|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

AndreaP. napsal(a):
Duši, Tomáškovi se ve škole líbí, takže nechápu tu reakci Káti, že ona do školy nechce, vlastně jí ani vůbec neláká se něco učit, no mám docela obavu, že toto skončí odkladem
K aktovkám, vím jak jsem kupovala aktovku Tomovi, tak už tehdy mi v obchodě říkali, že klasické aktovky (jaké známe ještě my) se už vlastně vůbec nekupují, není o ně zájem, není moderní, je fakt, že na skladě měli jednu jedinou ..... takže je docela dobrá možnost, že pokud dítě dostane klasik aktovku, tak bude jediné ve třídě...no a víme jak to chodí, když se někdo liší. Tom si nakonec vybral tento typ http://www.do-skoly.eu/jak-vybrat-sprav … u-do-skoly - jasně, že má chlapecký motiva za mě naprostá spokojenost co se týká první třídy. Myslet si ale, že aktovka vydrží první 4 roky je celkem bláhové, třeba tady tato určitě ne, kvalitou je jak nová, v tomto je perfektní, ale do třetí čtvrté třídy už bude zřejmě malá. Větší aktovka, která má zase více kapes může být problém, protože ten prvňák je pak docela zmatenej, neví co kde má
Jaku, je fakt, že aktovky jsou drahé, nu ale bohužel dítě do školy s igelitkou jaksi chodit nemůže. I já jsem nadávala, že ty ceny jsou hnus ... než jsem pochopila, že ty ceny ve školách jsou hnus tak nějak celkově.
Záleží taky na tom,co si jako rodič necháš líbit - byla jsem před lety na 1.tř.schůzce syna v prváku na sš.I napochodovaly tam 2 dámy z komerční banky s úmyslem prezentovat jejich produkty a především nabídku studenstkých účtů.Nehorázná drzost a proto jsem se hned v začátcích jejich projevu přihlásila o slovo a jasné a na celou třídu přednesla,že jsem přišla na tř.schůzku a ne posloouchat nějaký nábor někam.Odpovědí mi byl potlesk rodičů a jejiich souhlasné kývání hlava.Tř.učitelka zčervenala jak pivoňka a ty zmíněné 2 dámy si vcukuletu sbsaalily svých 5 švestek a vysvištěly ze třídy.Nedělá mi problém si prosadit svůj názor a to když se mi něco nelíbí.Pak nemám problém ani s cenama jak ve škole tak jinde.
Není tady
Mám zbožné přání a chtěla bych to taky někdy zažít - kdy vyšší cena bude zároveň i zárukou kvality
Tak si nekupuj dacii, ale VW třeba....a spoustu dalších věcí.
A k těm aktovkám - obchodníci taky počítají s tím, že prvňáček je dobrým zákazníkem, rodiče nakoupí co se líbí, to je jasné. Ale i na tom je založený obchod. Mrsknem na aktovku Hello kitty a hned je dražší. Ale není to spíš věc těch zákazníků? Kde není poptávka není nabídka
Není tady
Proto nejlepsi je kupovat u Vietnamcu,protoze tam vam reklamaci uznaji vzdycky.Pamatuji si jak jsem pred lety koupila dcerce u Vietnamcu zimni boty na konci zimy jsem je byla reklamovat a oni me rekli vezmete si do te castky jine.Tak jsem vzala botasky a holka mela cele jaro,lete v cem chodit.
Upravil(a) eremuruss (26. 10. 2012 8:24)
Není tady

holcina napsal(a):
Mám zbožné přání a chtěla bych to taky někdy zažít - kdy vyšší cena bude zároveň i zárukou kvality
Tak si nekupuj dacii, ale VW třeba....a spoustu dalších věcí.
Tak to taky zdaleka není pravda, navíc auto je blbej příměr, to nekupuješ tak často 
Ale mockrát jsem se vypekla s drahýma značkovýma věcma.
Nejvíc to platí u bot, dokonce i Baťa zklamal, na celé čáře.
Někdy ta neznačková levnější věc vydrží víc
Mimochodem, Dacie je od Renaultu
Upravil(a) Modroočka (26. 10. 2012 8:44)
Není tady

