29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Presne, taky si rikam, jestli to neni zbytecny...u Adelky jsem ho nemela, ale zase chodila jsem kazdych 14 dni za zacatku na UZ do nemocnice a tak jsem byla klidna, pak kdyz zacala kopat, tak uz byla uplna pohodicka
Ted jak mam novyho doktora, tak ten me asi tak hlidat nebude, protoze na dalsi UZ jdu az ve 12tt.
No ja nevim, nejak me to bere, rikam si, ze je to posledni tehu a tak bych si ho chtela asi vychutnat se vsim vsudy
A zase az ho nebudu potrebovat, tak ho snad lehce zase prodam
Není tady
Jůůů, to je paráda, kolik nás tu je...
Holky, já už taky cítím změnu...začínám mít chuť k jídlu, sním celej oběd i s polívkou a už nejsem tak mrtvá, ajk sem bývala
Jinak Izi, vůbec nemám páru, jak to funguje...to slyšíš srdíčko nebo prcka i vidíš?
Není tady
Já se cítím akorát strašně unavená, nevolnosti jen mírné, už aby byl 1. trimestr za mnou.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Já se cítím akorát strašně unavená, nevolnosti jen mírné, už aby byl 1. trimestr za mnou.
Jé ahoj, ty jsi těhule ju.... gratulace.
Isy kdo je ta tajná další?
Není tady
misha88 napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Isy kdo je ta tajná další?
Misho, kdyz je to tajny, tak je to tajny
Není tady
děvčata díky za gratulace, i já vám samo moc gratuluju a držím palce ještě těm, co chtějí posílit řady letňat 13
Andrejko: ahá, díky za vysvětlení ... mno já už to tady nějak zplichtila, tak už zůstanu takhle v novém
jinak já jsem taky děsivě ospalá, spím jak medvěd a pořád mám málo a mám velký chutě na kyselý, možná je mi opravdu trošičku, ale jen malounko nevolno, ale ne nijak dramaticky, přičítám to tomu, že mám železnej žaludek a zásadně nezvracím
a beru listovku, dvakrát denně ... a teď včera na kontrole MUDr. mluvil něco o listovce a jódu ... takže jsem to začala střídat - ráno 1 obyč. listovku a večer 1 Pregnium
Není tady
Unavená jsem taky A to spím docela dost.
Chutě žádný, nevolnosti taky ne. Jen občas mně něco natáhne (třeba plnej nočník), ale zvládám.
Listovku beru dvě tabletky jednou denně - když si vzpomenu. Jinak zatím nic. Ale železo jsem brala i minule, tak s tím počítám i teď.
Není tady
jj železo jsem brala taky, ale až někdy po 20 tt? teď nevím přesně ... každopádně mám Rh neg., takže budou kontroly krve na protilátky (to se fakt "těším", jelikož nemám viditelné žíly, takže chuťovka)
a jdu spát
Není tady
Dobre rano
Kasi, to mame stejny problem s tema zilama... ja taky nemam zadny. A to chodim na krev kazdou chvili. Nektery sestricky jsou profesionalky a napichnou me hned ale nektery me kolikrat tak potrapi a jeste mi zpusobi modriny pres cely predlokti
Listovku beru taky, beru Elastiq 800 rano a vecer
Jinak vite uz nektera, ze vas ceka porod cisarskym rezem? Asi ty Slunicko, kdyz cekas dvojcatka, vid?
Ja mam s CS pocitat kvuli tomu, ze Adelka neprosla moji panvi a to mela jen 3,38 kg a vetsinou pry neprojdou treba peti kilovy miminka, takze bude nekde chyba u me.
Tak jsem z toho takova smutna, protoze me moc mrzi, ze jsem si u Adelky nevychutnala ten uplne prvni kontakt, neslysela jsem ji poprve plakat. No, ale neda se nic delat, hlavne at je miminko v poradku.
