6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda to je sestava, nedá mi to a musím gratulovat
Dito blahopřeju, vím, že jsi mluvila o tom, že bys chtěla ještě jedno, ale že ti už doma neprojde...tak mám radost, že to prošlo
Lusinko a holčičko vám taky moc gratuluju a přeju krásný, klidný těhotenství a hladké porody!
Není tady
Dita.L napsal(a):
Dej si tam cukr. V tom holcicim receptu chybi uz jenom syrove oko a muzi noha
To máš recht, ještě žabí stehno a řasa netopýra
Není tady
Ronjo, dekuju.
Není tady
Ronjo, díky
Sluníčko, vítej !!! A gratuluji
Míšo, nebul taky budeš mít - Viku jsi měla ani nevíš jak, tak si holt Krýša dává na čas, no... zase to bude stát určitě za to
Není tady
mvkoty napsal(a):
Holčí však já vím :-) Krynda holt čeká naten správný čas:-)
Joooo, podivej se na me. U nas ten prevy cas nastal aniz by se me nekdo zeptal a ja z toho malem mela infarkt. Normalne zlomysne ti to preju. Ale dovopravdy
Sluni, vitej, to je novina. Takze konecne? Vypada to tu na perfektni sestavu.
Co pida, jak se dari?
Není tady
Holky, to je zajimavy, ja davam do tabulek den posledni MS a tu na babinetu mam tehu 6 tt, v aplikaci v telefonu 6 tt a jeden den a v druhy 5 tt a 6 dni. Ono to pocita asi jako nas doktor.
Vcera vecer jsem byla v porodce, zaspinila jsem a mam hematom, musim se setrit. Chytlo me to, kdy jsem snasela Aju ze schodu. Srdicko jeste neni, pide ma 3 mm a Aja se bude ucit slejzat po schodech sama, heeerecka.
To bude jak vcera s Krysou, kdyz lezle na obrubnik: Jsem se smala, on rval jak tur ale zmaknul to, sikulka muj malej.
:Mami, ruku:
:nedam, davej nohu pred nohu, divej se kam je davas a pomalu pojde:
rev: ja se bojim:
:kdyz se bojis, tak slez a pojd normalne:
:mami ruku......... :
Není tady
Tak Dadů naštěstí vyžaduje chození ze schodů sama... Se rozčiluje, když ji chci vzít (protože spěchám na WC)
Ale předevčírem na prochajdě jsem ji nesla docela dlouho (jsem blbec vymyslela procházku zarostlým lesem...), tak jsem měla trochu strach, ale dobré. Ona Dadů má jen 9kg, tak to není tak hrozné.
Dituš, ty se drž - víš jak jsi to měla minulé těhu - jsi na sebe házela poličky, padala jsi ze schodů...
Já jsem se dneska objednala k Dr., vypočítala jsem si datum MS, aby to vyšlo podle tabulek (o 12 dní později ) a pozvali mě na 6.11. - tak jsem si to nějak myslela, že půjdu.
Dituš ten rozdíl - nemáš špatně dané časové pásmo?
Není tady
Jo taaaaak, no ja mam dojem, ze na padani ze schodu, policky a jine voloviny taky postupne dojde. Ted mi B vymenil zimni gumy bo je musim mit v Cr od 1.11. '(uz i v nemecku) a vzadu mi to rachta. Toz se mi taky muze stat, ze me v nemecku na dalnici predjede vlastni kolo (nee, odvezu to do garaze, at se na to mrknou )
Sluni, kdy jdes na NT? Ja budu mit zase rovnou amniocentezu bez NT jako u Aji (kvuli Krysovi) tak jsem o tyhle veci tak trochu ochuzena. Takovy ten "strach" z NT atd. Z amnio strach nemam, jen to dost boli, tak to ocekavam dost s nevoli.
Holci, tu zvou az na utz v tom 11 tt. Jiny kraj, jiny mrav. Ale zase to chapu, protoze mi vcera rekli, ze i kdybych skocila dneska s padakem, tak jestli se ma tehu udrzet tak se udrzi a jestli ne, tak s tim stejne nic neudelaji (ja to vidim stejne) takze mi taky pripada zbytecny chodit driv mimo pohotovost samozrejme.
Mimochodem, vcera tam byla tesne predemnou nejaka rumunka/cikanka, tehule a akorat kdyz jsem vyplnovala papiry, tak se ptala, co ji daji tam dole na ty pupinky a nato ja jsem odevzdala papiry a dostala jsem sampusku, at s jdu na wc vycurat. No akce. WC vysoke , prizpusobene postizenym a hlavne JEDINE. Pri predstave ze tam sedela ta Rumunka chvilku predemnou jsem curala skoro jako chlapecek
Není tady
slunicko napsal(a):
A úplně vidím Lukyho, pos*anej až za ušima, ale musí to dělat
tak tak
Není tady
Holčička napsal(a):
Dituš ten rozdíl - nemáš špatně dané časové pásmo?
Holci, nemam, ja jsem si v telefonu nastavila Pariz, bo Praha tam neni, ale casove pasmo je stejne, hodiny se nemeni.
Není tady
Dituš, tady holt ještě před NT chtějí zkontrolovat srdíčko... A u mě dobrý, já se ráda na prdínka podívám No a na průkazku si stejně ještě počkám až do II.trim.
Holky, letos se fakt těším, až budou Vánoce už aby to bylo
Sluní, máš nevolnosti, nebo tak něco?
Já teda nic, jen bolestivá prsa. A nemůžu v noci spát, naopak přes den bych spala pořád Ale úplně stejně jsem to měla i při Dáduli. Ani teda chutě nemám ale to přijde, toho se nebojím.
Upravil(a) Holčička (19. 10. 2012 12:30)
Není tady
Holči, není mi dvakrát dobře, ale je to jak kdy...o spaní ani nemluv, přes den pořádně nic neudělám a v noci se pořád převaluju a čumákuju...možná taky je to tím, že nemůžu spát na zádech...si připadám jak tank, co budu dělat pozděj nevím a přestala sem jíst maso, prostě mi smrdí ale ujíždím na tatarce, tu jím i samotnou a kakao si udělám i ve 3 v noci
a průkajdu už mám...docela mě to zaskočilo, protože sem ji se sestřičkou vypisovala a až potom sem měla utz se srdíčkama...
Není tady
a japato "se srdickama?" Jakoze budou 2? nebo 3?
Není tady
Dita.L napsal(a):
a japato "se srdickama?" Jakoze budou 2? nebo 3?
Jsem to tak nějak odhadovala, dle dvou miminek na metříku
Není tady
No super tak doufam, ze nam neemigrujes rodit do jarnat a poctive je donosis az do 1.6. at jsme to my, kdo ma dvojcatka na konte Asi ne, co.
Ja mela nahnano vcera, kdyz jsem ten hematom videla jako druhe miminko. To bych asi neprezila. 6 deti, z toho 4 pidata.......
a jak jsi k nim prisla? To samo od prirody?
Není tady