29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
slunicko napsal(a):
Ahoj Izi
tak gratuluju
![]()
Holky,Lusi měla nápad, že bysme se mohli letňata i jarňata spojit, když je nás tak poskrovnu...co vy na to...jelikož já pendluju tami tady,takže já sem docelapro
Dekuju Slunicko, i ja Tobe gratuluju ke dvojcatkum a preji pohodove tehu a hlavne zdrava miminka
Ja klidne souhlasim, stejne se s terminem vejdu jeste porad na jaro Termin mame 14.6.
Upravil(a) Isabel (29. 10. 2012 12:20)
Není tady
Isi, veliká gratulace
Není tady
Pardon, že sem lezu. Sluníčko, gratuluji ke dvojčátkům. Kdybys potřebovala s něčím poradit, pomoct, zkonzultovat, klidně napiš, ráda pomůžu. Mám i spoustu oblečení a věcí pro dvojčátka. Drž se, bude to náročné, ale ta radost když se na tebe usmějou oba najednou za to stojí
Není tady
Simi,díky...taky gratuluju k malé...ještě sem to nestihla
Luci, díky...mám toho docela dost po malým a půjčovala sem kamarádkám, tak slíbily oplátku...ale něco dvojčátkovýho by se šiklo...zatím čekám na NT, jestli nám řeknou, co to bude, ale jestli máš něco nafocenýho nebo na mmb, tak dej vědět
Není tady
Isabel, vítej a gratuluji k srdíčku
Já jdu příští týden, tak snad bude všechno v pořádku.
S chlívečky je mi to vlastně celkem jedno, jak to bude. Klidně je můžem spojit - jen bych ještě neházela flintu do žita, že i letňátek bude málo... Termíny porodů máme na začátku období, tak je velká pravděpodobnost, že ještě někdo dorazí. A teda i v to doufám a moc to holkám (Gabko, Míšo!!!) přeju Ale i tak, jak říkám - je mi celkem jedno, jak se chlív bude jmenovat, hlavně, že máme společné téma
Holky - Sluní a Isi - jak dlouho jste se snažily? Koukám, že máte velkou podporu od holek tady. To je fajn. My se v květnu dohodli, že chceme druhé co nejdřív. A vyšlo to teda "až" teď. Skoro mám ale pocit, že to nemohlo být lépe naplánované
Jo a taky jsem se chtěla zeptat, jestli už jste tu novinku pustili do světa? U nás to ví jen moje mladší ségra (šly jsme v pátek "pařit" a ona se pořád chtěla obětovat, že bude řídit, tak jsem jí po lopatě vysvětlila, že jako fakt nemusí ), pak moje sousedka (se kterou jsem chodila do fitka, a to teď nechodím) a dva kamarádi, u nichž jsme trávlili tento víkend (vzhledem k tomu, že se tam většinou prolejou litry vína, tak jsem byla krajně podezřelá
)
Není tady
Holči...taky sem říkala nebo spíš doufala, že určo ještě někdo dorazí
Jinak, my se snažili skoro 3.5 roku...několikrát sem za tu dobu otěhotněla, ale nikdy to nedopadlo....takže semteďza ty roky dostala kompenzaci, že už se dál snažit nemusíme (chceme 3 děti a že budeme mít dvě zarás,odpadají mi nervy s dalším snažním
)
A u nás už to ví skoro všichni...jednak sem to musela říct v práci a odtam se to šíří jako lavina, takže nemělo cenu zapírat samozřejmě sem čekala na srdíčka, protože to byl vždycky můj kámen úrazu...
Není tady
Ahoj holky
Holcicko, dekuju a moc drzim palecky at pristi tyden je krasne
My jsme se snazili jen jeden mesic
Ja jsem tady trosku znama taky diky potratum, vzdycky jsem byla v nejakem chlivku s tehulkama a bohuzel jsem ho musela vetsinou opustit
Nez jsme se dockali Adelky, tak jsem trikrat potratila (pokazde z jineho duvodu), pak se narodila Adelka a po pul roce se nam stala nehoda- otehotnela jsem
a znovu potratila.
Mezitim nas poslal muj novy gynekolog na vysetreni a zjistili mi tak Celiakii. Uz 4. mesic drzim bezl. dietu a tak jsem si rekli, ze to zkusime a vyslo to hned napoprve a zatim je vse v poradku.
Ale protoze jsem potratila i ve 23tt, tak si jeste moc velke nadeje nedavame, Adelka byla zazrak, tak uvidime ted. Snad to bude vsechno dobry a ja porodim druhe a budu mit splnino. Je to moje sesty tehotenstvi.
