29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky všichni, mám takový dotaz už nějakou dobu beru prášky(pramino 28) jenže se nastkytl takový problém, nedošlo mi, že mám poslední plátýčko a prášky jsem si jednoduše nemohla nikde v neděli večer koupit, proto mě napadlo , že si půjčím od kámošky, která bere taky Pramino, ale 21. (má 7 denní pauzu v brani, ale já beru celých 28 dní, 7 tablet bez hormonů) Nemůže nastat nějaký problém? Moc děkuju za odpověd
Není tady
Však si půjčíš celé platíčko a zase jí celé vrátíš, ne? Tak žádný problém... Nebo si půjčíš pár tablet a zase jí stejné tablety vrátíš... to je to samé...
Upravil(a) Bety (6. 3. 2006 8:13)
Není tady
Ale ona pisala ze ma Pramino 28 a tak druha ma Pramino 21. To nevadi?
Není tady
Ach jo, holky asi budu muset k doktorovi:(
Není tady
no ale stejně k tomu doktorovi budeš muset jít, když už žádné prášky nemáš, tak to už je jedno jestli jdeš hned nebo za týden, raději tam zajdi a nechej si předepsat.
Upravil(a) Bety (6. 3. 2006 11:01)
Není tady