6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
2013
Eva4444
Bude to 3.dítko (doma kluk 8 l., holčička 2,5 r.)
Pohlavi: nevime
Jmena: nevime
TP: 19.6. dle MS
NT- 13.12.
Elisabeti
věk: 28; status: vdaná 4 roky
těhotenství: druhé (náhlé a okující)
dalí děti: Anna Zahara (1 rok)
// jsem nevyčkávala (objeveny tedy a po déledobějích nevolnostech na sklonku 1. trimestru)
dítě s pořadovým č. 2
Holcicka
druhé miminko (doma Daniela *duben/2011)
// 7.10.2012
TP 19.6.2013
pohlaví nevíme
jména zatím v procesu
Isabel
Isabel (29 let)
Doma uz mame holcicku (*zari 2011)
TP 14.6.2013
Kasiopea
čekáme: druhátko
TP: 17. 6. 2013
holka nebo kluk: nevíme
vybraná jména: holčička - zatím nevíme/kluk - Honza
Slunicko
26 let, doma Lukáek 4roky
snaení o druhé mimi 3,5 roku, zadařilo se těsně před odesláním do CAR
// 18.9
18.10
NT u obou ok na 70% holky
TP 28.5.2013
Babucha
Čekáme druhé miminko (doma Lukáek - nar. září 2010)
// 14.11.2012
TP 28.7.2013
pohlaví nevíme
jméno nevíme
Zacka
// 17.10
Tehu: druhe
Pohlavi: prekvapko
Jmena: zatim nevime
TP: az po NT sceening
Pavlinka81
čekáme 2.dítko(doma holcicka 2roky a 2mesice)
Pohlavi: nevime
Jmena: zatim nevime
TP: 11.7.dle MS
NT- 20.12.
Dita.L
ceka patatko (nehoda neni nahoda )
TP: 20.6.2013
vybrana jmena Chloé/Denis
Upravil(a) Dita.L (18. 12. 2012 17:14)
Není tady
No, jsem na to zvědavá, ono je jetě hodně brzy.
Jsem vedle z toho, e nejsou zimňata... Mám pocit, e kdyby se vykalali na "Nový BB" tak by tu bylo víc lidí a plné diskuse. Ale to je jiná diskuse.
Těím se na ostatní letňátka
My plánovali jarní miminko, nějak jsme to nestihli pokud ve půjde tak, jak má, tak TP= 18.6.2013
Ale nechci to zakřiknout, e... u Dr. jsem se jetě ani neobjednala. Není čas
Není tady
Dito, tak do toho jde popáté? Gratuluji a a jde ve dobře. To přeju i vem dalím letním maminkám.
Mvkoty, a se zadaří.
Není tady
Ahoj holky,
to je úasný budou tu letňátka, to jsou nejlepí miminka jedno mám teď ve kolce
Vechny vás tu znám z vaich dřívějích diskuzí, tak budu zase nakukovat, jestli můu
přeju vám jen samé dobré zprávičky a a se vás tu sejde hodně
Není tady
Holci takze mam o den starsi embryjko ale o 5 dni driv TP? Me to podle tabulek vyslo na 13.6.
Tak jsem na to hned zvedava.
Je jeste brzo, jsme mezi prvnimi, ale zase treba takova Misa ma jeste dva mesice cas. Ze? To stihas, Miso
Saku jojo, popate. Na stara kolena jsme meli jaksi nehodu jakoze pubosi Takze kdyz jsem udelala test nastalo zdeseni a sok. ale uz dobry
Není tady
gratuluji holky i tady
a se krásně rozrůstáte a snad tu bude místo i pro mně ....
Saku, gratulace k Julince
Není tady
juu Letnatka 2013 - vsem preji pohodova tehu
teda Dito po pate - sklanim velky obdiv a gratuluju
Koty drzim palce at se brzo zadari a brzo najdes //
to mi tak pripomina, ze bychom Letnatka12 mely soupnout do deti
Není tady
Ditu, Holči moc vám oběma gratuluji Uijte si pohodové těhotenství a miminka v bříku a jsou zdravá
Není tady
Dita.L napsal(a):
Holci takze mam o den starsi embryjko ale o 5 dni driv TP? Me to podle tabulek vyslo na 13.6.