Jinak zatim to nikde moc nerikame, vi to jen moje a manzelova rodina a par mych dobrych kamaradek
Upravil(a) Isabel (30. 10. 2012 7:41)
Není tady
Isynko moc gratuluju a ať to dotáhnete až do toho června, to by bylo aby nebylo...
Není tady
ahoj děvčata, taky jsem přišla posílit řady letňat ... jen už jsme s holkama z jarňat 09 začaly dávno chodit jen na nový babinet a teď, když jsem se sem chtěla přihlásit (pod svým nickem Cassiopeia), tak mi to nešlo
tak jsem teď tady taková staro-nová
máme už jednu tříletou holčičku ... včera jsem byla na ultrazvuku, dnes jsem 6+3 tt a už bije jak o život
... TP 22. 6. 2013
Není tady
Isabel, moc moc gratuluju a věřím, že tentokrát si to budeš jen užívat až do toho června
Cassi, tobě taky gratuluji k srdíčku
moc se mi líbí, jak babinet jakoby ožívá, všechny nové těhule "znám" a mám ze všech radost
se sloučením byl jen nápad, já vám přeju, ať je vás víc a víc
stejnak k vám pořád polezu
Není tady
Tak se asi přidám do letňat, zítra jdu k doktorce, tak uvidíme... jestli to vyjde, tak TP bude kolem 20.6.
Není tady
Kasiopea napsal(a):
ahoj děvčata, taky jsem přišla posílit řady letňat
... jen už jsme s holkama z jarňat 09 začaly dávno chodit jen na nový babinet a teď, když jsem se sem chtěla přihlásit (pod svým nickem Cassiopeia), tak mi to nešlo
tak jsem teď tady taková staro-nová
máme už jednu tříletou holčičku ... včera jsem byla na ultrazvuku, dnes jsem 6+3 tt auž bije jak o život
... TP 22. 6. 2013
Došlo ke změně, pod přezdívkou se už nepřihlašuje, nyní pod e-mailovou adresou. Pokud si např. někdo nemůže vzpomenout na svůj email z registrace, stačí kliknout na Přihlásit se a hned pod políčkem pro zadání emailu je odkaz "Neznáte svou emailovou adresu na Babinet.cz?" Tam vám po zadání přezdívky a hesla vaši email adresu napovíme.
V případě, že třeba znáte e-mail, ale už ho nepoužíváte, není problém si ho změnit, stačí po přihlášení kliknout vpravo nahoře na své jméno/přezdívku a email si změnit.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Tak se asi přidám do letňat, zítra jdu k doktorce, tak uvidíme... jestli to vyjde, tak TP bude kolem 20.6.
Páni, tak už se nám to tu pěkně kupí
Holky, moc Vám všem gratuluji a nám všem přeji, ať to všechny dotáhneme do zdárného letního konce
Já jsem se až do včerejška cítila hrozně netěhotně. Takže jsem neodolala a udělala si znovu (už asi po desáté ) test - no, dálnice jak blázen, že
A od té doby, co jsem si ho dělala, tak mě tak tlačí v břiše. Jako, nic nepříjemného, takové ty tahy a tlaky - to jsem měla i minule. Ale fakt až do toho testu nic
Dneska jsme šly s Dádulou na procházku (Dadů v kočíku) - a já myslela, že vypustím duši... Vůbec jsem to nějak dneska nemohla udýchat. A tak jsem pak v obchodě víc funěla, než mluvila - no pako těhotný, že...
Není tady
Evi, taky moc gratuluju
Holci, me zase jeste pred par dny bylo vic spatne, nez ted posledni dny. Je to takovy lepsi uz, i kdyz kdykoliv chci neco snist, tak si parkrat kousnu a pak se mi z toho udela blivno. Vubec nic, ale vubec nic mi posledni dobou nechutna Ale unavena jsem porad stejne, spala bych a spala bych...jenze s Adelkou to uz moc nejde, jen kdyz jde spinkat ona, tak si zdrimnu s ni
Dneska jsme taky byly s Adel rano na prochazce a taky jsem mela co delat abych to udychala
Holky, premyslim o tom domacim ultrazvuku...mate ho nektera, nebo mate zkusenosti?
Není tady
teda holky, vy se rozrůstáte jedna báseň
holčí díky za držení místečka
Není tady
Isi, ten domácí UTZ to je jen Dopler, ne? Jakože jen na poslech srdíčka. Já si myslím, že to jsou vyhozené prachy. I když - člověk v těhotenství a na miminko koupí spoustu zbytečných kravinek, tak proč ne tohle. Zase to asi nestojí svět, že jo...
Gabko - to je jasná
Není tady