Na vánoce kluci dostanou parfém a trenky a ponožky, vloni trencle a fusekle nedostali, zato já jsem dostala "vynadáno", protože zrovna dárky tohoto druhu očekávali. A svýmu nejdražšímu
koupím krycí plachtu na motorku. Už mám vybráno.
Není tady
Modroočka napsal(a):
holcina napsal(a):
Tak si nekupuj dacii, ale VW třeba....a spoustu dalších věcí.Tak to taky zdaleka není pravda, navíc auto je blbej příměr, to nekupuješ tak často
Někdy ta neznačková levnější věc vydrží víc![]()
měla jsem obojí tak můžu srovnat:-) navíc neříkám, že je něco z toho špatné, ale rozdíl v tom je.
Na Baťu jsem slyšela už hodně stížností, mám od něj zimní boty, kožené, už čtvrtou zimu a žádný problém. Podotýkám, že v nich nechodím denně, spíš jen tak " na ven":-)
Není tady
Modroočka napsal(a):
holcina napsal(a):
Tak si nekupuj dacii, ale VW třeba....a spoustu dalších věcí.Tak to taky zdaleka není pravda, navíc auto je blbej příměr, to nekupuješ tak často
s baťou taky nemám dobrý zkušenosti.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Proto nejlepsi je kupovat u Vietnamcu,protoze tam vam reklamaci uznaji vzdycky.Pamatuji si jak jsem pred lety koupila dcerce u Vietnamcu zimni boty na konci zimy jsem je byla reklamovat a oni me rekli vezmete si do te castky jine.Tak jsem vzala botasky a holka mela cele jaro,lete v cem chodit.

Není tady
Modroočka napsal(a):
Na vánoce kluci dostanou parfém a trenky a ponožky, vloni trencle a fusekle nedostali, zato já jsem dostala "vynadáno", protože zrovna dárky tohoto druhu očekávali. A svýmu nejdražšímu
koupím krycí plachtu na motorku. Už mám vybráno.
jako u nás 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
holcina napsal(a):
Mimochodem, Dacie je od Renaultus baťou taky nemám dobrý zkušenosti.
. Za nas Bata neeeeeeeeeeeeeee, neeeeeeeeeee a este raz neeeeeeeeee. Mozno sme mali smolu na smejdy, ale uz do Batu nechodim ani pozerat, takze nehrozi, ze by som tam cosi kupila.
Není tady
Mě se hlavně Baťovský boty nelíbí tak mám jen jednu zkušenost a to dobrou. S jakýma botama jste spokojení?
Není tady

holcina napsal(a):
Mě se hlavně Baťovský boty nelíbí tak mám jen jednu zkušenost a to dobrou. S jakýma botama jste spokojení?
je to rozne, na znacky nehladim, posledne roky musia byt pohodlne
asi starnem, ach jo
Není tady

kvietok medovy napsal(a):
holcina napsal(a):
je to rozne, na znacky nehladim, posledne roky musia byt pohodlne
asi starnem, ach jo
to je normálka,za mlada jsem nosila boty na podpatcích,kromě těch zimních teda,a dnes se cítím nejlíp v pohodlných sandálech a na nákupy v našem malém městě nejradši vyrážím s nákupní taškou na kolečkách-autem se mi nechce kvůli špatnému či placenému parkování u marketů.
Není tady
Já to mám s těmi boty stejně, když jsem byla mladší, bezdětná, tak jsem občas nějaké boty na podpatku i vzala, hlavně do kanceláře a tak (nikdy jsem ale vysloveně nebyla typ, co si v podpatcích libuje), ale co mám děti, tak jedině pohodlné boty ... jednou (docela nedávno) jsem si vzala boty na podpatku a myslela jsem, že umřu
Prostě není nad pohodlí.
Není tady

