6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem nechávala dělat na Vánoce pro rodiče fotodárky. Už jsem nevěděla co a tohle mi připadá jako nejlepší varianta a potěší. Objednala jsem na http://www.tiskni-online.cz kalendáře a pro mamku fotodeku s fotkama celé rodiny
Není tady
Chtěla bych k vánocům koupit neteři nějaký malovátka a udělat z nich takový balíček. Je jí 13 let a ještě se moc nemaluje a chtěla by. Poradíte mi prosím, co by mohla ve 13 letech používat?
Není tady
Já jsem dnes rodičům pořizovala multifunkční hrnec v akci http://www.aktualniletaky.eu/letak-lidl … strana21/, vypadá opravdu skvěle a já osobně mám s věcmi z lidlu skvělou zkušenost
Není tady
malá loni dostala batoh a je to radost na celý rok, nosí ho furt a všude:-) výběr dětských tašek mají v Praze na Černokostelecké, detsketasky.cz
Není tady
ahojky, chtěla bych pro přítele dárek na vánoce - nejaky zážitek, odpočinek...mužete mi posím neco doporučit? diky
Není tady
Poradíte mi prosím co koupit na Vánoce pro synovce, má tři roky a má skoro všechno. Chtěla bych nějakou hezkou hračku nebo hru, která ho něco naučí
Není tady
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Poradíte mi prosím co koupit na Vánoce pro synovce, má tři roky a má skoro všechno. Chtěla bych nějakou hezkou hračku nebo hru, která ho něco naučí
Takové děti jsou nejhorší, ale podívej se na efko.cz tam mají moc hezké hračky a ne takové ty plastové a komerční, ale třeba Igráčky a tak
Není tady
jako nejaky wellnes, masáž, bublinky..?
Není tady
mužu doporučit www.harmonyspa.cz
Není tady
to vypadá moc hezky, jak dlouho dopředu je potřeba se objednávat na pártové rituály cca ?
Není tady
to ti asi neporadím, protože mi se objednává vždy přo návšteve na měsíc dopředu chodíme každou první středu v měsíci - udělali jsme si z toho takový hezký zvyk ale zavolej si tam, jsou hrozně milý a ochotní
Není tady
Adelynn napsal(a):
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Takové děti jsou nejhorší, ale podívej se na efko.cz tam mají moc hezké hračky a ne takové ty plastové a komerční, ale třeba Igráčky a tak
Jo tak to není vůbec špatný nápad .. Igráčci jsou fajn, to by mě asi vůbec nenapadlo děkuji
Není tady
Já jsem kupovala zvířecí overaly pro celou rodinu nejhezčí mi přišly na www.kigu.cz
Není tady
A jestli chceš poradit něco zdravého pod stromeček tak koukni na www.himalyo.cz
Babičkám a dědečkům jsem kupovala nápoj Himalyo v dárkové krabičce plus k tomu balíček kustovnice a mělo to velký úspěch:-)
Není tady
jee..to zkusim taky doma zavést díky moc
Není tady
Zdravím, každý rok mám problém, co vybrat babičce a dědovi, ale protože oba už dost špatně chodí a stále je jim doporučováno cvičení, tak letos jsem jim koupila tzv. pedály. https://www.dentimedshop.cz/detail/orto … dlem.html. Je to jako jízda na kole, můžou to používat v leže i v sedě. Děda se s tím setkal v nemocnici na rehabilitacích a hodně si to pochvalovat, tak doufám, že budou mít radost.
Není tady
já letos nakopila pár dárků na www.silver.ag :-)
Není tady