spíš já všechno prožívám a chodím brečet natajnačku, aby mě neviděla a neznejisťovala jsem ji
) ... mno a mně po těch 30 hodinách dceru dali okamžitě na břicho a pak i přiložili ... což samozřejmě byl obr zážitek mýho života, ale hned druhá a stejně intenzivní myšlenka po tom všem byla (a to si pamatuju hodně zřetelně), že se vážně divím, že jsem to celý přežila ... jo a ještě něco, mlíko se mi taky udělalo až myslím 3 den, takže si taky pořvala, dávali jí na novorozeneckém ohřáté MM odstříkané od jiných maminek, ale nevzala to do pusy kozička mlsná moje
Simo: zlatými písmeny tvoje slova vytesat do kamene ale je mi jasný, že všechno má svoje (i ten císař, zas je to operace žejo a pak ta jizva na vstávání taky nic moc ) ...
muž mně přezouval v sobotu
Upravil(a) Kasiopea (31. 10. 2012 12:10)
Není tady
Kasi, já a Isy měla na mysli slzy naše , zase se potvrzuje, že ty naše ratolesti to většinou zvládají lépe než my
.
My máme přezuto od minulého týdne, tady je asi větší zima - cože dneska krásně?? Tady je kosa jako v márnici, vůbec se mi nikam nechce, ani se psem, a to nám samozřejměna poslední chvíli zateplují dům . Ale je pravda, že za oknem to vypadá pěkně, sluníčko svítí jedna radost, ale venku brrr
Není tady
Ahoj koukám co je tady těhulek..holky moc vám držím palce at to dotáhnete až do konce a je vše v pořádku
Koukala jsem,že jste řešily císaře..já měla u T. taky ve spinálu a hned po vyndání malýho mě ho daky ke tváří a pak ho dostal ještě neumytýho na klokánkování tatka a já jakmile jsem asi po 45min přijela ze sálu tak jsem ho dostala na přiložení,byla jsem na normálním pooperáku,žádná JIP apak mě ho nosili pravidelně,za 12hodin do sprchy a přesunout se na pokoj šestinedělí a v noci už jsem měla malýho u sebe napořád ano rána pak bolí,člověk neví jak se dostat z postele,ale rychle se to hojí,hlavně se musí člověk přemoct a fakt se hejbat a fungovat..za 4 dny jsem šla domu úplně fit
...takže za mě milionkrát lepší než normální porod,kterej sem měla u Natálky...a to přiložení a kontakt s matkou fakt záleží na porodce..já tom,že jsem ho měla do hodiny od porodu jsem měla mlíko třetí den
Není tady
Tady se taky honí všichni čerti. A to už mám za sebou "cyklovýlet" na obec - jsem musela zaplatit nějaký poplatky. Včera mi volali odpoledne, že jim cosi dlužím a ať se stavím hned ráno - nakonec jsem tam půl hodiny čekala, protože každý máme ráno někdy jindy - oni začínají až v osm
Včera jsem vytáhla těhu kalhoty - ne takové ty s tím nápletem, ale takové vysoké rifle bez pasu. Minule jsem je nosila asi do 6.m. Oni hezky hřejí i na zádech a navíc netlačí ten pas
Není tady
ahojte letňátka
tak ještě jeden příspěvek a už jste nás dohnali jste asi ukecanější
Holči, jsi dobrá, to my se dostali teprv ke snídani a ke kouzelný školce a ty už na výletě na kole
u nás hnusně, prší a vichr ale taky musím na úřady, tak se budu muset přemluvit
s porodama zatím nestrašte, já měla sice "přirozený", ale teď bych spoustu věcí chtěla jinak
Není tady
čau holky
já ještě ležím...mám za sebou teda cestu do školky a snídani, ale zavádím utroš, tak si vždycky na hoďku ještě lehnu k pc
to počasí teda oproti včerejšku nic moc zase se mi nebude nic chtít
Není tady
Lusinka napsal(a):
Holči, jsi dobrá, to my se dostali teprv ke snídani a ke kouzelný školce a ty už na výletě na kole
To víš, já jsem teď na dva tři dny bezdětná, tak si to docela užívám. Navíc jsem to chtěla mít co nejdřív za sebou Je to asi kilák do kopce
Ale pořád lepší jet na kole, než se táhnout pěšky...
Jarňátka se málo snaží
Není tady
Tak nam to skvele pocasi vyhodilo na dve hodiny elektriku , tak jsme si sly s Adelkou jeste pospat
Dneska je mi hodne , delam pizzu k obedu a pri kazdem otevreni lednice se mi chce
Holci, tak si uzij pekne klidecek, taky bych si nechala libit
Není tady
slunicko napsal(a):
čau holky
já ještě ležím...mám za sebou teda cestu do školky a snídani, ale zavádím utroš, tak si vždycky na hoďku ještě lehnu k pc
to počasí teda oproti včerejšku nic moczase se mi nebude nic chtít
Slunicko, mam doma asi tri baleni Ultrose, kdyby jsi chtela...ja ho tentokrat neuzivam
Není tady
slunicko napsal(a):
Izi,díky,už mám dost...
holky, tak já konečně můžu normálně jíst a začne mi růst osmička...bolí mě celá půlka obličejeachjo
Jezis, Slunicko, tak to Te lituju Ja si vytrpela se zubama v tehotenstvi s Adelkou, to bylo strasny
Ze si ta osmicka zrovna vybere tohle obdobi, vid? Bestie jedna
Není tady
slunicko napsal(a):
no, už je mám skorovylezlý všecky, ale u téhle mi kousek chybí a zrovna úplně vzadu u kosti, tak od toho bolí všecko až k uchu...safra
no nic...Luky bude muset na víkend k babičce
Ale to je dobrej duvod, jak poslat dite na prazdninky :-D
Není tady
Kontrola u Mudr. dopadla docela dobře, jsem 7+1 a srdce bije, akorát mám hematom a musím se šetřit, abych nepotratila a příští týden mě chce vidět na kontrolu.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Kontrola u Mudr. dopadla docela dobře, jsem 7+1 a srdce bije, akorát mám hematom a musím se šetřit, abych nepotratila a příští týden mě chce vidět na kontrolu.
Tak obrovska gratulace k
Opatruj se, urcite to bude dobry
Není tady