pohodlné, rovné..podpatky skoro vůbec.
Není tady
Souhlasím, boty od Bati né.
Na botách ulítávám, ale musí být pohodlné tak, abych v nich mohla celý den bez problémů chodit. Nejlépe s platformou 1 až 3 cm vysokou, kvůli měkkému a pružnému došlapu a s podpatkem nebo klínkem 3-4 cm. Placky mám jen jedny, kozačky na platformě s beránkem, ty nosím jen v největších mrazech a nepohodě a jedny, také na platformě, ale ty mají lehký klínek. Když si ověřím boty, které mi skvěle sedí a jsou pohodlné, klidně si koupím ještě jedny stejné. Kamarádka se tomu nejdřív divila, ale teď to dělá také.
Není tady

dusička napsal(a):
Mám další dárky
Klukovi a jeho holčině po hrnečku se společnou fotkou, trošku vyscrapovanou se srdíčkama.
A manželovi s fotkou holky.
A hrníček vypadá fakt luxusně,takže přemýšlím,že ještě nějaký vymyslím našim, tchyni.Ale aby tomělo nějaký nápad.
A staršímu klukovi nevím, on se svou láskou chodí a nechodí.
Teda...když vidím, jak tady už vesele nakupujete... Vůbec letos nevím, co koupit mámě! Parfém nebo svetr či lístky do divadla mi přijde už ohrané. Mám naopak výborný tip pro strejdu. Nikdy u nás pod stromečkem nechybí kniha. Byla jsem se o víkendu mrknout v knihkupectví a celkem mě zaujala kniha Co by měl vědět správný milovník vín. Je to srozumitelným jazykem, přehledné, ani příliš odborné
Našla jsem tam několik opravdu užitečných rad (například za jakých podmníek lze v restauraci reklamovat víno), tak si myslím, že takovou knihu stojí za to mít doma.
Není tady