Není tady
jj Isabel, taky občas chodím z krve jak feťačka ... a s tím císařem se netrap vůbec, nejdůležitější je, abyste byli s miminkem v pohodě ... já rodila přirozeně, zato 30 hodin (indukce trvala 2 dny), tož doufám, že mě to nepotká znovu, sic nevím, ty křížové bolesti a střílení bolesti do stehen byly nesnesitelný a tou délkou naprosto nekonečný
Není tady
Kasiopea napsal(a):
jj Isabel, taky občas chodím z krve jak feťačka
... a s tím císařem se netrap vůbec, nejdůležitější je, abyste byli s miminkem v pohodě ... já rodila přirozeně, zato 30 hodin (indukce trvala 2 dny), tož doufám, že mě to nepotká znovu, sic nevím, ty křížové bolesti a střílení bolesti do stehen byly nesnesitelný a tou délkou naprosto nekonečný
Jee, 30 hodin...uff, to sis teda dala Ja rodila 13 hodin pak ten cisar a stacilo mi to bohate. Jeste druhy den po porodu jsem vypadala jak kdyz me nekdo poradne serezal
30 hodin, to si nedokazu predstavit
Není tady
Jé, holky,o žílách vám můžu vyprávět...taky žádnýnemáma kdyžuž se nějaká najde, tak je tam modřina na 3 týdny
já rodila 24 hodin,dalmi prcek zabrat...a to měl jen 2800g nikdy semnechtěla císaře, ale teď si říkám, že bych radši, když sou dvě....a kdyby mi ho dělal i můj dr...to by byla paráda :rodna.
Není tady
žíly půjčím - mě jsou vidět na kilometr daleko
A s porodem koukám, že jsme si to vyžraly všechny... Mě ho vyvolávali, nešlo to, pak napíchli vodu. Intenzivní kontrakce teda "jen" šest hodin. Malou tahali zvonem Já pak vnitřní krvácení, no... radši nemyslet.Hlavně že jsme OK.
Tak snad to bude tentokrát rychlá parádička bez komplikací
Není tady
Isabel napsal(a):
misha88 napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Isy kdo je ta tajná další?Misho, kdyz je to tajny, tak je to tajny
A znám ji:)? U nás v podzimnatech je ještě jedna těhule (krom tebe)..!
Není tady
Ahojky
Isi jak to ,ze jsi nemela púrvni kontakt s malou? jsem po cisari a hned jak ji vytahli tak mi ji dali k hlave na par sekund ...ja byla umrtvena od pasu dolu a pritel mohl byt u toho ..
Není tady
sima 75 napsal(a):
Ahojky
Isi jak to ,ze jsi nemela púrvni kontakt s malou? jsem po cisari a hned jak ji vytahli tak mi ji dali k hlave na par sekund ...ja byla umrtvena od pasu dolu a pritel mohl byt u toho ..
Simi, ja prave, ze mela akutniho cisare, tak mu uspali Ale manzel byl celou dobu kdy jsem mela rodit normalne se mnou, pak kdyz me odvezli na sal, tak cekal v pokoji a kdyz malou vyndali, tak ho zavolali a klokankovali spolu
Takze za to jsem strasne rada, ze nebyla mala nekde sama odstrcena. S tatinkem si k sobe vytvorili krasny pouto, on bezmezne miluje ji a ona jeho. Ja jsem tak trochu odstrcena
Ted u druhyho bych taky chtela umrtvit od pasu dolu, tak uvidime. Chtela bych hlavne aby mi ji prilozili co nejdrive k prsu. Jaky to bylo pro Tebe, citila jsi neco, bolelo to? Dali Ti ji pak hned k prsu?
