6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
teda já se těším na vnoučky.-))) strašně ráda jsem vždycky nakupovala hračky
já taky jako ráda nakupovala hračky, na vnoučata si ještě ráda počkám
Uz aby to bolo! Myslim tie
Není tady
tak už nakupuji dárečky v teple domova..před chvílí jsem objednala synovi i manželovi jejich oblíbené toaletní vody. Manžel preferuje cokoliv od Mont Blanc a syn používá Diesel.
Není tady
laminanonte napsal(a):
tak už nakupuji dárečky v teple domova..před chvílí jsem objednala synovi i manželovi jejich oblíbené toaletní vody. Manžel preferuje cokoliv od Mont Blanc a syn používá Diesel.
To jste syna měla tak brzy anebo máte taky falešnou fotku v Avataru jako Sahleb?
mám tam falešnou fotku,ale kdysi jsem tu už psala, že to nejsem já
a jinak na dnešní dobu jsem ho měla brzy..jemu je 19 a mě 40
Není tady
Tak ja,uz mam prvni darecek a to parfem Calvin Klein-euphoria.
Moc me vonel tento parfem na kolegini z prace,ze i kdyz kolegine z mista odesla dloho po ni tam ta vune byla citit.Tak snad dcerce udela radost.Ve vonavkach mame s dcerou stejny vkus.
Není tady
erem, to bude mít dcerka radost, taky mlaďochům naložím porfémy. To mají radost vždycky
Není tady
helena napsal(a):
teda já se těším na vnoučky.-))) strašně ráda jsem vždycky nakupovala hračky
To jsem se taky těšila... jenže páč ostatní babičky zahlcujou vnoučata hračkama až nemírně, zbyla mi role tý "rozumný", co mrňouskům koupí nějakou drobnost, knížku a podobně - a jinak jako "dárky" zaplatí tu botičky, tu plavání, tu píchanec do prdýlky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Taky se může stát, že budu ta "rozumná" kdoví:-) i tak se těším, knížky jsou taky krásný dárek a ty ostatní zas pomůžou rodičům
Není tady
Nevíte co pod stromeček Vašim dětem? Navštivte náš internetový obchod, ve kterém naleznete hračky pro nejmenjší, pro kluky a holky. Velký výběr dětské stavebnice Lego. http://www.e-shop-hracky.cz/
Není tady
Poslední roky jsem synům dávala obálky. Letos jsme se domluvili, že si dáme pod stromeček vzájemně jen nějakou drobnost, jen tak pro radost. Jsme všichni dospělí, nepotřebujeme mít pod stromečkem hromady dárků. Spíš jde o atmosféru, ale starší syn Vánoce nijak neprožívá a mladší už bydlí s partnerkou, tak nevím, jestli budou na Vánoce spolu nebo jestli slečna pojede k rodičům a kluk přijde k nám,uvidíme. Každopádně se na Vánoce těším.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Poslední roky jsem synům dávala obálky. Letos jsme se domluvili, že si dáme pod stromeček vzájemně jen nějakou drobnost, jen tak pro radost. Jsme všichni dospělí, nepotřebujeme mít pod stromečkem hromady dárků. Spíš jde o atmosféru, ale starší syn Vánoce nijak neprožívá a mladší už bydlí s partnerkou, tak nevím, jestli budou na Vánoce spolu nebo jestli slečna pojede k rodičům a kluk přijde k nám,uvidíme. Každopádně se na Vánoce těším.
No ja jsem na vanoce rozpolcena,protoze nevim kdo s kym je bude travit.
Není tady
erem neboj, ono to nějak dopadne. Copak musíš vědět teď jak to bude za 2 měsíce?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
í
No ja jsem na vanoce rozpolcena,protoze nevim kdo s kym je bude travit.
Ale to já taky nevím. Máme několik alternativ. Nějak to nakonec dopadne
Není tady
Taky vlastně nevím kdo s kým bude trávit vánoce. Budou to první vánoce bez táty:-( ještě jsem se mamky neptala jak to vidí, ale nejspíš bude chtít být doma. Uvidíme
Není tady
A mám první dárek. Objednala jsem pro dceru žehličku na vlasy
Není tady
eremuruss napsal(a):
Moc me vonel tento parfem na kolegini z prace,ze i kdyz kolegine z mista odesla dloho po ni tam ta vune byla citit.Tak snad dcerce udela radost.Ve vonavkach mame s dcerou stejny vkus.
to je příjemná vůně, ta by se ji mohla líbit.
Není tady
tak já jen doufám, že puboš bude o vánocích snesitelnej a bude mě šetřit.
jinak já jsem dneska hledala na netu dárek původně pro někoho jinýho, ale myslím, že jsem vybrala pro sebe
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jinak já jsem dneska hledala na netu dárek původně pro někoho jinýho, ale myslím, že jsem vybrala pro sebe
To sa stava aj mne, skoro pravidelne
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Moc me vonel tento parfem na kolegini z prace,ze i kdyz kolegine z mista odesla dloho po ni tam ta vune byla citit.Tak snad dcerce udela radost.Ve vonavkach mame s dcerou stejny vkus.to je příjemná vůně, ta by se ji mohla líbit.
Pavlo ty znas tuhle vuni?
Není tady
kvietok medovy napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jinak já jsem dneska hledala na netu dárek původně pro někoho jinýho, ale myslím, že jsem vybrala pro sebeTo sa stava aj mne, skoro pravidelne
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Moc me vonel tento parfem na kolegini z prace,ze i kdyz kolegine z mista odesla dloho po ni tam ta vune byla citit.Tak snad dcerce udela radost.Ve vonavkach mame s dcerou stejny vkus.to je příjemná vůně, ta by se ji mohla líbit.
Pavlo ty znas tuhle vuni?
znám erem, tenhle parfém jsem měla.
Není tady
Mám další dárky
Klukovi a jeho holčině po hrnečku se společnou fotkou, trošku vyscrapovanou se srdíčkama.
A manželovi s fotkou holky.
A hrníček vypadá fakt luxusně,takže přemýšlím,že ještě nějaký vymyslím našim, tchyni. Ale aby tomělo nějaký nápad.
A staršímu klukovi nevím, on se svou láskou chodí a nechodí.
Není tady
ty seš nějáká akční, já si pořád říkám, že je ještě čas spíš jen tak omrkávám, co mi padne do oka.
Není tady
Pavli fotoknihy a hrníčky byly v akci,tak jsem toho využila. Jinak obvykle začínám o hodně později.
Není tady
Duši, jak si spokojená s těmi fotoknihami? Já právě taky dělala, a nevím, už jsem teda měla lepší kvalitu - jinde.
Není tady
Andrej - já jsem fotoknihy ještě nikde netiskla. Akorát kalendáře víš kde,a kvalita fotoknih je o dost lepší než kalendáře.Asi je to stejný papír. Nevím, líbí se mi to, a abych pravdu řekla, nekoukala jsem,jak je kvalitní,protože vím, že naši až ji dostanou,se nebudou dívat na kvalitu. Takže já jsem spokojená
Není tady