aminel napsal(a):
Na botách ulítávám, ale musí být pohodlné tak, abych v nich mohla celý den bez problémů chodit. Nejlépe s platformou 1 až 3 cm vysokou, kvůli měkkému a pružnému došlapu a s podpatkem nebo klínkem 3-4 cm. Placky mám jen jedny, kozačky na platformě s beránkem, ty nosím jen v největších mrazech a nepohodě a jedny, také na platformě, ale ty mají lehký klínek. Když si ověřím boty, které mi skvěle sedí a jsou pohodlné, klidně si koupím ještě jedny stejné. Kamarádka se tomu nejdřív divila, ale teď to dělá také.
ja mam z jednych 3 pary......
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Já to mám s těmi boty stejně, když jsem byla mladší, bezdětná, tak jsem občas nějaké boty na podpatku i vzala, hlavně do kanceláře a tak (nikdy jsem ale vysloveně nebyla typ, co si v podpatcích libuje), ale co mám děti, tak jedině pohodlné boty ... jednou (docela nedávno) jsem si vzala boty na podpatku a myslela jsem, že umřu
Prostě není nad pohodlí.
já nosím ráda boty na podpatku, ale v zimě, když je sníh, už jsem to zavrhla.
Není tady
aminel napsal(a):
Na botách ulítávám, ale musí být pohodlné tak, abych v nich mohla celý den bez problémů chodit. Nejlépe s platformou 1 až 3 cm vysokou, kvůli měkkému a pružnému došlapu a s podpatkem nebo klínkem 3-4 cm. Placky mám jen jedny, kozačky na platformě s beránkem, ty nosím jen v největších mrazech a nepohodě a jedny, také na platformě, ale ty mají lehký klínek. Když si ověřím boty, které mi skvěle sedí a jsou pohodlné, klidně si koupím ještě jedny stejné. Kamarádka se tomu nejdřív divila, ale teď to dělá také.ja mam z jednych 3 pary......
jako 3 páry stejnejch bot 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
aminel napsal(a):
Na botách ulítávám, ale musí být pohodlné tak, abych v nich mohla celý den bez problémů chodit. Nejlépe s platformou 1 až 3 cm vysokou, kvůli měkkému a pružnému došlapu a s podpatkem nebo klínkem 3-4 cm. Placky mám jen jedny, kozačky na platformě s beránkem, ty nosím jen v největších mrazech a nepohodě a jedny, také na platformě, ale ty mají lehký klínek. Když si ověřím boty, které mi skvěle sedí a jsou pohodlné, klidně si koupím ještě jedny stejné. Kamarádka se tomu nejdřív divila, ale teď to dělá také.ja mam z jednych 3 pary......
jako 3 páry stejnejch bot
Ano, ja viem, je to chore, ale su perfektne, pohodlne, a mamicke som kupila tiez, ale len dvoje 
Není tady
Jsem na boty hodně náročná a jsou-li pohodlné a ještě krásné, šup šup a mám dva páry. Někdy se totiž stane, že aktuálně neseženu boty, které by splňovaly moje požadavky. Bez stresu sháním dál, když vím, že mám k dispozici vyhovující nový pár. Kamarádka to dřív nemohla pochopit, ale už to dělá také. Od té doby,co jí u bot nečekaně "odešla" podrážka a nemohla sehnat nové, hlavně vyhovující boty. Ona je vysoká a má č. bot 43. Nějakou dobu chodila s dírou v podrážce, přímo po zemi. Teď si bez mrknutí oka koupí dva stejné páry a diví se, proč už to nedělala dřív.
Není tady
aminel napsal(a):
Jsem na boty hodně náročná a jsou-li pohodlné a ještě krásné, šup šup a mám dva páry. Někdy se totiž stane, že aktuálně neseženu boty, které by splňovaly moje požadavky. Bez stresu sháním dál, když vím, že mám k dispozici vyhovující nový pár. Kamarádka to dřív nemohla pochopit, ale už to dělá také. Od té doby,co jí u bot nečekaně "odešla" podrážka a nemohla sehnat nové, hlavně vyhovující boty. Ona je vysoká a má č. bot 43. Nějakou dobu chodila s dírou v podrážce, přímo po zemi. Teď si bez mrknutí oka koupí dva stejné páry a diví se, proč už to nedělala dřív.
kupuješ si další boty až když ty první odcházejí od věčných lovišť? já si koupím boty tehdy když se mi líbí a vůbec nepřemýšlím jestli je potřebuji nebo ne. vlastně už dávno jsem si nekoupila boty, protože jsem je potřebovala 
Není tady
April,
to je samozřejmé že si průběžně kupuji boty, které se mi líbí. Když si koupím dva stejné páry, je to především , vlastně vždycky, kvůli specifickému odstínu barvy, která se mi hodí k oblečení nebo dalším doplňkům. Hlavně, určité odstíny barev nejsou k dispozici pořád, nebo není vždycky k dispozici moje běžné číslo 38, to je hned vyprodané. Nenosím jen černé, v této běžné barvě bych si dva stejné páry fakt nekoupila.
Boty střídám podle příležitosti a oblečení, proto všechny co mám, potřebuji.
Upravil(a) aminel (30. 10. 2012 9:23)
Není tady
aminel napsal(a):
April,
to je samozřejmé že si průběžně kupuji boty, které se mi líbí. Když si koupím dva stejné páry, je to především , vlastně vždycky, kvůli specifickému odstínu barvy, která se mi hodí k oblečení nebo dalším doplňkům. Hlavně, určité odstíny barev nejsou k dispozici pořád, nebo není k dispozici moje běžné číslo 38, to je hned vyprodané. Nenosím jen černé, v této běžné barvě bych si dva stejné páry fakt nekoupila.
černá barva bot taky není moje oblíbená 
Není tady