Upravil(a) Isabel (31. 10. 2012 9:33)
Není tady
Holky, taky vas vsechno tak strasne dojima? Ja brecim u kazdy kraviny... Treba ted nejaka maminka na jedne skupince na FB psala, ze ji holcicka dneska mavala ve skolce z okna a plakala a ja pri predstave, ze tohle jednou treba zaziju s nasi Adelkou brecim jak mala holka
Není tady
Isinko jsem ráda, že jsi tady, a srdíčko buší jako zvon! Přeju ti ať se do kutálíš do samotného června, zasloužíš si to holka
Jinak hormony asi pracují u každé těhu, mně také ale faktem je , že co se týče vlastních dětí, dojímá mně všechno, tedy takové ty hlavní "životní" etapy, třeba když šla Katuška do školky, když se s dětma loučila a pasovali ji na školačku, když šla do první třídy a my stáli vzadu , nebyla jsem schopná ani pokládat otázky nové učitelce ... , takže tomu se asi nevyhneš
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Isinko
jsem ráda, že jsi tady, a srdíčko buší jako zvon! Přeju ti ať se do kutálíš do samotného června, zasloužíš si to holka
Jinak hormony asi pracují u každé těhu, mně také ale faktem je , že co se týče vlastních dětí, dojímá mně všechno, tedy takové ty hlavní "životní" etapy, třeba když šla Katuška do školky, když se s dětma loučila a pasovali ji na školačku, když šla do první třídy a my stáli vzadu , nebyla jsem schopná ani pokládat otázky nové učitelce ..., takže tomu se asi nevyhneš
Kamci, dekuju moc Zaslouzime si to obe
Jj, ja vim... vsak jen oslava prvnich narozenin me dojala, vsechno co udela Adelka poprve me dojima...a jak pises, bude toho vic a vic. Na jednu stranu se na to strasne tesim a na druhou stranu me mrzi, ze to tak strasne rychle utika. Ten prvni rok utekl strasne rychle... Casto vzpominam jak jsem si svoji holcicku prohlizela v porodnici, jeji hlavicka se mi vesla do dlane a to mam malou ruku Nikdy v zivote na to nezapomenu! Mit deti je ten nejkrasnejsi dar v zivote, to se neda popsat
I kdyz az to odroste do puberty, tak se na to budu divat mozna trochu jinak
Není tady
Isi malou dostanes ,az druhy den prvni den jsi na JIP ,Valentinku mi hned po vytahnuti dali k obliceji na par sekund a pritel byl u toho celou dobu ,byla jsem od spodu dolu zadelana plachtou takze sedel u hlavy ,u nas to stoji 900 korun ,kdyz chces tam mit partnera ,ale jak ji vytahli tak on pak ji mohl natocit podepsata byl u ni a bolest neni jen takove tahani ,tlak....nevim jak to púopsat ,ale o proti porodu brnkačka ,ja sice nerodila ,ale vyvolavali mi porod 4 dny a dekuji pekne stacilo ...
Není tady
sima 75 napsal(a):
Isi malou dostanes ,az druhy den prvni den jsi na JIP ,Valentinku mi hned po vytahnuti dali k obliceji na par sekund a pritel byl u toho celou dobu ,byla jsem od spodu dolu zadelana plachtou takze sedel u hlavy ,u nas to stoji 900 korun ,kdyz chces tam mit partnera ,ale jak ji vytahli tak on pak ji mohl natocit podepsata byl u ni
a bolest neni jen takove tahani ,tlak....nevim jak to púopsat ,ale o proti porodu brnkačka ,ja sice nerodila ,ale vyvolavali mi porod 4 dny a dekuji pekne stacilo ...
Aha, ja rodila u nas v HB a kdyz me odvazeli ze salu, tak uz jsem byla trosku pri vedomi a pamatuju si, ze tam na chodbe stal manzel a malou mi ukazoval v zavinovacce. Pak me odvezli na JIP a tam jsem byla asi hodinku a pak me hned prestehovali na pooperacni pokoj normalne na sestinedeli. Manzel si vzal od sester malou a byli jsme spolecne na pokoji. Pak odesel domu, malou sestram vratil a zase hned prisli nasi, tak si ji tam zase vzali a byli jsme zase vsichni na pokoji Jenze ja byla tak zmordovana, ze me nenapadlo aby mi ji nekdo prilozil k prsu
, jen jsem se na ni divala. Ani pochovat jsem ji vlastne nemohla. Prilozili mi ji taky az druhy den rano. Tohle vsechno me strasne mrzi a udelala bych to ted jinak, kojeni se mi rozbehlo az za tri dny a to bylo pro me stresujici, Adelka plakala porad hlady
To je sakra takova nevyhoda pri tom cisari, tohle
Není tady