Tak jsem na to hned zvedava.
Hele, já to počítala tady: http://www.tehotenskakalkulacka.cz/
nafixlovala jsem to tak, aby mi datum početí vylo na toho 24.9. - no a TP vyel 18.6.
ostatním díky je jetě brzo brzičko, pořád to beru tak nějak s rezervou - občas na to zapomínám Ale musela jsem si koupit větí kalhoty , ale to spí přičítám tomu, e poslední týden skutečně kalu na zdravou stravu a línii Ale co - koupila jsem v KIKu za dvě stovky - budou se časem hodit. Přece nebudu nosit těhotenský gatě u od začátku, e...
Upravil(a) Holčička (16. 10. 2012 20:20)
Není tady
taky vsem dekuju
Holci, ja taky zjistila, ze mi jsou nejak tesny gate. Ale vis jak.... kdyz snidam banan a k tomu slany buraky...... dneska rano jsem mela vafli s maslem a mam straaaasnou chut na prejt se zelim. Tu bohuzel nemam sanci, takze bude bramboracka, na tu jsem mela chut predvcirem.
Jo a panicek vcera delal michany vajicka a malem jsem se z oderu
Tak uz to sedi. Nafixovala jsem to tam tak, aby mmi vyslo poceti na 23. 9. a mame tam taky 17.6. Takze mezi 31.5. a 31.6.
Zajimavy je, ze Mudr i kdyz jim reknes datum poceti, tak ti stejne neveri a jedou podle tabulek, takze kdyz jsem rekla obvodakovi, ze jsme "delali" jen jedenkrat v mesici, tak mi to stejne neuznal a jeste tvrdil, ze pilulka "po" je spolehliva a ze jsem si ji vzala blbe. Udelal ze me vola !!!
Není tady
Dita.L napsal(a):
Zajimavy je, ze Mudr i kdyz jim reknes datum poceti, tak ti stejne neveri a jedou podle tabulek, takze kdyz jsem rekla obvodakovi, ze jsme "delali" jen jedenkrat v mesici, tak mi to stejne neuznal a jeste tvrdil, ze pilulka "po" je spolehliva a ze jsem si ji vzala blbe. Udelal ze me vola !!!
A kampak ty sis ji dávala
No, jestli bude můj Dr. dělat fóry, e ho jako nezajímá datum početí, tak mu prostě řeknu falený datum poslední MS... si to vypočítám, aby to na to datum početí vylo.
Já si toti myslím, e i s Dadů to bylo stejně. Mám cyklus 37dní, tenkrát byl jetě delí. Myslím si, e vypočítali blbě termín porodu, a pak vyvolávali zbytečně brzy. Natěstí dopadlo ve dobře. Ale tentokrát to tak prostě nechci.
Není tady
jo, pry blbe, protoze podle tabulek jsem otehotnela kolem 20.9. a kdyz jsem si tu pilulku rano 24.9. brala, tak pry uz jsem tehotna byla, tudiz pilulka nemohla zabrat. Tak 20.9. do me asi vstoupil duch svatej, jinak to nevidim. Ale mimi bude bojovnicek. Urcite protoze odpalkovat tabletku po vzatou 8 hodin po sexu, to je normalne hrdinskej cin
Holci, mas recht, rekni jim pozdejsi datum ms a mas klid. Posun si to klidne o tyden, oni stejne vedi houby. Ja dam gyndrovi opravdovy datum a jsem zvedava, co rekne na poceti. Ja uz ale az tam pujdu budu mit po ultrazvuku (jdu 23.11.) takze bude mit TP z UTZ
Není tady
Miso tak sup sup. Kontryhelovat a sexovat (boze to jsou blby slova. Nesnasim vsechny ty novoty koncici na ovat ) ale pisu ti to schvalne aby ses neflakala
Není tady
Tak si zkus udělat směs bylinek -> http://www.bonella.cz/vyziva/kontryhel-obecny.html tam dole je "čaj na otěhotnění" - otázka je, jestli to nebude jetě větí blivajz
Není tady
Dej si tam cukr. V tom holcicim receptu chybi uz jenom syrove oko a muzi noha
Není tady